''ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 11ΑΔΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ'' (VIDEO)



Η χθεσινή εκπομπή των ΑΚΗ-ΤΑΚΗ.
 
 
Μεγάλες αλήθειες όπως πάντοτε, για όλα τα θέματα, τα δικά μας (και την ενίσχυση που σίγουρα θα έχουμε τον Ιανουάριο), αλλά και των άλλων, τον πόλεμο του Ενιαίου Αντιολυμπιακού Μετώπου εναντίον του Θρύλου, με την Αστυνομία και την πρωθυπουργάρα μας στο πλευρό τους.
 
Βάψτε κάνα κάγκελο, λαγοί. Κοιμηθείτε καλά. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν κοιμάται.
 

Σχόλια

Εικόνα Kaine

3 μεταγραφές θέλουμε μόνο για την άμυνα. Σήμερα, είδαμε το εκπληκτικό 2 σουτ στο τέρμα = 2 γκολ. Με όποιον κι αν παίζουμε, έχουμε καταλήξει να χρειάζεται να βάλουμε τρία γκολ για να πάρουμε τη νίκη.

Για τα βαζέλια τι να σχολιάσω; Πιο γραφικοί κι απ' τη Σαντορίνη έχουν καταλήξει.

Εικόνα CVRED

Με ενα σοβαρο σεντερ μπακ, η αμυνα θα δεσει. Ο Αβρααμ, εγινε σεντερ μπακ επιπεδου επειδη ειχε διπλα του τον Μελμπεργκ.
Απο εκει και περα, το αμυντικο προβλημα της ομαδας δεν ειναι τα στοπερς. Ειναι η αντιδραση ολης της ομαδας στης αντεπιθεσεις.
Ο Μανιατης πχ χθες, στο 1ο γκολ, ετρεχε και προσπαθουσε να τζαρτζαρει, χωρις αποτελεσμα. Σε αντιστοιχες φασεις περυσι και προπερσι, ο εκαστοτε παικτης μας που θα ηταν στη φαση, ο Μανιατης ή οποιοσδηποτε αλλος, θα εκανε φαουλ και θα επαιρνε κιτρινη.
Εχουμε πολυ αργες αντιδρασεις στην κοντρα (το 80% των γκολ που τρωμε ειναι απο κοντρα) και δεν παιζουμε με μυαλο.
Η αποψη μου ειναι οτι αυτο συμβαινει επειδη τα εξτρεμ μας δεν εχουν καλη αποδοση, οποτε ο Μιτσελ αναγκαζεται να παιζει χωρις αυτους. Με αποτελεσμα τα πλαγια μπακ μας, μολις βγαινουν μπροστα, να μην προλαβαινουν να επιστρεψουν και να εχουμε τρυπες στα πλαγια.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ναι, αλλά ο Μανιάτης αν έπαιρνε κίτρινη θα έχανε το επόμενο ματς... Είπαμε, λάθος αντίδραση της ομάδας στις αντεπιθέσεις, λάθος στήσιμο από τον Μίτσελ, αλλά κάν'το φάουλ εκεί ρε Μανιάτη, τι περιμένεις; Πιάσ'τον από τη φανέλα και ρίξ'τον κάτω τον πούστη... Άιντε.

Εικόνα Kaine

Με μια προσθήκη στη θέση του Αμπιντάλ (θεωρώ και ελπίζω πως θα φύγει), θα έχουμε την μεταγραφή, συν Σιόβα (ερωτηματικό), Μποτία και Αυλωνίτη (πολύ λίγοι για βασικοί). Αν η μεταγραφή δεν βγει ή έχει τραυματισμό, θα τρέχουμε. Η μεταγραφή δεν ξέρω αν θα τρέχει μιας και διαβάζω για τον Μ.Άλβες του 1.90. Τέλος πάντων, ας κάνουν ό,τι νομίζουν καλύτερο και θα κριθούν εν καιρώ.