ΑΡΙ ΧΑΑΝ ΤΟ 1994: ''ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ''



Κατάδυση στο βούρκο του βαρδινογιαννισμού σήμερα, με αφορμή το επερχόμενο ντέρμπι της Κυριακής με το συνοικιακό σίχαμα Κολωνακίου-Αμπελοκήπων. Συνέντευξη του Ολλανδού προπονητή του ΠΑΟΚ Άρι Χάαν στο γερμανικό περιοδικό Kicker, στις 17 Νοεμβρίου 1994.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 30-11-1994
 

 

 

 

 
''Αποκλείεται να πάρω πρωτάθλημα. Πρωταθλητής θα είναι ο Παναθηναίκός, είτε με την εύνοια της διαιτησίας, είτε όχι. Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα είναι φοβερά. Γίνονται μέχρι πολιτικές παρεμβάσεις''.
 
Τι ωραίο και αγνό που ήταν τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο ρε παιδιά, πριν το καταστρέψουν ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ με το ΜΑΡΙΝΑΚΗ.
 

Σχόλια

Εικόνα Ψηλός

Για εκείνη την αποχή δε θυμάται κανείς τίποτα, όλα τα κακά άρχισαν όταν άρχισε να παίρνει πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός... Και κοιτάξτε διαφορά: η 101% κρυφοβαζελοφυλλάδα που άκουγε στο όνομα "Φίλαθλος" πήγε να βγάλει το Χάαν συκοφάντη και κακοήθη, λέγοντας ότι μας διασύρει διεθνώς και τα έβγαλε όλα πουλημένα χωρίς να έχει στοιχεία. Όταν κατηγορούμε τον Παναθηναϊκό, τον Ευρωπαίο, τον πρέσβη και όχι τον Ολυμπιακό (γιατί ο Ολυμπιακός ΔΕΝ έπαιρνε πρωταθλήματα το 1987-96), χρειαζόμαστε στοιχεία, τι, έτσι; Όταν όμως κατηγορούμε τον Ολυμπιακό, τότε "όλη η Ελλάδα βλέπει τι γίνεται"...
Όλοι εσείς οι μη ολυμπιακοί μην παριστάνετε ότι κόπτεστε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για τις κωλομάδες σας νοιάζεστε κι ελπίζετε με τη λάσπη που ρίχνετε ότι θα τσιμπήσετε καμιά κούπα, μόνο που δεν έχετε παντελόνια να το πείτε στα ίσα, αλλά κρύβεστε πίσω από τον υποτιθέμενο καημό σας για το ελληνικό ποδόσφαιρο, από το οποίο θέλετε μόνο τα καλά και συμφέροντα, γιατί αν πραγματικά νοιαζόσασταν δε θα κάνατε όλες αυτές τις ίντριγκες και δε θα πετάγατε τόση λάσπη, φανατίζοντας ΟΛΟΥΣ τους οπαδούς και αυξάνοντας (ακούσια, άραγε;) τη βία στα γήπεδα, κι όλα της τα συνεπακόλουθα. Και σα να μην έφτανε αυτό, το παίζετε και στεναχωρημένοι με την απώλεια του "φιλάθλου πνεύματος" και της "ευγενούς άμιλλας" (μη χέσω). Όπως λέει και ο Μπρεχτ, αυτοί που μας κλέψανε το βιβλίο από το χέρι, μας κατηγορούν ότι μείναμε αδιάβαστοι. Σιχαμένοι ασυνείδητοι γκαιμπελίσκοι σε διατεταγμένη υπηρεσία... Μόνη απάντηση στη γλώσσα που καταλαβαίνουν είναι Η ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.
Απορίες: πώς επέτρεψαν οι ΠΑΟΚτζήδες να μιλήσει ο προπονητής τους για διαιτητική εύνοια, προκαθορισμένο πρωτάθλημα και πολιτικές παρεμβάσεις (!) ΧΩΡΙΣ να στοχοποιεί τον Ολυμπιακό; Τι έγινε, ρε καρντάσια; Πώς και σας ξέφυγε αυτό; Γιατί δε φταίει ΚΑΙ γι' αυτό ο Ολυμπιακός; Γιατί δε φταίει το κράτος των Αθηνών; Γιατί δε λυσσάξατε με τις μπηχτές του προπονητή σας; Μήπως επειδή δεν τα έλεγε για τον Ολυμπιακό; Μήπως επειδή τα μυαλά σας που πονάνε δε μπορούνε να κατανοήσουν καμία άλλη σκέψη εκτός από το "Για όλα φταίει ο Ολυμπιακός που πήγε να μας κλέψει τον Κούδα και μας κατατρέχει και γι' αυτό δεν παίρνουμε πρωταθλήματα."; Μήπως επειδή είσαστε τσιράκια του βάζελου και δεν το ξέρετε;

Εικόνα aygoystinos

Καλησπερα Σαββα. Να παμε την κυριακη με το μαχαιρι στα δοντια και να δειξουμε για αλλη μια φορα οτι οι παραγκες και οι καλυβες [δεν] υπαρχουν δυστυχως μονο στις φαβελες στη Βραζιλια. Να ματωσουν οι παικτες και εμεις ανεξαρτητα με το αποτελεσμα αν δουμε παθος και τσαμπουκα θα ειμαστε μια χαρα. Να παιξουμε δηλαδη σαν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Εικόνα apostolos gaganis

Να μιλήσουμε στο γήπεδο την Κυριακή, Σάββα.