ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ



Διαβάζουμε ορισμένες ενδιαφέρουσες ειδήσεις στα πολιτικά sites τις δύο τελευταίες ημέρες. Αρχικά βλέπουμε την επίθεση του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου από το περιοδικό Unfollow προς το δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, όπου σε ένα σημείο γράφονται κάποια ''περίεργα'' πράγματα.
 
Είπες, θείο, ότι συναντηθήκαμε και σου έδωσα συγχαρητήρια για τον αντιμνημονιακό σου αγώνα. Ναι, σου έδωσα, γιατί έτυχε εκείνη την εποχή να φοράς τον αντιμνημονιακό μανδύα που βόλευε καλύτερα τις προσωπικές σου επιδιώξεις. Μήπως όμως έπρεπε να πεις ολόκληρη την ιστορία; Δεν τη θυμάσαι; Δεν πειράζει, θείο, εδώ είμαστε να σου θυμίσουμε:
Πρώτον: Ξέχασες να πεις ότι εσύ με φώναξες στο γραφείο σου μετά το ρεπορτάζ του UNFOLLOW για το λαθρεμπόριο και μόλις είχα δημοσιοποιήσει τις απειλές που δέχτηκα από τον Δ. Μελισσανίδη. Ήξερα πολύ καλά ότι εκείνη τη μέρα, σε εκείνο το γραφείο, δεν μιλούσα σε σένα, αλλά στον ίδιο τον Μελισσανίδη. Και η ρεκλάμα στο επόμενο τεύχος του περιοδικού σου, αλλά και το ρεπορτάζ για τις επιχειρήσεις του Τίγρη και το θέμα του UNFOLLOW για το λαθρεμπόριο μόνο έκπληξη δεν μου προκάλεσε. Το ήξερα, θείο, όταν επέλεξα να έρθω, ήθελα όμως να θυμίσω και σε σένα και σε αυτόν ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Ούτε διαπραγματεύομαι.
 
Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτίνα Ραχήλ Μακρή, πρώην στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. δήλωσε τα παρακάτω στο ραδιοφωνικό σταθμό ''ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90,1''.
 
«Οι ερωτήσεις μου στη Βουλή για συγκεκριμένους ολιγάρχες ήταν η αιτία που με έδιωξαν από τους ΑΝΕΛ», δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ, με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, η ανεξάρτητη βουλευτίνα, Ραχήλ Μακρή.
«Τον τελευταίο καιρό ενοχλούσαν οι ερωτήσεις τους που αναφέρονταν σε συγκεκριμένους ολιγάρχες», ανέφερε χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα αποκάλυψε πως ενόχλησε η ερώτηση που κατέθεσε για τη Δραπετσώνα και για τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη. «Κατέθεσα μετά το 15αύγουστο ερώτηση για τη Δραπετσώνα και τις δραστηριότητες του επιχειρηματία Μελισσανίδη στην περιοχή», ενώ παράλληλα αποκάλυψε: «Είχα μάλιστα απευθυνθεί στον υπουργό δικαιοσύνης ζητώντας τροπολογία για να μην παραγράφεται το αδίκημα της λαθρεμπορίας».
Η κ. Ραχήλ Μακρή συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Το 15αύγουστο στην Παναγία Σουμελά ήταν και ο κ. Μελισσανίδης τον οποίο είδα για πρώτη φορά αλλά και ο κ. Καμμένος. Από την επόμενη μέρα άρχισα να δέχομαι πιέσεις από ομάδες του κόμματος ώστε να ρίξω τους τόνους σε σχέση με τον επιχειρηματία. Ευθέως ο κ. Καμμένος δεν μου είπε τίποτε αλλά μου ανέφερε ότι πρόκειται για πολύ ισχυρά συμφέροντα που θα μας διαλύσουν και καλό θα ήταν να κρατάμε χαμηλούς τους τόνους».
 
Δεν θα φτάσουμε στο σημείο να πούμε και πάλι ''αν τα παραπάνω αφορούσαν το Μαρινάκη, πόση έκταση θα έπαιρναν στον Τύπο;'', γιατί εδώ υπάρχει κάτι πιο σημαντικό, που αφορά τη δικαστική εξουσία του τόπου. Από το βούλευμα του εισαγγελέα Κορέα προκύπτουν ενδείξεις για το
 
Ότι ο πρόεδρος και οι στενοί συνεργάτες του Ολυμπιακού στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδας τους, προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς, δικαστικούς, πολιτικούς και άλλους ισχυρούς παράγοντες της χώρας
 
Επίσης, όπως διαβάζουμε εδώο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ θεωρείται ύποπτος και για επαφές με δημοσιογράφους, μέσω των οποίων προωθεί πολιτικές εξελίξεις στον τόπο.
 
Στις συνομιλίες, φέρεται να συμμετέχουν ο εκδότης και δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου και ο επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Σας παρουσιάζουμε αυτούσιες τις συνομιλίες και ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.
Πρόκειται για συζητήσεις που έγιναν παραμονές των επαναληπτικών εκλογών του Ιουνίου 2012(και 14 μέρες μετά το ατυχές εκλογικό αποτέλεσμα της ΝΔ που την έφερε στο ποσοστό του 18,85% στις πρώτες εκλογές της 6ης Μαίου) και αφορούν το πως θα “πείσει” και πως θα “προειδοποιήσει” ο δημοσιογράφος την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη να σταματήσει να ζητάει πολλά από τον Αντώνη Σαμαρά και να προσχωρήσει στη ΝΔ. Και βέβαια πως ο μεγαλοδημοσιογράφος θα το πετύχει για λογαριασμό του επιχειρηματία αλλά και για το καλό του τόπου. Πάντα για το καλό του τόπου.
Όταν η δουλειά πετυχαίνει και με την παρέμβαση του Κώστα Μπακογιάννη, όλοι αισθάνονται..ανακουφισμένοι. “The deal is done”, λέει ο επιχειρηματίας. “ΩΡΑΙΑ!” αναφωνίζει ο δημοσιογράφος.
 
Με βάση (και) αυτά τα ''στοιχεία'', ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ θεωρείται ύποπτος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο. Διαβάζοντας λοιπόν το παραπάνω δημοσίευμα του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, υπάρχουν υποψίες, έστω, πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης χρησιμοποιεί το δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα για να ελέγχει άλλους δημοσιογράφους στο χώρο των ΜΜΕ. Επίσης, σύμφωνα με τη βουλευτίνα Ραχήλ Μακρή, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν η αιτία που έφυγε από τους ΑΝ.ΕΛ., επομένως μπορούμε να πούμε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης ''προσεγγίζει πολιτικούς, τους οποίους επιδιώκει να εκμεταλλευτεί για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του'', ακριβώς όπως αναγράφεται στο βούλευμα Κορέα.
 
Μήπως θα πρέπει να ερευνηθεί η δράση του Δημήτρη Μελισσανίδη και να θεωρηθεί ύποπτος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης από την Εισαγγελία; Ύποπτος λέμε, όχι κατηγορούμενος. Εκτός κι αν η Εισαγγελία έχει επιλεκτικές ευαισθησίες μόνο γι'αυτά που αφορούν τους κόκκινους.
 
Υ.Γ. 1 Ούτε κουβέντα βεβαίως γι'αυτά από τα λαγουδάκια της Ελληνικής Βουλής, όλων των κομμάτων, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να εξαπολύουν πυρ ομαδόν εις βάρος του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ με την πρώτη ευκαιρία. Δεν στοχοποιούν φυσικά το ΜΑΡΙΝΑΚΗ ως εφοπλιστή. Τον πρόεδρο του Ολυμπιακού στοχεύουν, ακριβώς όπως κάνανε με τον προηγούμενο πρόεδρο, το γίγαντα ΣΩΚΡΑΤΗ. Αυτοί τους έχουν κάνει τον πάτο μωβ εδώ και 19 χρόνια. Διαπλοκή του Μελισσανίδη με την πολιτική εξουσία δεν βλέπουν (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).
 

 
Υ.Γ. 2 Ποινική δίωξη στον Τάκη Φύσσα ασκήθηκε από τον κύριο Κορέα ή από το διάδοχό του στη θέση του αθλητικού εισαγγελέα κύριο Σιμιτζόγλου; Για ποιο λόγο η Εισαγγελία κρίνει ίδιες υποθέσεις με διαφορετικά μέτρα και σταθμά;
 
Υ.Γ. 3 Εννοείται πως ΔΕΝ πιστεύουμε ότι ο Μελισσανίδης είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης. ''Τρολάρουμε'' τον εισαγγελέα Κορέα με αυτό το άρθρο. Μαζί με τον Κορέα πάνε και κάποιες ''δημοσιογραφάρες'', που ενώ έχουν αλλεργία στο κόκκινο, θέλουν να λογίζονται και ως ''αμερόληπτοι'' και ''αντικειμενικοί''.
 
Υ.Γ. 4 Εκεί στο jungle-report τρώτε ωραίο πρόλογο από το Θωμαϊδη και τον Αλαφούζο, για ''το Μαρινάκη που πουλάει πρέζα με το Noor One'', όπως έχουμε δει.
 

 
Όπως γράφει και ο φίλος από κάτω, κάνα στοιχείο έχετε ή μόνο προπαγάνδα;