ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ...



Νέα κρούσματα των οπαδών ''με παντελόνια''.
 
Στη σύλληψη τριών ανηλίκων, που εισέβαλαν στο ΟΑΚΑ με σκοπό να γράψουν με σπρέι συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγωνιστικό χώρο, προχώρησε την Παρασκευή το βράδυ η Αστυνομία. 
Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Espresso» ο ένας από τους τρεις νεαρούς φέρεται να είναι ο 16χρονος γιος του Γιάννου Παπαντωνίου, πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ! 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι νεαροί οπαδοί του Παναθηναϊκού «πιάστηκαν» από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και μόλις έγινε η εξακρίβωση στοιχείων στο τμήμα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως είχαν να κάνουν με τον γιο του πρώην κορυφαίου πολιτικού. 
Όπως είχε γίνει γνωστό, εις βάρος τους έχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία με κατηγορίες για φθορά δημόσιας περιουσίας και αναγραφής υβριστικών συνθημάτων. Μετά τις κατηγορίες που τους απήγγειλαν, τα τρία παιδιά αφέθησαν ελέυθεροι, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

 
Αυτό έρχεται να προστεθεί σε κάτι παλαιότερο
 
το οποίο προστίθεται σε κάτι επίσης παλαιότερα, με πρόσφατες εξελίξεις.
 
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Piraeuspress.grο νεαρός συλληφθέντας για την πολύκροτη υπόθεση της ληστείας και απόπειρας ανθρωποκτονίας στα Καμίνια, είναι γιος γνωστού στελέχους κοινοβουλευτικού κόμματος της συγκυβέρνησης, ο οποίος μάλιστα ήταν τόσο υποψήφιος Βουλευτής στον Πειραιά όσο και υποψήφιος Περιφερειάρχης!
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται μετά τη σύλληψη του πρώτου νεαρού, ο οποίος χρησιμοποιούσε το κλεμμένο κινητό, το οποίο και οδήγησε την ΕΛΑΣ στα ίχνη του μετά από 17 μήνες ερευνών.
Σύμφωνα πάλι με καλά πληροφορημένες πηγές, ο δεύτερος νεαρός που κατάφερε τις μαχαιριές στον ανήλικο Πειραιώτη, φέρεται να είναι γιος αστυνομικού.
Όπως όλα δείχνουν η υπόθεση έχει ήδη εξιχνιαστεί και πλέον η Δικαιοσύνη θα πάρει το λόγο για τον καταλογισμό των αντίστοιχων ποινών, για αυτήν την τόσο σημαντική υπόθεση που συγκλόνισε ολόκληρο το πανελλήνιο.
 
Μια αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα της υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας, κατά των δυο ανηλίκων στα Καμίνια πριν 17 μήνες, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το Piraeuspress.gr.
Ενώ η ΕΛΑΣ έχει παραδώσει όλα τα στοιχεία που έχει στη δικαιοσύνη και δυο εκ των κατηγορουμένων για την δολοφονική επίθεση κατά των δυο ανηλίκων, προσέρχονται αυτήν την Τρίτη για κατάθεση, φαίνεται πως συγγενής ενός εκ των δραστών, δικαστικός στο επάγγελμα, επιχειρεί να ωραιοποιήσει την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν τις τελευταίες ώρες στο Piraeuspress.gr.
Εμείς αρνούμαστε να δεχθούμε ότι υπάρχει πιθανότητα παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης, ούτε καν πρόθεσης για κάτι τέτοιο, αν και μας κάνει εντύπωση το γεγονός ότι ξαφνικά, η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας "εξαφανίστηκε" από τον φάκελο, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για επίθεση με 6 μαχαιριές και ένα χτύπημα στο κεφάλι στον έναν ανήλικο!
Το Piraeuspress.gr ως οφείλει, φέρνει στο φως της δημοσιότητας τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του και δεδομένης της απόλυτης εμπιστοσύνης προς τους δικαστικούς λειτουργούς των Δικαστηρίων Πειραιά που χειρίζονται την υπόθεση, αναμένουμε το κατηγορητήριο, όπως αυτό θα απαγγελθεί από τον Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση, με βάση τα αντικειμενικά στοιχεία της δολοφονικής επίθεσης αλλά και των καταθέσεων των κατηγορουμένων.
Υπενθυμίζουμε ότι το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν λίγες μέρες, με τη σύλληψη ενός υπόπτου και ο οποίος κατέθεσε σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση,κατά την ανακριτική διαδικασία.
Ακόμη, αναμένεται για κατάθεση ο ένας εκ των κατηγορουμένων, ο οποίος δήλωσε κόλλημα λόγω φοίτησης σε νησί του Αιγαίου... Λέτε το επιχείρημα να έπεισε του δικαστές;
Πάντως όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της και πολύ σύντομα θα αποδοθεί δικαιοσύνη για τη δολοφονική επίθεση κατά των δυο ανηλίκων στα Καμίνια, που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή του ενός, ο οποίος και δέχτηκε συνολικά 6 μαχαιριές και ένα χτύπημα στο κεφάλι.
 
Παραθέτουμε και κάτι που είχαμε βάλει παλαιότερα στο fb.
 

 
Ρουφιάνοι οπαδοί του μεροκάματου...