ΜΙΤΣΕΛ, ΑΥΤΟΣ Ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ



Επειδή η παραφιλολογία που έχει κατακλύσει το Internet τις τελευταίες ώρες θυμίζει το κλίμα που επικρατούσε λίγο πριν απολυθεί ο Ζαρντίμ χωρίς κανένα λόγο, εμείς θα θυμίσουμε το τι γράφαμε τότε
 
Θα θυμίσουμε επίσης το ποιος είναι αυτός ο ''μυρωδιάς'' προπονητής, που παρουσιάζει ομάδες ''δίχως πλάνο στο παιχνίδι τους'', μόνο για τη φετινή χρονιά.
 
 
 
Η φετινή ομάδα του ''μυρωδιά'' ΜΙΤΣΕΛ και του ''αστείου και ελλιπούς ρόστερ'', κέρδισε την πρωταθλήτρια Ιταλίας και την πρωταθλήτρια Ισπανίας, κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ ξανά στην ιστορία του ο Ολυμπιακός.
 
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 1925 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΖΟΝ ΤΗΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΩΤΑΛΗΤΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑΣ.
 
Αυτό το πράγμα έγινε φέτος. Δύο δρόμους έχουμε μπροστά μας. Είτε στηρίζουμε τον προπονητή, κάνουμε ό,τι μας λέει αυτός και ξαναγράφουμε ιστορία, ΦΕΤΟΣ, ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, είτε ρίχνουμε μία κλοτσιά και χύνουμε την καρδάρα με το γάλα. Πιο απλά. Είτε η διοίκηση του Ολυμπιακού εμπιστεύεται το ΜΙΤΣΕΛ, ακολουθεί τις συμβουλές του και υλοποιεί τις απαιτήσεις του, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να επαναλάβει ό,τι πέτυχε πέρυσι και πρόπερσι, αλλά και ως τώρα στην Ευρώπη, είτε επιλέγει να ακούσει το μέσο τραχανοπλαγιά γαύρο της εξέδρας που λέει αυτές τις ώρες ''διώξ΄τον ρε Μαρινάκη και φέρε Αναστόπουλο ή Λεμονή, κάνα δικό μας παιδί δηλαδή, για να ξανακερδίσουμε τα αποδυτήρια'' η το αμίμητο ''τόσοι προπονηταράδες υπάρχουν στην Ευρώπη, ας έρθει ένας όποιος να'ναι και θα στρώσει αμέσως η ομάδα''. Είτε θεωρούμε εμείς οι ίδιοι συμπτωματικές τις νίκες επί της Ατλέτικο και της Γιουβέντους, όπως κάνουν κάποιοι βαζελόγαυροι και κάποιοι αντιολυμπιακοί, θεωρώντας μυρωδιά τον προπονητή που είχαμε στον πάγκο όταν τις πετύχαμε και ελλιπές το ρόστερ με το οποίο τις πετύχαμε, είτε στηρίζουμε εμπράκτως αυτούς που τις πέτυχαν με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή μας, ακολουθώντας τις συμβουλές του στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Τα φετινά λάθη του ΜΙΤΣΕΛ τα έχουμε πει πάρα πολλές φορές, αλλά πάντοτε τονίζαμε πως δεν τα λέγαμε επειδή θέλαμε να φύγει, αφού δεν υπάρχει άνθρωπος που δουλεύει και δεν κάνει λάθη. Το ίδιο ισχύει και για εσένα, πρόεδρε ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, που έχεις το καρπούζι και το μαχαίρι. Έχεις γιγαντώσει τον Ολυμπιακό μας, βγάζουν αφρούς από το στόμα οι αντιολυμπιακοί ΑΡΔ και οπαδοί όποτε αναφέρονται σε εσένα, αλλά όταν κάνεις λάθη (ή ετοιμάζεσαι να κάνεις), από εμάς εδώ θα τα ακούς. Το να έχεις τη δυνατότητα να μιλάς με το ΜΙΤΣΕΛ και να επιλέγεις να μην ακούσεις τη δική του άποψη, αλλά να υιοθετείς την άποψη του τραχανοπλαγιά που πιστεύει ότι ''ο Μίτσελ έφαγε τζάμπα τον Αβραάμ και τον παικταρά Αφελάι, διώξ'τον μπας και δούμε άσπρη μέρα'', δεν είναι νοοτροπία προέδρου που γιγαντώνει τον Ολυμπιακό, αλλά νοοτροπία προέδρου επαρχιακής ομάδος, όπως κατά βάθος έχουν τον Ολυμπιακό στο μυαλό τους αυτοί οι ''ολυμπιακάρες'' που σε πιέζουν να τον ''σκουπίσεις'', στη λογική ''σέρνεται η ομάδα, θα την πληρώσει ο προπονητής, ποιος θα την πληρώσει ρε, πλάκα κάνουμε τώρα;''. Είπαμε, εσύ κρατάς το καρπούζι, εσύ και το μαχαίρι, πρόεδρε ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, αλλά αν επιλέξεις να πας με τους τραχανοπλαγιάδες, από εμάς εδώ θα τα ακούσεις. Και αργά ή γρήγορα θα τα ακούσεις και από αυτούς. Αυτό ακριβώς έγινε και μετά την απόλυση Ζαρντίμ, που είχαμε τα ''πόσο το έπαιξες χοντρέ''. Εσύ θα έχεις οπλίσει το στόμα του κάθε μαλάκα να σου τα σούρει.
 
Εγώ εμπιστεύομαι τη διοίκηση και μέχρι την τελευταία στιγμή πιστεύω πως δεν θα κάνει το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ λάθος να απολύσει το ΜΙΤΣΕΛ ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ. Μακάρι να μην διαψευστώ, για το καλό της ομάδος πρώτα και κύρια...
 
Υ.Γ. 1 Δηλαδή ο ΜΙΤΣΕΛ είναι για τα πανηγύρια, αλλά ρίξαμε τρία μπαλάκια στην Ατλέτικο. Και το ρόστερ μας είναι για τα πανηγύρια, δεν έχουμε παίκτες μωρέ. Θέλουμε καμιά δεκαριά μεταγραφές για να κερδίσουμε τον Πλατανιά, αλλά έχουμε υλικό για να κερδίσουμε την Ατλέτικο και τη Γιουβέντους. Και θέλουμε και προπονητή τύπου Λεμονή για τα ματς με τους Εργοτέληδες και του Πλατανιάδες, γιατί ο Μίτσελ δεν μπορεί, αυτός είναι μόνο για κάποιες τυχάρπαστες Ατλέτικο και Γιούβε. Και είχαμε χορτάσει μπαλάρα παλιότερα απέναντι στις Βέροιες και στους Εργοτέληδες με Λεμονή στον πάγκο, ε; Πωπωπω τι γινότανε, τρίβαμε τα μάτια μας από την μπαλάρα που βλέπαμε (γιούχαρε όλο το Καραίσκάκη το sir Takis). Τσαπρρρ.
 
Υ.Γ. 2 Προς τον τραχανοπλαγιά που θα παρερμηνεύσει το πρώτο υστερόγραφο, ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΜΕΣΑ. ΧΘΕΣ, ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ. Άλλο όμως να λες ''έχω κενά, θέλω προσθήκες'' κι άλλο να ισοπεδώνεις το ρόστερ που πέτυχε κάτι που ποτέ δεν έχεις ξαναπετύχει στην ιστορία σου. Αυτά τα τελευταία αλλού, σε τίποτε greenwebfans ή καμιά ''ΠΡΑΣΙΝΗ'', των οποίων τα επιχειρήματα μηρυκάζετε εσείς οι ''ολυμπιακάρες''.

Σχόλια

Εικόνα kostas alsoupoli

Φιλε Σαββα το εγραψα και σε ενα αλλο ποσταρισμα μου.
η μπαλα κατε εμε ειναι στα χερια του Μαρινακη και τωρα πρεπει να μπει μπροστα και να κοψει τον βηχα σε ολα τα λαμογια στηριζωντας εμπρακτα τον προπονητη της ομαδας.
Και αυτο θα γινει κανοντας 3-4 ποιοτικες μεταγραφες και με το να τριξει τα δοντια σε οποιον κοροιδευει η δεν μπορει με την αγωνιστικη του παρουσια την φετινη σαιζον.
Αυτος εχει το καρπουζι αυτος και το μαχαιρι και μιας και λενε οτι ο καλος ο καπετανιος στην φουρτουνα φαινεται πρεπει να σταματησει αυτο το καραγκιοζιλικι και να προχωρησει η ομαδα ξανα με σωστο προγραμματισμο και οχι με σπασμωδικες κινησεις πανικου.
Ειναι αστειο με τους αντιπαλους που εχουμε να τιθεται σε αμφισβητηση αν θα παρουμε το πρωταθλημα και φετος αλλα αυτο θα γινει αν η ομαδα γινει παλι μια γροθια και κοπουνε μια και καλη τα βεντετιλικια και οι εγωισμοι στα αποδυτηρια.
Οποιος θελει και μπορει μενει στην ομαδα και γραφει ιστορια,οι υπολοιποι ας παρουν το πρωτο αεροπλανο και να πανε στα τσακιδια.

Εικόνα Η ΡΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

http://redopinion.gr/2015/01/to-simadi-tou-xronou/. Σαββα δεν εγραψα την αποψη μου αλλα πιστευω οτι αυτο το κειμενο του Λευτερη με καλυπτει απολυτα.

Εικόνα john7

Η κατασταση ειναι για γελια!! Πανω που λεγαμε οτι αρχιζουμε να νοικοκυρευομαστε και να βαδιζουμε σε ευρωπαικα μονοπατια, τον τελευταιο καιρο οι κινησεις της διοικησης ειναι αστειες.
Δεν γινεται σοβαρη ομαδα τον ενα μηνα να θελει να ανανεωσει προωρα με τον προπονητη και τον επομενο να παιζει το κεφαλι του σε καθε αγωνιστικη, οντας μαλιστα μεσα σε ολους τους στοχους! Σε καθε ντεφορμαρισμα της ομαδας δηλαδη θα τριζει η καρεκλα του εκαστοτε προπονητη?
Συμφωνα σε ολα με αρθρο εκτος απ'το κομματι που αναφερει οτι ο προεδρος θα ακουσει "τον μεσο τραχανοπλαγια γαυρο της εξεδρας που λεει διωξ'τον Μιτσελ". Η συντριπτικη πλειοψηφια του κοσμου θελει να μενει ο Μιτσελ, αν τον διωξουν θα ειναι για να καλυψουν τα δικα τους λαθη στη διοικηση κι οχι επειδη ακουσαν τον κοσμο. Οι συμβουλοι του προεδρου εχουν την μεγαλυτερη ευθυνη για τον κακιστο μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας και ο προπονητης ειναι το εξιλαστηριο θυμα.

Ειναι κριμα γιατι με 2-3 προσθηκες μπορουσαμε να κανουμε μεγαλα πραγματα στο europa κι εμεις πεταμε παλι λευκη πετσετα.. Δυστυχως παμε παλι απ την αρχη κι ετσι δεν προκειται να δουμε ποτε προκοπη.

Εικόνα CVRED

Μιτσελ:
1η χρονια - Στους 16 της Ευρωπης, στο C.L. και νικες επι των πρωταθλητριων Αγγλιας, Πορτογαλιας, Βελγιου. Πρωταθλημα στην Ελλαδα.
2η χρονια - Καλυτερη 3η ομαδα στους ομιλους του C.L., με νικες επι των πρωταθλητριων Ισπανιας, Ιταλιας και Σουηδιας στον πιο δυσκολο της ιστοριας μας. Ειμαστε 1 βαθμο μακρια απο την κορυφη, με πανω απο ενα γυρο πρωταθληματος μπροστα μας και ειμαστε ενα παιχνιδι μακρια απο την προκριση μας στο κυπελλο.
Αποψη ΑΡΔ: Δεν κανει, δεν μπορει, φευγει, ψαχνει προπονητη ο Ολυμπιακος.

Αναστασιου:
1η χρονια - Δεν επαιξε Ευρωπη, 2ος στο πρωταθλημα, κατακτηση κυπελλου.
2η χρονια - Αποκλεισμος απο τα προκριματικα του C.L., αποκλεισμος απο τους ομιλους του Europa League, χωρις να κανει νικη, 3ος στο πρωταθλημα, κοντα στην προκριση στο κυπελλο.
Αποψη ΑΡΔ: Προπονηταρας, μαγος, μαεστρος, ηγετης.

Μετα θα φταιμε εμεις αν φυγει ο Μιτσελ και σκαψουμε λακους;

Εικόνα tsalouxidis

Σε καννα δυο χρόνια που θα προπονεί καμμιά Σίτυ ή καμμιά Τσέλσι ο Ζαρντίμ και θα πρέπει να ζητήσει ραντεβού με τη γραμματέα του ο Μαρινάκης να τονε δει θα γελάμε.Δεν το θεωρώ σίγουρο ότι θα φύγει ο Μίτσελ ακόμα.Δεν έχει εκφράσει άποψη ο Τάκης ο Γκώνιας με το Γιώργο Αμανατίδη.Θέλω να ξέρω τί πιστεύει ο Γιώργος Αμανατίδης.
Αν τον διώξει τελικά ο Μαρινάκης το Μίτσελ νομίζω ότι πρέπει να'ρθει ο Αλέφαντος που μπορεί να ανεβάσει τα μιλιλίτρ στα 150 με γυμναστή καθηγητή πανεπιστημίου και να σαρώσουμε.

Εικόνα Kaine

Κλαίω με το σχόλιο σου και τα μιλιλίτρ.

Μίτσελ: http://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%80...

Εικόνα tsalouxidis

Το Μίτσελ εγώ τον θεωρώ υπερτιμημένο ως προπονητή από πέρσι αλλά για όνομα του Χριστούλη και της Παναγίας Μαρίας Λούρδης τί επικοινωνιακό Μάτριξ αυνανισμού είν'αυτό που λειτουργεί παρακρατικά στην ομάδα και την οδηγεί να αλλάξει προπονητή, ο οποίος είναι εν πάση περιπτώσει πετυχημένος αντικειμενικά και στον αγωνιστικό τομέα και στο γενικότερο μάνατζμεντ, στο μέσο της χρονιάς;
Βλέπετε εσείς γύρω μας καμμία παράνοια του μέσου Ολυμπιακού φιλάθλου για την ομάδα και τη λειτουργία της;Ποιό κοινό αίσθημα διερμηνεύουν οι εντεταλμένοι επικοινωνιολόγοι των διάφορων κόκκινων φυλλάδων και έχουνε πάθει τέτοιο λαλά με το Μίτσελ;Τον πεινάλα, αναξιοπρεπή, αστοιχείωτο ΕΜΠΟΡΟ γνώμης μπορώ να τον καταλάβω.Είναι δύσκολοι οι καιροί και το ψωμί είναι ψωμί.Νομίζει ότι πουλάει εκδούλευση στο Μαρινάκη με το να στρέφει το μικροσκόπιο στο Μίτσελ.Τα'χει διδάξει αυτά 20 χρόνια τώρα ο Πουλόπουλος.
Το γελοίο είναι ότι εδώ δεν υπάρχει μικροσκόπιο, δεν υπάρχει οργή, δεν υπάρχει πρεμούρα, δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο εκ μέρους κόσμου πλην μιας ελαφράς δυσαρέσκειας.Το Ζαρντίμ τον κακομοίρη τουλάχιστον τον είχανε τσακίσει αποτελεσματικά απ'το πρώτο φιλικό, μιας και βόλευε και η μάπα του και η προηγούμενη ασημαντότητα του.
Θα καταφέρει ο Μαρινάκης να υποταχθεί σε τεχνητό κλίμα που δημιουργεί ο "υποστηρικτικός του μηχανισμός" που έχει για να διαμορφώνει το κλίμα;Κλαυσίγελως
Εκτός και εάν όντως τρέμει μήπως χάσει το πρωτάθλημα και τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ και κάνει κοκκαλικές ταρζανιές με θολό μυαλό.Τον ποδοσφαιρικό του ορθολογισμό τον έχω σε μεγάλη εκτίμηση και απεύχομαι σφόδρα να δω το παλιό έργο που κράτησε την ομάδα αλυσοδεμένη στα όρια της Ελλάδας 7-8 χρόνια.
Δεν ξέρω πώς αντιλαμβάνονται ορισμένοι τα πράγματα αλήθεια.Υπάρχουν και αντίπαλοι.Δουλεύουν κι αυτοί και μάλιστα είναι και λιμοκτονημένοι από τίτλους.Ενίοτε μπορεί απλά να κάνουν και καλύτερη δουλειά από σένα.Καλή εσύ, καλύτερη αυτοί.Δεν τρέχει τίποτα.Τρέχουνε πολλά όμως άμα παρατάς τα μακροπρόθεσμα σχέδια για το σήμερα.

Εικόνα savvas gridlock

Ετσι ειναι οπως τα λες. Τελειωσε ο Μιτσελ, φιλε, εχει ηδη απολυθει. Θα φερουμε τωρα "εγνωσμενης αξιας ξενο προπονητη", ο οποιος θα πρεπει απο το πρωτο ματς να φτιαξει ομαδα που αμολαει πενταρες. Αν δεν το κανει, θα τον καταπιουμε κι αυτον το μυρωδια, οπως το Ζαρντιμ και το Μιτσελ. Και γνωριζοντας αυτος ο "εγνωσμενης αξιας ξενος προπονητης" το ιστορικο των προκατοχων του στον παγκο μας, θα παρατησει την Ισπανια π.χ. και θα τρεξει να προπονησει τον Ολυμπιακο στα γηπεδα του Πανθρακικου και του Πλατανια, με τη χατζαρα της απολυσης ανα πασα ωρα και στιγμη πανω απο το κεφαλι του αν δεν τους ριχνοημε τεσσαροπενταρες. Και ξερεις, ε; Πανω απο ολα να παιζει βασικος ο Αφελαι, αυτος ο "παικταρας" που οποτε τρεχει δεκα μετρα περιμενεις να μπει το φορειο να τον μαζεψει. Θελω να βλεπω Αφελαι μεσα, τελειωσε. Η ενδεκαδα ξεκιναει απο τον Αφελαι.

Εικόνα CVRED

Σε οτι polls εχουν σηκωθει στο internet απο τα αθλητικα sites, η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφια, ειναι υπερ της παραμονης του Μιτσελ.
Μιλαμε για ποσοστα 70-80% υπερ της παραμονης του.
Ετσι και απολυθει τελικα και ο Αφελαϊ παραμεινει, ηθελα να ηξερα που θα κρυφτει.
Προσωπικα θεωρω πως ο Αφελαϊ και το βαρυ συμβολαιο του θα ειναι η κυρια αιτια ενος τετοιου εγληματος.

Εικόνα tsalouxidis

Τρώγονται με τα ρούχα τους.Του'πε κανένας να φέρει τέτοιο παίχτη από τραυματισμό και συνηθισμένο στις Μπαρτσελόνες και τα καλά πρωταθλήματα στη Σουπρολίγδ;Του φταίει ο Μίτσελ μετά

Εικόνα Νίκος Γόδας

Η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ παιδιά. Να μπει ο πρόεδρος στα αποδυτήρια και να ρίξει φάπες σε κάποια κακομαθημένα παιχτάκια. Και σε κάποια άλλα να δείξει την πόρτα της εξόδου. Α, και να στηρίξει με όλη του τη δύναμη τον Μίτσελ. Όλα τ' άλλα θα είναι μεσοβέζικες λύσεις.

Οι ίδιοι που βρίζανε τον Μίτσελ, μόλις αντιλήφθηκαν ότι είναι προς την έξοδο, άρχισαν τις κωλοτούμπες.

Οι όποιοι δημοσιογράφοι ονειρεύονται Αναστόπουλους, Λεμονήδες, Τσιώληδες, Βεργέτηδες και σία, καλό θα είναι να το βουλώσουν και να στηρίξουν τον προπονητή που έχουμε γιατί ο κόσμος βράζει με την πάρτη τους...

Είναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ να κερδίζει η ομάδα και να τίθεται θέμα προπονητή. Μικραίνει η ομάδα έτσι. Θα καταντήσουμε να εξαρτιόμαστε από την άρρωστη νοοτροπία κάθε χαζοοπαδού. Έτσι δεν είναι, αλήθεια, οι υπόλοιπες ομάδες;;;

Οι όποιες ευθύνες αντιστοιχούν στον Μίτσελ θα του αποδοθούν όταν τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Τώρα ξεκινάει στην ουσία η σεζόν και περιμένω να δω την αντίδραση του Μίτσελ και της ομάδας. Τώρα θα κριθεί πραγματικά στα δικά μου μάτια.

Κάποιους τους ενοχλεί που δεν τα πάει καλά με τις βεντέτες. Θυμήθηκαν τον Αβραάμ, τον Χολέβα, τον Τζεμπούρ, τον Αμπντούν κ.α. Αβραάμ, γαμιέσαι. Χολέβα, έφυγες κι ηρεμήσαμε. Τζεμπούρ, προτίμησες να κάνεις αλλού τις διακοπές σου. Αμπντούν, ήθελες να φύγεις και έφυγες. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι θυμήθηκαν αυτούς τους παίχτες, λες και έφταιγε σε κάτι ο Μίτσελ. Λες και πρέπει να ανέχεται το κάθε μαλακισμένο. Καλά κάνει και κόβει τ' αρχίδια των μαλακισμένων.

Εικόνα john

Πολύ φοβάμαι πως οτι και να λέμε τωρα η απόφαση εχει πσρθει και ο Μίτσελ εχει τελειώσει.Μονο που ειναι ανεξήγητο.Δεν υπάρχει λογική και αρνούμαι να πιστέψω οτι η διοίκηση συμπορεύεται με τους άμπαλους τραχανοπλαγιαδες προπονητές του καναπέ.Μου ειναι αδιανόητο. Ισως να κρύβεται κατι αλλο πίσω απο αυτήν την απόφαση (διάβασε το σχόλιο του k1p στο άρθρο του Clark για να καταλάβεις τι εννοώ )

Ο μαρινακης πρεπει να καταλάβει οτι με τον διωγμό του Μίτσελ δεν βγάζει την ευθύνη για τα χάλια της ομάδας απο πάνω του ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟΝ.Σε ενδεχόμενη αποτυχία σε κάποιον απο τους 3 στόχους ο πρόεδρος θα τα ακούσει απο ΟΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ 5 χρονια τωρα , κσι απο τους νεογαυρους που θα αρχίσουν να του τα χωνουνε και θα αρχίσουν παλι για ξρπιυληματα,παντελονιασματα και τέτοια . Σε τέτοια περίπτωση δηλαδή οταν ολοι καταλάβουν οτι ο Μίτσελ ειναι το εξιλαστήριο θύμα,ο πρόεδρος θα βαλλεται απο παντού,ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΙΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
Γι αυτο λεω οτι απο οποία μεριά και αν το πάρεις ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ

Εικόνα Chief Bromden

Το γεγονός πως σήμερα το πρωί είδα όλες τις φυλλάδες (ακόμα και δικές μας) να έχουν πρώτη είδηση την πιθανή απόλυση Μίτσελ με ξένισε. Δεν νομίζω πως είναι τυχαίο και δυστυχώς μάλλον η απόφαση για την απομάκρυνση του έχει ήδη παρθεί από την διοίκηση. Θεωρώ πως το όλο ζήτημα δεν ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Πρόεδρου αλλά λόγω της πίεσης που δεχόταν ο ίδιοςτο τελευταίο διάστημα από τον περίγυρο της ομάδας (διοικητικούς, παίχτες, αρδ).
Ο Μίτσελ αγωνιστικά σίγουρα έχει κάνει λάθη αλλά έχει δείξει και έργο, αξιοθαύμαστο έργο...
Για τα αποδυτήρια που ακούγεται πως τα έχει «χάσει» μπορεί να είναι έτσι αλλά και η διοίκηση έχει μεγάλη ευθύνη επίσης. Όχι τόσο επειδή δεν τον στήριξε στις διάφορες ανταρσίες των παιχτών αλλά εν γένει με την πολιτική της σχετικά με την στελέχωση του ρόστερ. Φέτος βρήκε μια νέα ομάδα σε σχέση με την περσινή, καλούνταν από την αρχή για άλλη μια φορά να διαχειριστεί δέκα νεοφερμένους και άγνωστους προς αυτόν χαρακτήρες και να κρατήσει ισορροπίες. Ένας από τους δέκα φτάνει για να «χαλάσει» την οικογένεια και δυστυχώς ο Μίτσελ είχε φέτος να αντιμετωπίσει πολλά περισσότερα στραβόξυλα.
Ποια η πίστωση χρόνου που του δόθηκε; Γιατί η περσινή χρονιά δεν μετράει από την στιγμή που είχε άλλη ομάδα στα χέρια του. Εγώ τον κρίνω από τον Σεπτέμβρη μέχρι και το χθεσινό παιχνίδι, εννιά βαθμούς στο CL με νίκες με Ατλέτικο και Γιουβέντους και με ανοιχτό το πρωτάθλημα και το κύπελλο και χωρίς να έχει τελειώσει ακόμα ο πρώτος γύρος...
Η ομάδα δεν αποδίδει είναι ολοφάνερο, αλλά αν δεν μπορέσει να την ξεκολλήσει ο Μίτσελ που την ξέρει ποιος θα την ξεκολλήσει; Το επόμενο δίμηνο κρίνονται ΟΛΟΙ οι στόχοι, αγωνιστικά δεν μπορεί να την συνεφέρει κανένας. Δεν προλαβαίνει!
Αν πάλι προχωρήσουμε στην απόλυση του καθαρά για ψυχολογικούς λόγους για να ξεμουλαρόσουν μερικοί και να παίξουν λίγο μπάλα χαιρετίσματα...
Δεν χρειαζόμαστε άλλα ηλεκτροσόκ τύπου Αλέφαντου και Κόλια αλλά προγραμματισμό και σταθερότητα...

Υ.Γ Ο άσχετος ο Κλόπ ακόμα να απολυθεί από τους μυρωδιάδες της Ντόρτμουντ;

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν νομίζω Τσιφ(τ)η ο... περίγυρος, δηλ. διοικητικοί(!), παίχτες και ΑΡΔ, να επηρεάζουν πιέζοντας τον Βαγγέλα... Γιατί, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, αλίμονο... Θα μιλάμε για...΄΄Βαγγελάκι τρέχα να μου πάρεις έναν Άσσο χωρίς φίλτρο΄΄... Ο Βαγγέλας έχει τη μονέδα, ο Βαγγέλας έχει τη δύναμη, έχει την προσωπικότητα, ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. Άμα πειράξει ΕΙΔΙΚΑ ΤΏΡΑ τον Ισπανό - που ξαναλέω, δεν το πιστεύω - θα΄ναι ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ του. ΄΄Παιχνίδια΄΄ των δημοσιογραφίσκων της δεκάρας είναι όλα αυτά, όλων εκείνων των ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ που κατακλύζουν οπαδικά και ΑΡΔοαντικειμενικά ΜΜΕ, αλλά και όσων ενδεχομένως βρίσκονται πίσω τους... Τους νεόγαυρους, τους έχω ούτως ή άλλως γραμμένους. Ανίατοι... ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ, ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ: ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ, Η ΄΄ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΙΑ΄΄, Ο ΦΘΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, Η ΚΑΚΟΤΗΤΑ, Η ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ, Η ΠΟΥΣΤΙΑ, ΤΟ ΣΥΦΕΡΤΙΛΙΚΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ, ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΑΝΕ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ... ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΠΑΝΤΟΥΟΥΟΥ....

Εικόνα apostolos gaganis

Ξεχασα την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ... Αυτή κι αν ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ...

Εικόνα CVRED

Ελπιζω αυτο που διαβασα πριν λιγα λεπτα, πως "πολυ δυσκολα θα παραμεινει ο Μιτσελ", σε Ολυμπιακο site, να ειναι παραμυθα και απλες φημες.
Μεγαλυτερο λαθος δεν μπορουμε να κανουμε.

Συμφωνω σε ολα με το κειμενο.

Εικόνα TARZANIARHS

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ!

ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΑΙΖΟΝ ΑΛΛΑ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΑΙΖΟΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Εικόνα Count Cagliostro

Ενδιαφέρον σχόλιο-σεντόνι για τον Ολυμπιακό από Ηρακλειδέα (wtf?) στο vazzeletta.gr

nikos pistofidis
23:29 | 04-01-2015

part1 Κ Τσώχο διαφωνώ με το άρθρο σας ως εξής. Το φταίξιμο δεν είναι μόνο του Μίτσελ αλλά όλου του επιτελείου που διαμορφώνει και προάγει τους στόχους της ομάδος κάθε φορά. Χωρίς να γνωρίζω τα από μέσα στον Ολυμπιακό, καθότι είμαι Ηρακλής πιστεύω ότι η εκδίωξη τώρα του Μίτσελ είναι λάθος. Και εξηγώ. Ας δούμε λίγο πως στήθηκε η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός μορφοποιήθηκε ως ομάδα βάσει τριών διαπιστώσεων.
nikos pistofidis
23:29 | 04-01-2015

part 21) ότι πρέπει να διατηρηθεί η θέση που απέκτησε στο ευρωπαϊκό αυτό, ολίγον τι φεουδαλικό οικοδόμημα, ως η ομάδα «τρίτης» ταχύτητας. Δεν μιλάω αγωνιστικά εκεί όπου η υπέρβαση ήταν στόχος και πάει στο δεύτερο κριτήριο, αλλά με κριτήριο ένα οικονομικό-εμπορευματικό με 3 όψεις: α) από τη μία να διοχετεύει τις ομάδες «δεύτερης» κατηγορίες με παίκτες, και με αυτήν την έννοια εννοώ τις ομάδες που απευθείας πουλάνε στις ελίτ της πρώτης κατηγορίας φτασμένους παίκτες που οι ομάδες της «ελίτ» παίρνουν για βασικούς και όχι ως ταλέντα, με στόχο οι (πρώην) παίκτες του πια να φτάσουν να παίζουν στην ελίτ και β) να είναι η ομάδα που «ξαναφτιάχνει» την καριέρα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που για κάποιο λόγο «ξεστράτισαν» και δεν μπόρεσαν να γίνουν βασικά γρανάζια στις ομάδες της ελίτ ή της «δεύτερης» κατηγορίας, είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω νοοτροπίας. Αν τα καταφέρει αυτοί ξαναγυρνάν σε κάποια από της ομάδες – πελάτες του Ολυμπιακού. Αν η κατάσταση δεν σώζεται αυτοί εξαργυρώνουν ένα χρυσό εισιτήριο στις χώρες του «πολυτελούς Μαυσωλείου» βλ. αλλιώς χώρες του κόλπου, και γ) μια εσωτερικής κατανάλωσης ανάγκη αλλά όχι παραγνωρίσημη ότι πρέπει πάντα να φέρνει παίκτες «ονόματα» έστω και στη δύση της καριέρας ώστε να διατηρείται το «προσωπείο» της ομάδας που φέρνει πάντα έστω και ένα όνομα που έχει ήδη καταξιωθεί στο ευρωπαϊκό στερέωμα στην Ελλάδα.
nikos pistofidis
23:30 | 04-01-2015

part 3 2) ότι οι βασικοί του αντίπαλοι για τη διεκδίκηση του τίτλου στην Ελλάδα μοιάζαν να αποδυναμώνονται. Ο μεν Παναθηναϊκός έκανε συντήρηση των δυνάμεών του, και ελλείψη της οικονομικής ένδειας κινήθηκε ώστε να κλείσει τυχόν τρύπες στο ρόστερ του, ακολουθώντας πιστά το «πρότζεκτ» ανοικοδόμησης μέσα από τη λιτότητα. Ο δε ΠΑΟΚ δεν θεωρήθηκε ως βασικός αντίπαλος διεκδικητής βάσει κάποιων δεδομένων. Πρώτον ότι το ρόστερ του αποψιλώθηκε και το μπάτζετ έστω και σιωπηρά μειώθηκε. Δεύτερον την παραπάνω διαπίστωση ήρθε να ενισχύσει μια ιδεοληψία στον Πειραιά ότι ο ΠΑΟΚ πάσχει από «νεοπλουτίστικο φαφλατισμό» που όμως δεν εδράζεται σε κανέναν χρόνιο πρωταθλητισμό. Έτσι ο κίνδυνος από τον ΠΑΟΚ πέρασε στα ψηλά. Σαν το βασιλικό παλάτι στη Γαλλία την εποχή της Επανάστασης το βρίσκει μπροστά του αυτό τώρα ο Ολυμπιακός. Κυρίως γιατί ο Αγγελίδης με τον Αναστασιάδη κινούμενοι μεθοδικά και σιωπηρά παραμέρισαν τον Σαββίδη (και τον νεοπλουτίστικο φαφλατισμό που αυτός κυρίως ενίσχυε) και παραμερίζοντας τον έριξαν τις φωνές και την πίεση των οπαδών φτιάχνοντας δομικά και εγκεφαλικά μια do or die ομάδα μιας χρήσης και ενός σκοπού. Να πάρει το πρωτάθλημα εκμεταλλευόμενη το στοιχείο του αιφνιδιασμού (κανείς δεν το περίμενε ούτε καν ο Αλαφούζος) αφενός και την εμπέδωση της νοοτροπίας πρωτάθλημα τώρα ή ποτέ.

part 4 Ο ΠΑΟΚ έχει τη χρυσή ευκαιρία να πάρει το Πρωτάθλημα αφού σπεκούλαρε διάνα στην υπεροψία του Ολυμπιακού, γεμίζοντας τον Ολυμπιακό με αμφιβολίες για τις ικανότητες του και άγχος για την έκβαση. Στο mind game των 2 ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτος νικητής μέχρι τώρα αλλά για να μην δώσει στον Ολυμπιακό το δικαίωμα να ανασυνταχθεί και να πάρει κεφάλι πρέπει να τον βοηθήσει ο μεγαλομέτοχός του που μέχρι τώρα δεν το κάνει.
nikos pistofidis
23:31 | 04-01-2015

part 5 3) Ο αποκλεισμός και ο τρόπος που αυτός ήρθε από την Μάντσεστερ πέρσυ πίκρανε τον Μίτσελ και αυτούς που συμμετέχουν στο σχεδιασμό της ομάδας βαθύτατα. ¨ηταν η χρυσή ευκαιρία για καταξίωση που χάθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες. Η πίκρα που δημιούργησε είχε ως αποτέλεσμα την εμφάνιση τάσεων «ρεφαρίσματος». Σαν τον πρωτάρη στο καζίνο που έχει άγνοια κινδύνου ο Μίτσελ ρίσκαρε απίστευτα και δικαιώθηκε μέχρι τον επαναληπτικό στο Μάντσεστερ. Εκεί του ήρθε μια συνειδητοποίηση. Έπρεπε να επανέλθει λίγο στη γη και να υπολογίσει πιο ορθολογικά τις δυνατότητες του ίδιου και της ομάδας του. Η συνειδητοποίηση αυτή οφειλόμενη στην πίκρα του τον οδήγησε σε ρεβισιονισμό. Βάσει της αποτυχίας αυτής επανεξέταση όλη την πορεία του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λίγκ και οδηγήθηκε στο βέβαιο αποτέλεσμα που φέρνει μια τέτοια αποτυχία (όχι γενικά αποτυχία, στα δικά του μάτια και βάσει τις φιλοδοξίες του). Στο συντηρητισμό που γεννά ο φόβος μελλοντικής αποτυχίας.
nikos pistofidis
23:31 | 04-01-2015

part 6 Έτσι θέλησε να φτιάξει μια σκληροτράχηλη ομάδα, ευρωπαϊκώς προσανατολισμένη. Και για να το επιτύχει αυτό έπρεπε να φτιάξει ένα ισχυρό κέντρο, μια μεσαία γραμμή που δεν θα έδινε επιθέσεις και χώρους στους αντιπάλους και θα κάλυπτε τα κενά. Για το λόγο αυτό έπρεπε να θυσιάσει το θέμα και το όσα πάνε και όσα έρθουν μεντάλιτι της προηγούμενης χρονιάς. Ποδοσφαιρικά αυτό μεταφράζεται με θησεία των εξτρέμ. Για την Ελλάδα τα εξτρέμ χρειαζόντουσαν, αλλά θεωρήθηκε ότι ιδιαίτερη προετοιμασία για αυτήν τακτικά και από άποψης νοοτροπίας δεν χρειαζόταν. Ο Ολυμπιακός με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα έπαιρνε, και μάλιστα σχετικά εύκολα το Πρωτάθλημα, χωρίς να ιδρώσει και πολύ. Απλώς ρίχνοντας μέσα τους παίκτες του να παίξουν όπως αυτοί ξέρουν. Σαν ένα είδος «εσωτερικής αυτοδιαχείρησης». Το επίκεντρο θα ήταν η Ευρώπη. Αγωνιστικές επιτυχίες εκεί μεταφράζονται και σε άλλους είδους επιτυχίες.
nikos pistofidis
23:32 | 04-01-2015

part 7 Και βάσει αυτών των δεδομένων φτιάχτηκε η ομάδα του Ολυμπιακού. Σωστή κατά την εκκίνηση σκέψη αλλά με την υποβάθμιση παραγόντων και δεδομένων που ίσως δεν θα έπρεπε.
Αγωνιστικά ο Ολυμπιακός κινήθηκε με το εξής πλάνο.
Αποκτήθηκε ο Μαζουάκου και ο Ελαμπταλουί στα άκρα της άμυνας. Και οι 2 μεταγραφές ήταν στο στυλ των ήδη υφισταμένων παικτών. Του Χολέμπας και του Σαλίνο. Δείγμα ότι η επιθετική ανάπτυξη του Ολυμπιακού θα βασιζόταν ιδιαίτερα στα overlaps και στον να συγκλίνουν και να απειλούν οι ακραίοι επιθετικοί του. Ο κίνδυνος αμυντικά με τα overlaps είναι ότι αφήνουν κενά και προκειμένου να καλυφθούν οι κεντρικοί αμυντικοί πρέπει να «ανοίγονται» προς τα άκρα για να καλύψουν το χώρο με αποτέλεσμα να δημιουργείται κενό στο κέντρο ακριβώς της άμυνας. Το κενό αυτό θα πρέπει να καλύψει επομένως ένας «λίμπερο» ο οποίος είται να είναι κανονικός και άρα η άμυνα να αποτελείται από τρεις κεντρικούς αμυντικούς είτε ένα αμυντικό χαφ μασκαρεμένο στη θέση αυτή. Ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι απέκτησε και από τους 2. Ολοκλήρωσε την παραμονή του Εντιγκά ο οποίος θα έκανε ακριβώς αυτή του δουλειά όντας μέσος ενώ πήρε και τον Αμπινταλ ως τον αμυντικό λίμπερο Ο Αμπιντάλ τα είχε όλα, καταξιωμένο όνομα, καριέρα που είναι στη δύση της πια για συνεχή παρουσία σε τοπ επίπεδο -όχι σε τσαμπιονς λίγκ αλλά σε εγχώριο Πρωτάθλημα, είναι εγκεφαλικός και ξέρει τα τακτικά του Ποδοσφαίρου, ενώ από άποψη τεχνικής με την μπάλα στα πόδια είναι αξεπέραστος για αμυντικός.
nikos pistofidis
23:32 | 04-01-2015

part 8 Τι δεν ήταν ο Αμπινταλ; Πρώτον γρήγορος, άρα ως ένας κεντρικός αμυντικός από τους 2 θα άφηνε κενά αν πήγαινε να καλύψει και αλλού, δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες, και αξιόπιστος στο ψηλό παιχνίδι αν η πίεση μεταφερόταν στα καρέ του Ολυμπιακού. Για αυτό χρειαζόταν ένας αμυντικός με τα στοιχεία αυτά. Και αυτός ανευρέθη στο πρόσωπο του Μποτία. Αν ο Ολυμπιακός δεχόταν πίεση στην περιοχή του ο Μποτία θα κάλυπτε τις αδυναμίες αυτές. Αν όμως ο Ολυμπιακός αμυνόταν έχοντας κατοχή και παίζοντας επίθεση δηλαδή στο κέντρο του γηπέδου ο Μποτία θα ήταν ο πλέον ακατάλληλος για το ρόλο αυτό. Θα ήταν κίνδυνος θάνατος λόγω των ελαττωμάτων του, δηλαδή της έλλειψης ταχύτητας, της αδυναμίας αντίληψης του χώρου όταν η ομάδα επιτίθεται με συνεπακόλουθο την ανεπάρκεια στο αμυντικό τρανζίσιον όταν η ομάδα χάνει τη μπάλα και την ανύπαρκτη τεχνική του με τη μπάλα στα πόδια ώστε να προωθήσει το παιχνίδι. Ποιος παίκτης του Ολυμπιακού είχε προτερήματα εκεί που είχε ελαττώματα ο Μποτία; Η απάντηση είναι ο Αβραάμ. Ο καυγάς του Μίτσελ με τον Αβραάμ και η συνεπακόλουθη απομάκρυνσή του είναι κομβικής σημασίας για τον Ολυμπιακό και τον σχεδιασμό του. Αλλάζει άρδην και ο Ολυμπιακός που εμφανίζεται σε Ευρώπη και Ελλάδα δεν είναι αυτός που το καλοκαίρι σχεδιάστηκε. Ως αποτέλεσμα είναι η αλλαγή της δομής όλης της ομάδας, πράγμα ακατόρθωτο εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Ολυμπιακός και σήμερα χρειάζεται τον παίκτη με το στοιχεία του Αβραάμ.
nikos pistofidis
23:33 | 04-01-2015

part 9 Προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα και οι καλύψεις από τα overlaps ανεξαρτήτως Αβραάμ, παρότι η απομάκρυνση του έκανε το πρόβλημα πιο προφανή και την αντιμετώπισή του πιο επιτακτική, πέρα από τις κινήσεις των κεντρικών αμυντικών απαιτήται κάλυψη και από τους αμυντικούς μέσους στα πλάγια. Η αναγκαίοτητα λίμπερο όπως είδαμε χαραμίζει έναν παίκτει στον άξονα προκειμένου να τραπεί σε λίμπερο. ¨όμως οι παρουσία 2 επιθετικών μπακ ενέχει την υποχρέωση κάλυψης και της των δύο πλευρώμ. Αάρα ψρειάζεται 2 εσωτερικούς μέσους. Αμέσως αμέσως με την αμυντική αυτή θεώρηση σε πρώτο πλάνο είναι προφανές ότι για να είναι επιτυχημένες οι καλύψεις πρέπει να θυσιαστούν εξτρέμ και επιθετικογενείς κεντρικοί μέσοι. Ο Ολυμπιακός δέχεται την πλειονότητα των επιθέσεων του από αριστερά. Και με την μάλμε και την ατλέτικο και τον πλατανιά. Γιατί από εκεί και όχι από δεξιά; Γιατί δεξιά υπάρχει ο Μανιάτης που ντουμπλάρει τον Ελαμπνταλουί και επομένως δεν φέυγουν μπαλιές. Ταυτόχρονη παρουσία όμως και του Μανιάτη και του Εντιγκά δυσκολεύει ως και καθιστά αδύνατη την κατοχή μπάλας σωστά και την εξέφραση επιθετικών σχεδίων από τον άξονα. Όταν αυτοί οι 2 δεν παίζουν μαζί υπάρχει ένας Ολυμπιακός πιο επιθετικός αλλά και πιο ευάλωτος. Τα ρίσκα είναι περισσότερα. Ο τρίτος της μεσαίας γραμμής δεν δίνει της αμυντικές λύσεις στο ντουμπλάρισμα στα αριστερά είτε αυτός είναι ο Μιλοβόγεβιτς, είτε ο Κασάμι είτε ο Φορτούνης.
nikos pistofidis
23:34 | 04-01-2015

part 10 Από την άλλη ο Κασάμι είναι ένα οκτάρι βρετανικού τύπου για 4-4-2 ταμαμ. ¨εχει τη βαθειά μπαλιά και προς τον άξονα και προς το πλάι, έχει κάθετη κίνηση στον άξονα και έχει δυνατό πόδι όντας απόλυτα επικίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες. Η χρησιμοποίηση του ενέχει κινδύνους.. Πρώτον στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός δεν είναι αγγλική ομάδα. 4-4-2 με Κασάμι κεντρικό λόγω της πολλαπλότητας κενών χώρων είναι αυτοκτονικό. Ακόμα και επειδή ο Κασάμι εγκαταλείπει τη θέση του και βγαίνει επιθετικά στον άξονα και εσωτερικός μέσος σε ρόμβο αφήνει εκτεθειμένη την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού σε αντεπιθέσεις. Αναγκαστικά για αυτό ο Μίτσελ τον έβαλε σε κορυφή ρόμβου με δεδομένου πάντα ότι ο Τσόρι δεν πιέζει και δεν πρεσάρει συνεχώς. Η έξυπνη τοποθέτηση αυτή από το Μίτσελ έδωσε λύσεις στην Ευρώπη αλλά έχει ένα μειονέκτημα. Το Κέντρο αποτελείται από 4 παίκτες που μόνο ένας έχει κάποιες επιθετικές αρετές! Δηλαδή ο Κασάμι που είναι 8αρι! Είναι επακόλουθο ότι θεαματικό ποδόσφαιρο έτσι δεν γίνεται. Τέλος ο Φορτούνης είναι η κοψιά του ψευδοισπανού παίκτη που στην Ελλάδα στην ηλικία αυτή βγάζαμε. Είναι εξαιρετικός στο να τρέχει την μπάλα από πίσω προς τα μπροστά και στην κοντινή πάσα, αλλά δεν μαρκάρει ατομικά θέλει ομαδική άμυνα για να λειτουργήσει, δεν σουτάρει εκτός περιοχής, και δεν έχει βαθειά μπαλιά ή κάθετη. Θα την τρέξει και θα την δώσει δίπλα τη μπάλα στον ακραίο μπακ που επιτίθεται για σέντρα, δεν βοηθάει έτσι όμως στην ταχύτητα της ανάπτυξης.
nikos pistofidis
23:34 | 04-01-2015

part 11 Ποιος παίκτης στο κέντρο μπορεί να βοηθήσει στην ταχύτητα ανάπτυξης στο γρήγορο τρανζίσιον και στην θεαματικότητα; Μόνο ο Φουστέρ ο μοναδικός one touch παίκτες του Ολυμπιακού που προωθεί την μπάλα με τη μία μπροστά και σωστά έχει καλές μεταβιβάσεις δεν έχει την καψούρα να κουβαλάει την μπάλα. Γιατί όμως η ομάδα δεν στήνεται πάνω του ενώ έχει αυτά τα θετικά; Πρώτον γιατί είναι μυστήριος παίκτης. Στα σχέδια επί χάρτου πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ο Φουστέρ δεν μπορεί να ενταχθεί κάπου στο γήπεδο. Επομένως πριν τον αγώνα τακτικά είναι απικίνδυνος για τον προπονητή. Η αλήθεια είναι ότι ο φουστέρ διαβάζει το ματς πάντα πάει εκεί που βρίκεται κενό και πιστεύει θα αποδώσει καλύτερα για όφελος της ομάδας. Δεν είναι στατικός αλλά δεν είναι και προβλέψιμος. Οι προπονητές το σιχαίνονται αυτό Για αυτό και ο Φουστερ δεν ήταν βασικός ούτε στους προηγούμενους προπονητές εκτός Βαλβέρδε υπό τις οδηγίες του οποίου, νεώτερος και πιο ψαρωμένος, όμως έπαιζε τουλάχιστον στη θέση στον χώρο πιο σχηματικά ο Φουστέρ. Αυτή του ψευτοδεκάριου. Καθίσταται προφανές γιατί ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα να κρατήσει ποιοτικά μπάλα και να δημιουργήσει ευκαιρίες.

nikos pistofidis
23:35 | 04-01-2015

part 12 Και έχοντας εξαντλήσει τις θέσεις στο κέντρο ερχόμαστε στην επίθεση. Και βρίσκουμε τους εξής παίκτες στη θέση του δεύτερου επιθετικού. Τσόρι, Αφελάι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Γκαζαριάν. Και τι έχουμε εδώ; Κακό σχεδιασμό. Ας τα δούμε αναλυτικά. Ο Τσόρι και ο Αφελάυ είναι δύσκολο να συνηπάρξουν. Και οι 2 κινούνται στα ίδια τετραγωνικά και όταν αγωνίζονται μαζί σκουντουφλάνε μεταξύ τους αφήνοντας αλλού κενά. Και οι 2 κινούνται από αριστερά κεντρικά στη διαγώνια που τέμνει τη γωνία της μεγάλης περιοχής προς το κέντρο. Δεν είναι παίκτες του άξονα καθαροί, περισσότερο είναι ο Τσόρι λιγότερο ο Αφελάυ, αλλά ούτε παίκτες γραμμης. Διαφορές; Ο τσόρι είναι πιο δεκάρι ο Αφελάυ πιο επιθετικός ο τσόρι συγκλίνει και δοκιμάζει πάσες, έχει από όλες στο ρεπερτόριο του, ο αφελάυ μπουκάρει συγκλίνοντας και σουτάρει περισσότερο από την πάσα η χρησιμοποίηση του ενός ή του άλλου αλλάζει ποιοτικά τον τρόπο επίθεσης του Ολυμπιακού και την ένταση. Ο αφελάυ θέλει χώρους ο τσόρι βαηθάει στην κατοχή και στη δημιουργία χώρων. ΕΈλα όμως που και οι 2 μαζί δεν χωράνε.

nikos pistofidis
23:35 | 04-01-2015

part 13 Ο Ντουρμάζ είναι ο αφελάυ της άλλης πλευράς, κινείται στα ίδια τετραγωνικά συγκλίνει σουτάρει. Ούτε αυτός είναι παίκτης γραμμής όμως και όσες φορές τον έβαλε εκεί ο Μίτσελ χαραμίζεται. Αφελάυ και Ντουρμάζ μαζί είναι μια άχρηστη πολυτέλεια για μια ομάδαπου δεν έχει σταθερά 3 στην επίθεση και έχει τέτοια κεντρικά χαφ όπως του Ολυμπιακού. Ο Γκαζαριάν είναι ένας παίκτης που είναι αμφίβολο ότι χρειάζεται στον Ολυμπιακό. Με την έννοια ανεξάρτητα αν είναι καλός ή κακός η θέση του είναι ένας επιθετικογενής μέσος που μπουκάρει από τον άξονα και είναι καλός σε κόντρα επιθέσεις, κάτι σαν λιγότερο ταλαντούχος Μικταριάν. Για την Ελλάδα η χρησιμότητά του είναι αμφίβολη. Από την άλλη ο Ντοσεβί είναι μυστήριος ή μάλλον είναι παίκτης ειδικού σκοπού.Παίζει γραμμή αλλά δεν έχει καλή σέντρα ούτε γκολ. Δεν είναι μπου καδόρος. Δίνει λομπίτσα όταν σηκώνει την μπάλα, είναι γρήγορος αλλά δεν πατάει περιοχή. Είναι παίκτης να παίζει τη δεξιά πλευρά σε ένα 3-5-2 που γίνεται 5-3-2. Στην Ευρώπη μπορεί να ήταν πιο χρήσιμος στη θέση του Ελαμπνταλουί όπου θα κάλυπτε και λογότερα μέτρα. Δεν δηλώθηκε όμως. Στίγμα ότι το 5-3-2 το είχε σε αρχική σκέψη ο Μίτσελ δεν τόλμησε να το εφαρμόσει όμως.
nikos pistofidis
23:35 | 04-01-2015

part 14 Στους επιθετικούς πάλι υπάρχει ζήτημα γιατί. Αν ο Μίτσελ ήθελε να παίζει αλά ρεάλ με δυο εξτρεμ που φεύγαν σφαίρες ο Μήτρογλου είναι καλός αλλά όχι ο ιδανικός για αυτό. Δηλαδή να υποδεχθεί με την πλάτη τη μπάλα καια να τη μοιράσει με τη μία. Το κάνει αλλά όχι με τη μία. Στα θετικά του ότι έχει τρανζίσιον από πλάτη σε φάτσα με το τέρμα σωστά και σε γρήγορο χρόνο κάτι που δυσκολεύει τους αμυντικούς. ¨όταν όμως δεν έχει βοήθεια από τα εξτρεμ να του ανοίγουν χώρους ώστε να σουτάρει και να εκτελεί εκνευρίζεται και χάνει την ψυχραιμία του. Φέτος η υπόλοιπη ομάδα δουλεύει λιγότερο για το Μήτρογλου και ζητάει από τον Μήτρογλου να δουλέψει περισσότερο για αυτήν. Του κακοφαίνεται του Κωστάκη για αυτό δεν είναι τόσο αποτελεσματικό πρέπει να το δουλέψει όμως αν θέλει να παίξει σε πιο ψηλό επίπεδο. Προς το παρόν τη χάνει την ευκαιρία. Ο μπενίτεζ είναι ειδικού σκοπού παίκτης πρέπει να του πετάξεις την πάλα μπροστά να τρέξει να τζαρτζαριστεί και να σουτάρει δυνατά, μονοκόμματος παίκτης, αχρείαστος για Ελλάδα, θα μπορούσε να χρησιμεύσει για Ευρώπη αλλά δεν τον εμπιστεύτηκε ο Μίτσελ, πέπει να δουλέψει πολύ και σε πολλούς τομείς. Ο Διαμαντάκος είναι ένας δεύτερος φορ περιοχής. Αξιοπρεπής και εργατικός. Δεν έχει σουπερ ποιότητα αλλά κινείται σωστά στους χώρους που πρέπει να κινείται και με συμπαθητικά τελειώματα. Στην Ελλάδα έπρεπε να του δείξει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σαν δεύτερο φορ μαζί με τον Μήτρογλου ο Μίτσελ και λάθος που δεν το κάνει. Για Ευρώπη είναι αχρείαστος.
nikos pistofidis
23:36 | 04-01-2015

part 15 Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να βελτιωθεί; ¨όχι τον Ροζίτσκι. Στη θέση του Ροζίτσκι έχει τους 2 καλλίτερους παίκτες του τον Τσόρυ και τον Κασάμι. Χρειάζεται έναν αμυντικό σε στυλ Αβρααμ , ένα εξτρέμ που θα τραβιέται πλάγια επομένως θα ανγκάζει τις άμυνες να πάρουν πλάτος και να αδειάζουν στο κέντρο επειδή θα φοβούνται την πάσα και τη σέντρα του. Κάποιον σαν τον Πέδρο Λεόν. Και έναν επιθετικό ίσως για αντιαφελάυ που θα κρατάει μπάλα αλλά θα πατάει και περιοχή να απειλεί μια μίξη τσόρυ και αφελάυ κάτι σαν το Γιώργο Σαμαρά ας πούμε.
Το καλοκαίρι κάνει ταμείο συγκρίνει την περσινή τυχοδιωκτική με την φετινή συντηρητική χρονιά βλέπει τι πέτυχε και τι όχι και αποφασίζει αν θα πορευτεί με τον Μίτσελ ή κάπιον νέον και τι Ολυμπιακό θέλει.

Εικόνα apostolos gaganis

Ποιός είν΄αυτός ο ...εμβριθής μελετητής του Ολυμπιακού, φίλε Κόμη, που΄ναι και ΄΄Ηρακληδέας΄΄ μάλιστα, κι έχει εκπονήσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ για μιαν άλλη - απ΄τη δική του - ομάδα; Μεσ΄τον αφόρητο σχεδόν βερμπαλισμό του, δεν λέω, γράφει και ορισμένα σωστά. ΄΄Βλέπει΄΄ το ποδόσφαιρο όμως, σαν...να παίζει περίπου ΣΚΑΚΙ... Διακατέχεται βασικά από μια ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ άποψη για την ομάδα μου, τους βγάζει πρακτικά άσχετους ΟΛΟΥΣ στον Ολυμπιακό και παρά την ...επιστημονικοσύνη της ανάλυσης του, δεν μου μοιάζει να΄χει έστω κλωτσήσει μπάλα ποτέ... Άσε που ΄΄βλέπω΄΄ κι άλλα πράματα, εκτός απο τα...τεχνικοσυστηματοπαιχτικά που λενε πρόσφατα και κάτι ΄΄authorities΄΄, στο γραφτό του... Δεν επεκτείνομαι άλλο. Απ΄όλα έχει ο...μπαξές. ΝΑ΄ΣΑΙ ΚΑΛΑ.

Εικόνα apostolos gaganis

Συμφωνώ μέχρι κεραίας με την ανάρτηση, αλλά και με τα 3 σχόλια που έχω διαβάσει μέχρις στιγμής. Ο Κεϊνιος ειδικά, θίγει ορισμένα θέματα πολύ ουσιαστικά. Δεν τον έχω βέβαια για ΜΑΛΑΚΑ τον Βαγγέλα να πειράξει τον Μίτσελ, υπάρχουν όμως πράματα, υπεσχημένα απ΄ τον πρόεδρο, ΠΟΥ ΑΡΓΟΥΝΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... Μέσα εξάλλου σε όλους τους στόχους είμαστε... Σιχαινομαι τόσο τους ΑΡΔ όσο και τους ΄΄Ολυμπιακάρες΄΄... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΜΕ 5ΑΡΕΣ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ Κ-Ο-Σ-Μ-Ο... Την όποια ψύχραιμη και καλοπροαίρετη κριτική στον κάθε προπονητή, την καταλαβαίνω. ΑΥΤΗ ΤΗΝ Ψ-Υ-Χ-Ω-Σ-Η ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΤΣΕΛ, ΑΠ΄ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΔΩ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΄΄ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΟΟΟΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ΄΄, ΔΕΝ ΤΗ ΔΕΧΟΜΑΙ. Κρύβονται στις πετυχημένες εμφανίσεις της ομάδας ή ΄΄καταπίνουνε τ΄αγγούρι΄΄ και χειροκροτάνε με το...ζόρι ( αφού δεν γίνεται αλλιώς ) και πετάγονται καιροφυλακτώντας στην επιφάνεια, σε κάθε στραβή ή...υποψία στραβής. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΛΑ! Στην τελική, νικήσαμε ρε παιδί μου χτες...Και να πω ακόμη ότι κι αυτό το φαινόμενο με τον Ισπανό, το καταλαβαινω και το ερμηνεύω σαφέστατα, αλλά δεν είναι του παρόντος. Όταν χρειαστεί όμως, και πιστεύω πως όχι, θα βγω μπροστά κι έχω να σούρω πολλά...ΕΧΟΥΝΕ ΦΑΓΩΘΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΕΤΣΙ, ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΑΠ΄ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! Και μετά...΄΄Στερνή μου γνώση κλπ΄΄, αλλά λίγοι το παραδέχονται... ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ Κ-Α-Θ-Ε ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ... ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΑΜ΄ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ! Και μετά έρχονται και σου λένε ΄΄ Άν θες ομάδα, άσε έναν προπονητή να δουλέψει 5 - 6 χρόνια στο σύλλογο, για να τη φτιάξει, και μετά τα λέμε...΄΄.

ΠΡΟΧΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΚΛΕΙΣΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΝΗΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Σ-Υ-Ν-Ε-Χ-Ε-Ι-Α ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΄΄ΚΑΝΑΠΕ΄΄, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ ΚΑΤΙ, ΜΗ ΜΑΣ ΄΄ΓΑΜΕΙΣ΄΄ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ. ΕΤΣΑ; ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΨΥΧΗ...

Υ.Γ. Κι εγώ δυσαρεστήθηκα χτες με την εμφάνιση. Είδα...σνομπαρία του κερατά μετά το γκολ του Εντιγκά κι έχει ΚΑΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ μερίδιο ευθύνης σ΄αυτό, ΑΛΛΑ ΚΑΙ οι παίχτες, που ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ - ανευθυνα - την ίδια τακτική της...επιλογής των αγώνων, ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΎΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ( βλέπε Φουστέρ, Ρομπέρτο κλπ ) ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ... Είπαμε, μεγάλες οι νίκες στην Ευρώπη, ΑΛΛΑ έχουνε κρατήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και οι...παρενέργειές τους στην ...Ψωροκώσταινα και ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ, ΑΝ ΠΑΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ, ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ...ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤ΄ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ...ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΄΄ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ΄΄ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΟΜΕΜΕΔΕΣ...

Εικόνα vagio

Κι εγω δε γουσταρω το Μιτσελ πια. Αλλα αντε και τον διωχνεις τωρα, δυο ειναι οι λυσεις. Η φερνεις ελληνα, γνωστη της ελληνικης οραγματικοτητας καλπ κλπ, οποτε ΙΣΩΣ αυξησεις τις πιθανοτητες σου να κερδισεις το πρωταθλημα, αλλα στην ουσια πετας λευκη πετσετα στη φετινη τουλαχιστον ευρωπαικη σου πορεια.
Αλλιως φερνεις εναν ξενο κατα τεκμηριο καλυτερο, ο οποιος ωσπου να καταλαβει τι γινεται εδω, εχει χαθει το πρωταθλημα.
Με κρυα καρδια, τον κραταμε πιστευω.

Εικόνα john

Διακρίνω μια συνεχή προσπάθεια να δημιουργηθεί θέμα Μίτσελ απο 2 δημοσιογράφους , τον Γκαραγκανη και τον Γεωργακοπούλο. Ελπίζω οτι όσα αναφέρουν ειναι βάση ρεπορτάζ και προσωπικής πληροφόρησης και ΟΧΙ ΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. Αν αυτοι οι 2 ηθελημένα πριονίζουν την καρέκλα του Μίτσελ θα τους εντάξω στους ΑΡΔ και δε θα ξανασχοληθω μαζι τους. Και δεν το θελω αυτο γιατι τους εκτιμώ και τους 2.

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ.....ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
ΚΑΙ ΤΣΩΧΟΣ...

Εικόνα john

Το σημερινό του άρθρο στο red planet αποδεικνύει αυτο που λες. Μέχρι τωρα ήξερα τους αντικριμενικους αρδ.Αν αρχίσουν και οι δικοί μας δημοσιογράφοι να πριονιζουν και να γράφουν άρθρα σαν το σημερινό του Λεμονίδη ζήτω που καήκαμε.

Εικόνα vagio

Ξεχνας το μεγα Ολυμπιακο, Τομαρα.. Μη γαμησω τιποτα..

Εικόνα CVRED

Και ο Μπαλαφας ενας απο αυτους.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ο Γκαραγκάνης έχει μία μόνιμη Λεμονολατρεία, αλλά προς τιμήν του, χθες ανέβασε άρθρο που είπε το φυσιολογικό. Δε γίνεται σε κάθε ματς ο Μίτσελ να παίζει το κεφάλι του. Και ο Μουρίνιο θα τα έχανε. Είναι απάνθρωπη πλέον η νοοτροπία το νεόγαυρου. Ο Λεμονίδης εδώ και καιρό επιτίθεται στον Μίτσελ.

Quiz: ποιος δημοσιογράφος έκανε την ερώτηση περί μοιρολατρείας;

Εικόνα ΒΑΣΙΛΗΣ7

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΡΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΔ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ
Υ.Γ.: ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΡΑ ΤΟΝ ΕΚΠΟΡΘΗΤΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα Facehugger

γνώμη μου είναι, πως δεν πρέπει να απομακρυνθεί από τον πάγκο ο Μίτσελ.. με τόσες αλλαγές στο ρόστερ το καλοκαίρι, κ πάλι καλά που είμαστε όπως είμαστε, δεν λες?

Εικόνα Tyxarpastos

Οι ολυμπιακάρες την έχουν έτοιμη την απάντηση για τις νίκες με Ατλέτικο και Γιούβε φίλε μου :
"Να είναι καλά ο Ρομπέρτο που τα έπιανε", θα σου πούνε.
Οι ίδιοι, αν παρελπίδα φύγει ο Μίτσελ, στην πρώτη στραβή θα αρχίσουν να θυμούνται τον σενιόρ
και να λένε ότι κακώς τον διώξαμε.
Γνωστή η κατάσταση.

Πρόεδρε μην κάνεις το λάθος να διώξεις τον Μίτσελ, ειδικά τώρα. Μην κάνεις την χάρη
σε όλα τα αντιολυμπιακά μέσα και κυρίως στο αντιπαθέστατο SDNA του κομπλεξικού αντιολυμπιακού παπαθεοδώρου που μάζεψε ό,τι αντιολυμπιακό κυκλοφορεί στην πιάτσα για να μας πουλήσει αντικειμενικότητα, μόνο που η αντικειμενικότητά τους εξαντλείται στα υπονοούμενα και στις βολές κατά του Θρύλου.
Όπως και το χιούμορ τους.

Μην κάνεις τη χάρη σε όλους τους ολυμπιακάρες βαζελόγαυρους της πλάκας που αν τους ρωτήσεις κατά που πέφτει το Καραϊσκάκη δεν θα ξέρουν να σου πούνε.

Για το καλό της ομάδας κράτα τον και πραγματοποίησε τις μεταγραφικές του εισηγήσεις. Αν δεις ότι εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα τότε κάνε τις κινήσεις σου το καλοκαίρι με ψυχραιμία. Όχι όμως τώρα που οι αντιολυμπιακοί ονειρεύονται και προωθούν την δημιουργία αναμπουμπούλας στην ομάδα. Εχθές λες και έπεσε
σύρμα σε όλα τα μέσα, αρχής γενομένης από τα "δικά μας", ότι ο Μίτσελ είναι με την πλάτη στον τοίχο και ότι υπάρχει πρόβλημα. Γιατί να μην υπάρχει πρόβλημα με τον βλάσφημο θεούσο δηλαδή; Τί καλύτερο έχει κάνει αυτός; Εκεί γιατί δεν ακούγεται τίποτα; Μήπως γιατί πάντα ο Θρύλος είναι εκείνος που πουλάει;
Εκεί γιατί ευνοούνται και μετά κλαίγονται ότι αδικήθηκαν κιόλας; Γιατί βγήκαν όλα τα ΑΡΔ να βγάλουν στραβή τη γραμμή της ΝΟΒΑ; Μόνο επερώτηση στην Βουλή δεν έκαναν. Αν ήταν για τον Ολυμπιακό, όμως, τότε μια χαρά ίσια θα ήταν η γραμμή και ο παίκτης θα καλυπτόταν κανονικά. Έτσι δεν είναι αντικειμενικέ λαχανοφρουρέ που ούτε σαν λαχανοφρουρός δεν μπόρεσες να φτουρήσεις;

Πρώτα, λοιπόν, για το καλό της ομάδας και μετά για να το βουλώσεις σε όλους τους άθλιους που πολεμάνε εσένα και την ομάδα, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΑΡΗ. Ξεφτίλισέ τους. Κράτησέ τον και βοήθησέ τον για να σε βοηθήσει και αυτός. Γιατί είναι δεδομένο ότι θα σε βοηθήσει. Και εσένα και κυρίως την ομάδα.

Αν, όπως λένε, ο Αφελάι κουνιέται στον Μίτσελ τότε τί θα κάνει με τον Βεργέτη ή τον κάθε τυχάρπαστο που έχουν ανακαλύψει τα αρδάκια; Θα σου πω εγώ. Θα αναγκάζεται να τον χρησιμοποιεί είτε τραβάει είτε όχι και μετά θα βγαίνουν όλοι οι ολυμπιακάρες και θα σου λένε ότι δεν έχουμε προπονητή με προσωπικότητα γι'αυτό και κουνιούνται όλες οι βεντέτες και κάνουν ό,τι γουστάρουν στην ομάδα.

Ειλικρινά από εχθές είμαι παρμένος όχι τόσο για την εμφάνιση όσο για την ευκαιρία που βρήκαν όλοι οι κομπλεξικοί να βγάλουν το κόμπλεξ τους και να αρχίσουν το πριόνισμα ΟΧΙ για να βοηθήσουν την ομάδα να ανέβει (με το σοκ και καλά που θα προκαλούσε μια αλλαγή προπονητή) αλλά για να την πατήσουν στο κεφάλι και να την ρίξουν στον πάτο.

Είναι φανερό το τί γίνεται. Δεν μπορεί να μην το βλέπει ο Πρόεδρος. Για τους ολυμπιακάρες και τους αρδ αδιαφορώ. Έτσι και αλλιώς χεσμένους τους έχω.

Φιλικά και συγγνώμη για το παραλλήρημα,
γιώργος

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μακάρι να ήταν έτσι όλα τα παραληρήματα, Γιώργο.

Εικόνα Kaine

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Δεν θέλω να αναφερθώ στον Μίτσελ, το έχω κάνει ήδη και για μένα έχει αρκετό μερίδιο ευθύνης σε όσα συμβαίνουν. Η δικιά μου απορία είναι τι κάνει η διοίκηση φέτος, με τι ασχολείται ακριβώς. Με τον δήμο, με τις εκλογές, με κάτι άλλο; Γιατί με το πρωτάθλημα, που μάλλον πάει για δωρεά, δεν ασχολείται.

Δεν νοείται να υπάρχει θέμα προπονητή κάθε τρεις και λίγο. Δεν νοείται ο προπονητής να μην εισακούγεται σε όσα ζητάει. Δεν νοείται η ομάδα να μην προστατεύεται, δεν νοείται να προαναγγέλονται συνεντεύξεις τύπου και να μην γίνονται, όταν οι απέναντι μας έχουν πάρει παραμάζωμα. Δεν νοείται από σοβαρή ομάδα.

Η κατάσταση είναι απόλυτα σουρρεαλιστική. Οι μπουγάτσες παίρνουν τρίποντα με λάθος διαιτητικές αποφάσεις (υπέρ τους) σε συνεχόμενα παιχνίδια, και την ίδια στιγμή όπου σταθούν κι όπου βρεθούν δηλώνουν πως σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζουν και τους διαιτητές! Το ΑΡΔιστάν πετάει καθημερινά δέκα τόνους λάσπη, έχει κάνει το άσπρο μαύρο. Εμείς περιμένουμε τον Μαρινάκη να τοποθετηθεί δημόσια, τον Πουλίδο να έρθει να μας σώσει, και διαβάζουμε στο redplanet για τον παικταρά Μητρομπατιστούτα.

Ο κεντρικός αμυντικός ακόμη έρχεται, όταν ήταν γνωστό από 2+ μήνες πριν πως ο Αμπιντάλ σταματάει. Ο Αφελάυ και όσοι άλλοι έχουν ξεκάθαρα αδειαστεί από τον Μίτσελ είναι ακόμη εδώ, όπως κι ο Μίτσελ, και η ίδια κατάσταση κρατάει κάτι μήνες πλέον. Την άποψή μου την έχω πει: ή ο Μίτσελ, ή οι παίκτες-πρόβλημα. Απόφαση που θα έπρεπε ήδη να έχει ληφθεί πριν μπούμε στο νέο έτος ώστε να εκμεταλλευθούμε τη διακοπή και να κινηθούμε ανάλογα και στις μεταγραφές (ιδίως αν πρόκειται για αλλαγή προπονητή).

Κοκκαλίζουν στη διοίκηση αλλά μόνο στα άσχημα που είχε ο Σωκράτης. Αν είναι να πάει έτσι το πράγμα, τουλάχιστον ας έρθει κι ένας Ριβάλντο που έπαιρνε πρωτάθλημα μόνος του.

Στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, η άποψή μου είναι η ίδια που είχα και για τον Ζαρντίμ: βρισκόμαστε μέσα σε όλους τους στόχους, θεωρώ λάθος την αλλαγή προπονητή πλέον.

Δίνουμε το πρωτάθλημα στην ομάδα του Κλάους, του Γκολάσα, του Τζανδάρη, και της Παναγίας. Να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο.