ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΣΚΑΝΗΣ: Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟ



Θέλαμε εδώ και μέρες να ασχοληθούμε με το θέμα, αλλά η επικαιρότητα μας καβάλησε. Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπυ Ολυμπιακός-ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη πριν ένα μήνα, διαβάσαμε αυτό (link από vazeletta, για να μην πει κανείς ''αυτά τα λένε οι γαύροι'').
 
Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο εκπρόσωπος ασφαλείας, Στρατηγός Απόστολος Κασκάνης
 
Ποιος είναι όμως ο Απόστολος Κασκάνης;
 
Σημαντικές εξελίξεις στην ΕΛ.ΑΣ. με την αιφνιδιαστική παραίτηση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Απόστολου Κασκάνη και του Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας κ. Γιάννη Δικόπουλου.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, «…ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος έκανε δεκτές τις παραιτήσεις του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, αντιστράτηγου Ιωάννη Δικόπουλου και του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, υποστράτηγου Απόστολου Κασκάνη οι οποίες του υποβλήθηκαν σήμερα για προσωπικούς λόγους.
Επιπλέον, με Απόφαση του κ. Αρχηγού διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το γεγονός ότι την Παρασκευή 20.9.2013, έξω από τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Εύβοιας - Βοιωτίας του κόμματος “Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή” στη Χαλκίδα και σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από την έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας υπήρχαν άτομα που έφεραν αντικείμενα, τα οποία εμπίπτουν στην κατηγορία περί όπλων (ρόπαλα κλπ), χωρίς να παρέμβουν οι τοπικές αστυνομικές Αρχές, ως ώφειλαν, και χωρίς να υπάρξει ενημέρωση του Αρχηγείου.
Στο πλαίσιο της ίδιας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης θα εξετασθεί και το ζήτημα τυχόν ευθυνών για τις παραλείψεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας για τη συλλογή πειστηρίων και την ταυτοποίηση συγκεκριμένων ατόμων με τα αντικείμενα που βρέθηκαν στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης (κοντάρια, ασπίδες, κράνη κ.λπ.). Παράλληλα, τίθενται σε διαθεσιμότητα, μέχρι την ολοκλήρωση της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας, ο διοικητής και ο αξιωματικός Υπηρεσίας του Τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας και ο αστυνομικός - σκοπός της Αστυνομικής Διεύθυνσης, που εκτελούσε υπηρεσία το επίμαχο χρονικό διάστημα».
Σύντομα, ίσως και μέσα στην ημέρα, θα ανακοινωθούν από την ΕΛ.ΑΣ οι αντικαταστάτες των δύο ανώτατων αξιωματικών.
 
 
Υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ., Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος και πλέον υπεύθυνος ασφαλείας στην ΠΑΕ ΠΑΟ. Συνεχίζει επάξια την παράδοση των
 
- ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΗΜΑΚΑ, πρώην βοηθού Αττικάρχη της ΕΛ.ΑΣ..

- ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, πρώην αξιωματικού της Κρατικής Ασφάλειας.
 
- ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑ, πρώην Αττικάρχη της ΕΛ.ΑΣ..
 
Όλοι αυτοί οι ανώτατοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, δούλεψαν στην ΠΑΕ ΠΑΟ. Δεν υπάρχει φυσικά κάποιο πρόβλημα με αυτό, ούτε κάνουν κάτι παράνομο. Απλώς δεν βλέπουμε να αναρωτιέται κάποιος ''έγκριτος'' και πάνω από όλα ''αντικειμενικός'' ΑΡΔ το αν η πρόσληψη αυτών των 4 ανθρώπων (Δημάκα-Γεωργόπουλου-Μπούτσικα-Κασκάνη) στην ΠΑΕ ΠΑΟ συνεπάγεται ευνοϊκή αντιμετώπιση της Πανάθας από την Αστυνομία. Αυτά δεν ακούγαμε για τον Τσιρώνη, που μετά τη Ριζούπολη που ήταν Αστυνομικός Διευθυντής το 2003, δούλεψε στον ''κακό γαύρο''; Το κύριο επιχείρημα δεν ήταν ''ορίστε η απόδειξη των καλών σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την Αστυνομία. Ο Τσιρώνης βρήκε δουλειά αμέσως στο γαύρο, άρα εξυπηρετούσε τα συμφέροντά του στη Ριζούπολη το 2003, βοηθώντας στο να στηθεί σκηνικό τρομοκρατίας εις βάρος των μελών της αποστολής του ΠΑΟ, στο ντέρμπυ που έκρινε τον τίτλο''. Στο βούλευμα Κορέα για παράδειγμα, με αφορμή μια συνομιλία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Βρέντζου με τον τότε Υποδιευθυντή της Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής κύριο Παναγόπουλο, ο οποίος σήμερα εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναγράφεται το παρακάτω.
 
Ότι ο πρόεδρος και οι στενοί συνεργάτες του Ολυμπιακού στα πλαίσια του σχεδιασμού και της οργάνωσης της ομάδας τους, προσεγγίζουν και επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, αστυνομικούς.
 
Τα 4 ανωτέρω περιστατικά (Δημάκας-Γεωργόπουλος-Μπούτσικας-Κασκάνης), δεν συνεπάγονται το ίδιο για την ΠΑΕ ΠΑΟ; Σε αυτήν την περίπτωση θα αρχίσει κάποια έρευνα ο κύριος Κορέας (ή ο αντικαταστάτης του στην αθλητική Εισαγγελία κύριος Σιμιτζόγλου) ή μήπως οι συγκεκριμένοι έχουν ευαισθησίες μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό; Εδώ θα ανοίξουν τα τηλέφωνα για να γίνουν παρακολουθήσεις ή αυτά γίνονται μόνο για στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός;
 
Επίσης, αν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός δούλευε κάποιος Αστυνομικός που αναγκάστηκε σε παραίτηση από το Σώμα της Αστυνομίας με την κατηγορία της ευνοϊκής μεταχείρισης προς την Χρυσή Αυγή στην περιοχή του, τι θα διαβάζαμε σήμερα στον Τύπο από τους ''έγκριτους'' και πάνω από όλα ''αντικειμενικούς'' ΑΡΔ για τις σχέσεις ΜΑΡΙΝΑΚΗ-Χρυσής Αυγής, τον ''κακό φασιστικό Ολυμπιακό'', τη ''διαπλοκή επιχειρηματιών και εφοπλιστών με τους φασίστες και τους μπάτσους'' και άλλα τέτοια ωραία κείμενα που κυκλοφορούν για τον Θρύλο; Τώρα γιατί δεν διαβάζουμε αντίστοιχα κείμενα για την ΠΑΕ ΠΑΟ; Εφοπλιστής δεν είναι και ο κύριος Ιωάννης Αλαφούζος;
 
Το παραμύθι για τον Τσιρώνη και τη Ριζούπολη πόσο ακόμη θα κρατήσει άραγε; Το παραμύθι για την ACAB greenwin Μπύρα 13 (που το καταπίνουν και κάποιοι πρόθυμοι δικοί μας) πόσο ακόμη θα κρατήσει άραγε; Καλά αυτό το τελευταίο δεν το τρώνε ούτε οι ίδιοι οι βάζελοι πλέον, με ορισμένους εξ αυτών να τους έχουν πάρει χαμπάρι για τα καλά.

Σχόλια

Εικόνα STAUROS

Σαββα συγνωμη που κανω εδω αυτο το σχόλιο αλλα δεν το θεωρώ πολυ άσχετο ο κύριος σιωπηλής δε
Ειναι αυτος που μας έδωσε συγχαρητήρια στο ντέρμπι και ο κύριος
Κωνσταντίνου(μααρθααα)έλεγε οτι δεν το ξέρει καθόλου αυτόν το κύριο;;;;ευχαριστω και συγνωμη αν εκανα
Κάποιο λάθος..

Εικόνα savvas gridlock

Δεν κανεις λαθος, Σταυρο. Και τι συγγνωμη, σιγα, ο,τι θες πες, οπου θες.

Εικόνα Aprosarmostos17

Δεν μπορούν τα αγαπημένα παιδιά και ρουφιανοι της χούντας να μας κάνουν κριτική. Να πάρουν το χουντέμπλει τους και να το βάλουν εκεί που ξέρουν. Ο ελληνικός λαός αισθάνεται ντροπή με κάτι τέτοιες "επιτυχίες".

Εικόνα Naktheo_7

Ιστορικά και μόνο να το δούμε ο Παναθηναϊκός και οι οπαδοί του ήταν προσκείμενοι στην Δεξιά (είτε κεντρώα - είτε άκρα δεξιά). Χούντα, Μπαλτάκοι, Βαρδινογιάννηδες και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις αυτού του τόπου.
Από όπου και αν το πιάσουν η αλήθεια τους κατασπαράσσει.

Υ.Γ Πόσο θα ήθελα ένας τρίτος να αγόραζε τα sport24 και τα Gazzetta, αυτού του τόπου και από πίσω να ήταν ο Μαρινάκης. Με 500.000 αγοράζει όλα τα δήθεν αντικειμενικά sites. Ξέρω ότι πολλοί σύγγαυροι δε θα συμφωνήσουν (δεκτό), αλλά στον πόλεμο όλα επιτρέπονται. Σφαίρες αυτοί; Μπαζούκας εμείς! Θα ήταν πολύ δυνατό να τους χτυπήσουμε "αντικειμενικά".
Εξάλλου η "αντικειμενική" άποψη είναι σαν την κωλοτρυπίδα. Όλοι έχουν από μία. Στην ουσία όμως δεν υπάρχει. Είναι άποψη που εκφράζει το υποκείμενο-άτομο. Άρα κατ' επέκταση ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ!

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

TO ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΠΕΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ή ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΕΣ(ΕΓΩ ΞΕΡΩ 2-3 ΤΕΤΟΙΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ.
ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΔΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΓΑΜΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.

Εικόνα REDHERAKLIO

ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Τι λες ρε φίλε που δε θα συμφωνήσουμε με το ΥΓ. Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να γίνει, αυτό λέμε καιρό τώρα.