''ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ...''



Διαβάζουμε την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΠΑΕ Λεβαδειακός.
 
«Δικαιώθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και εισακούστηκαν οι προσευχές του καθώς «τυφλώθηκαν» διαιτητής και επόπτης και δεν έδωσαν δύο καταφανέστατα πέναλτι σε βάρος της ομάδος του: στο 43', σε επιστροφή της μπάλας από τον Παπαδόπουλο με το χέρι εντός περιοχής στον τερματοφύλακά του και στο 64', σε εμφανέστατο χέρι μέσα στην περιοχή από τον ποδοσφαιριστή Γκολάσα. Δεν απέβαλαν με 2η κίτρινη κάρτα στις αρχές του Β' ημιχρόνου τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Ρατς. Στο 71' υπέδειξαν λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον ποδοσφαιριστή μας Σοτέλο ενώ βρισκόταν σε εμφανή  θέση για γκολ. Αντίθετα, στο 12' καταλόγισαν ως έγκυρο το άκυρο 1ο γκολ του ΠΑΟΚ, καθώς ο ποδοσφαιριστής Σαλπιγγίδης που γύρισε την μπάλα πριν την επίτευξη του γκολ, βρισκόταν σε καταφανέστατη θέση οφσάιντ. Καλά Χριστούγεννα! Κι εμείς χριστιανοί είμαστε Παναγιά μου…».
 
Το βίντεο με τις φάσεις του αγώνα που δίνει η NOVA είναι αυτό. Στο 00:37 βλέπουμε πως το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ είναι άκυρο, αφού ο Σαλπιγγίδης είναι οφσάιντ.
 
 
Στο 02:21 του βίντεο βλέπουμε πως ναι μεν η μπάλα πάει από το κεφάλι στο χέρι του Παπαδόπουλου, μέσα στην περιοχή του Ιτάνζ, αλλά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ τη μεταφέρει με το αριστερό του χέρι και δεν την βρίσκει στιγμιαία. Είναι καθαρό πέναλτι, αφού δεν μπορεί να θεωρηθεί ακούσια η μεταφορά μπάλας με το χέρι, παρά τα όσα ακούσαμε από τον κύριο Παναγιώτη Βαρούχα στον ΣΚΑΙ κι από διάφορους έγκριτους-μάχιμους δημοσιογράφους, όπως ο Γιάννης Καραλής χθες στον Sport FM. Στο 03:40 του βίντεο βλέπουμε πως η μπάλα μετά το κόρνερ του Λεβαδειακού βρίσκει στο χέρι του Γκολάσα του ΠΑΟΚ, μέσα στην περιοχή του Ιτάνζ. Είναι αστείο να συζητήσουμε για ''ακούσιο'' χέρι, την ώρα που η μπάλα έρχεται από απόσταση 40 μέτρων. Το οφσάιντ στο 71' που υπέδειξε ο βοηθός στο Σοτέλο του Λεβαδειακού και δεν του επέτρεψε να διεκδικήσει την μπάλα με απειλητικές για την εστία του Ιτάνζ προϋποθέσεις, είναι αυτό.
 

 
Το βάζουμε επειδή οι ''αντικειμενικοί'' σαν το Γιάννη Καραλή σκούζουν πως ''ο βοηθός στο δεύτερο ημίχρονο άφησε το Σοτέλο να βάλει γκολ από θέση οφσάιντ'', για μια φάση που έγινε νωρίτερα. Για την παραπάνω φάση που ο ίδιος βοηθός έκοψε με ανύπαρκτο οφσάιντ το Σοτέλο, δεν ακούμε τίποτε από τους ''αντικειμενικούς''. Η φάση στην οποία ο Λεβαδειακός ζητάει αποβολή του Ρατς του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει στο βίντεο με τις φάσεις της NOVA.
 
Κατά τα άλλα, ο Αναστασιάδης γκρινιάζει για τη διαιτησία, οι ''αντικειμενικοί'' σαν τον Καραλή μιλούν για ''σφαγή του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά'', οι ''Παοκάρχες'' ψευτοδημοσιογράφοι σαν τον Κόλλλκα και τον Πετρουλάκη (που δεν είναι και ΠΑΟΚ...) μας λένε πως ''ο κόσμος του ΠΑΟΚ βράζει με τα απανωτά διαιτητικά αίσχη και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να εκραγεί'', ενώ ο Ιάκωβος Αγγελίδης, πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προαναγγέλλει εξελίξεις και αλλαγές σε ΕΠΟ-ΚΕΔ (λες και μιλάει ο Κόλλλκας ή ο ΧΕΣΕ-τζόγλου) και μας λέει ότι ''ενοχλεί πολλούς η πρώτη θέση του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα''.
 

Σχόλια

Εικόνα Romain

Με αυτό τον Σμπάουγκ όπως τον είδα με τον Λεβαδειακό θα πρέπει να αυτοκτονήσουμε για να μην πάρουμε το πρωτάθλημα με 10 βαθμους διαφορά.

Το παιχνίδι έδειξε πόσο λίγος είναι και ο Αναστασιάδης και σαν άνθρωπος αλλά και σαν προπονητής. Και στα δύο λίγος. Πολύ λίγος.

Αλλά και η ομάδα του δεν είναι καλύτερη απο Αστέρα, Ατρόμητο ή Ξάνθη.

Εικόνα Elurnus

Βλέπουμε τα στατιστικά του αγώνα από το επίσημο site της Superleague( http://www.superleaguegreece.net/el/game/lebadeiakos-paok-1415144 ).Τελικές Προσπάθειες 20-7(πρώτα ο γηπεδούχος),Φάουλ 14-29,Κόρνερ 9-1,Λάθη 39-42.Τι παρατηρούμε από αυτά τα νούμερα;Πολύ απλά,ότι ο ΜΠΑΟΥΚ ήταν σε κατάσταση άμυνας ενώ ο Λεβαδειακός σε κατάσταση επίθεσης,δηλαδή ο 1ος σε βαθμολογία ΜΠΑΟΥΚ δεν μπορούσε να πάρει τη μπάλα από τον 14ο. Συνήθως κ. η Παναγιά μαζί μας,όταν μια ομάδα αμύνεται κάνει πιο πολλά φάουλ από την επιτιθέμενη.Όταν έχεις 11 παίχτες πίσω από τη σέντρα δεν μπορείς να λέγεσαι 1ος αλλά 5ος και βάλεόταν παίζεις με ομάδες στυλ Λεβαδειακού.Ακούσαμε και διαβάσαμε ότι στο 1ο ημίχρονο ο διαιτητής ήταν σωστός ενώ στο 2ο έσφαξε τον ΜΠΑΟΥΚ.Στο πρώτο ημίχρονο κύριοι ο διαιτητής έπαιζε φουλ ΜΠΑΟΥΚ,μη βλέποντας το οφσαϊντ γκολ του ΜΠΑΟΥΚ,που έχω μια υποψία ότι ήταν και ο μακεδονομάχος νο1-Τζαβέλας οφσαϊντ σε αυτή τη φάση πριν ο παίχτης του Λεβαδειακού τρέξει προς την εστία.Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είδε ένα πέναλτι.Αντιθέτως ξεσηκώθηκαν όλοι με το πέναλτι του Ολυμπιακού το Σάββατο που ήταν καταφανέστατο.2 μέτρα και 2 σταθμά κύριοι;Σας απαντάμε : ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εικόνα vagio

Ρε παιδια ξερετε που μπορω να βρω αυτο το ναρκωτικο που πινουν στη θεσσαλονικη? Πρεπει να ειναι γαματο!

Εικόνα ΔΙΑΣ

φιλε το ζητάς "μπουγατσα με πυργιώτικο" και γίνεσαι....

Εικόνα vagio

Ρε παιδια ξερετε που μπορω να βρω αυτο το ναρκωτικο που πινουν στη θεσσαλονικη? Πρεπει να ειναι γαματο!

Εικόνα CVRED

Δεν ξερω για εσας ρε μαγκες, εγω διασκεδαζω παντως. Ειλικρινα. Περιμενω πως και πως δηλωσεις και πρωτοσελιδα των πουθεναδων μετα απο καθε παιχνιδι.
Ο ραφλας χθες ελεγε πως ο ζελας ειναι η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα. Ο 3ος, ντε, που εφαγε 4 απο την Ξανθη αντι για 6-7 πριν μια βδομαδα. Που δεν εκανε ουτε μια νικη στην Ευρωπη. Που μαζευουν υπογραφες για να παρουν τον μπαλετο που παιζει στη Β' Ιταλιας και σε 3 χρονια εχει 3 γκολ, για να τους ανεβασει επιπεδο.
Ευχομαι να τους δινει η ΠΑΝΑΓΙΑ χρονια και να τους στηριζει ο "κοσμος" τους, για να συνεχισω να ζω τετοιες στιγμες γελιου.

Εικόνα REDNYC

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ Η ΖΕΛΑ ΚΑΙ Η ΑΕΞΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΣΑΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ - ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ...

ΤΟΝ ΣΦΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΟΥΛΑ ΤΟΥ....ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΤΟ ΘΑΨΑΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΦΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ....ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!

ΤΩΡΑ Η ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΥΘΙΑ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΓΟΝΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, ΜΙΛΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΠΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!

ΚΥΠΡΑΙΕ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΛΟΞΥΓΚΑ? ΟΧΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΛΕΤΑΩ - Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ!

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Εικόνα savvas gridlock

Μάλλον δεν διάβασες το καταπελτώδες πόνημά μου, Στέλιο.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/141223/aganaktismenoi-polite...

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Ποοο σορι ρε φιλε, μεχρι τις 4 που εβλεπα δεν ειχες κανει ποστ. Μπαινω να διαβασω. :)

Εικόνα Kaine

Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές, και τον καινούριο χρόνο να σας βρει και να σας αφήσει υγιείς, περισσότερο δημιουργικούς, και περισσότερο ελεύθερους. Εγώ αφήνω για λιγάκι τον σουρρεαλιστικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου και πάω μια βδομάδα Φινλανδία για φαγητό, μπίρες, άραγμα και βόλτες.

Φυσικά, εύχομαι επίσης το 2015 να μας βρει πρωταθλητές. Εις το επανιδείν!

Εικόνα savvas gridlock

Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά, Κωνσταντίνε. Καλά να περάσεις στη Φινλανδία, που εντάξει, δεν είναι και Νορβηγία, αλλά καλή είναι κι αυτή. Αυτή εδώ πάντως ήταν καλή φινλανδική ταινία. Μην με περάσεις για καμιά σινεφίλ αδερφή, μόνο μπάλα βλέπω στην τηλεόραση, κατά λάθος την είχα πετύχει μια φορά στο ζάπινγκ.

http://tiff.filmfestival.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=1054&date=2/11/...

Εικόνα μαουνιέρης

Σάββααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!