ΦΑΠΕΣ ΤΗΣ ΚΕΔ ΣΕ VAZELETTA-METROSPORT



Έχουμε επιλέξει να μην ασχολούμαστε ως site με θέματα που αφορούν την ΕΠΟ και την ποδοσφαιρική ΚΕΔ, επειδή στο παρελθόν μας την πέσανε κάποια μούλικα βαζελογαυράκια σε φάση ''α, τι έχουμε εδώ; Υπερασπίζεστε την ΕΠΟ του Σαρρή; Ορίστε η απόδειξη για το ότι ο Μαρινάκης κάνει ό,τι θέλει εκεί μέσα. Θλίψη προκαλεί η κατάντια του κόσμου μας, που έχουμε γεμίσει υπαλλήλους του Μαρινάκη''. Σήμερα θα κάνουμε μία εξαίρεση που ελπίζουμε να την καταλάβουν ακόμη και οι καθυστερημένοι-ντροπιασμένοι Ολυμπιακοί νέας κοπής. Προχθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας Metrosport της μπουγατσοβλαχούπολης.
 
Στο παρελθόν ανήκει η όποια συνεργασία υπήρξε με τον Χιού Ντάλας, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από τις επιλογές διαιτητών που γίνονται πλέον, οι οποίες έρχονται κόντρα σε όσα είχε αποφασίσει ο Σκοτσέζος κατά το σύντομο πέρασμά του από την χώρα μας.
Συγκεκριμένα, όπως παρουσιάζει εύστοχα σε θέμα της η εφημερίδα «Metrosport», υπάρχουν αρκετοί διαιτητές που είχαν κριθεί ως ακατάλληλοι για να σφυρίζουν παιχνίδια επαγγελματικών κατηγοριών, όμως τώρα αυτοί ορίζονται κανονικά σε παιχνίδια!
Παράδειγμα ενδεικτικό ο Ιωαννίδης, ο Πειραιώτη διαιτητή που διεύθυνε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βέροια. Επίσης, στους κομμένους ήταν και οι Στυλιάρας, Κάμπαξης και Λαμπρόπουλος, που όμως πλέον ορίζονται κανονικά. 
Αναλυτικά το δημοσίευμα: 
«Την τελευταία φορά που μάθαμε νέα του Ντάλας, ήταν στις 15 Νοεμβρίου, ούτε δύο μήνες πριν δηλαδή, όταν έλεγε στον Σπάθα πως ήταν περίεργα τα σφυρίγματα του στην Τρίπολη, στο ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα και όταν "έκοβε" στα τεστ επτά διαιτητές. Τα ονόματα τους θα ήταν πιθανώς αδιάφορα, αν οι έξι από τους επτά δεν πρωταγωνιστούσαν τώρα στην Super League. Με λίγα λόγια, βγήκαν άκυρα τα τεστ του Ντάλας, απαξιώθηκαν παντελώς και οι διαιτητές εξακολουθούν να σφυρίζουν κανονικά.
Πλην του Σπάθα που μπορεί να μην είχε "κοπεί" αλλά είχε... διασυρθεί εντελώς μαζί με τον βοηθό του Κοντιζά στο ματς της Τρίπολης, αλλά σφυρίζουν και οι δύο κανονικά, ένας από αυτούς που "κόπηκαν" από τον Ντάλας ήταν ο Ιωαννίδης. Ο Πειραιώτης διαιτητής του συνδέσμου Αργολίδας, είχε "κοπεί" για παρατυπίες, όπως ειπώθηκε, όμως σφυρίζει κανονικά και φυσικά ήταν "πρωταγωνιστής" στον αγώνα της Βέροιας με τον Ολυμπιακό.
Όμως ο Ντάλας είχε "κόψει" και τον Μήτσιο, τον Ηπειρώτη ρέφερι που αφού διεύθυνε μαεστρικά τον αγώνα της Καλλονής με τον ΠΑΟΚ ορίστηκε να σφυρίξει αύριο το Ολυμπιακός – Ατρόμητος.
Ο Στυλιαράς που προχθές σφύριξε Παναθηναϊκός – Πλατανιάς ήταν στους "κομμένους", ενώ ο τέταρτος αύριο στο Αστέρας – Πλατανιάς και "άρχοντας" στο ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα, που έγινε προχθές, Κάμπαξης, επίσης είχε "κοπεί", όπως και ο Λαμπρόπουλος που σφυρίζει αύριο Ξάνθη – Πανιώνιος. Τέταρτος στο ματς του ΠΑΣ με την Βέροια θα είναι ο επίσης "κομμένος" Δασκαλόπουλος. Σημείωση. Οι "κομμένοι" θα ελεγχόταν όπως είχε ειπωθεί πάλι στις αρχές Γενάρη σε νέα τεστ. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε αν και πως έγιναν και πόσο εύκολα το πέρασαν. Δίχως την παρουσία του Ντάλας φυσικά...».

 
Το γελοίο vazeletta.gr χαρακτηρίζει ''εύστοχη'' την παρουσίαση του θέματος από την εφημερίδα Metrosport. Θέλει η βαζελο-πουτάνα να κρυφτεί και δεν μπορεί.
 

 
Ας δούμε την απάντηση της ΚΕΔ.
 
«Με αφορμή τη νέα προσπάθεια απαξίωσης της ΚΕΔ, σύμφωνα με την οποία χρησιμοποιούνται σε αγώνες Super League διαιτητές που έχουν αποτύχει σε αγωνιστικές δοκιμασίες (υπό εντυπωσιακούς τίτλους όπως "Σφυρίζουν οι κομμένοι του Ντάλας"), είναι απαραίτητο να αποκατασταθεί η πλήρης αλήθεια με μια απλή παράθεση γεγονότων:
Στις 15 Νοεμβρίου, παρουσία του κ. Ντάλας, πραγματοποιήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή αγωνιστικές δοκιμασίες για διαιτητές και βοηθούς της Super League. Σε αυτές απέτυχαν επτά διαιτητές, τέσσερις βοηθοί διαιτητές, καθώς επίσης δεν συμμετείχαν λόγω τραυματισμού ή διεθνών υποχρεώσεων πέντε διαιτητές και οκτώ βοηθοί διαιτητές. Έκτοτε, όσοι διαιτητές ή βοηθοί απέτυχαν στις αγωνιστικές δοκιμασίες, δεν ορίστηκαν σε κανέναν αγώνα.
Κατόπιν τούτου, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έκανε χρήση των ισχυουσών κανονιστικών διατάξεων και συγκεκριμένα των προβλεπομένων στο άρθρο 22 του κανονισμού υλοποίησης και εφαρμογής του συστήματος διαιτησίας για την επανεξέταση των περιπτώσεων που αναφέρθηκαν.
Στις 17 Δεκεμβρίου στο Περιστέρι, επίσης παρουσία του κ. Ντάλας, πραγματοποιήθηκαν νέα αγωνιστικά τεστ για διαιτητές και βοηθούς διαιτητές, που είτε είχαν αποτύχει στις δοκιμασίες του Νοεμβρίου είτε, για διαφορετικούς λόγους, δεν συμμετείχαν σε αυτές. Στις δοκιμασίες του Δεκεμβρίου δεν πήρε μέρος ένας διαιτητής που δεν πέτυχε ούτε στα αγωνιστικά τεστ του Νοεμβρίου (και δεν ορίζεται σε αγώνες), καθώς επίσης ένας βοηθός διαιτητή, που ήταν σε θέση να υποβληθεί σε δοκιμασίες τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα στις 13/1/2015, στην αντίστοιχη δοκιμασία διαιτητών και βοηθών της Β΄ Εθνικής στη Νέα Ιωνία. Οι επιτυχόντες στις μεταγενέστερες δοκιμασίες, δηλαδή της 17ης Δεκεμβρίου, τέθηκαν στη διάθεση της ΚΕΔ και από τότε ορίζονται σε αγώνες.
Η απλή παράθεση των γεγονότων είναι η μία και μοναδική αλήθεια, που κατ΄εξακολούθηση και καθ΄έξιν αποκρύβεται επιμελώς. Είναι προφανές, αν όχι εμφανές, ότι η κατασκευή δυσμενών εντυπώσεων για την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και, κατ΄επέκταση, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, συνεχίζεται με την ίδια ένταση και την ίδια τακτική: αυτή της διασποράς ψευδών πληροφοριών, που ισοδυναμεί με τοποθέτηση λάσπης στον ανεμιστήρα».

 
Μιλάμε για σφαλιάρα που πόνεσε πολύ στον σβέρκο των γελοίων προπαγανδιστών της λαλαδούπολης, η οποία έρχεται να προστεθεί σε όσα αποκάλυψε ο μέγας Μανώλης Γαβθιώτης για τον τόπο κατοικίας ορισμένων διαιτητών της Superleague.
 
*** ΑΚΟΜΗ, διαβάσαμε και κάποια κουτοπόνηρα, ύπουλα και υποκριτικά, περί της … διαμονής του Ιωαννίδη * ΟΤΙ μπορεί να εμφανίζεται ως διαιτητής του Συνδέσμου Αργολίδας, αλλά είναι Πειραιώτης, προερχόμενος από τον Σύνδεσμο Πειραιά * ΚΑΙ τέλος, την μεγάλη … αποκάλυψη, ότι ο κ. Ιωαννίδης είναι κάτοικος Καμινίων! * ΟΤΙ δηλαδή μένει μόνιμα στον Πειραιά * ΚΑΙ τι σημαίνει αυτό; * ΜΑ, βέβαια, ότι επειδή είναι Πειραιώτης, ευνοεί τον Ολυμπιακό * ΤΟ έχουν δεδομένο αυτό δηλαδή, ότι άπαξ και είσαι διαιτητής προερχόμενος από τον Πειραιά και κάτοικος Πειραιά, όποτε ορίζεσαι θα υποστηρίζεις τον Ολυμπιακό σε βάρος των αντιπάλων του
*** ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα * ΔΥΟ τουλάχιστον από τους διαιτητές πού σφυρίζουν στη Σούπερ Λίγκα, αν και φέρονται μέλη άλλων Συνδέσμων, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ! * ΚΑΙ επειδή εδώ πάντα μιλάμε με στοιχεία και ονόματα, ιδού τους: * ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για τον κ. Γιώργο Κύζα, πού ανήκει στον Σύνδεσμο Διαιτητών Δράμας και τον κ. Στέφανο Μαντάκη, του Συνδέσμου διαιτητών Ημαθίας * ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ και οι δύο μονίμως στη Θεσσαλονίκη και αυτό βεβαίως δεν είναι ούτε ύποπτο, ούτε μεμπτό * ΟΜΩΣ, δεν είναι δυνατόν άλλοι διαιτητές να κατηγορούνται ή να ενοχοποιούνται, βάση του τόπου διαμονής τους και άλλοι να τυγχάνουν «ασυλίας», εξ αιτίας, πάλι, του … τόπου διαμονής τους.
 
Ούτε στηνπροπαγάνδα δεν μπορείτε να πάρετε πρωτάθλημα ρε παοκάκια. Πάρτε μαθήματα από τους μάστορες του είδους, τους φίλους σας τους βάζελους.

Σχόλια

Εικόνα Pr0pheT7

Είναι να τα παίρνει κανείς στο κρανίο! Τα χάπια μου και γρήγορα! Τον Χιου που τον απαξιώνανε, που τον κατηγορούσαν ότι βλέπει αγώνες από την τηλεόραση και δεν μας καταδέχεται -- άρα και ανίκανο να πολεμήσει την παράγκα -- τώρα τον θεωρούν αυθεντία και όσους κατάφεραν με δόλιες διεργασίες να παρακάμψουν τις αποφάσεις του συνωμότες...

Ειλικρινά, ρε παιδιά τι ναρκωτικά κάνετε και που τα βρίσκετε; Η ταινία "Η αιώνια λιακάδα ενός καμένου μυαλού" βγήκε ειδικά για εσάς στις αίθουσες και σας περιμένει!! Γιατί να χαλάτε λεφτουδάκια στα γήπεδα (λέμε τώρα, αφού δεν χαλάτε); Να πάτε να δείτε λίγο virtual reality να γουστάρετε!

Στα δικά μας:

σήμερα δύσκολο ματσάκι αλλά sold out! θα είμαι και εγώ μέσα και ελπίζω να πάρει ο κόουτς την ταυτότητα του ιτούδη για να το χαρούμε όλοι μαζί και διπλά! ΕΛΑ ΡΕ ΘΡΥΛΑΡΑ!!!!!

Εικόνα DoctorRED

Βασικά κατερευσε η προπαγανδα που πήγε να περάσει ότι "ο Ιωαννίδης ήταν κομμένος αλλα η παράγκα του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη παρέκαμψε τον Χιου Νταλλας και τον όρισε στο Βεροια - ΟΣΦΠ για να πάρει το ματς". Λοιπόν όχι μονο δεν ήταν κομμένος ο Ιωαννίδης αλλα επανεξετάστηκε και πέρασε (όπως και οι υπόλοιποι) παρουσία του Ντάλλας!! Η σφαλιάρα ήταν γερη στο σβέρκο τους!