ΜΠΑΝΑΣΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΤΟ 1991



Είδαμε χθες το νούμερο ένα τσάτσο του Βαρδινογιάννη στα πέτρινά μας χρόνια, Ανάργυρο Σαλιαρέλη. Σήμερα θα δούμε τους νούμερο δύο τσάτσους του Βαρδινογιάννη, τους κτηματομεσίτες Μπανασάκηδες. Σε παλαιότερή μας ανάρτηση είχαμε πάρει μία δόση. Εκεί αναφερθήκαμε και σε αυτά που είχε αποκαλύψει ο δημοσιογράφος Φίλιππας Συρίγος στην ''Ελευθεροτυπία'' το 1992 για τις σχέσεις των Μπανασάκηδων με τους Βαρδινογιάννηδες. Επιστρέφουμε λοιπόν στον Ιανουάριο του 1992, για να δούμε το ποιοι διαχειρίζονταν τις μετοχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός (τους τις είχε παραχωρήσει ο Ανάργυρος, επειδή είχε κηρυχθεί έκπτωτος μετά την καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος του Σταύρου Νταϊφά, με την Πολιτεία να σφίγγει τον κλοιό γύρω του, προσπαθώντας να τον διώξει από τον Ολυμπιακό).
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 9-1-1992
 

 
(δεξί κλικ-άνοιγμα σε νέα καρτέλα πάνω στη φωτογραφία, ακόμη κι αν δεν μπορεί να ''πατήσει'' κανείς επάνω της με αριστερό κλικ, για να μεγεθυνθεί και να διαβαστεί πιο άνετα)
 
Ο Γιώργος Μπανασάκης ήταν πρόεδρος του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο του 1992, αλλά ο αδερφός του, Νίκος, ομολογούσε ότι η οικογένεια των Μπανασάκηδων είχε καταγωγή από το ίδιο χωριό με τους Βαρδινογιάννηδες, την Επισκοπή Ρεθύμνου, ενώ ο Παύλος Βαρδινογιάννης είχε βαφτίσει και είχε παντρέψει το Νίκο Μπανασάκη.
 
Αλλά δεν ήταν τσάτσοι του Βαρδινογιάννη. Αλίμονο. Μην πάει ο νους κανενός αλλού και πιστέψει τέτοια ασύστολα ψεύδη. Σήμερα για παράδειγμα ο Γιώργος Μπανασάκης εμφανίζεται συχνά στη ''ΔΙΚΗ'' του Κυριάκου Θωμαϊδη.
 

 
Τυχαίο κι αυτό μάλλον. Τα κρατάμε όμως, γιατί σε λίγο θα δούμε κάποια ''ωραία'' γεγονότα που συνέβησαν εκείνη την περίοδο με τους Μπανασάκηδες...

Σχόλια

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Χρονια πολλα σε ολους σας αδερφια.
Καλες γιορτες να εχουμε.
Απο καρδιας,ευχομαι σε εσας και τις οικογενειες σας υγεια,ηρεμια και εργασια.
Και μη μασατε στα δυσκολα,το κεφαλι ψηλα.
ΓΑΥΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Χρονια πολλα σε ολους με υγεια.

Εχω να ριξω μια ιδεα για το site και αν θελετε την ακουτε.
Επειδη εχετε πλουσιο υλικο να χωρισετε περισσοτερες ενοτητες με υποκατηγοριες που ομως να ειναι μπροστα στην κεντρικη σελιδα.
Ετσι θα βρισκει καποιος πιο ευκολα αυτα που ψαχνει.
Για παραδειγμα στα Πετρινα χρονια να εχετε υποκατηγοριες που να φαινονται.
π.χ ια υποκατηγορια θα ηταν η διοικηση αναργυρου,μια τα χρεη κ.τ.λ

Εικόνα savvas gridlock

Γι'αυτό έχουμε τα tags.

http://www.redsagainsthemachine.gr/tagadelic/chunk/2

Σε λίγο καιρό θα βάλουμε κουμπί αναζήτησης όπως το google στη σελίδα.

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

οκ.
Εγω παντως δεν εχω θεμα τα βρισκω ευκολα

Εικόνα Νικος τρελογαυρος

Επισης αν θελετε μπορω να αναλαβω την ενοτητα στοιχημα ανεβαζωντας προσωπικες μου προβλεψεις που και που :p