''ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ''



Η χθεσινή εκπομπή του Τάκαρου, μετά το 3-2 με τη Γιουβέντους.
 

 
Στο 20:42 του βίντεο βγαίνει στο τηλέφωνο ο Νίκος από τη Βουλιαγμένη, που μας λέει ότι είναι Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ. Ο Τάκαρος του λέει ότι δεν μιλάμε με ανώμαλους.
 

 
Τον τρελάνατε τον άνθρωπο, γαμώ την ανωμαλία σας. Στο 09:50 του βίντεο βγαίνει και ο Άκης από το Τορίνο, με τους γαύρους να τραγουδούν συνθήματα στην εκπομπή. Πολύ καλό και το τηλεφώνημα από τα αδέρφια μας από τα Εξάρχεια, στο 39:55 του βίντεο. Μπράβο στα παιδιά...

Σχόλια

Εικόνα jorge rojo

Μην υπερβάλλουμε ρε παιδιά η Αθήνα και οι συνοικίες της είναι γεμάτες Ολυμπιακούς οι οποίοι είναι πλειοψηφία. Ωραίο ζεστό τηλεφώνημα από τα παιδιά, αλλά μην δίνουμε στους βαζέλες αξία που δεν έχουν.

Εικόνα jole11canezza

καμια αξια στους απέναντι ρε φιλε....
ολοι ξερουμε ποιοι και ποσοι ειμαστε. αλλα από τα πολλα τηλεφωνήματα που εχουν παρει οι οπαδοι μας, τα παιδια ηταν οντως όπως πρεπει. μαγκες "πειραιωτες" τιποτα άλλο παραπανω.

Εικόνα jole11canezza

ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα Spiros Legend

Σωστος ο Κοκκινος Γιωργος,εχω μεινει καμια 10αρια χρονια σε αυτες τις περιοχες,Νεαπολη Εξαρχειων,Γκυζη και Κολωνο και υπαρχουν παρα πολλοι Ολυμπιακοι,περισσοτεροι απο οσο μπορει να φανταστει κανεις,απο τους Αεκτζηδες που υποτιθεται ειναι πολη τους η Αθηνα,απειρως περισσοτεροι σιγουρα,απο κει και περα αντε να ειμαστε λιγο λιγοτεροι απο τους ξεφτιλισμενους,για να γινει κουβεντα το λεω,αν και το βεβαιο ειναι οτι δεν εκδηλωνονται πολλοι Ολυμπιακοι,ακριβως με την προκαταληψη οτι εδω ειναι βαζελοπεριοχες.Και αυτο το υπογραφω,γιατι κατω απο ασχετες συνθηκες μου ελεγαν οτι ειναι Ολυμπιακοι ατομα που γνωριζα(απλα) καιρο,π.χ.μαγαζατορες,γειτονες,φοιτητες κ.λ.π.,οταν με εβλεπαν π.χ. με το Φως στο δρομο ή ζητουσα απο το ψιλικατζιδικο το περιοδικο(τοτε)του Θρυλου ή στην καφετέρια που βλεπαμε τους αγωνες απο συνδρομητικο η οταν τους εβαζα στη διαπασων τον υμνο του Θρυλου για να τον εμπεδωσουν και εκοβα αντιδρασεις...Πραγματικα,σωστη προσεγγιση,δεν ειναι καθολου αναγκη να το κανουμε θεμα οτι <<πηρα απο κεντρο Αθηνας ΑΛΛΑ ειμαι Ολυμπιακος>>,αξια τους δινουμε χωρις να πρεπει...Υ.Γ.Ο φιλος που τηλεφωνησε,οπως ειπε,απο Εξαρχεια,καπου τα μπερδεψε,διοτι μετα ειπε οτι μενουν απεναντι απο το Τριωροφο(πρασινο οικο ανοχης)στην Αλεξανδρας,εκει ειναι καθαρα Αμπελοκηποι,ουτε καν Νεαπολη Εξαρχειων,ουτε Νεαπολη Λυκαβηττου,σκετο Αμπελοκηποι,παντως Εξαρχεια με την καμία.Μπορει το παιδι αν ηταν απο Επαρχια,νεος φοιτητης Αθηνα κ.λ.π.,δεν τρεχει τιποτα,απλα επειδη εγινε λογος για το συγκεκριμενο τηλεφωνημα...

Εικόνα savvas gridlock

Όχι, ο αδερφός είπε ότι είδανε το ματς με τη Γιούβε σε ένα καφενείο στα Εξάρχεια και μετά πήγανε σε ένα σπίτι που είναι απέναντι στο τριόροφο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Το τριόροφο είναι χαμηλά στην Αλεξάνδρας, δεν είναι Αμπελόκηποι εκεί. Από αυτά που ακούω βέβαια, μην φανταστείς πως έχω κάποια σχέση με την πουτάνα την Αθήνα.

Εικόνα Spiros Legend

Α ετσι εξηγειται το misunderstanding,εχασα το καφενειο!!!Αδερφε απο Εξαρχεια ή απο οπου αλλου εισαι γραψε λαθος!Κανω και λιγη πλακιτσα ετσι?Την ειδα χθες βραδυ αργα την εκπομπη και μου εμεινε οτι πηρε ενα παιδι τηλεφωνο απο Εξαρχεια,που ειπε οτι απεναντι του ειναι το Τριωροφο!Λοιπον,Σαββα,επειδη εχω φυγει απο το 2000 απο του Γκυζη και τοτε δεν υπηρχε αυτο το κωλοχανειο,χτυπησα την διευθυνση του στο Google Earth,Λ.Αλεξανδρας 115 ειναι,2-3 στενα πριν το γηπεδο του Παο,στην απεναντι πλευρα του δρομου οπως ανεβαινεις την Αλεξανδρας απο Πεδιο Αρεως.Χαμηλα δεν ειναι,ειναι πιο πανω απο τη μεση της Αλεξανδρας προς Κηφισιας,εκει ειναι οριακα τερμα Γκυζη-Αρχες Αμπελοκηπων,το γηπεδο του Δ.Αθηναιων παντα στους Αμπελοκηπους θεωρειται οτι βρισκεται,οποτε...Το μονο σιγουρο ειναι οτι εκει δεν ειναι Εξαρχεια,γιατι αυτα ειναι απο τη δεξια πλευρα της Αλεξανδρας προς Κεντρο...Αντε,μεχρι μαθημα Γεωγραφιας για την πουτανα την Αθηνα καναμε σημερα!Κι εγω φιλε αναγκαστικα εμεινα εκει,για πολλους λογους,ψαχτηκα αρκετες φορες να φυγω απο το βρωμοκεντρο,αλλα θα εχανα πολυ την βολεψη μου,με πανεπιστημιο,φιλους,συγγενεις,ετυχε και ολα αυτα ηταν εκει τριγυρω,δεν υπηρχε και Μετρο τοτε,γαμιοταν και το Συμπαν απο απεργιες στις συγκοινωνιες,αστα να πανε.Σκεψου οτι οταν πηγα για μονιμη εγκατασταση το 1992 κυκλοφορουσαν τα στρατιωτικα ΡΕΟ με τον χαμο που γινοταν επι Μητσοτακη με τους νοικοκυραιους που εβαλε και εδιωξε τοσο κοσμο που δουλευε στις συγκοινωνιες,για να μπουν μονο τα γαλαζια παιδια,οι νοικοκυραιοι,λες και ολοι οι αλλοι ηταν ανοικοκυρευτοι...Οποτε σε αυτο το χαος δεν με επαιρνε να νοικιασω πολυ μακρυα απο Σχολη μου...Αλλα Φαληρο,Καστελα,Μικρολιμανο και Πειραια ημουνα με την πρωτη ευκαιρια(εκτος μπαλας,μπασκετ εννοω)για καφε,βολτες κ.λ.π.Εσυ εισαι βερος Πειραιωτης απο οτι καταλαβαινω.Αnyway,ολοι οι Ολυμπιακοι Πειραιωτες ειμαστε!!!

Εικόνα john

Αυτο μου θύμησε τον Αεκτζη με φίλο παναθηναικα αισθήματα

Εικόνα jole11canezza

οντως το τηλεφώνημα από εξαρχεια είναι μαγκικο....

ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ........