ΠΟΔΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΟ



Αντιγράφουμε από το gavros.gr.
 
Πάμε τώρα και στο άλλο γεγονός το οποίο βέβαια πολλοί ίσως να άκουσαν, αλλά πολλοί λίγοι το κατάλαβαν και έχει να κάνει με το τμήμα πόλο του ΠΑΟ, το οποίο αγωνίσθηκε για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών με τον τελευταίο της βαθμολογίας Πανιώνιο και... έχασε...
Κανένα πρόβλημα που ηττήθηκε, αλλά δεν έχασε στα... ίσια, δεν έχασε γιατί ο αντίπαλος ήταν καλύτερος... έχασε γιατί μάλλον ήθελε να χάσει, για να μην τερματίσει στην 3η θέση της βαθμολογίας και βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρώτο Ολυμπιακό!!! (Η ΚΟΕ σε μια πρωτοποριακή απόφαση της, θεωρεί ότι είναι σωστότερο να παίζει ο πρώτος με τον τρίτο και ο δεύτερος με τον τέταρτο).
Η βαθμολογία μετά το τέλος της κανονικής περιόδου έχει διαμορφωθεί ως εξής. Πρώτος ο Ολυμπιακός, δεύτερος ο Εθνικός, τρίτη η Βουλιαγμένη (η οποία προτίμησε να τιμήσει το όνομα και την ιστορία της κερδίζοντας στην τελευταία αγωνιστική) και τέταρτος ο ΠΑΟ. Στον αγώνα παρωδία του ΠΑΟ με τον Πανιώνιο μπορεί να καταλάβει κανείς πως ένα άθλημα μπορεί να υποστεί την πλήρη διακωμώδηση, αλλά και να αλλοιωθεί η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος σε έναν αγώνα που παίζει η μία από τις τέσσερις πρώτες ομάδες με μια πολύ χαμηλής δυναμικότητας, με το σκορ στα οκτάλεπτα να είναι 2-0, 3-3, 2-2, 2-5! Με τον ΠΑΟ να δέχεται 5 γκολ στο τελευταίο οκτάλεπτο, για να ηττηθεί μιας και οι άνθρωποί είχαν πληροφορηθεί το αποτέλεσμα της Βουλιαγμένης, ώστε να τερματίσουν τέταρτοι και να αποφύγουν τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά.
 
Eίπαμε, ο ΠΑΟ παίζει ΠΑΝΤΑ για τη νίκη. ΔΕΝ είναι γαύροι αυτοί.
 
 

Σχόλια

Εικόνα lets79

ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΤΑΡΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ,ΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ....ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ....ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΡΕ ΒΑΖΕΛΕ.....ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ....ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ....ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα Chief Bromden

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150404/afroydakis-giorgos-paron

Οτι είχε πει ο Αφρουδακης έκαναν...
Στο κυπελο και εφόσον περάσουν στον τελικό πρέπει να αναπληρώσουμε το χαμένο κέρασμα στον πελάτη...
Να μας γίνει μάθημα και να βάζουμε και λίγο συναίσθημα, το άγριο sex τους τρόμαξε...
Αφού απέφυγαν εμάς, στα ημιτελικά θα παίξουν με τον Εθνικό, φαντάζομαι θα έρθουν πάλι Πειραιά για να δούνε το παιχνίδι. Αλλα μάλλον όχι, τώρα που έχουν γνώση και οι φυλακές δεν θα έχει τόσο γούστο...

Εικόνα Spiros Legend

Αυτό είναι το επίπεδό σας,Γαύροι,όλο ψέμματα λέτε...Δείτε στο Web TV της Νόβα την χτεσινή εκπομπή για το πόλο,όπου ο προπονητής της Πανάθας διαβεβαίωσε ότι δοκίμαζε πράγματα ενόψει play-offs!Και μην το συνδέσει κανείς κάφρος από σας με την συνέντευξη Γιώργου Αφρουδάκη,πριν κάνα μήνα,ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ του πρωταθλήματος ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ!Καμία σχέση,πρόκειται για σατανική σύμπτωση,Η ΠΑΝΑΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ!Υ.Γ.Λεπτομέρεια:Φάγανε 2γκολ στο τελευταίο λεπτό οι ξεφιλισμένοι,περιμένοντας μέχρι τότε το αποτέλεσμα της Βουλιαγμένης!Μιλάμε για τέτοιο ΤΡΟΜΟ μην πέσουνε πάνω μας!Και ρωτάω εγώ τώρα,ΡΕ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ!Η Κ.Ο.Ε. του ισόβιου Διαθεσόπουλου δεν είδε και δεν άκουσε τίποτα για την ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ που έκανε η ομάδα-συνώνυμο της στιάς και της απάτης?Υ.Γ.Βαζελια,κοιτάτε να περάσετε τον Υδραικό μεθαύριο,υποσχόμαστε ότιστον τελικό του Σαββάτου να σας περιποιηθούμε με Στοργή και Προδέρμ!!Αφρουδάκη,μην σου φταίει πάλι το σύστημα επειδή θα πέσεις πάλι πάνω μας!Ντροπές του Σύμπαντος,φέρτε και Ναυαγοσώστες μαζί στο Καρπενήσι,φέρτε και τον Βaywatch και το Λιμενικό,μπας και σας βγάλουν από τον Πάτο της πισίνας το Σάββατο!

Εικόνα Spiros Legend

Την κατανόησή σας,σύγγαυροι,το έγραψα από κινητό και βιαστικά!

Εικόνα apostolos gaganis

Χαρακτηριστική συμπεριφορά του βαζελοσωματείου. Τρως 5 γκολ στην τέταρτη περίοδο και βάζεις 2, ενώ στις προηγούμενες τρεις δέχεσαι κατά μ.ο. 1,7 και βάζεις 2,3...

ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΝΑ΄ΧΕΤΕ...

Εικόνα red apple

To δεξί χεράκι πάνω και τ' αριστερό ψηλά τρα λα λα λα λα λαλαααα

Μια Ω ραία Πε ταλούδα Μιά Ω ραί α Πεταλούουδα

Εικόνα μαουνιέρης

Και μπρατσάκια και κουλούρα με πάπια!

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

χαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

Εικόνα KYTHNOS 7

Ότι με αυτό τον τρόπο θα αποφύγουν τα μπρατσακια????
Ας πούνε την αλήθεια, ότι δεν έχουν λεφτά ούτε για να πάρουν καινούργια....

Εικόνα Νίκος Γόδας

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εικόνα anderson

Ωχου καλέ τα μαναράκια... μην τα κράζετε. Απλώς έκαναν μπότοξ και χαλάουα πριν τον αγώνα και στο τέταρτο οκτάλεπτο τράβαγε... Αφήστε τα στην ησυχία τους, έχουν και τον πόνο τους μην σκάσουν τα μπρατσάκια...

Εικόνα Romain

Αυτο ειναι το Παναθηναικο ήθος. Η μάλλον σκεφτήκανε οτι αν παίξουν με τον Εθνικό θα χάσουν, αν όμως παίξουν με τον Ολυμπιακό... θα βουλιάξουν.
Ειναι θεμα επιβίωσης. Δεν ήθελαν να πνηγούν μέσα στην πισίνα.

Εικόνα red apple

μπουχα χααααααααααααα