Η ΠΑΡ'ΟΛΙΓΟΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ 1991



Επιστροφή και πάλι στο 1991. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα χέρια του Σαλιαρέλη (και ουσιαστικά των Βαρδινογιάννηδων), λίγο πριν τον σώσει ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ. Ο Ανάργυρος Σαλιαρέλης τάζει στον κόσμο του Θρύλου τη μεταγραφή του 29άχρονου (τότε) αμυντικού του ΠΑΟΚ, Νίκου Καραγεωργίου. Αν κι ο Ανάργυρος τον περιμένει στο αεροδρόμιο, ο Καραγεωργίου δεν εμφανίζεται.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 8-6-1991
 
 
 
 
Ο Καραγεωργίου τελικά καταλήγει στον ΠΑΟ των Βαρδινογιάννηδων, με τις αθλητικές εφημερίδες της Θεσσαλονίκης να αποκαλύπτουν ενδιαφέρουσες πτυχές αυτής της μετακίνησης.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 20-6-1991
 
 
 
 
 
Αντιγράφουμε το ρεπορτάζ των εφημερίδων της Θεσσαλονίκης (και όχι ''του ΦΩΤΟΣ, που είναι του γαύρου και γράφει ψέματα'', όπως λένε οι αντιολυμπιακοί).
 
«...ο Βαρδινογιάννης τηλεφώνησε, παρουσία του Καραγεωργίου, στο Σαλιαρέλη, του είπε αν έχει πρόβλημα με τη μεταγραφή του παίκτη στον Παναθηναικό, καθώς είχε πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό και ο Σαλιαρέλης φέρεται να απάντησε ''κανένα πρόβλημα, τα σκίζω τα δελτία και τα συμβόλαια που έχει υπογράψει με εμάς''!»
 
Τι ''ωραία'' χρόνια ρε παιδιά. Πόσο ''αγνό'' ήταν τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο...

Σχόλια

Εικόνα giorgosnorth

Χαιρετώ την παρέα,
Ο καραγεωργίου κατέβηκε στην Αθήνα να υπογράψει στον Ολυμπιακό, τον πήραν 2 τύποι από το αεροδρόμιο και τον πήγαν με το έτσι θέλω στα γραφεία των πούστηδων.Εντελώς τυχαία είχα μάθει την ιστορία την επόμενη χρονιά από δικό του άνθρωπο.

Εικόνα thita

Φαντάσου ότι υπάρχουν γαύροι που αναπολούν λέει τα χρόνια του σαλιαρελη γιατί μας έφερε τους Ρώσους και έκανε ομαδάρα

Έλεος

Καλύτερα ρε που δεν ήρθε το ταγάρι στον θρύλο,ουστ

Εικόνα REDNYC

ETSI RE SAVVA! PESTA! ENW TWRA, TI XALIA NA TOUS GAMAEI O BAGELAS PIPA-KWLO KATHE MERA....

KRIMA RE FILE, KRIMA, EIMAI SIGOUROS OTI OLOI AYTOI OI "AUTHENTIKOI" VAZELOGAVROI THA ANAPOLOYN EKEINA TA XRONIA.....