ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ''ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ''



Συνεχίζουμε το ξεβράκωμα των δημοσιογράφων της ''εξυγίανσης'', ΣΚΑΙ-sdna.gr, που μονίμως παραπληροφορούν τον κόσμο για το ''τι έρχεται απο'δω και πέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο''. Αντιγράφουμε από το εκπληκτικό http://sfyrigmata.blogspot.gr/.
 
Στον γραφείο του ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη δεν έγινε καμία δίκη του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος όπως είχαν προαναγγείλει χθες από την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ πήγε στην Ευελπίδων «για να αντικρούσει μια σκευωρία-ψευδομαρτυρία σε βάρος του». Από και πέρα άλλο πράγμα είναι περιοριστικοί όροι, άλλο η ενοχή.
Ουσιαστικά με τον Ολυμπιακό δεν αλλάζει τίποτα, ούτε η ομάδα –άλλη προπαγάνδα και αυτή - θα έχει κάποιες επιπτώσεις, αφού η υπόθεση έχει ακόμη πολύ δρόμο και η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της για να λάμψει η αλήθεια, ενώ θα ληφθούν υπόψη και τα νέα στοιχεία (καταθέσεις Α.Τ., παράγοντας της ΕΠΣ Καρδίτσας, κατάθεση Ντάλας κτλ) που ανατρέπουν τα δεδομένα. Τα συμπεράσματα αυτών που ονειρεύονται ότι είναι δικαστές, μπορούν να χαρακτηριστούν αυθαίρετα και ταυτόχρονα άσχετα, τόσο με την υπόθεση που ερευνά η δικαιοσύνη, όσο και με την πραγματικότητα.
Ο ανακριτής Γιώργος Ανδρεάδης και ο εισαγγελέας έτσι έκριναν, έτσι αποφάσισαν, μετά την επτάωρη απολογία του Μαρινάκη και φυσικά η απόφασή τους είναι σεβαστή. Απο κει και πέρα κανείς δεν έχει δικαίωμα να γίνει δικαστής με αυθαίρετα συμπεράσματα και ερμηνείες, όπως κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ότι ο εισαγγελέας που θα παραλάβει τον φάκελο μπορεί να έχει αντίθετη άποψη. Το επόμενο βήμα είναι το Δικαστικό Συμβούλιο, άρα και για αυτό ισχύουν τα ίδια. Το δικαστήριο, για όσους αποφασιστεί να παραπεμφθούν σε δίκη είναι το τελευταίο στάδιο. Με την τελευταία παράγραφο εξηγούμε τη διαδικασία...
 
Θα πει τώρα κάποιος εδώ ''μας τα'πες αυτά, γιατί επανέρχεσαι;''. Επανερχόμαστε επειδή πολλοί συνδέουν τα παραπάνω με τις τιμωρίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ.
 
Με την υπ’ αριθμ. 45/4-7-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 22/29.07.2014 απόφαση της Ε.ΦΙ.Π. τού επιβλήθηκε η ποινή στέρησης της φίλαθλης ιδιότητας για επτά μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 54/31.10.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για  πέντε μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 69/24.12.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 42/2015 απόφασή του, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Δ. Γιαννακόπουλου κατά της ποινής απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες, η οποία του επιβλήθηκε από το ΜΔΟ ΕΣΑΚΕ, κατόπιν καταγγελίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την παράνομη παρουσία του στον αγώνα με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ

Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΗ.
 
Η δικαστική επιτροπή της ΟΥΕΦΑ αποφάσισε ότι Ολυμπιακός, Αστέρας και Ατρόμητος μπορούν να πάρουν μέρος, οι μεν «ερυθρόλευκοι» στο Τσάμπιονς Λιγκ, οι δε άλλοι δυο στο Γιουρόπα Λιγκ. Τα μέλη της είχαν πλήρη γνώση του φακέλου, ενώ είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι η απόφαση πάρθηκε μετά από ακροαματική διαδικασία.
Η ΟΥΕΦΑ γνωρίζει και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό που κάποιοι περνούν στα ψιλά γράμματα, έχει να κάνει με τον Αστέρα. Δεν αποτέλεσε τροχοπέδη το γεγονός ότι οι Μπάκος, Μποροβήλος έχουν παραπεμφεί, με πόρισμα του εισγγελέα κ. Πούλιου, σε δίκη για την υπόθεση των νόμιμων υποκλοπών του 2011 (σ.σ. πόρισμα της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου), δείγμα πως αντιμετωπίζουν στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία τέτοιου είδους υποθέσεις. Επιβεβαιώνεται ότι πρώτα από όλα «μετρά» το τεκμήριο της αθωώτητας. Μια ακόμη παράμετρος είναι ότι ο Μποροβήλος είναι 100 % νόμιμος πρόεδρος στην Σούπερ Λίγκα, παρά τον πόλεμο που δέχεται από τον Παναθηναϊκό.
Η ΟΥΕΦΑ είναι τόσο ενήμερη, άλλωστε τόσοι Ελληνες εργάζονται εκεί, ώστε γνωρίζει ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται πόλεμος μεταξύ παραγόντων. Αυτό για όλους όσους εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι ακόμη υπάρχει θέμα με τις τρεις ομάδες.
Βέβαια το… σώου δεν φαίνεται να το γλιτώνουμε. Μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές που δεν θα κάνουν, πάντα σε σύγκριση με αυτές που θα κάνει ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό.
Καμία ομάδα δεν μπορεί να φέρει καμία ΟΥΕΦΑ στην Ελλάδα. Μόνο η ΕΠΟ μπορεί να το κάνει…
 
Ολη αυτή η ιστορία με τον Κοντονή, που δεν τον δέχτηκε κανένα υψηλόβαθμο στέλεχος, όταν πήγε δεύτερη φορά απρόσκλητος στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ, σε κάποιους δεν έχει διδάξει τίποτα. Κάποιοι, με αφορμή την ταραχώδη ιστορία με το νόμο του, ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία δεν κάνει τίποτα χωρίς την ΕΠΟ και δεν πάει πουθενά χωρίς την ομοσπονδία. Για αυτό και όταν ήταν στην Ελβετία, χαμηλόβαθμο στελέχος ξεκίνησε και έτσι έμεινε. 
Κοινώς η ΟΥΕΦΑ γνωρίζει πολύ καλά τι γίνεται στην Ελλάδα και δεν έχει ανάγκη να μιλήσει με τον Ανδρεάδη, όσο και αν θέλουν τόσο το πρώην, όσο και ο νυν χαμηλόβαθμος υπάλληλός της (κι αυτός χαμηλόβαθμος υπάλληλός της που επίσης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα αλλά... τρώει τη μια πόρτα μετά την άλλη). Ας τους μαζέψει ο Τεό...
Στην ΕΠΟ δεν γνωρίζουν τίποτα περί άφιξης στελέχους της ΟΥΕΦΑ για να δει τον Ανδρεάδη. Απλά θα έρθει Αυστριακός παράγοντας της, όπως συνηθίζεται, για να παρακολουθήσει τις εργασίες της Τακτικής ΓΣ στις 26 Ιουνίου.
Αυτά...

 
Αν ο Παναθηναϊκός περιμένει την ΟΥΕΦΑ να αποφασίσει βασιζόμενη στην επιστολή που έστειλε, για τις δικαστικές εξελίξεις και τον Ολυμπιακό, θα βαρεθεί να περιμένει και δεν θα βγάλει τίποτα, κι εδώ είμαστε για να κριθούμε. Η «πράσινη» ΠΑΕ προέβη σε μια κίνηση που δεν προβλέπεται από το πρωτόκολλο, ούτε από κάποιον κανονισμό. Στην χειρότερη περίπτωση ο φάκελος θα πεταχτεί, στην καλύτερη θα επιστρέψει, όχι στον Παναθηναϊκό αλλά στην ΕΠΟ.
Η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τους Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Αλλωστε γνωρίζει τα πάντα για την Ελλάδα και δεν χρειάζεται τον Παναθηναϊκό για να ενημερωθεί. Είναι δυνατόν να δεχθεί υποδείξεις από κάποια ομάδα;
Για την ΟΥΕΦΑ το πρωτόκολλο είναι πάνω από όλα. Η ΕΠΟ είναι αυτή που έχει ανοιχτή γραμμή με τις υπηρεσίες της.
 Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν ασχολείται με κανένα σωματείο, είτε αυτό λέγεται Παναθηναϊκός, είτε Ανω Χωριό, είτε Κάτω Μεριά, χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε την ΠΑΕ.  Αν γινόταν αυτό, δεν θα έφταναν 24 ώρες το 24ωρο. Εχουν σοβαρότερα πράγματα να κάνουν…
 
Ζούμε απίστευτες στιγμές… Μόνο με χιούμορ μπορεί να τους αντιμετωπίσει κάποιος. 
Αν ερχόταν εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ για να μιλήσει με τον Ανδρεάδη για την υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου, η ΕΠΟ θα το μάθαινε πρώτη. Όμως, από την Ομοσπονδία δηλώνουν άγνοια για όσα ονειρεύονται οι... πηγές της ανύπαρκτης είδησης.
Ετσι όπως πάνε, θα πανηγυρίσουν με την άφιξη του Αυστριακού εκπροσώπου της ΟΥΕΦΑ, ο οποίος έρχεται την Πέμπτη για να παρακολουθήσει τις εργασίες της τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ που γίνεται την Παρασκευή. Για να τους προλάβουμε, σημειώνουμε ότι κάθε χρόνο η ΟΥΕΦΑ στέλνει εκπρόσωπό της…
 

 
ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΠΩΣ ''ΕΡΧΕΤΑΙ Η UEFA ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΑΝΔΡΕΑΔΗ, ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ'', ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΚΑΜΙΑ UEFA ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE.
 
Αν οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης είχαν δύναμη θα πήγαιναν στα θεσμικά όργανα. Όμως, ξέρουν ότι είναι χαμένοι από χέρι.
Χωρίς καν να έχουν αποδοθεί κατηγορίες για την υπόθεση της δήθεν εγκληματικής οργάνωσης, καθώς η έρευνα αφορά υπόπτους, καταπατούν το τεκμήριο της αθωότητας. Βέβαια, ο στόχος τους είναι προφανής. Να πάρουν τα ηνία του ποδοσφαίρου.
Αυτή είναι η μόνη πρόταση που έχουν οι τρεις παράγοντες του ΠΑΟ, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ και άρχισαν το… σώου. Κανένας δεν τους πιστεύει πλέον ότι δεν θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα.
Υπάρχουν οι ρήτρες από τη NOVA, ενώ ο Παναθηναϊκός ελπίζει σε οικονομική ανάσα από τα χρήματα του Europa League.
Το… παραμύθι τους δεν έχει δράκο. Απλά πολεμούν για να ελέγξουν την ΕΠΟ, ποντάροντας στην μεγάλη επικοινωνιακή στήριξη αλλά, όπως ήδη αναφέραμε, το ποδόσφαιρο έχει δημοκρατικούς κανόνες και οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης είναι χαμένοι από χέρι. Απόδειξη ότι έχασαν τις περισσότερες ενώσεις που είχαν εκλογές.
 
Με βάση τα όσα διέρρευσαν από την συνάντηση Αλαφούζου, Μελισσανίδη, Σαββίδη ξεκάθαρο στόχος τους είναι η ΕΠΟ. Αυτό εννοούν με τις φράσεις «νέο ξεκίνημα» και "αναδιοργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου». Σε απλή μετάφραση αυτό σημαίνει δώστε μας τα κλειδιά να κάνουμε τα... δικά μας.
Επίσης, στην περίπτωση αυτή τους λείπει το πιο σημαντικό. Η στήριξη των ενώσεων. Για τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ υπάρχουν πληροφορίες (Τεβεκέλης, Γιάννης Παπαδόπουλος κτλ) πως ενεπλάκησαν σε εκλογές ενώσεων, χωρίς όμως να καταφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα αφού τα σωματεία βλέπουν και κρίνουν. Για όσους δεν καταλαβαίνουν τους απορρίπτει και η βάση του ποδοσφαίρου.
Η αντιπολίτευση εξακολουθεί να παραμένει ανύπαρκτη. Το πρώτο παράδειγμα είναι η συγκέντρωση της ΕΠΣ Μακεδονίας. Προσπάθησε να οργανώσει... μέτωπο, ενόψει της ΓΣ της ΕΠΟ στις 26 Ιουνίου. Τελικά έγινε μια τρύπα στο νερό, καθώς πήγαν η ΕΠΣ Κοζάνης, η ΕΠΣ Κιλκίς και εκπρόσωποι άλλων τριών ενώσεων ως παρατηρητές. Τελικά, έμεινε μόνο η ΕΠΣ Κοζάνης, αφού ο Χατζηαποστόλου φέρεται να ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάει κόντρα στη διοίκηση Γκιρτζίκη.
Άλλο παράδειγμα: Στο περιθώριο του τελικού κυπέλλου έγινε συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο, όπου πήγαν έξι ενώσεις όμως καμία δεν δέχθηκε την δικαστική προσφυγή της ΕΠΣ Θεσσαλίας.
 
Η μόνη ανατροπή που είχε η έρευνα του ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη πάνω στο πόρισμα του πρώην αθλητικού εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα αφορά στον αριθμό των υπόπτων που από 16 έγιναν 34. Κατά τα άλλα ούτε η διοίκηση της ΕΠΟ έπεσε, ούτε υπήρξε κάτι συνταρακτικό, δηλαδή προφυλακίσεις παραγόντων του ποδοσφαίρου. Με άλλα λόγια δεν υπήρξαν εξελίξεις που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν αλλαγές στο ποδοσφαιρικό σκηνικό.
Για να αναδειχθεί η σπουδαιότητα του τελευταίο συμπεράσματος θα πρέπει να τονίσουμε ότι η υπόθεση ερευνήθηκε από έναν πάρα πολύ αυστηρό ανακριτή, ο οποίος στους υπόπτους επέβαλε αναμενόμενους περιοριστικούς όρους και μόνον έτσι δικαιολογείται ο θόρυβος που γίνεται από το ΜΜΕ. Για να βγάλετε και τα ανάλογα συμπεράσματα μέσω της σύγκρισης, αρκεί να σημειώσουμε ότι με αφορμή το πόρισμα της εισαγγελέως Πόπης Παπανδρέου, για τις υποκλοπές του 2011 είχαν προφυλακιστεί εννέα άτομα.
Νομικοί κύκλοι επισημαίνουν ότι οι ανατροπές, ή καλύτερα οι εκπλήξεις, θα γίνουν αφότου η υπόθεση πάει στον εισαγγελέα και στο δικαστικό συμβούλιο. Δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο να αξιοποιηθούν από τον εισαγγελέα κάποια στοιχεία που προέκυψαν, ή μπορεί να προκύψουν, στοιχεία που μπορεί να γίνουν μπούμερανγκ για κάποιους.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν ένοχοι και ο λόγος είναι απλός, καθώς δεν υπάρχουν κατηγορούμενοι! Οσοι γνωρίζουν νομικά καταλαβαίνουν τι αναφέρουμε. Ο ανακριτής Γιώργος Ανδρεάδης θα κάνει έκθεση στον εισαγγελέα, ο οποίος θα προχωρήσει σε κρίση επί των υπόπτων, το δε δικαστικό συμβούλιο θα αποφανθεί ποιοι από τους κατηγορουμένους (θα αποδοθούν κατηγορίες στο επόμενο στάδιο, δηλαδή από τον εισαγγελέα) θα παραπεμφθούν σε δίκη.
Ουσιαστικά από το ποδόσφαιρο δεν έφυγε κανείς. Ο Κομπότης θέλει να φύγει από τον Λεβαδειακό επειδή υποβιβάστηκε, ο Κουρίδης θέλει να βγει στη σύνταξη, ο Σαρρής είχε παραιτηθεί πριν πάει στον Ανδρεάδη και ο Σταθόπουλος είχε προβλέψει τις εξελίξεις, προλαβαίνοντας τον ανακριτή.
Σε όσους κατηγορουμένους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι έχουν δικαίωμα προσφυγής στο Δικαστικό Συμβούλιο Εφετών. Ηδη το έπραξαν οι διαιτητές Ιωαννίδης (Αργολίδας), Κάμπαξης (Εύβοιας) και Αμπάρκιολης (Καβάλας), στους οποίους επιβλήθηκε απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και η απόφαση αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα. Το ίδιο, δηλαδή προσφυγή στο δικαστικό συμβούλιο, αναμένεται να πράξει και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, πιθανόν και κάποιοι άλλοι από τους υπόπτους.
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΦΙΦΑ
Οι διαιτητές Σπάθας (Πειραιά), Γιάχος (Χίου), Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας), Κάμπαξης (Εύβοιας), Αμπάρκιολης (Καβάλας), Ιωαννίδης (Αργολίδας) κλήθηκαν από τον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη, αν και δεν ήταν στο πόρισμα Κορέα, μετά από παρακολούθηση αγώνων από βίντεο. Κλήθηκαν ως ύποπτοι λόγω διαιτητικών αποφάσεων, αν προτιμάτε και λαθών, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τον Κανόνα 5 της ΦΙΦΑ, ο οποίος απαλλάσσει τους ρέφερι από την ποινικοποίηση των σφυριγμάτων. Στους Σπάθα, Γιάχο δεν επιβλήθηκε περιοριστικός όρος, στον Δημητρόπουλο επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και στους άλλους τρεις απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Αναφορικά με τον Κανόνα 5, η ΦΙΦΑ έστειλε επιστολή, η οποία προσκομίστηκε στον κ. Ανδρεάδη, όπου τονίζει. ότι αρμόδια για τα λάθη των διαιτητών είναι μόνο τα πειθαρχικά όργανα των οργάνων της διαιτησίας που τους ορίζουν. Παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι δεν δύναται ένας ρέφερι να λογοδοτεί στην τακτική δικαιοσύνη για τυχόν λάθος σφυρίγματα, παρά μόνο αν αποδειχθεί χρηματισμός του, είτε του ίδιου, είτε τρίτου προσώπου προς όφελός του, είτε υπάρχει θέμα στοιχηματικής χειραγώγησης αγώνα.

ΤΗΝ ΕΠΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ-ΠΑΤΕΡΑ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
 
Από εδώ και πέρα θα γελάσουμε εμείς...

Σχόλια

Εικόνα Duntimo

Να υποθέω ότι αν ο οποισδήποτε διαιτητής, ή παράγοντας, υποστεί διακστικές ταλαιπωρίες με "κατηγορητήρια" του τύπου που ασχολείται ο εν λόγω ανακριτής για ανάποδα αράουτ, κάρτες και πέναλτι (και όχι κατηγορίες χρηματισμού και στησίματος με απτές αποδείξεις, που όπως προκύπτει μέχρι τώρα δεν υπάρχουν) τότε η ΟΥΕΦΑ θα επαναφέρει θέμα αποκλεισμού του Ελληνικού ποδοσφαίρου?

Εικόνα savvas gridlock

Πολύ θα το ηθελαν σε ΣΚΑΙ-sdna.gr, αλλα δεν προκυπτει.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Δηλαδή ο Ανδρεάδης και ως εκ τούτου η ελληνική τακτική δικαιοσύνη δεν ξέρει τι της γίνεται. Ανακρίνει διαιτητές για σφυρίγματα και τους απαγορεύει την έξοδο από τη χώρα! Αντιλαμβάνεται κανείς δικαστικός τα διακριτά όρια του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου με την πολιτεία και τη δικαιοσύνη; Τόση ασχετοσύνη πια; Αυτός είναι ο άτεγκτος, αμερόληπτος Ανδρεάδης που μας παρουσιάζουν; Ένας άσχετος; Ή μήπως ένας εντεταλμένος δικαστικός λειτουργός;

Εικόνα KYTHNOS 7

Ένα άρθρο που τους σκίζει τα κωλοβαρθουλα!!!!
Έρχονται και χειρότερα βαζελοπαοκαεκακια....

Εικόνα Kaido

Όποτε τζίφος και το "στημένο" με την Βέροια έχουν αρχίσει και το μαρτυράνε σιγά σιγά από μόνοι τους οι λασπολόγοι στα πρόβατα για το πως ελέγχει ΕΠΟ,UEFA και ανακριτές ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ. Όποτε μας μένει το ψεύτο βούλευμα Κορέα με αστείες καταγγελίες για εκβιασμούς, χειραγωγήσεις και χρηματισμούς αλλά ολως τυχαίως δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Για να μην πούμε για τον φούρνο του πάμε παιχταρά μου, εδώ με τηλεφωνικές απειλές και απόπειρα ανθρωποκτονίας δεν κουνήθηκε φύλλο. Άρα μόνο με τις υποκλοπές θα μας κλάσουν τα @@ και ο πρόεδρος θα απαλλαχθεί πανηγυρικά.
Φέτος πάμε για πόλεμο με τον αφραγκουζο να έχει συσπείρωσει όλους τους πονεμένους μπας και δούνε κανα τίτλο. Η τελευταία παράσταση ενός χρεωκοπημένου σωματείου!