VAZELETTA.GR, ΤΟ SITE ΤΗΣ GREENWIN-ΜΠΥΡΑΣ 13



Κριτική της διαιτησίας του Καλογερόπουλου στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ 1-0 από το φιλο-παναθηναϊκό site leoforos.gr.
 

 
Kριτική της διαιτησίας του Καλογερόπουλου από το φιλο-παναθηναϊκό site prasinanea.gr.
 

 

 
Mε λίγα λόγια ούτε τα βαζελο-ΜΜΕ αμφισβητούν πως υπήρχε πέναλτυ στην ανατροπή του Μήτρογλου από τον Στιλ, κάτι που όπως είδαμε παραδέχθηκε και ο Παναγιώτης Βαρούχας στον ΣΚΑΙ. Ποιος το αμφισβητεί; Το ''αντικειμενικό'' site gazzetta.gr=vazeletta.gr.
 

 
Aυτή εδώ η φάση,
 

 

 
σύμφωνα με το vazeletta.gr ''δεν ήταν πέναλτυ''. Mόνον οι οπαδοί του βάζελου (οι υπάλληλοι της greenwin-Μπύρας 13 και τα μηρυκαστικά τους, όχι όλοι) τα λένε αυτά.
 
ΠΙΟ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΟΙ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ''.
 
Υ.Γ. 1 Άλλο ένα tweet του ορκισμένου ''αντικειμενικού'' πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' και πρώην διευθυντή του vazeletta, Βασίλη Παπαθεοδώρου, το οποίο διακρίνεται για την αμεροληψία του.
 
 
Γεμίσαμε ''αντικειμενικούς'' και ''αντισυστημικούς'' δημοσιογράφους. Μήπως να φώναζες και κάνα σύνθημα για τον Αλαφούζο κι εσύ, Βασίλη, σαν κι αυτό εδώ;
 
 
Δεν λέμε πως είναι Χρυσαυγίτης ο Παπαθεοδώρου, παράδειγμα είναι, για να δείξουμε το ότι πήξαμε στην αντισυστημικότητα στις μέρες μας...
 
Υ.Γ. 2 Πολύ κλάμα στο αποχωρητήριο της Δαβάκη ρε παιδιά. Έχασε το αφεντικό και βάλατε πλερέζες; Προσέξτε όμως το τι λέτε για τον Θρύλο εκεί μέσα ορισμένοι, γιατί και η υπομονή έχει όρια. Δεν απειλούμε με ξύλο, αλλά με ξεβρακώματα μέσα από το site...

Σχόλια

Εικόνα Aγγελος Μιχαηλ

Καλησπερίζω άπασα την ερυθρόλευκη πλάση.

RATM Longe, Vita Brevis. Πρέπει να καβατζώσω μια μέρα με 30 ώρες για να σας προλαβαίνω. Αναρτησιολογικός οργασμός λέμε.

Γαμιέται το γαζέτα με τα καλαμάρια, γνωστό τοις πάσι. Σπανίως το ανοίγω πια, αλλά σήμερα το τίμησα δεόντως καθώς νίκη επί της βαζέλας, αξία 400 ευρά, τόσα τσιμπάω από το βάζελο μάγερα που τα στήνουμε, διαδυκτιακό κουνελόκλαμα για τη διαιτησία, αξία ανεκτίμητη. Απόλαυση πραγματική οι πούστηδες, χάζι τους κάνω τρελλό.
Παρολαυτά, είναι ένα φοβερά επικίνδυνο site. Η κατασυκοφάντηση της ομάδας πάει σύννεφο, εκτροφείο πραγματικό του ντροπιάρη νεόγαυρου.Και, βέβαια, εγχειρίδιο προπαγάνδας του κάθε πονεμένου ζέλου.

"Και πρέπει τώρα ρε μαλάκα να σου στάξω τετρακόκια, μετά τα χτεσινά;" διαμαρτυρήθηκε πρωί-πρωί ο σεφ, γαζετάκιας φανατικός απ' τον καιρό του πρασινοφρουρού. "Μέχρι κι ο Τσώχος σας ξεφωνίζει στο gazzetta."
'Πάλι τα ίδια ρε μουνί της λάσπης;' πρόταξα ευγενικά, 'ακόμα δεν έβαλες μυαλό;'.
Ένα χρόνο είχα κάνει να του μιλήσω του καριόλη, Μάιο 2011 ως Μάιο 2012. Δεν ήθελε να πληρώσει, στοιχηματάκι καλό: μια χήνα ζεστή πως ο Θρύλος θα πάρει το πρωτάθλημα του '11 με πάνω απο 10 πόντους διαφορά. Βαλμένο αμέσως μετά τον αποκλεισμό μας απ' τους εβραίους και στα μεθεόρτια του δικού τους νταμπλ. Εκκλησία έκλεβα και τόξερα: εμείς χωρίς ευρώπη και κείνοι με τσου-λου και Νιόμπλια, σιγουράκι. Τσίμπησε το βαζελάκι στα παραμύθια για καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών και λοιπές πίπες και τάστησε.
Όπως αντιλαμβάνεστε, πάτησε πάνω στο χαμό του "κάλυπτα κι εγώ τον Κατσουράνη" και μου την έκανε γυριστή, το μουτζό.
Τ' ακούμπησε βέβαια, μ' ένα χρόνο καθυστέρηση και με πολλές συγγνώμες για τόκο. Καλό παιδί, αλλά βάζελος.

'Στη θέση σου θα μούσταζα κατευθείαν 800 ρε μουτζούρη, στον άλλο γύρο θα κατεβάσει ο σενιόρ σέντερφορ τον Καυλωνίτη, πληροφορίες έχω. Απ΄το gazzetta.' Συνέχισα δυναμικά.
"Καλά ρε παρεξηγησιάρη" μαζεύτηκε η βαζέλα, " πέρνα απόψε να τα πάρεις, φτιάχνω σπετζοφάι."

Χαιρετώ μάγκες. Καβαλάω τ'αμάξι για Αϊντχόβεν. Φτιάχνει γαμώ τα σπετζοφάγια ο κωλοβάζελος...

Εικόνα savvas gridlock

Στοιχήματα με βάζελο δίχως να σπάσεις τα λεφτά μπροστά, δεν μπαίνουν. Τέτοιες κωλοτρυπίδες που είναι, σιγά μην πληρώσουν τα χρέη τους.

Εικόνα μαουνιέρης

Μικελάντζελε, φά' του τον σπετζοφάι, φά' του τα ευρώπουλα, πάρ' του και μια γεναία μπροστάντζα από σήμερα για το ήδη χαμένο στοίχημα του δεύτερου γύρου. Πάντα τέτοια!

Εικόνα μαουνιέρης

Διάβαζε "γεΝΝαία" - με δύο νυ, για να είναι όντως γενναία η μπροστάνζα!

Εικόνα Bad7

Σαββα πολυ ωραια απαντηση στο Βασιλακη!!

Εικόνα apostolos gaganis

ΑΠ΄ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙ 3 ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 8 ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΤΙΣ 3 ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ. ΑΡΑ ΤΊ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ΄ΜΑΣ ΟΙ ΄΄ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΕΣ΄΄; ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΠΟΥΤΣΕΣ...ΒΟΥΡ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ( ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΛΥΚΟΙ ) ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ... ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΩΣ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΣΑΝ ΣΠΟΡ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ!

Εικόνα apostolos gaganis

Γιαυτο ΕΠΡΕΠΕ να βαλει αυτο το πεναλτυ ο Μητρογλου. Αυτος θα ήταν ισως ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ: Επειδη...σκουζουν οτι ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ...Ετσι για να καιγοντουσαν πιοτερο...

Εικόνα Bad7

Πολυ σωστος

Εικόνα Kaine

Σήμερα υπάρχει συνέχεια με καταπληκτικά άρθρα όπως "Όταν ο Παναθηναϊκός φωνάζει στο «Καραϊσκάκης»". Μια λέξη μόνο από μένα:

ΣΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΞΞΞΞΞΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Εικόνα Bad7

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα Voreia7

Τα χουμε πει τόσες φορές για το βαζζελέτα...Αθανασίου,Νικολογιάννης γράφουν τις παπαρίες τους αβέρτα, είχανε και τον αρχιβάζελο Παπαθεοδώρου για διευθυντή και όλα καλά.
Στο μπάσκετ δεν έχουμε δει ποτέ ούτε ένα άρθρο να καταδικάζει διαιτησίες ενώ στη μπάλα μετά από κάθε ντέρμπυ που τρώει σφαλιάρες ο ποα ακούμε για Πακιστάν και Ουγκάντες.

Εικόνα john

Λοιπόν το οτι το gazetta ειναι φιλοπαναθηναικό για εμένα ειναι πλεον ξεκαθαρο και προφανες.
Ομως το κρισιμο ερωτημα ειναι αλλο.Για πιο λογο το gazetta συμπεριφερεται έτσι?Πουλαει η αντιολυμπιακοφροσυνη και στο βωμο των εκατονταδων σχολιων που η πλειοψηφια τους ειναι αντιολυμπιακα γυμνασιόπαιδα της φάπας,οι δημοσιογραφοι για να ικανοποιησουν αυτο το κοινό γραφουν πραγματα που ακομα και οι ίδιοι δεν τα πιστεύουν η απλά οι δημοσιογραφοι εκει μεσα ειναι ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ και γραφουν με πράσινα γυαλιά????

Εικόνα savvas gridlock

Το vazeletta, Γιάννη, στήθηκε το 2008 με τη δημοσιογραφική ομάδα της ΠΡΑΣΙΝΗΣ. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε βοηθήσει τον Οντόνι, τον ιδιοκτήτη του vazeletta, να στήσει ένα ''αντικειμενικό'' site και για να φαίνεται όντως ''αντικειμενικό'', ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος δεν παρουσιαζόταν προς τα έξω ως άνθρωπος που είχε σχέση με το μέσο. Στην πορεία μαλώσανε άσχημα με τον Οντόνι (για διαφόρους λόγους) και ο Γιαννακόπουλος έκανε μέχρι και ντου στο vazeletta. Έκτοτε, vazeletta και Γιαννακόπουλος είναι στα μαχαίρια και νομίζω είναι και στα δικαστήρια. Η κύρια δημοσιογραφική ομάδα που έστησε το site όμως, παραμένει εκεί. Λείπουν μεν Παπαθεοδώρου-Βασιλαράς, αλλά όλα τα άλλα καλά παιδιά της ΠΡΑΣΙΝΗΣ είναι εκεί. Από εκεί και πέρα, ακόμη και οι Ολυμπιακοί δημοσιογράφοι που έγραφαν ή γράφουν ακόμη και σήμερα εκεί, μπαίνουν γρήγορα στο νόημα. Εκεί πέρα μετράει το να πετάς μπηχτές για τον Ολυμπιακό, γιατί απευθύνεσαι σε αυτούς που ηδονίζονται να διαβάζουν μπηχτές για το γαύρο. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που τα αντικειμενικά αθλητικά ΜΜΕ, είναι αντιολυμπιακά. Δεν είναι το ότι οι ιδιοκτήτες τους έχουν προσωπικά με τους κατά καιρούς μεγαλομετόχους του Ολυμπιακού. Μπορεί να έχουν και κάποιοι, αλλά ο κανόνας δεν είναι αυτό το πράγμα. Ο κανόνας είναι το ότι αυτά τα ΜΜΕ απευθύνονται ''στους οπαδούς όλων των ομάδων''. Ε στην Ελλάδα, είτε τον Έβρο Σουφλίου υποστηρίζει κάποιος, είτε το βάζελο, γουστάρει να διαβάζει πράγματα που σπιλώνουν το γαύρο, την πρώτη ομάδα της Ελλάδος. Ο κάθε ΑΡΔ που θέλει να φάει ψωμάκι από ένα ''αντικειμενικό'' ΜΜΕ, αργά ή γρήγορα μπαίνει στο νόημα.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Γιατί ανήκει στον όμιλο DPG (αν κάνω λάθος διορθώστε με). Και επειδή ο όμιλος επιλέγει κάθε φορά για διευθυντή του ιστότοπου κάποιον μεγαλοΑΡΔ αντιολυμπιακό. Πριν ήταν ο Παπαθεοδώρου, τώρα είναι ο Σαμπράκος. Αύριο μεθαύριο μπορεί να είναι ο Χελάκης.

Εικόνα savvas gridlock

To vazeletta δεν ανήκει στον όμιλο DPG. Ο Οντόνι το έχει και πλέον έχει μπει γερά και ο Ντέμης μέσα, βάζοντας τους φίλους του, Σαμπράκο-Τσώχο. Στον DPG MEDIA ανήκει το leoforos.gr, που παλιότερα ανήκε στον Οντόνι.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ναι Σάββα μου, διάβασα τώρα το άρθρο από το olympicos24 και κατατοπίστηκα πλήρως.

Εικόνα john

Σωστος εισαι αλλα το ερώτημα παραμένει.Δεν γινεται μερικοι μαντράχαλοι δημοσιογράφοι που ασχολουνται με την μπάλα πανω απο 20 χρονια να μιλάνε για σφαγή του Παναθηναικου.Δεν γινεται. Ρε φίλε ακομα και η καφριλα εχει καποια ορια ειδικα εαν μιλάμε για υπευθυνους ενος απο τα πιο δημοφιλεστερα αθλητικα σαιτ στην ελλάδα(δυστυχώς).Εγω πιστευω πως απλά πουλάνε τρέλα στον βωμο των κλίκ.Θυμασαι τι ειπε ο Σαββας?Η αντι ολυμπιακοφροσύνη Π Ο Υ Λ Α Ε Ι.Εδω περυσι στο 0-3 με τιτλους οπως ΄΄Τον ξεφτλισε΄΄ ΄΄Αητηττο πρωταθλημα μονο εσυ΄΄ μαζεψαν πανω απο 1000 σχόλια..

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το gazzetta συγκεκριμένα θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πάρει έστω και ένα κλικ παραπάνω. Για να είναι στο επίκεντρο. Είναι ικανοί να κάνουν τα ΠΑΝΤΑ. Ό,τι πιο αισχρό μπορείς να φανταστείς. Όταν αυτό συνδυάζεται με το αντιολυμπιακό μένος τότε αυτό είναι το ιδανικό. Εγώ, δυστυχώς και το δηλώνω, μπαίνω και τους διαβάζω. Κάποιες φορές σχολιάζω κιόλας. Όταν περνούν τα σχόλια βέβαια. Πρέπει με επιχειρήματα να τους ξεβρακώνουμε πάντα. Αυτή είναι η τιμωρία που τους πρέπει.

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!!!!!!!!!! Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΤΟ ΒΑΖΕΛΕΤΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!! Η ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΡΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!
ΣΑΣ ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα Bad7

τους βαζελογαυρους τους χρησιμοποιουνε για να λενε οτι συμφωνουν μαζι τους και οι γαυροι και να λενε εμας κακοπροερετους που τους λεμε βαζελλετα

Εικόνα sada

egw tha xairomoun pantws dipla kai tripla an dn itan penalnty...kai an vazame kai 10 goal offside...gia na vgainoun oi kwlotripides gemates xisia na mourmourane san tis fimatikes poutanes..etsi marinaki gama tous mexri na straggisoun ta arxidia sou...vazelopouloi aderfia gourla kali i poutsa xthes?

Εικόνα savvas gridlock

Χαχαχαχαχα...

Εικόνα markonis

Εμετική εμφάνιση του παλιού μας παίκτη Λουτσιάνο ντε Σόουζα στην ΣΚΑΪΓΚΟΛ,όπου παρά τα συνεχόμενα ριπλέϊ επέμενε με πείσμα πως δεν υπάρχει ανατροπή του Μήτρογλου στο πέναλτι και τσακωνόταν με τον Βαρούχα.

Από κοντά ο επίσης εμετικός Βόγλης,δεν έχασε την ευκαιρία να ρωτήσει «από δική σου εμπειρία μιλάς;έχεις πάρει πολλά τέτοια πέναλτι;»

Καθόλου δεν θα με παραξενέψει αν δούμε το Λουτσιάνο στο πάνελ του σαγόνια το βράδυ της Δευτέρας.

Όταν λοιπόν έχουμε να κάνουμε με τέτοιους «Ολυμπιακούς» δεν μπορούμε να παραξενευόμαστε με τα λεγόμενα των δηλωμένων βάζελων.Τώρα όποιος θεωρεί αντικειμενικό το βαζελέτα ή τον Παπαθεοδώρου,είναι απλά άξιος της μοίρας του.

ΥΓ. Στην ίδια εκπομπή παρωδία είχαμε άλλο ένα ρεσιτάλ άναρχου λόγου χωρίς αρχή και τέλος από τον παλαίμαχο βάζελο παίκτη Γιάννη Γκούμα,που όμως στο τέλος είχε το θάρρος να πει ότι η διαιτησία ήταν 50-50.Κάποιος άσχετος θα νόμιζε πως αυτός ήταν παλιός παίκτης του Ολυμπιακού και ο Λουτσιάνο του βάζελου.

Εικόνα Chief Bromden

Θα έπρεπε να ντρέπεται ο ξεφτίλας μόνο και μόνο που πάτησε το πόδι του εκεί μέσα. Δεν δέχομαι δικούς μας να γίνονται όργανα της προπαγάνδας τους. Έχει γευτεί και πολύ ψωμί αλλά και δόξα και αγάπη. Στην ουρά με τους άλλους πικραμένους. Τι να ήθελε ο Λούτσι και χαλάστηκε; Πόστο στις ακαδημίες; Σκάουτ στην Βραζιλία; Στα τσακίδια!
Ξεσκαρτάρισμα στην Ολυμπιακή οικογένεια, ούτε από έξω να μην περνάνε...
Και για να δει ο μαλάκας πως τον χρησιμοποιούν πάρτε για παράδειγμα τις αθλητικές ειδήσεις του ΣΚΑΙ σήμερα το βράδυ. Για την φάση με τον Πέτριτς αναπαράγουν την ανάλυση του πρώην διαιτητή και συνεργάτη τους Βαρούχα, για την φάση του πέναλτι όμως δεν δείχνουν την ανάλυση του πρώην διαιτητή και συνεργάτη τους Βαρούχα (που έκρινε σωστή την απόφαση) αλλά μας αναπαράγουν την άποψη του Λουτσιάνο...
Την έχουν σπουδάσει την προπαγάνδα, ειδικά εκείνο το χαζοχαρούμενο βλαμμένο που κάνει τον παρουσιαστή πολύ θα ήθελα να το δω σε κάποιο άλλο εκτός Αλαφούζου μέσο, σίγουρα ο γυμνοσάλιαγκας κάπου θα βολευτεί , η αντιολυμπιακοφροσύνη μοριοδοτείτε...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Η κριτική του αγώνα στο gazzetta είναι ανυπόγραφη. Ωστόσο, νομίζω ότι κατάλαβα ποιος είναι αυτός που την συντάσσει. Αν δείτε, έχει εισάγει μια νέα μόδα το gazzetta τις τελευταίες μέρες, που έχει να κάνει με βίντεο στο οποίο συμμετέχουν διάφοροι δημοσιογράφοι και σχολιάζουν θέματα της επικαιρότητας. Ε, σήμερα λοιπόν, μίλησε ο Τσώχος και ο Σαμπράκος για το παιχνίδι. Ακούγοντας τον Σαμπράκο, διαπίστωσα ότι η φρασεολογία του ήταν μια ακριβής αναπαραγωγή των όσων γράφτηκαν στην κριτική του αγώνα. Είναι και ο διευθυντής του ιστολογίου... δε χρειάζομαι κάτι άλλο για να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Ο Σαμπράκος είναι ένας αντιολυμπιακός από τους πολλούς. Φαίνεται καλός άνθρωπος και χαμηλών τόνων. Μετριοπαθής. Για παράδειγμα, ενώ πίστευε ότι το πέναλτι του Μήτρογλου δεν ήταν πέναλτι το παρουσίασε ως αμφισβητούμενο. Στ' αρχίδια μου, όμως, τα ψυχικά χαρίσματα όταν μιλάμε για Θρύλο. Ο Τσώχος, από την άλλη, είπε ξεκάθαρα ότι δεν ήταν πέναλτι του Μήτρογλου. Μουνί κλαμμένο.

Εμένα, αυτό το πέναλτι του Μήτρογλου κάτι μου θύμισε... Ο Παπαδόπουλος είχε κερδίσει τέτοιο περίπου πέναλτι το 2006. Μόνο που εκείνο δεν ήταν πέναλτι. Σήμερα ο Μήτρογλου το κέρδισε το πέναλτι. Αν ήταν χαζός ο Μήτρογλου δε θα το κέρδιζε. Το πέναλτι υπήρξε όμως, θέλετε δε θέλετε. Και βάλτε το στον κώλο σας.

Εικόνα Romain

Ο Σαμπράκος είναι ο χειρότερος ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Μιλάμε για μεγάλο κόμπλεξ. Ενα υποκριτικό χανουμάκι. Τόσες ΦΑΠΕΣ που έχει αρπάξει η κούλα του έχουν κάνει μεγάλη ζημιά.
Γιατί είναι ο χειρότερος? Μα γιατί προσπαθεί να είναι "ευγενικός", "χαμηλων τόνων", "αντικειμενικός" και κάμπτεται για την "αλήθεια". Είναι στυλ "τουίτι" αλλά περισσότερο "κρυπτο".

Ο δε Τσόχος προσπαθεί να διχνει ότι είναι αντικειμενικός. Αυτός είναι στυλ "Χελάκη" που το παιζουν "Ολυμπιακοί" αλλά χεσμένοι. Στα κρίσημα σημεία είναι πάντοτε εναντίον του Θρύλου. Με τέτοιους "Ολυμπιακούς" καλύτερα ο τσατσούλης που στο τέλος τέλος ειναι γνωστός γλύφτης και υμνητής της εκάστοτε διοίκησης του παναθηναικούλη.

Ο Αλαφου δεν τόλμησε να πεί για το πέναλτυ αλλα ο Τσόχος ειπε οτι δεν ηταν.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ναι μωρέ με το μαλακιστήρι τον Σαμπράκο. Πούτσα στον κώλο έφαγε χθες. Αφήστε τους να λένε και εμείς να το διασκεδάζουμε.

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Ωπα γραψε ακυρο Θωμα...Ειδα τωρα το βιντεο και μπερδεψα αυτον τον τυπο με τον γιο του Σταυρου Τσωχου..Λαθος μου

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

O Τσωχος Θωμα νομιζω ειναι ολυμπιακος και μαλιστα αρρωστος γαβρος

Εικόνα savvas gridlock

Κι όμως, Βασίλη. Ο Μιχάλης Τσόχος του vazeletta, του Sport FM και της SPORTDAY, είναι Ολυμπιακός. Ο γιος του μέγα γαύρου Σταύρου Τσώχου, ο Μιχάλης Τσώχος του pamesports και του ΑΝΤ1, είναι ΑΕΚ...