ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ



Αντιγράφουμε από το ρεπορτάζ του πάντοτε έγκυρου σε τέτοια θέματα Βασίλη Λαμπρόπουλου από το ''ΒΗΜΑ''.
 
Παράλληλα σε καταθέσεις που αποκαλύπτει «Το Βήμα» μνημονεύεται ότι «στρατολογήσεις» συνεργών του Χρ. Ξηρού είχαν γίνει στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στις αρχές της ποδοσφαιρικής περιόδου, ενώ προκύπτει η εμπλοκή και άλλων τριών-τεσσάρων ατόμων -ορισμένοι από τους οποίους ηλικίας 40 ως 55 ετών- από τον ποινικό χώρο.
Για συμμετοχή στο δίκτυο του «Μανώλη» της 17Ν είχε συλληφθεί και ένας 23χρονος αρμενικής καταγωγής από τη Γλυφάδα που φέρεται να υποβοήθησε την «ομάδα Ξηρού» στην κλοπή ενός αυτοκινήτου. Η κατάθεσή του περιέχει ενδιαφέροντα στοιχεία για τον τρόπο «στρατολόγησης» και τους άγνωστους συνεργούς του Ξηρού.
Όπως κατέθεσε, «είμαι φίλαθλος του Παναθηναϊκού και μερικές φορές πάω γήπεδο. Στη Λεωφόρο λοιπόν μου σύστησαν κάποιο άτομο σαν "Μάκη". Τον έβλεπα πρώτη φορά. Ήταν ψηλός, σχεδόν στο ύψος μου, περίπου 1,87-1,89 μ., ξανθός και γεροδεμένος. Μου είπε "θες να έλθει ένα φορτηγάκι (σ.σ. ένα από τα κλεμμένα οχήματα που χρησιμοποίησε ο Χρ. Ξηρός) σπίτι σου για να βοηθήσεις με εργαλεία να το βάλουμε μπρος και θα σου δώσουμε 1.500 ευρώ;"».
Ο νεαρός αναφέρει στη συνέχεια της απολογίας του ότι το αυτοκίνητο τέθηκε σε λειτουργία «με ένα i-pad που συνέδεσαν με την ασφαλειοθήκη του οχήματος».
Όσον αφορά τα άτομα με τα οποία συνεργάστηκε, ο 23χρονος ανέφερε: «Ο πρώτος που ήρθε ήταν αλβανικής καταγωγής, κοντός με ξυρισμένο το κεφάλι και εύσωμος. Δεν μου είπε το όνομά του. Ο δεύτερος ήταν ελληνικής καταγωγής, λίγο πιο ψηλός από μένα, με μαλλιά καστανόμαυρα και κανονικά σε μήκος και ήρθε με ένα Mini Cooper. Ο τρίτος που βγήκε από ένα κόκκινο Volkswagen ήταν Έλληνας, ψηλός γύρω στα δύο μέτρα, χοντρός με μαύρα μαλλιά και μούσια».
 
Αν δείτε κάποιο μεγάλο αθλητικό site, από τα ''αντικειμενικά'' που απευθύνονται στους οπαδούς όλων των ομάδων, να κάνει αναπαραγωγή αυτής της είδησης, σφυρίξτε το και σε εμάς. Σε περίπτωση φυσικά που είχε συλληφθεί ο ίδιος Αρμένης στην Γλυφάδα και κατέθετε πως στρατολογήθηκε στο Καραϊσκάκη και όχι στη Λεωφόρο, θα βλέπαμε τους γνωστούς πηχυαίους τίτλους για τους ''εγκληματίες γαύρους''.
 

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΡΕ ΣΑΒΒΑ? ΚΟΚΟΚΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΑ... ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΙΤΣΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ, Η ΤΑ ΑΡΧΙ-ΑΡΔΑΚΙΑ....

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΤΟΥΜΠΑ, ΤΟΤΕ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΜΙΑ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.....ΚΟΛΛΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ". ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΚΟΛΛΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ - ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΡΔΑΚΙΑ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ?

http://www.contra.gr/Columns/CaesarSalad/niwthw-thlipsh-gia-th-fwto-twn-...