ΑΛΛΑ ΔΩΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΕ



Είχαμε προαναγγείλει το θέμα (εδώ), αλλά σήμερα θα το δούμε και αναλυτικότερα, αφού δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.
 

 

 

 
Και πάλι οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ βγάζουν ζεστό χρήμα από την τσέπη τους, από την προσωπική τους περιουσία, για να καλύψουν τις οικονομικές τρύπες στα ταμεία της ΚΑΕ. Συγκρίνοντας αυτό
 
 
με αυτό
 
 
και αυτό
 
 
με αυτό
 
 
βλέπουμε ότι το μετοχικό κεφάλαιο της ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι 25 εκ. ευρώ, ενώ της ΚΑΕ ΠΑΟ είναι 891.778 ευρώ. Επισήμως φαίνεται πως οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ έχουν ξοδέψει 147 εκ. ευρώ από την προσωπική τους περιουσία στην ΚΑΕ Ολυμπιακός το διάστημα 2004-2015, ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα φαίνεται επισήμως πως οι Γιαννακόπουλοι έχουν ξοδέψει 7,5 εκ. ευρώ.
 
25 εκ. ευρώ με 891 χιλιάδες ευρώ, 147 εκ. ευρώ με 7,5 εκ. ευρώ. Και του χρόνου...

Σχόλια

Εικόνα Red Dragon

Το εχω πει και θα το ξαναπω.Μιλαμε για 2 ανθρωπους που εχουν βαλει μια 10ρια δωματια γεματα χρηματα για την τρελα τους και συνεχιζουν και τα χωνουν στεγνα σε περιοδους κρισης.
Εχουν τον Ολυμπιακο με ενα απο τα μεγαλυτερα μπατζετ στην Ευρωπη για να απολαμβανουμε αυτες τις στιγμες και να ειμαστε η καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη τα τελευταια 7-8 χρονια με διαφορα απο τον δευτερο.
Οπως διαβασα απο ενα παιδι οταν η Τσσκα χρηματοδοτειται απο μια εταιρια νικελιου με εντολη του Πουτιν,οταν Ρεαλ και Μπαρτσελονα ειναι ομαδες λαικης βασης,οταν ομαδες που στηριζονται στα μαυρα χρηματα οπως Γαλατα και Ουνιξ πλεον διαλυονται κλπ και οπου οταν χανουν οι ομαδες τους ή ακομα και στις χαρες δεν γνωριζει κανεις ποιος βαζει αυτα τα χρηματα εμεις εχουμε την χαρα και την τυχη να εχουμε 2 διαμαντια που βαζουν ενα σκασμο χρηματα και θα συνεχισουν να το κανουν για την ομαδα που αγαπανε.
Δεν θα σχολιασω καν για τα του Ποα.Ποσες φορες εχουν καταγγειλει ατελειωτα περιστατικα,το ΣΔΟΕ στον δρομο ειναι...

Εικόνα REDNYC

ΓΙΑΥΤΟ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΣΑΒΒΑ - ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ !!! ΚΑΘΑΡΑ, ΜΑΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΑ!

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΑ Η ΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ SITES". ΜΟΝΟ ΕΔΩ, ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ!

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΜΟΥΝΙΑ ΒΑΖΕΛΕΣ! ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΕΖΑΚΙΑ, ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ..... ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΞΙΩΜΑ: ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!!!!