ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ, ΠΑΤΩΝΕΙΣ; (PART 2)



Είχαμε δει το part 1, ας δούμε και το δεύτερο μέρος. Νέα διάψευση Σα Πίντο.
 
«Εγώ, ο Ρικάρντο Μανουέλ Ντα Σίλβα Σα Πίντο, ενημερώθηκα από τα ελληνικά ΜΜΕ ότι ο κ. Παναγιώτης Φύσσας έκανε μια δεύτερη δήλωση. Έτσι θέλω να κλείσω αυτό το θέμα δηλώνοντας τα εξής:
Α) Ο κ. Φύσσας συνεχίζει να επιμένει σε ένα θέμα το οποίο ποτέ δεν συνέβη και το έχω ήδη καταδικάσει. Στην προσπάθειά του, αυτός συνεχίζει να ψεύδεται και να εμπλέκει πρόσωπα (Φερνάντο Σάντος, Ρικάρντο Σάντος) με τα οποία εγώ ποτέ δεν είχα καμία συζήτηση για ένα εξωπραγματικό θέμα όπως τόνισα.
Β) Θα ήθελα να επαναλάβω ότι ήμουν, είμαι και θα είμαι ο μόνος υπεύθυνος για την ομάδα την οποία παίζει σε κάθε αγώνα και εγώ ποτέ δεν έδωσα σε κανέναν το δικαίωμα να με πιέσει ή να κάνει παρεμβάσεις στην δουλειά μου, κάτι το οποίο ποτέ δεν συνέβη στο συγκεκριμένο αγώνα ή κάποια άλλη φορά, όταν εγώ ήμουν επικεφαλής προπονητής, είτε από την Διοίκηση της ομάδας, τον Διευθυντή ή τον Πρόεδρο του Ατρομήτου.
Ρικάρντο Μανουέλ Ντα Σίλβα Σα Πίντο» ανέφερε η γραπτή δήλωση του Πορτογάλου πρώην τεχνικού του Ατρομήτου.
 
Σήμερα διέρρευσε η δεύτερη ένορκη κατάθεση του Τάκη Φύσσα στον ανακριτή Ανδρεάδη.
 
«Αναφέρομαι και πάλι στην από 24-3-2015 κατάθεσή μου ενώπιον σας το περιεχόμενο της οποίας επιβεβαιώνω και σήμερα ως αληθές. Οσα ανέφερα στην προηγούμενη κατάθεσή μου, ήταν όσα ακριβώς μου μετέφερε ο πρώην προπονητής του Ατρόμητου. Με την κατάθεσή μου εγώ ήθελα να μεταφέρω όσα μου είπε ο Σα Πίντο και δεν είχα πρόθεση να κρίνω αν όσα μου μετέφερε περιείχαν κάτι επιλήψιμο ή παράνομο και χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κάποια ομάδα ή κάποιο πρόσωπο.
Η δήλωση του προπονητή που έγινε μετά τη δημοσιοποίηση της κατάθεσής μου δεν είναι μεν ξεκάθαρη, αλλά θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν διαψεύδει τα όσα μου είπε ότι έγιναν σε εκείνο το παιχνίδι. Εγώ προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του τόσο τηλεφωνικά όσο και με sms πλην όμως δεν μου απάντησε στις προσπάθειές μου αυτές. Σας καταθέτω το τηλέφωνο και το e-mail του στο οποίο προσπάθησα να επικοινωνήσω προκειμένου να έχετε και εσείς τη δυνατότητα, αν θέλετε, να έρθετε σε επικοινωνία μαζί του.
Το τηλέφωνό του είναι 0035 και το e-mail του είναι @gmail.com. Επίσης σας καταθέτω το τηλέφωνο της πορτογαλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου το οποίο είναι 0036 και μέσω της οποία μπορείτε να εντοπίσετε τον ίδιο ή τη διεύθυνση κατοικίας του. Μετά την κατάθεση που έδωσα σε εσάς είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδος και νυν προπονητή της Εθνικής Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι γνώριζε από τον ίδιο τον Σα Πίντο το ως άνω περιστατικό.
Επίσης στις 20 Απριλίου επικοινώνησα μέσω sms με το βοηθό του Φερνάντο Σάντος, Ρικάρντο Σάντος και τον ρωτούσα αν γνώριζε και αυτός από τον ίδιο τον Σα Πίντο το παραπάνω περιστατικό. Την ίδια ημέρα μου απάντησε ο Ρικάρντο Σάντος με sms στο οποίο μου επιβεβαίωσε ότι και ο ίδιος είχε μιλήσει με τον Σα Πίντο και του είχε πει ότι είχε δεχτεί κάποια πίεση πριν από το συγκεκριμένο αγώνα.
Προς απόδειξη των ανωτέρω σας προσκομίζω σε φωτοτυπία τα δύο παραπάνω sms. Θέλω να επαναλάβω ότι σκοπός μου ήταν μόνο να μεταφέρω την αλήθεια και όσα μου είχε πει ο Πορτογάλος προπονητής του Ατρόμητου. Σκοπός μου ήταν να πω την αλήθεια και να μεταφέρω όσα μου είχε πει ο Πορτογάλος προπονητής προκειμένου η δικαιοσύνη να διερευνήσει την υπόθεση και να δει αν υπάρχει κάτι παράνομο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Τίποτε άλλο δεν έχω να προσθέσω».
 

 

 
Επιμένουμε όπως και στο part 1.
 
Περιμένουμε από τον κύριο Φύσσα να αποδείξει όσα κατέθεσε. Το ότι ''το ήξερε και ο Φερνάντο Σάντος'' δεν αποδεικνύει ΤΙΠΟΤΕ. Αποδείξεις κύριε Τάκη. Βέβαια, περιμένουμε ακόμη από τον κύριο Κορέα να ασκήσει ποινική δίωξη στον κύριο Φύσσα, αλλά εκείνη ήταν διαφορετική περίπτωση. Εδώ η ασυδοσία έχει πάει περίπατο. Κύριε Φύσσα, είτε θα ματώσεις, είτε θα πατώσεις. Διάλεξε...
 
Και καλά ξεμπερδέματα με τη μήνυση που σου κάνανε οι άνθρωποι του Ατρομήτου.

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΦΥΣΣΑ ΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ - ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΠΟΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ) ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΕΝΑΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ;;;;;;;;;;;;

ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΡΟΣ Ο ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ ΣΤΟ gavros.gr. Ο ΦΥΣΣΑ ΡΟΥΦΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΑ.
ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΚΟΤΑ ΦΥΣΣΑ-ΡΟΥΦΑ.... ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΗΡΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗ - ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ..ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ...

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Μην το λες αυτο REDNYC,ο Χυσσας εχει πολλες επιλογες για να βγαλει το παντεσπανακι του.
Εχει μεγαλο ταλεντο το κωλαρακι του.Ρωτα τον Ολιβαρες και τον Ολισαντεμπε που του χτενιζαν την κωλοχωριστρα...
Τα καλυτερα λενε για το απαλο κωλαρακι του τακουλη..
Αλλα τι λεω τωρα;Αυτα ειναι κακοηθειες που διεδιδαν καποτε κατι τσογλανια,κωλογαυροι τεντιμποιδες που εβλεπαν τον τακουλη σε περιεργα μερη νυχτιατικα με την μελαψη παρεα του..
Ο τασουλης παντως τον υπερασπιζεται στο gazzetta.Τον προδωσαν τα φιδια οι φιλοι του,λεει.
Τους εσκιαξε το θεριο που κρυβεται πισω απο την εγκληματικη οργανωση και τον πουλησαν την κρισιμη στιγμη της καταθεσης..
Υπαρχουν και δημοσιογραφοι που το ξερουν το σκηνικο λεει.
ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΑΣΟΥΛΗ,ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΛΑΓΕ,αν εχεις στοιχεια που επιβεβαιωνουν τον χυσσα πηγαινε να τα καταθεσεις.Διαφορετικα κοψε τα πουστιλικια και σαλτα γαμησου ΝΥΦΙΤΣΑ ΤΡΑΒΕΣΤΙ.

Καλησπερα σε ολους αδερφια.

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Καλησπέρα λεβέντη Σακαφλιά! Το ξέρουμε το παραμύθι. Άμα βγει ένοχος ο Μαρινάκης, ΄΄έτσι κουφάλες γαύροι...για να μάθετε πώς γαμάει η Δικαιοσύνη...επί τέλους...υπάρχει και Θεός...΄΄. Άν ο Βαγγέλας απαλλαχτεί ή αθωωθεί, ΄΄πουτάνα Δικαιοσύνη, του΄κατσες και συ αυτουνού του πουσταρά του χοντρού...΄΄. Πουθενά δεν θα τους πιάσεις. Ένα είναι βέβαιο: το μάτωμα από πίσω τους, δε θα σταματήσει ποτέ...

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Καλησπερα ΓΙΓΑΝΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΡΕ,επιτιμε διδακτορα της ΓΑΥΡΟΛΟΓΙΑΣ.
Πριν λιγο εκανα μια τσαρκα και απο το δικο σου το στεκι.
Εκεινη η τελευταια φωτογραφια πολυ με συγκινησε.
Υπαρχει τετοιο πραμα; αναρωτηθηκα...
Και εσυ σιχαμενε ποταπε Σακαφλεουρα σταζεις φαρμακι για τους ζελεδες χωρις να ξερεις τι δραμα περνανε;
Μηπως να το σπικαρουμε διαφορετικα το σλογκαν απο δω και περα;

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ,ΣΑΣ ..ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΡΟΣ!

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα apostolos gaganis

Αυτά τα 20 εκατομμυριάκια που λέει πως θα βάλει ο Βαγγέλας στην ομάδα, θα πονέσουνε πάααρα πολύ...