''ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΡΕ;'' (VIDEO)



Αργήσαμε λίγο να την φορτώσουμε, αλλά ήθελε μελέτη. Η χθεσινή εκπομπή των ΑΚΗ-ΤΑΚΗ.
 

 
Είχαμε ωραία μηνύματα (λεπτομέρειες εδώ και εδώ).
 

 
Είχαμε συγκινητικά τηλεφωνήματα, όπως του φίλου από τη Νάουσα (στο 37:45) που θέλει να έρθει Καραϊσκάκη. Είχαμε το πολύ σημαντικό τηλεφώνημα  στο 44:05, με πολλές και σημαντικές αλήθειες για τον Ολυμπιακό και τους ανταγωνιστές του σε όλα τα σπορ. Είχαμε την βλέννα-τατουάζ του Κλάους, στο 1:00:00 και μετά. Στο 1:04:20 και μετά μάθαμε πως το τατουάζ του Κλάους είναι ξυπνητήρι, επειδή έχει απωθημένα που δεν ξύπνησε ένα πρωινό. Το καλύτερο βεβαίως ήταν στο 1:12:45, με τον Άρη από την Κηφισιά.
 
Υ.Γ. Τι λέει ρε παιδιά ο φίλος εκεί στο 45:10 του βίντεο; Ζητιανεύει λεφτά από τον Καρρά ο Μελισσανίδης και τρώει συνέχεια πόρτα; Ρε λαθρέμπορα, τόσα καράβια έχεις, τι θα τα κάνεις ρε ''επενδυτή''; Αυτό είναι το ''ερχόμαστε'';

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Επιτέλους ακούστηκε και το R.A.T.M. στην εκπομπή. Το περίμενα κάποια στιγμή, να πω την αλήθεια.

Εικόνα xristoforas

Ο ΚΑΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ
ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΝ-ΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ
ΝΟΜΙΖΩ ΣΑΒΒΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Εικόνα savvas gridlock

Όχι Φόρη, δεν λέμε για το Βασίλη Καρρά, τον τραγουδιστή. Για το Γιάννη Καρρά λέμε, που ήταν παλιότερα πρόεδρος στην ΑΕΚ και στην Προοδευτική. ΑΕΚ είναι ο Καρράς και διοικούσανε την ΑΕΚ μαζί με τον τότε φίλο του, Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Βασίλης Καρράς δεν ξέρω τι ομάδα είναι και δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα να σου πω την αλήθεια.