ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Ως γνωστόν, η ΕΠΟ αποφάσισε χθες την αναβολή του ματς Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Αυτή η απόφαση έφερε τις κραυγές όλων των αντιολυμπιακών-''αντικειμενικών'' δημοσιογράφων και οπαδών, που σκούζουν για ''το γαύρο που κάνει ό,τι θέλει σε ΕΠΟ-Superleague και δεν ήθελε να παίξει 3 ματς σε 6 μέρες, με Ντνίπρο στο Καραϊσκάκη στις 26 Φεβρουαρίου-με Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη στη 1 Μαρτίου-με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 4 Μαρτίου, γι'αυτό επέβαλε τη μετάθεση του παιχνιδιού Κυπέλλου με την ΑΕΚ''. Μαζί τους φυσικά και πολλοί Ολυμπιακοί, που ντρέπονται κι αυτοί για ''τον έλεγχο του παρασκηνίου από το Μαρινάκη'' και τις ''κόκκινες'' ΕΠΟ-Superleague, ''εμείς αλλιώς μάθαμε τον Ολυμπιακό, να αδικείται από τα όργανα του ποδοσφαίρου, όχι να τα ελέγχει''. Ας δούμε ψύχραιμα την υπόθεση, μέσα από το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΠΟ.
 
Με έγγραφό της προς ενδιαφερόμενες τις ΠΑΕ η Επιτροπή Κυπέλου Ελλάδος ενημέρωσε ότι «ο ορισμός του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την Πέμπτη 5/3/2015 δεν είναι εφικτός, μετά από σχετικό έγγραφο της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω διεξαγωγής στο Ο.Α.Κ.Α του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκός- Μπαρτσελόνα».
 
Προσέξτε τι γράφει η ΕΠΟ. Δεν μας λέει ''η Αστυνομία μας ενημέρωσε πως δεν μπορεί να οριστεί το ματς Κυπέλλου την Πέμπτη ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ''. Μας γράφει ουσιαστικά ''και στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης να ορίζαμε το ματς Κυπέλλου, η Αστυνομία θα σήκωνε απαγορευτικό''. Το ''στις 12 το μεσημέρι'' είναι κάπως υπερβολικό, αλλά μπορεί εύκολα να γίνει ''3 το μεσημέρι'', ή και ''2 το μεσημέρι''. Η Ελληνική Αστυνομία θεωρεί πως δεν μπορεί να περιφρουρήσει το χώρο του ΟΑΚΑ και να αποτρέψει ενδεχόμενες συγκρούσεις Παναθηναϊκών και Αεκτζήδων, ακόμη κι αν το ποδοσφαιρικό ματς Κυπέλλου οριστεί 7-8 ώρες νωρίτερα από το μπασκετικό. Δηλαδή να τελειώσει το ποδοσφαιρικό ματς στις 4-5 το απόγευμα και μέχρι τις 5-6 να έχει εκκενωθεί το Στάδιο του ΟΑΚΑ. Ακόμη και σε ενδεχόμενη παράταση και πέναλτι, το πολύ η εκκένωση του χώρου να έφτανε ως τις 7 το απόγευμα. Η Ελληνική Αστυνομία λέει όχι.
 
ΕΙΔΕ-ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ; ΕΙΔΕ-ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ''ΚΟΚΚΙΝΗ'' ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΚΟΚΚΙΝΗ'' SUPERLEAGUE ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ;
 
Η ''κόκκινη'' ΕΠΟ επικοινώνησε με την Αστυνομία και τη Superleague, εξαντλώντας τα περιθώρια για να οριστεί το παιχνίδι την Πέμπτη. Η Αστυνομία είπε όχι.
 
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ''-ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ''ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ'' ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ; ΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΔΙΝΕ ΤΟ ΟΚ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΜΑΤΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΗ;
 
Ανάμεσα σε αυτούς που ''ξεχνούν'' να χρεώσουν στην ΕΛ.ΑΣ. το όλο θέμα, είναι και αρκετοί οπαδοί, υποτίθεται, του Ολυμπιακού, που σε άλλες περιπτώσεις βγάζουν αφρούς εναντίον της Αστυνομίας. Μπροστά στο μένος μας όμως εναντίον της διοίκησης ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ακόμη και το ''αντιμπατσικό σύνδρομο'' πάει περίπατο. Πάνω από όλα κράξιμο για ''το χοντρό, που μας αηδιάζει και μας ντροπιάζει με τον έλεγχο του παρασκηνίου, τα στημένα ματς και τα παραρτήματα''. Πλήρης υιοθέτηση της αντιολυμπιακής προπαγάνδας. Όταν μετά γυρίζουμε εμείς και τους λέμε ''βαζελόγαυρους'', θίγονται ορισμένοι από δαύτους και αρχίζουν τα ''ποιοι είστε εσείς που βγάζετε ολυμπιακόμετρα;''. Εμείς δεν κάνουμε τίποτε. Βγαίνει αυτό από μέσα σας, μόνο του.
 
Προχωράμε όμως στην ανακοίνωση της ΕΠΟ.
 
Επίσης, η Επιτροπή ενημερώνει τις ΠΑΕ ότι «μετά από την αρνητική απάντηση της Super League, σε σχετικό ερώτημα της Ομοσπονδίας, για μετάθεση του αγώνα Πρωταθλήματος Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης της 2/3/2015, αδυνατεί να ορίσει τον αγώνα Κυπέλλου την Τετάρτη 4/3/2015»
 
Αρνήθηκε λοιπόν η Superleague να εξυπηρετήσει την ΕΠΟ και πλέον τρώει το χρέωμα ότι είναι ''κόκκινη''. Κάποιοι πιο έντονα επηρεασμένοι από τα chemtrails το προχωράνε το έργο, ''για τα μάτια του κόσμου ρε μαλάκα ρώτησε η κόκκινη ΕΠΟ την κόκκινη Superleague, στημένη εξαρχής ήταν η δουλειά για να εξυπηρετηθεί ο Μαρινάκης και να μην παίξει ο γαύρος 3 ματς σε 6 μέρες''. Ας δούμε το τι απάντησε η Superleague και κυρίως το γιατί δεν δέχτηκε το αίτημα της ΕΠΟ.
 
Η απάντηση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, ωστόσο, ήταν αρνητική, επικαλούμενη δύο λόγους.
Πρώτον ότι ''δεν προσκρούει η ώρα διεξαγωγής του αγώνα σε κανένα κανονισμού βάσει του ΚΑΠ'' για να υπάρχει λόγος για την αλλαγή της ημερομηνίας. Και δεύτερον, διότι το πρόγραμμα για τις αγωνιστικές της Superleague είναι γνωστό από τον Δεκέμβριο.
 
Λένε πολλοί ''η Superleague αλλάζει συνέχεια το πρόγραμμά της και τώρα μας λέει ότι δεν μπορεί να το κάνει. Πριν λίγες μέρες άλλαξε μέρα-ώρα σε 3 ματς. Τώρα όμως που είναι να εξυπηρετηθεί ο γαύρος, θυμάται πως έχει οριστεί το πρόγραμμα από το Δεκέμβριο, ε;''. Αναφέρονται σε αυτήν την περίπτωση. Τι είχε γίνει εκεί; Η ΕΠΟ όρισε το ματς Κυπέλλου ΟΦΗ-Ξάνθη την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου. Η Superleague όρισε ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΑΘΟΣ το ματς πρωταθλήματος ΟΦΗ-ΠΑΟ 2 μέρες μετά, το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, ενώ πρέπει να περάσουν 3 μέρες για να ξαναπαίξει μία ομάδα. Για να διορθώσει το δικό της λάθος, άλλαξε μέρα και ώρα σε αρκετά ματς στην αγωνιστική, ώστε να τοποθετηθεί το ΟΦΗ-ΠΑΟ την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι.
 
ΤΟ ''ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗ SUPERLEAGUE'' Η ΛΙΓΚΑ ΤΟ ΤΗΡΕΙ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
 
Θα σκεφτούν λογικά όμως εδώ αρκετοί (είπαμε, μεταξύ τους και οι ''μη υπάλληλοι'' Ολυμπιακάρες) ''εντάξει ρε φίλε, όρισε η Superleague πρόγραμμα από το Δεκέμβριο. Γάμησέ με με τα τυπικά. Ας κάνει μία εξαίρεση η Superleague για να γίνει το ματς Κυπέλλου την Τετάρτη 4 Μαρτίου''. Με απλά λόγια
 
ΖΗΤΑΝΕ ''ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ'' ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ/ΟΠΑΔΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ-ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ/ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ''ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΥΡΟΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΥΝΟΙΑ''-ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗ SUPERLEAGUE ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ, ΝΑ ''ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ'' ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 3 ΜΑΤΣ ΣΕ 6 ΜΕΡΕΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
 
Τρομερά πράγματα, θα έλεγε κανείς, αλλά εμείς μπορούμε να το προχωρήσουμε. Γιατί να μην δώσουμε και 5 ματς σε 6 μέρες; Αφού είστε τόσο ''αβέρτοι'' όλοι εσείς με τον Θρύλο, ειδικά οι ''Ολυμπιακάρες'' που ''δεν είστε υπάλληλοι'', να βάλουμε την ομάδα μας να παίξει και 5 ματς την εβδομάδα, άσχετα αν προβλέπεται ή αν επιτρέπεται με βάση τους κανονισμούς. Τι λέτε; Το πάμε με τη δική σας λογική, ''πρέπει να αποδεικνύουμε πάντοτε πως είμαστε καλύτεροι και να μην μπορούν να μας πουν τίποτε οι άλλοι''. Αφού δεν αντέχετε ρε ''ολυμπιακάρες'' αυτά που σας λένε οι άλλοι στο καφενείο, στην καφετέρια και στη δουλειά, αφού δεν μπορείτε να καταλάβετε πως ό,τι και να γίνει, αυτοί πάλι θα βρούνε κάτι να σας λένε μόνο και μόνο επειδή η ομάδα μας παίρνει τους τίτλους, να βάλουμε την ομάδα μας να παίζει κάθε μέρα. Παρά τους κανονισμούς. Κυριακή στη Λεωφόρο, Δευτέρα με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, Τρίτη Τούμπα, Τετάρτη Τρίπολη και Πέμπτη με Ντνίπρο. Ωραία φάση δεν είναι ρε ''αβέρτοι Ολυμπιακάρες'', που δεν είστε και ''υπάλληλοι''; Μπορούμε όμως να πούμε και κάτι ακόμη.
 
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;
 
Το πρόβλημα την Πέμπτη 5 Μαρτίου υπάρχει στο ΟΑΚΑ, έτσι δεν είναι; Ε ας προτείνει (έστω ιντερνετικά ρε παιδί μου για να γίνει κουβέντα) κάποιος αβέρτος ''ολυμπιακάρας'' να γίνει το ματς στη Ριζούπολη την Πέμπτη 5 Μαρτίου, στη γειτονιά των Αεκτζήδων. Δεν λέμε να γίνει ούτε στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου, αφού υπάρχει πιθανότητα σύγκρουσης Παναθηναϊκών-Αεκτζήδων, ούτε στη Νέα Σμύρνη, που πριν λίγες μέρες μαχαιρώνονταν οπαδοί του Πανιωνίου και της ΑΕΚ. Ριζούπολη ρε παιδί μου. Ο Μελισσανίδης προφανώς δεν το θέλει, αφού θέλει να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να κονομήσει. Από το μυαλό όλων αυτών των Ολυμπιακών που ''δεν είναι υπάλληλοι'' και είναι αβέρτοι ''εγώ δεν θέλω εύνοια και έλεγχο του παρασκηνίου'' δεν πέρασε αυτό το σενάριο; Προφανώς δεν πέρασε. Δεν λέμε φυσικά πως πρέπει το ματς να γίνει στη Ριζούπολη. Δεν εξετάζουμε το αν γίνεται αυτό το πράγμα, ούτε το αν είναι σωστό. Εξετάζουμε το πώς σκέφτονται κάποιοι ''αντικειμενικοί'', αντιολυμπιακοί, αλλά και ''δικοί μας'' οπαδοί, που πρώτα και κύρια ψάχνονται να χρεώσουν τη διοίκηση μας για τα πάντα, επειδή είναι εμπαθείς απέναντί της. Γιατί κανείς από όλους αυτούς δεν ανα ρωτήθηκε αυτό το απλό (για εμάς τουλάχιστον) πράγμα, ''δεν γίνεται να διεξαχθεί το ματς σε άλλο γήπεδο την Πέμπτη 5 Μαρτίου και να λυθεί το θέμα;''; Από το δικό τους το μυαλό περνάει μόνο το ''μαγαζάκια του Μαρινάκη η ΕΠΟ και η Superleague, γι'αυτό και συνεχώς ευνοούν το γαύρο''. Ας δούμε λοιπόν το πόσο ''μαγαζάκια του Μαρινάκη'' είναι οι ''κόκκινες'' ΕΠΟ-Superleague.
 
ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΟΦΗ-ΠΑΟ, Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ''ΚΟΚΚΙΝΗΣ'' ΕΠΟ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ 4 ΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ, Η ''ΚΟΚΚΙΝΗ'' SUPERLEAGUE ΟΡΙΣΕ ΚΟΙΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
 
Φανταστείτε όλα τα παραπάνω να γίνονταν από τον Ολυμπιακό πριν το ΟΦΗ-Ολυμπιακός. Δεν πάμε στα παλιά, στο πώς πήρε άδεια από την ΕΠΟ τα 3 τελευταία χρόνια για να παίξει Ευρώπη ο ΠΑΟ, στο τι γίνεται με την ''Παναθηναϊκή Συμμαχία'' και στο πώς επιτρέπουν ΕΠΟ-Superleague στον Αλαφούζο να τους παίρνει λεφτά από τις εισπράξεις των εισιτηρίων στη Λεωφόρο, στο πώς επέτρεψε η ''κόκκινη'' ΕΠΟ στις ΠΑΕ ΠΑΟ-ΠΑΟΚ να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια για να ''ρίξουν'' απόφαση της Superleague και και και. Μιλάμε για τα πρόσφατα, τα φρέσκα. Ούτε πιάνουμε τα της ΑΕΚ, με την πρεμιέρα της Β' Εθνικής να αναβάλλεται και το ίδιο να συμβαίνει με το Παναχαϊκή-ΑΕΚ, για να προλάβει να παίξει ο Μάνταλος που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική. Δεν αφορούν άμεσα ΕΠΟ-Superleague. Εξετάζουμε μόνο τα της ΕΠΟ και τα της Superleague. Αυτή είναι η ''εύνοια'' που έχουμε; Και για να μην μείνουν εντυπώσεις, από το ίδιο ''αντικειμενικό'' site που πήραμε τις παραπάνω ειδήσεις,
 
τον Ολυμπιακό να απαντά πως "Δεν έχουμε πρόβλημα να παίξουμε το παιχνίδι όποτε και αν αυτό οριστεί".
 
Καταλάβατε τι λέει η ΠΑΕ Ολυμπιακός;
 
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
 
Φυσικά, οι περισσότεροι ''αντικειμενικοί''-αντιολυμπιακοί ΑΡΔ και οπαδοί, μαζί με τους ''ολυμπιακάρες'' που ''δεν είναι υπάλληλοι'', αυτό δεν θα το δουν. Όχι βέβαια. Εδώ δεν πήρανε γραμμή το τι κατέθεσε πρόσφατα ο Ζωγράφος στον αθλητικό εισαγγελέα.
 
Ο κ. Ζωγράφος, που έχει καταθέσει για την επίθεση μηνυτήρια αναφορά κατ' αγνώστων δραστών, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του εισαγγελέα επιβεβαίωσε όσα έχει ήδη ισχυριστεί για την υπόθεση, ότι δηλαδή είχε δεχθεί απειλητικό τηλεφώνημα από πρόσωπο που του συστήθηκε, ως Δημήτρης Μελισσανίδης.
Έπειτα από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που διέταξε ο κ. Σιμιτζόγλου, φαίνεται να επιβεβαιώνεται η επίμαχη κλήση που αναφέρει ο κ. Ζωγράφος. Ούτως ή άλλως, ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ δεν αρνείται ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Ζωγράφο.

 
Αντί να δούμε τους ''έγκριτους'' δημοσιογράφους, αλλά και όλους μαζί τους Ολυμπιακούς ενωμένους να ζητούν άμεσα ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ για το παραπάνω περιστατικό (δεν έχει κληθεί καν από τη Δικαιοσύνη -όχι τον αθλητικό εισαγγελέα- να καταθέσει), βλέπουμε τις ''δημοσιογραφάρες'' να κάνουν κο-κο-κο, αλλά και πολλούς ''γνήσιους'' και καλά ''ολυμπιακάρες'' που δεν είναι ''υπάλληλοι'' να υιοθετούν πλήρως αυτά που λέει ο Μελισσανίδης, 5-6 μέρες μόλις μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Ζωγράφου. Πλήρως. Διαβάστε την χθεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, κάντε μια βόλτα στα γνωστά sites και προφίλ του fb που συχνάζουν Ολυμπιακοί και συγκρίνετε απόψεις.
 
Ο μέγιστος ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ τα έχει πει για τις ''ολυμπιακάρες'' εδώ και 40τόσα χρόνια...

Σχόλια

Εικόνα Elurnus

Και ένας χαζός θα καταλάβαινε ότι η αστυνομία είναι αυτή που άσκησε βέτο για το παιχνίδι αλλά οι ΑΡΔήτες τους έχουν φλομώσει στο ψέμα.Με αυτούς του "ντροπιασμένους" Ολυμπιακούς κάτι πρέπει να γίνει δεν πάει άλλο.Έχουν πάρει όλα τα σίτε και γράφουν ηλιθιότητες και οι δικοί μας τους πιστεύουν.Δεν γίνεται αυτή τι στιγμή ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας να δέχεται τέτοιο δηλητήριο από όλους.Δεν γίνεται αυτή τη στιγμή να μην μπορεί να έχει 25+ χιλιάδες κόσμο στο ΝΑΟ.Αυτό που έχω καταλάβει αυτά τα λίγα χρόνια που ασχολούμαι με τον Ολυμπιακό είναι ότι υπάρχουν πολλοί οπαδοί του καναπέ.ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ!!Εάν το Καραϊσκάκης γέμιζε θα είχε έσοδα τεράστια και ο Ολυμπιακός θα έκανε μεταγραφάρες.Σκεφτείτε απλά τα έσοδα που θα είχε ο Ολυμπιακός.Γκρινιάζουν για μεταγραφές τη στιγμή που ο σύλλογος δεν έχει καθόλου έσοδα(το +5 φέτος είναι τραγικό για Ολυμπιακό)και δεν στηρίζουν καμιά προσπάθεια του.

ΥΓ:Όταν άκουσα ότι άνοιξε νέος σταθμός είπα να βάλω λίγο να ακούσω από περιέργεια.Προς έκπληξη μου άκουσα τον Καραλή και αναρωτήθηκα"Καλά αυτός γιατί έφυγε από τον sport-fm;"Τέλος πάντων το άφησα εκεί και δεν έψαξα περαιτέρω,μέχρις ότου το ερώτημα μου το απάντησε ο ίδιος.Τη βδομάδα 9/2-13/2(δεν θυμάμαι ακριβώς πότε)έστειλε ένας οπαδός μήνυμα και του είπε ότι,σου δίνουν χαρτί για το τι θα πεις από τον Διαμαντόπουλο(δημοσιογράφος που δηλώνει Ολυμπιακός),εξοργίστηκε ο Καραλής και του απάντησε"Νομίζεις ότι εάν μου έδινε χαρτί ο διευθυντής εγώ θα καθόμουνα στο σταθμό;Θα είχα φύγει την ίδια μέρα.Θα δήλωνα τη παραίτηση μου και θα έφευγα επι τόπου,όπως έγινε και με τον προηγούμενο σταθμό"τι κατάλαβα σε αυτό;Ότι στον sport-fm τους δίνουν χαρτί τι θα πουν και τι όχι.Και οι Αντύπας-Νικολακόπουλος λένε αυτά που θέλουν να πουν τα αφεντικά τους δηλαδή ο Αλασκούζος και ας είναι Ολυμπιακοί.Από εκείνη τη μέρα δεν ξανάκουσα αυτό το σταθμό.ΜΑΥΡΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ sport-fm.

Εικόνα Ψηλός

Φίλε, κατά τη γνώμη μου η συντριπτική πλειονότητα εκείνων που το παίζουν ολυμπιακάρες στα σάιτ είναι ή βαλτά αθλητικογραφάκια στην αρχή της καρριέρας τους που κάνουνε αυτή τη "χαμαλοδουλειά" της προπαγάνδας, ή βάζελοι ή γενικώς αντιολυμπιακοί που μπαίνουν σε ολυμπιακά σάιτ για να μας ανακατώσουνε και να κάνουν αναμπουμπούλα και να σπάσουνε πλάκα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός τέτοιου ήταν ο αλήστου μνήμης αυτοαποκαλούμενος machado7 που έμπαινε στο olympiakos24 και μας έσπαγε τα νεύρα, ακόμα και σε μεταδόσεις αγώνων πόλο! Φαντάσου κάψιμο και αντιολυμπιακό μένος, τίποτα καλύτερο δεν έχουνε να κάνουνε...
Όπως και νά 'χει, σε όποια από τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκουνε, δεν πρέπει κανένας κανονικός ολυμπιακός να μασάει από τα παραμύθια τους που στόχο έχουνε να δώσουν την εντύπωση: "ορίστε, οι ίδιοι οι γάβροι έχουνε ξενερώσει και παραδέχονται ότι όλα είναι στημένα, μόνοι σας τα λέτε, δεν τα λέει κανείς άλλος...". Αυτό είναι αίσχιστη και ελεεινή προβοκάτσια.
Όσο για τους αθλητικογράφους που ανέφερες, πιστεύω ότι όσοι δουλεύουνε στο sporfm, προτού ακόμα τον πάρει ο Αλαφούζος, και δηλώνουν ολυμπιακοί, στην πραγματικότητα ή είναι ολυμπιακοί light, ή το παίζουν ολυμπιακοί για να δείξουν μια συγκεκριμένη εικόνα που τελικά κάνει κακό στην ομάδα και κάνει τους μη ολυμπιακούς να μισούν το Θρύλο.
Συγκεκριμένα, ο Χριστόγλου στην εκπομπή του πιο πολύ μιλάει για τα πολιτικά, τη Β' εθνική, τον Άρη, με το Λεάνη πού 'ν' Αρειανός, παρά για τον Ολυμπιακό.
Ο Τσαούσης, ένας τύπος που δήλωνε ολυμπιακός, έκανε παλιά εκπομπή 10-12 το βράδυ με το Βαϊμάκη και το παίζανε αντικειμενικοί και ΟΤΑΝ μιλάγανε για Ελλάδα (σχετικά σπάνια) ψάχνανε τα διοικητικά του βάζελου, λες και ήτανε εκπομπή της Θ13, ενώ εμάς μας σνομπάρανε. Εν τω μεταξύ, ο "αντικειμενικός" κος Βαϊμάκης παρουσίαζε τις φιέστες του βάζελου στο μπάσκετ στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. και τώρα έχει εκπομπή στο ΣΚΑΪ100.3...
Ο Χελάκης μόνο να πουλάει τρέλλα στις μεταδόσεις του τσουλού ξέρει ("θα του το κάνει, θα τον ξεφτιλίσει" κλπ) κι όταν σχολιάζει για ματς του Ολυμπιακού είναι κάργα ψευτοαντικειμενικός.
Ο Πανούτσος κι ο Καρπετόπουλος είναι ακόμα χειρότεροι. Το τι χολή πετάνε κατά του Ολυμπιακού δε λέγεται... Ο Πανούτσος ο ξυπνιτζής του κώλου είχε φτάσει στο σημείο να ειρωνευτεί ακόμα και κάτι... πεμπτεύον που αφορούσε το Θρύλο, μια παρουσίαση βιβλίου του Διονύση Χαριτόπουλου για τον Πειραιά, που είχε γίνει στη λέσχη στο Πασαλιμάνι, είχα πάει και τον είχα δει, εκεί ήτανε, και την άλλη μέρα στο ράδιο και καλά περιέγραφε τη φάση στον Καρπετόπουλο, με τόση ειρωνεία, λες και άκουγα τον "Εν Αθήναις".
Εν τω μεταξύ, κάθε φορά παίζουνε ένα θεατράκι οι 2 τους με το Νικολακόπουλο, ότι και καλά μαλώνουνε για όλα, επειδή ο Νικολακόπουλος είναι "εριστικός" (sic) και του πάνε κόντρα για όλα, εν τω μεταξύ αυτός λέει κάτι ακρότητες, επίτηδες νομίζω, για να γίνει τζερτζελές και για να δοθεί η εντύπωση στους ακροατές ότι όλοι οι γάβροι έτσι είναι και αυτό κάνει κακό στον Ολυμπιακό, ακριβώς όπως συμβαίνει και με την εκπομπή της Θ7.
Αλλά όταν βγαίνουνε να μιλήσουνε ο Νικολογιάννης για το βάζελο κι ο άλλος της Α.Ε.Κ., τότε οι φωνές γλυκαίνουν, τα πνεύματα ηρεμούν και νομίζεις ότι ακούς 3 φιλαράκια με τον ίδιο καημό να τα λένε φιλικά...
Πρέπει νά 'ναι κανείς ή αρχάριος με τα αθλητικά ή καλόπιστος σε βαθμό αφελείας για να πιστεύει ακόμα ότι όλο αυτό το σκυλολόι είναι ολυμπιακοί. Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει ο Πανούτσος μετά το 3-2 με την Ατλέτικο και το 1-0 με τη Γιουβέντους και νά 'ναι σαν τη Μεγάλη Παρασκευή και να τα υποβαθμίζει, ενώ όταν χάνουμε κάνει πλακίτσες και νά 'χει το θράσος να δηλώνει Ολυμπιακός...

Εικόνα john

Άλλη μια φτηνή ευρωπαϊκή ήττα.Η υπομονή εξαντλείται....

Εικόνα REDNYC

SOSTOS - ADELFE, ENA PRAGMA MONO: OLOI AYTOI OI "VAZELOGAUROI" EINAI VALTOI - DEN EINAI KAN PRAGMATIKOI GAUROI, EINAI VAZELES KAI PAROUSIAZONTAI SAN "GAUROI TOU DIADIKTIOU" - GNWRIZW O IDIOS MERIKOUS OI OPOIOI MPAINOUNE KAI GRAFOUNE SAN OLYMPIAKOI, OPWS LENE "ETSI GIA TON XABALE"... ME ONOMATA MPORW NA SOY TOYS DWSW, STO CONTRA KAI STO VAZELLETA KAI STO SPORT24 GRAFOYNE....PALIOTERA EMPAINA KAI TOYS EKRAZA ALLA PLEON TA ARDAKIA DEN PERNANE TA SXOLIA MOU.... STHN TELIKH, DEN GAMIOYNTAI LEW EGW!

SXETIKA ME TO THEMA POY DHMIOURGHSE H AEXARA APO TO TIPOTA, NA RWTISW KAI KATI ALLO EKTOS APO THN TEKMHRIOMENH ANALYSH POY EKANES: TON GAMHMENO ASTERA TRIPOLHS TON RWTHSE KANEIS AMA THELEI NA ALLAXEI TO MATS APO DEUTERA SE KYRIAKH????? EXOYME TWRA THN AEXARA NA KANONIZEI GIA OLOYS....AI STO DIAOLO XANOYMAKIA!

PREPEI NA THN DIALYSOUME THN AEXARA EKEI MESA - ANTE O KATHE KOMPLEXIKOS VGAINEI KAI LEEI OTI THELEI!

Εικόνα john

Για λέγε τα ο ονόματα τους φίλε ...

Εικόνα REDNYC

Polloi diaforetikoi logariasmoi apo ta idia tria - tessera typakia pou xerw egw: mplofas7, thyllosG7, red-or-dead, apenantigate, tasosgauros, piraeus79, billythekid, opeireotis. Mounia oloi tous...

Fantasou posoi alloi tetoioi yparxoun kai posous allous logariasmous exoun, idika autoi pou pernoun xartziliki apo ton touiti...

Ase adelfe, min masas - ama kapoios se katigorisei epeidi ypostirixes tin omada kai ton proedro oti "plirwnese apo ton Marinaki" na xereis oti mallon autos plironete apo ton touiti....

Mono to RATM axizei - kanena allo site...krima pou to olympiacos24 ekleise...

Εικόνα Spiros Legend

Το ενδεχόμενο να δημιούργησε το όλο θέμα το ΟΤΕ ΤV,που θα είχε ελάχιστη τηλεθέαση μεσημέρι 3.00,αν γινόταν τη μέρα που είχε οριστεί,Πέμπτη δηλαδή,πώς σας φαίνεται;Αφού ξέρουμε ότι τα κανάλια έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο στους ορισμούς αγώνων...Σιγά μην άλλαζε η ΝΟΒΑ το πρόγραμμα της,που έχει πληρώσει ΧΡΥΣΑ τα δικαιώματα της Λίγκας,για να τα κονομήσει ο ΟΤΕ,ο Σκάι και ο Μελισσανίδης,που τον στήριξε πέρυσι με χρυσό συμβόλαιο στη Γ Εθνική και αυτός την πούλησε φέτος και πήγε ΟΤΕ...Όσο για την Αστυνομία και τους κάφρους Πάο και Αεκ,να πάνε όλοι μαζί να...αγαπηθούνε,ΕΜΑΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΓΑΥΡΟΙ,ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΠΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΜΟΥΛΟΙ?Είναι ανέκδοτο οτι δεν μπορεί να γίνει 3.00 το ποδόσφαιρο και10.00 το βράδυ το μπάσκετ!!Και φταίει ο Ολυμπιακός γι αυτό έτσι?ΤΟ 1-2 από τον Πάοκ το θυμούνται?Κι αυτό αναβληθέν για να ευνοηθεί ο Γαύρος,ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ,και όταν παίξαμε ήμασταν σε πολύ χειρότερη φάση και ο Πάοκ σε πολύ καλύτερη,αν γινόταν στην ώρα του θα χάναμε;Εγώ λέω με τίποτα και θα είχαμε ξεφύγει στη βαθμολογία απο νωρίτερα...Ποιος ξέρει πως θα ήμαστε όταν οριστεί;Με πολύ περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μας...Αρκεί να πούνε τη μαλακία τους τα λοβοτομημένα Βόδια,καλά τους τα λέει ο Σάββας,πλέον έχουν ξεφύγει όλοι τους,και οι εχθροί και τα δικά μας ζωντανά,χρειάζονται άμεση ψυχιατρική βοήθεια,η ΕΜΜΟΝΗ κατά του Μαρινάκη είναι πλέον ψυχαναγκαστικού τύπου,παραλληρηματική και επικίνδυνη...

Εικόνα clark gheibol

Φίλε, αισθάνομαι υποχρεωμένος να ανανεώνω το θαβμαζμό μου. Αυτό με την αλλαγή έδρας ήταν θεόπνεφστο