ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ



Διαβάζουμε στην εφημερίδα ''Η Άποψη'' του Βίκτωρα Μητρόπουλου τα παρακάτω.
 
Όμως, δεν είναι μόνο τα παραπάνω. Υπάρχει και το δικαστικό κομμάτι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σάββας Θεοδωρίδης κρίθηκαν οριστικά αθώοι κατά πλειοψηφία από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, για την υπόθεση της εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Μάιο του 2013.
Την ίδια στιγμή, άκρως θετικά μηνύματα λαμβάνονται και από την υπόθεση της δίωξης για τους «στημένους αγώνες» και την «εγκληματική οργάνωση» το 2011!
Σύμφωνα με το τότε πόρισμα της Εισαγγελίας, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη του προέδρου του Ολυμπιακού για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, και σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Α», κατά την απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ειδικό εφέτη ανακριτή Γιώργο Αυγέρη δεν απαγγέλθηκαν κακουργηματικές κατηγορίες και ο Βαγγέλης Μαρινάκης απολογήθηκε μόνο για πλημμελήματα, γεγονός που είναι σαφώς μια πολύ θετική εξέλιξη για τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρολεύκων».
Και εδώ είναι πολύ πιθανόν στην πρότασή του ο αντιεισαγγελέας Εφετών, Παναγιώτης Πούλιος να προτείνει την απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη από κάθε πλημμεληματική κατηγορία.
Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτηση Μαρινάκη μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, όπου εμφανίστηκε ήρεμος, λέγοντας στους δημοσιογράφους πως έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και πως θα λάμψει η αλήθεια.
Και βεβαίως υπάρχει ακόμα η δίκη Κορέα, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης από τον ανακριτή Γ. Ανδρεάδη, αλλά αυτή έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της.
Όλα, μοιάζουν, λοιπόν, να πηγαίνουν πρίμα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος, μέσα στον Φλεβάρη, είχε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει πολλές από τις υποθέσεις του σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς.
 
Πάπαλα το παραμύθι για ''τις κασέτες και τα στημένα ματς'' του 2011, ενώ για τις διώξεις του Κορέα θα περιμένουμε πολύ καιρό, ειδικά αν κρίνουμε από τις πρώτες αντιδράσεις για το ψευτο-βούλευμα και την αλλοίωση που έχει συντελεστεί στο υλικό των απομαγνητοφωνήσεων, υποθέσεις που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν δικαστικά.
 
Ξαναλέμε, αυτά τα γράφει η ''Άποψη'' του Βίκτωρα Μητρόπουλου, δεν τα λέμε εμείς.
 

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

V-A-G-G-E-L-A-R-O-S !!!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Άιντε, μακάρι να ξεμπερδεύει ο πρόεδρος.

Εικόνα Αλέξανδρος

Άρα αυτό εννοούσε ο πρόεδρος όταν έλεγε ότι θα μιλήσει με χαρτιά και εκεί που πρέπει. Εκτός αν ετοιμάζει να ξεμπροστιάσει τους αλλόθρησκους (πράμα το οποίο δεν κάνουν οι ΑΡΔ)

Εικόνα CVRED

Αυτή η φάπα, όταν με το καλό έρθει, θα τους πονέσει πιο πολύ κι απο 20 πρωταθλήματα μαζεμένα.

Εικόνα Chief Bromden

Έτσι ακριβώς! ο πόνος θα είναι αβάσταχτος...
Από τις ομάδες τους δεν έχουν και πολλά να περιμένουν και το έχουν ρίξει όλοι στο δικαστικό ρεπορτάζ...