Η ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΧΙΝΟΥ



Η χθεσινή εκπομπή ΑΚΗ-ΤΑΚΗ.
 

 
6 η ώρα το πρωί σήμερα έφυγε το βανάκι από το Δημοτικό Θέατρο στον Πειραιά για το Δαφνί. Δεν γέμισε. Ευκαιρία να γεμίσει τις επόμενες ημέρες.
 

 
Πολύ ωραίες οι ατάκες για την ''κόκκινη ΕΠΟ'', το Γιώργο Χελάκη και για το ποιοι είναι ''υπάλληλοι''.

Σχόλια

Εικόνα olympiakaraga7te

Αδερφια, σε μια φαση στην εκπομπη της Παρασκευης, ενας συγγαυρος αναφερει οτι 3 φορες τους εχουν δειρει παικτες μας μεσα στην τουμπα. Οι δυο ειναι προσφατες με Νικοπολιδη, Μανωλα, αλλα η τριτη ειναι ενα περιστατικο οπου ο Μητροπουλος σε ενα αγωνα με τον παοκ το 90-91 στο κυπελλο, οπου χασαμε, ειχε πλακωθει με ενα παικτη του παοκ, τον Λεοντιαδη, και την επομενη χρονια στο Καραισκακη, ο Μητροπουλος τον στριμωξε; Μπορειτε να μας δωσετε περισσοτερες πληροφοριες αν ειναι δυνατον;

Εικόνα savvas gridlock

Έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα, Νίκο. Ο Λεοντιάδης πρόλαβε και του έχωσε μία στην Τούμπα, δίχως να ανταποδώσει ο Μητρόπουλος, σε αυτό το ματς. Αποβλήθηκαν και οι δύο, αλλά την πλήρωσε ο Ολυμπιακός, αφού έχασε βλακωδώς ένα σημαντικό του παίκτη, την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχασε έναν πιτσιρικά ποδοσφαιριστή. Μετά το 01:30 σε αυτό το βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=M-Ss2R35p2M

Μιλάμε για ματς ''ανέστησες τον πεθαμένο''. 2-0 κερδίσαμε στο πρώτο ματς και καταφέραμε να αποκλειστούμε. Το αμέσως επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Καραϊσκάκη, ήταν αυτό που έγινε της πουτάνας στον Πειραιά.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130111/san-simera-fobos-kai-...