Ο ΒΟΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΙΜ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ



Ως γνωστόν, ο Λεωνίδας Βόκολος αντικατέστησε το Νίκο Νταμπίζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟ και αυτό έγινε αμέσως μετά το ντέρμπυ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ. Ας θυμηθούμε μία ιστορία που αφορά το Βόκολο, μετά από ένα άλλο ντέρμπυ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ στην Τούμπα, 10 χρόνια πριν.
 
Κυριακή, 25 Απριλίου 2004. Στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ελλάδος της σεζόν 2003-04, ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία ΠΑΟ πηγαίνει να αντιμετωπίσει στην Τούμπα τον ουσιαστικά αδιάφορο ΠΑΟΚ, που βρίσκεται στην τρίτη θέση. Βρισκόμαστε 4 στροφές πριν το φινάλε και ο ΠΑΟ βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μπροστά από το δεύτερο Ολυμπιακό, μετά το ντέρμπυ του Δούρου στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η νίκη είναι απαραίτητη για τον ΠΑΟ, ενώ ο ΠΑΟΚ που έχει ''δέσει'' την τρίτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της περιόδου 2004-05, καλείται να παίξει για την ιστορία του. Παραμονές του αγώνα οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ εκδίδουν την παρακάτω ανακοίνωση.
 
«ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/4/2004 ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Η ΚΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ.
Το 1980 ήταν 24η αγωνιστική. Ο σφαγέας Λίτσας καθαρίζει για λογαριασμό του ΠΑΟ. Το άουτ του Ρότσα κατακυρώνεται γκολ και ο Λίτσας φροντίζει για το 0-2. Ο Κωστίκος χάνει επιδεικτικά το πέναλτι μετά από απαίτηση του κόσμου ΡΙΞΤΟ ΑΟΥΤ. 45000 κόσμου απαιτούν ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ Π...Η ΣΤΟ ΛΑΟ. Η περιοχή της Τούμπας γίνεται θέατρο μάχης από τον κόσμο που τον πνίγει η αγανάκτηση και τα 80 δακρυγόνα που χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Η αστυνομία σε άλλη μία πρωτοφανή κίνηση επιστρατεύει τεθωρακισμένες «αύρες» για να διαλύσει τον κόσμο που αντί να λιγοστέψει γίνεται όλο και περισσότερος. Τα επεισόδια συνεχίζονται ως τις 11 το βράδυ. Το σύνθημα που έσκιζε το βρώμικο αέρα εκείνης της ημέρας ήταν ένα. ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ Π...Η ΣΤΟ ΛΑΟ. Αυτός ήταν και παραμένει ο ΠΑΟ. Η ομάδα που κερδίζει πάντα με την αξία της όπως δήλωσε πρόσφατα και ο «αρχινεκροθάφτης» του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιώργος Βαρδινογιάννης. Την Κυριακή 25/4 θα είναι 27η αγωνιστική όποιος αισθάνεται βαρύ το στομάχι και τα πόδια από το κατσίκι του Πάσχα καλά θα κάνει να μείνει έξω. Οποιος δεν έχει συναίσθηση της σημασίας του συγκεκριμένου παιχνιδιού για την ΙΣΤΟΡΙΑ του ΠΑΟΚ, όποιος ξέχασε τα «εγκλήματα» και τους κλεμένους τίτλους από τον ΠΑΟ, καλά θα κάνει να μείνει έξω. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Ο «ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΕΜΠΛΕΙ» ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. »
 
Γίνεται το ματς και μετά από μία ''ομορφιά του ποδοσφαίρου'' τύπου ''άσος ημίχρονο-διπλό τελικό'', ο βάζελος περνάει από την Τούμπα με σκορ 2-1. Προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν τότε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο στόπερ του ΠΑΟΚ Λεωνίδας Βόκολος, που μέχρι το 2003 αγωνιζόταν στον ΠΑΟ, βλέπει τους επιθετικούς του Παναθηναϊκού να περνούν από δίπλα του, δίχως να μπορεί να τους κόψει. Φυσικά εννοούμε ότι σκύλιασε για να τους μαρκάρει, αλλά εκείνο το βράδυ έμοιαζαν ασταμάτητοι οι πράσινοι παίκτες.
 
 
Μετά από αυτό το ματς, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που επιτέθηκαν στους παίκτες της ομάδος τους και έκαναν αρκετές ζημιές στα αυτοκίνητά τους, εκδίδουν την παρακάτω ανακοίνωση.
 
«Την Κυριακή 25/4/2004 στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΠΑΟ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΟΣΜΟΣ
του ΠΑΟΚ που έπαιξε για τη νικη και ο 3ος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ που βολευόταν με την ισοπαλία και ως γνωστόν ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΝΙΓΕΤΑΙ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.
ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΟΚ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚ.
ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
ΕΜΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΣΩΣ
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
τον «αρχινεκροθάφτη» του ελληνικού ποδοσφαίρου Γιώργο Βαρδινογιάννη και το «ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΕΜΠΛΕΥ».
 
Με τα πολλά ο ΠΑΟ παίρνει το ''Δούρειο'' πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ βγαίνει στα προκριματικά του Champions League, γελάει όλη η Ευρώπη μαζί του με την ιστορία του Λιάσου Λουκά, ο Αναστασιάδης φεύγει από τον πάγκο της ομάδος το Σεπτέμβριο του 2004 και ξαφνικά, 3 μήνες μετά, στις 10 Δεκεμβρίου 2004, μαθαίνουμε τα παρακάτω.
 

 

 
«Μπάχαλο» επικρατεί στον ΠΑΟΚ μετά την πρωτοβουλία Αναστασιάδη να μοιράσει στους παίκτες 20.000 ευρώ, τα οποία μάζευε για την κατασκευή αθλητικού κέντρου όπως ο ίδιος δήλωσε. Σε απολογία ο Βόκολος, επειδή παρέλαβε τα χρήματα και τα έδωσε στους συμπαίκτες του.
Αναστάτωση επικρατεί στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ μετά την πρωτοβουλία του Άγγελου Αναστασιάδη να μοιράσει στους παίκτες 20.000 ευρώ, τα οποία μάζευε για την κατασκευή αθλητικού κέντρου. Βαριές κατηγορίες από τον πρώην τεχνικό του «δικέφαλου του Βορρά» προς τη διοίκηση της ομάδας, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο του Αθλητικού Metropolis.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Αναστασιάδη στο «Αθλητικό Metropolis»:
«Να σταματήσει αυτή η κατάντια. Αν έγινε και αυτό, τότε τι να πούμε. Είναι όχι τραγελαφικό, αλλά κάτι χειρότερο. Εγώ όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ είπα στα παιδιά ότι έχω κάποια χρήματα κρατημένα γι’ αυτούς και θα τα δώσω όταν θεωρήσω εγώ ότι δεν μπορούν να πάνε πουθενά αλλού. Τους είπα μάλιστα, για να μην ψάχνονται, ότι τα χρήματα αυτά είναι από πρωτοβουλία που έκανα να συγκεντρωθούν χρήματα για την δημιουργία αθλητικού κέντρου. Σταμάτησα μετά από ένα μήνα, όταν είχα μια συζήτηση με τον πρόεδρο και εκεί ήταν η πρώτη μας μεγάλη διαφορά κι εκεί κατάλαβα ότι ο Αναστασιάδης είναι τελειωμένος από τον ΠΑΟΚ. Και δεν θέλω να εξηγήσω τι λέχθηκε τότε, γιατί αν πω τι ειπώθηκε θα κάνω μεγάλη ζημιά στον ΠΑΟΚ και δεν θέλω.
Από την μέρα που έφυγα έχουν λεχθεί χιλιάδες, από τα οποία στα 100 τα 99 είναι ψέματα. Δεν βγαίνω να μιλήσω για να μην τους κάνω το χατίρι. Δεν θα κάνω το χατίρι σε κανέναν και ότι κάνω το κάνω για όλους αυτούς τους ανθρώπους που αγαπούν τον ΠΑΟΚ και είδαν ότι ο Αναστασιάδης έκανε κάποια πράγματα, πρόσφερε ένα πετραδάκι σ’ αυτή την κατάσταση που λέγεται ΠΑΟΚ. Σιγά-σιγά όμως βγαίνουν στον αφρό. Ο Θεός δεν θα τα αφήσει έτσι. Είναι αλητεία το λιγότερο αυτό που γίνεται με τα παιδιά. Συζητήθηκε το αθλητικό κέντρο που είναι ανάγκη να γίνει, αλλά κάποιοι έχουν το μυαλό τους να γκρεμίσουν την Τούμπα. Και θα το δείτε το πρόβλημα το καλοκαίρι, ενώ εγώ το είπα πριν από δύο χρόνια. Γιατί θα έρθει η FIFA, αναλαμβάνει η FIFA. Και τότε δεν θα μπορεί να σε σώσει κανένας, ούτε ο πρωθυπουργός, ούτε ο Βενιζέλος, κανένας.
Για να σταματήσει αυτή η αλητεία, είπα στα παιδιά ότι θα σας δώσω κάποια χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί από λογαριασμό που άνοιξα με 7 ευρώ για την κατασκευή αθλητικού κέντρου. Αν εγώ έλεγα ότι θέλω να γκρεμιστεί η Τούμπα θα λέγανε ότι είμαι τρελός, αν έλεγα ότι θέλω να διώξω κανέναν θα έλεγαν ότι είναι ανισόρροπος αυτός. Αυτά τα χρήματα λοιπόν είναι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, τα μάζεψα από το Μάρτιο και επειδή δεν μπορώ να κρατάω χρήματα του ΠΑΟΚ και επειδή μ’ αυτή την κατάντια δεν πρόκειται να γίνει, όχι αθλητικό κέντρο, αλλά τίποτα. Και ό,τι χτίστηκε τους τελευταίους 26 μήνες γκρεμίζεται καθημερινά, από το πρωί μέχρι το βράδυ και από το βράδυ μέχρι το πρωί, εγώ λοιπόν λέω ένα πράγμα. Να σταματήσουν να ασχολούνται με τα παιδιά γιατί εγώ τους έδωσα τα χρήματα και πήρα το ΟΚ από τους ανθρώπους που τα έδωσαν. Κάντε ένα τηλεφώνημα στους παίκτες για να μάθετε από πότε έχουν να πληρωθούν, για να μάθετε αν έχουν να φάνε, το ξέρετε όλοι σας αλλά δεν το λέτε γιατί πάλι κρύβεστε. Κάποια μέρα, αν θα βγω και τα πω, θα φύγουν όλοι από την πόλη, θα κρυφτούν. Εγώ λέω πάλι να μην τολμήσουν και ακουμπήσουν κανένα παιδί, γιατί εγώ πήρα τηλέφωνο και είπα να έρθει ο αρχηγός τους και να πάρει τα χρήματα και λένε τώρα ότι αυτό ή εκείνο. Μιλάμε για τέτοια αλητεία. Θα μπορούσα τότε αν ήταν τα λεφτά του κυπέλλου κι αφού δεν τα έδωσα τα χρήματα τότε, να τα κρατήσω εγώ. Δεν μπορούσα να τα κρατήσω; Τα είχα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ να τα δώσω, αλλά είπα άντε να μην τα δώσω. Πρέπει να αποκαταστήσω τα παιδιά. Όσοι βρίσανε μέχρι τώρα, βρίσανε. Από τώρα και στο εξής, όποιος αλήτης θα βγαίνει και θα λασπώνει τα παιδιά, θα τρέχει στα δικαστήρια. Είμαι αποφασισμένος και θα τους πάρω τα χρήματα που θα τα διαθέσω σε όσους έχουν ανάγκες».
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κλήθηκαν από τη διοίκηση να δώσουν εξηγήσεις γιατί δεν ενημέρωσαν για την κίνηση αυτή, ενώ ο Λεωνίδας Βόκολος που θεωρείται ο «διακινητής» του ρευστού από τον Άγγελο Αναστασιάδη προς τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, κλήθηκε σε απολογία.
Πλέον το μυαλό όλων μόνο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δεν μπορεί να είναι, αλλά ο Φρίνγκερ θέλει πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα. Ο αυστριακός αναμένεται να παρατάξει το κλασικό 3-5-2, με τον Ατματσίδη να επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια και τον Κουτσόπουλο να βρίσκεται και πάλι στο αρχικό σχήμα.
Παράλληλα, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ οργάνωσαν συλλαλητήριο για την ερχόμενη Πέμπτη, έξω από τη χρηματιστηριακή εταιρεία του Γούμενου.

 
Φυσικά, ο Αναστασιάδης δεν εξήγησε ποτέ το γιατί έδωσε 3 μήνες αφότου έφυγε από τον ΠΑΟΚ αυτές τις 20.000 ευρώ. Αυτή η ενέργεια στοίχισε στο Βόκολο το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, αφού η τότε διοίκηση Γούμενου, υπό την πίεση των οργανωμένων οπαδών της ομάδος, αποφάσισε να διώξει όλους τους εμπλεκομένους σε αυτήν την υπόθεση. Ο Βόκολος δικαιολογήθηκε αρκετά ''πειστικά''.
 

 
Αστραψε και βρόντηξε ο Λεωνίδας Βόκολος μιλώντας στον SuperΣΠΟΡ FM 94,6 για την αποπομπή του από τον ΠΑΟΚ. Ο πολύπειρος αμυντικός που πλήρωσε κατά πολλούς την καλή του σχέση με τον Αγγελο Αναστασιάδη μίλησε για την κατάσταση στον Δικέφαλο και διατράνωσε την πεποίθηση πως όχι μόνο δεν είναι τελειωμένος ποδοσφαιρικά, αλλά και πως μπορεί να συνεχίζει να αγωνίζεται για τουλάχιστον 2,5-3 χρόνια ακόμη.
«Δεν εξυπηρετώ τα συμφέροντα κανενός»
Αναφερόμενος στη συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, στην οποία ο τελευταίος του παρέδωσε ποσό 20.000 ευρώ για να τα μοιραστούν ως πριμ κατάκτησης του κυπέλλου οι παίκτες της ομάδας ο πρώην άσος του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού και, πλέον, του ΠΑΟΚ είπε:
«Εγώ έχω μια εκτίμηση στο πρόσωπο αυτό του ανθρώπου για τις αρχές που έχει και δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει κανένας αυτό. Στον ενάμιση χρόνο που βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ δεν τον έχω επισκεφτεί ούτε μια φορά. Ο Βόκολος έχει μάθει να τιμά τη φανέλα που φορά και δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα κανενός. Όσο διάστημα είμαι στον ΠΑΟΚ ουδέποτε δημιούργησα πρόβλημα στην ομάδα. Έδωσα όσα μπορούσα και θέλω να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε και εκτίμηση την προσφορά μου. Ήταν λάθος μου που δεν ενημέρωσα τη διοίκηση για τη συνάντηση αυτή, αλλά δεν συμφωνώ με ό,τι ακολούθησε. Δεν ήταν προβλεπόμενη η συνάντησή μας. Βρέθηκα μαζί του για να του δώσω, όπως είχα υποχρέωση, να κάνω, το προσκλητήριο για το γάμο του Αγγελου Μπασινά (30/12). Ήταν δική του απόφαση να δώσει κάποια χρήματα από αυτά που είχαν μαζευτεί για τη δημιουργία προπονητικού κέντρου ως πριμ στα παιδιά για την κατάκτηση του κυπέλλου. Εγώ τα έδωσα στους αρχηγούς, οι οποίοι κακώς δεν ενημέρωσαν τη διοίκηση, αλλά ανέλαβαν την ευθύνη και είπαν πως δεν φταίει ο Βόκολος. Από εκεί και πέρα το θέμα θεωρήθηκε λήξαν. Έχω μπλέξει σε μια ιστορία από την οποία κινδυνεύει η ιστορία και το ήθος μου και δεν το ανέχομαι αυτό. Δυστυχώς στην Ελλάδα πρέπει να είσαι πονηρός. Υπάρχει μια περίεργη κατάσταση στον ΠΑΟΚ. Ακόμη και το ποτήρι σου να σηκώσεις για να πιεις νερό θα πρέπει να προσέχεις μήπως έχει τίποτα από κάτω», δήλωσε σχετικά ο Λ.Βόκολος.

 
Χθες, μετά το ''εντυπωσιακό'' ντέρμπυ που παρακολουθήσαμε στην Τούμπα την Κυριακή που μας πέρασε, η ιστορία κατά κάποιον τρόπο επαναλήφθηκε. Άγγελος Αναστασιάδης προπονητής στον ΠΑΟΚ, Λεωνίδας Βόκολος επιστρέφει στον αγαπημένο του ΠΑΟ, μετά τη δουλειά που είχε μέχρι λίγους μήνες πριν στην ''κόκκινη ΕΠΟ''. Το ερώτημα όμως παραμένει, 10 χρόνια μετά.
 
ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ;
 
Αν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο με τον Ολυμπιακό, μπορεί και να το ακούγαμε κάθε μέρα από τους ''τίμιους'' Μακεδονομάχους της φάπας οπαδούς του ΠΑΟΚ. Με αυτούς θα ένωναν τις φωνές τους και οι διάφοροι ''αντικειμενικοί'' δημοσιογράφοι, για να κατακεραυνώσουν ''τη σαπίλα του κόκκινου παρακράτους''. Γι'αυτούς τους δημοσιογράφους λέμε που σήμερα κάνουν κο-κο-κο στην είδηση ότι άλλος ένας πρώην παράγοντας της ΕΠΟ βρίσκει δουλειά στην ΠΑΕ ΠΑΟ. Πρώτα ο Φύσσας, μετά ο Βόκολος. Αν γινόταν με τον Ολυμπιακό, τι θα ακούγαμε άραγε για το ''ερυθρόλευκο φυτώριο της ΕΠΟ του Σαρρή'';
 
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ''ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΠΟ''; ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ;
 
Παοκάκια, πάλι κορόιδα σας πιάσανε οι βάζελοι. Έχουν βαρεθεί και οι ίδιοι να σας δουλεύουν...
 

Σχόλια

Εικόνα redpetros

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟ-ΚΩΛΟΥ

Εικόνα redpetros

Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΒΟ-ΚΩΛΟΥ

Εικόνα Αλέξανδρος

Οι 20 χήνες αν θυμάμαι καλά είχαν μαζευτεί από επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης για δημιουργία αθλητικού κέντρου. Εγώ δεν πιστεύω καν ότι τα πήραν οι παίχτες του ΠΑΟΚ τα χρήματα. Για εμένα η φάση είχε ως εξής. Ο Βόκολος ήξερε ότι χωρίς τον Άγγελο δεν θα πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής (γιατί τα είχε τα χρονάκια του) ο Άγγελος ήξερε ότι θα απολυθεί από νωρίτερα γιατί αυτός μαζί με τον Βόκολο στήσαν το ματσάκι. Μετά τι έγινε θυμάστε; Χοτ όνομα εκείνη την εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο το θέλει ο Θρύλος το θέλουν και οι άλλοι. Ήταν ο παίκτης της Καλλιθέας ο Φάνης ο Γκέκας (χαίτη και αλητεία σκέτη) ο Βόκολος μόλις έφυγε από τον ΠΑΟΚ πήγε στην Καλλιθέα (με τα 20 που είχει πάρει πιστεύω σαν προκαταβολή) και μετά ο Φάνης ο Γκέκας πάει στον Παναθηναϊκό. Άρα; Κατά ένα ποσοστό ισχύει και η θεωρία της προκαταβολής. Εσείς παιδιά τι λέτε παίζει να ισχύει αυτό που πιστεύω;

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Σαββα στο κειμενο σου για Δουρο διαβασα οτι ο Αναστασιαδης εδωσε τα 20000 ευρω για πριμ κατακτησης κυπελλου (2003). Εδω διαβαζω οτι τα μαζευε για προπονητικο κεντρο. Τελικα τι ισχυει? Γιατι αν οντως αλλαζε αποψη καθε λιγο και λιγακι τοτε ειναι φως-φαναρι η υποθεση...