Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΕΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟ



Σε συνέχεια του προσφάτου σχετικού μας άρθρου, είδαμε χθες την πλήρη επιβεβαίωση των όσων γράφουμε εδώ και μήνες για το θέμα. Η ΕΕΑ λοιπόν αποφάσισε να ανακαλέσει την άδεια μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟ από το Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο Μάνο Παπαδόπουλο.
 
Δεκτή έκανε την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός για εικονική μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού! 
Επειτα από μια γεμάτη ένταση συνεδρίαση η ΕΕΑ  αποφάσισε να αποδεχτεί τα στοιχεία που είχε καταθέσει από της 8 Μαϊου  η ομάδα του Πειραιά και να ανακαλέσει τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!
Ο Ολυμπιακός είχε προσφύγει στην ΕΕΑ κάνοντας λόγο για “πασίδηλη εικονικότητα” της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο και με μια σκληρή ανακοίνωση είχε ζητήσει την τιμωρία των πράσινων.
Πλέον απομένει να μαθευτεί το σκεπτικό της απόφαση κι από κει και πέρα να φανεί αν κάποια ομάδα με έννομο συμφέρον θα θελήσει να προχωρήσει σε νέα καταγγελία και να ζητήσει τον υποβιβασμό του Παναθηναϊκού!
Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αναφέρει:
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
1. Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
 
Όπως διαβάζουμε στο ''έγκριτο'' sdna.gr όμως, δύο μέλη της ΕΕΑ, οι Παπαλάκης-Βάμβουκας, πρότειναν να ισχύσει το άρθρο 77 του Ν.2725/99.
 
Αρχικά λοιπόν τα έξι μέλη της ΕΕΑ με ψήφους 4-2 αποφάσισε την ανάκληση της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Στη συνέχεια, τα μέλη της Επιτροπής αποφάσισαν να θέσουν σε νέα ψηφοφορία το σκεπτικό της απόφασης και με βάση ποιο άρθρο για γινόταν η γνωμοδότηση για την πιθανή τιμωρία του Παναθηναϊκού. 
Οι συσχετισμοί σε αυτή την περίπτωση άλλαξαν, καθώς οι δύο από τους τέσσερις που ψήφισαν υπέρ της ανάκλησης, υποστήριξαν ότι δεν πρέπει να τεθεί θέμα υποβιβασμού. 
Συγκεκριμένα, στη νεότερη ψηφοφορία που διενεργήθηκε η κυρία Μαρούπα και ο κύριος Περράκης πρότειναν τον υποβιβασμό του Παναθηναϊκού (δηλαδή τήρηση του άρθρου 69), ενώ οι κ.κ. Παπαλάκης και Βάμβουκας πρότειναν να ισχύσει το άρθρο 77, που δεν προβλέπει ποινή υποβιβασμού. Ετσι, με 4-2 ψήφους πέρασε να στηριχτεί η απόφαση στο άρθρο 77 του αθλητικού νόμου, που σημαίνει ότι η ανώτερη ποινή που μπορεί να επιβληθεί στον Παναθηναϊκό είναι πρόστιμο ύψους 50 χιλ. Ευρώ. 
Το θέμα που εγείρεται πλέον αφορά στην επόμενη κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου... Θα διατηρήσει τις μετοχές στην κατοχή του (κάτι που σημαίνει ότι θα κατέχει θεσμικό ρόλο κι ως εκ τούτου δε θα μπορεί να εισέρχεται στους αγωνιστικούς χώρους), ή θα επιδιώξει εκ τ μεταβίβαση των μετοχών; 
Ο Παναθηναϊκός πάντως όπως έγινε γνωστό, θα κυνηγήσει την υπόθεση ώστε να πετύχει την κατάπτωση της απόφαση της ΕΕΑ.

 
Τι σημαίνει αυτό; Με βάση το άρθρο 69 παράγραφος 12 του Ν.2725/99, η ΚΑΕ ΠΑΟ έπρεπε να υποβιβαστεί.
 

 
Ο Παπαλάκης λοιπόν έκανε ακριβώς ό,τι προβλέπαμε πως θα κάνει, ενώ το ίδιο (όπως προβλέπαμε, ανάποδο όμως του κωλοτούμπα Παπαλάκη) έκανε και η Ειρήνη Μαρούπα. Γι'αυτό και δεχόταν επιθέσεις από τα ΜΜΕ που ελέγχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Η στάση της την τιμά. Όπως όμως γράφει ξεκάθαρα το άρθρο 69 παράγραφος 12 του Ν.2725/99, η ΕΕΑ οφείλει να κοινοποιήσει την απόφασή της στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος θα αποφασίσει για το αν θα υποβιβαστεί η ΚΑΕ ΠΑΟ.
 
Η ΕΕΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΟΜΑΔΕΣ.
 
Όπως σωστά γράφει και το gavros.gr, η συνέχεια της υπόθεσης είναι καθαρά στα χέρια των ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ.
 
Η απόφαση της ΕΕΑ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟ είναι εικονική και πλέον αυτό που μπορούν να κάνουν οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, αν το θελήσουν, είναι να τους στείλουν στην Α2.
Κρέμονται από τους Αγγελόπουλους με λίγα λόγια στον ΠΑΟ, οι οποίοι έχουν προχωρήσει σε εικονική μεταβίβαση των μετοχών τους. Από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.
Λοιπόν, οι Αγγελόπουλοι έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν στον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ και μπορούν να κυνηγήσουν την υπόθεση και να στείλουν στην Α2 τον ΠΑΟ. Έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν αυτό από τον Ολυμπιακό και κρέμονται πλέον από τους Αγγελόπουλους.
Άντε να δούμε τώρα. Στον ΠΑΟ εξαρτώνται από το τι θα κάνουν οι ιδιοκτήτες.

 
Η εικονική αυτή μεταβίβαση μετοχών ενέχει και ποινικές ευθύνες. Οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ μπορούν να στραφούν και στα πολιτικά δικαστήρια γι'αυτήν την υπόθεση. Σε κάθε περίπτωση, με δεδομένο ότι ισχύουν οι παρακάτω αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις,
 
Με την υπ’ αριθμ. 45/4-7-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 22/29.07.2014 απόφαση της Ε.ΦΙ.Π. τού επιβλήθηκε η ποινή στέρησης της φίλαθλης ιδιότητας για επτά μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 54/31.10.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για  πέντε μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 69/24.12.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 42/2015 απόφασή του, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Δ. Γιαννακόπουλου κατά της ποινής απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες, η οποία του επιβλήθηκε από το ΜΔΟ ΕΣΑΚΕ, κατόπιν καταγγελίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την παράνομη παρουσία του στον αγώνα με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ
 
ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ''ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ''.
 
Οι μαλακοκάβληδες γαύροι, που από χθες τους ήρθε περίοδος πάλι ''δεν θέλω να τους ρίξουμε στα  δικαστήρια, θέλω νίκες εντός παρκέ'', ας διαβάσουν τις δηλώσεις του Μάνου Παπαδόπουλου και του Τάκη Μπαλτάκου για την ''κερδοφόρο εταιρεία ΚΑΕ ΠΑΟ'', ας δουν τους ισολογισμούς της ΚΑΕ ΠΑΟ για τα ''κέρδη'' και το μπάτζετ των...8 εκ. ευρώ και ας μας πουν μετά το πώς αγοράστηκαν οι Καλάθης-Ραντούλιτσα, όπως και το πόσα λεφτά θα δοθούν γι'αυτούς στην Εφορία.
 
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ.

Σχόλια

Εικόνα Pr0pheT7

ΜΟΝΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!!

ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΑΜΕΣΑ!!!

Εικόνα CVRED

Αντίο. Αντίο. Εκεί στην Α2.
Οτιδήποτε λιγότερο δεν είναι ανεκτό. Βάλτε λυτούς και δεμένους ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ και τελειώστε τους.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Η συγκυρία τα έφερε έτσι που.... ή τους τελειώνετε ή θα τελειώσετε εσείς για εμάς. Αγγελόπουλοι, σας αγαπάμε και σας στηρίζουμε όσο δεν πάει. Αλλά τώρα οφείλετε να τους τελειώσετε. Είναι ιστορική ευκαιρία να τιμωρηθεί αυτό το σωματείο για όλες τις βρωμιές του. Όπως, επίσης, είναι και ιστορική ευκαιρία να μην κάνετε κι εσείς το λάθος που έκανε ο Γιώργος Ανδριανόπουλος και γκρεμίσετε ό,τι χτίζατε τόσα χρόνια. Είναι κομβικό σημείο πλέον. Ρίξτε τους!

Εικόνα apostolos gaganis

Δεν ξέρω πού θα καταλήξει αυτή η υπόθεση. Δεν ξέρω, αν την κυνηγήσει βέβαια ο Ολυμπιακός, το κατά πόσον θα μπορούσε να ενεργήσει και σε ευρωπαϊκό κι όχι μόνο ελληνικό επίπεδο. Αν ήμουνα στη θέση των Αγγελοπουλαίων, ΘΑ΄ΚΑΝΑ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ - ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ - ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΄΄ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ΄΄, Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.

Προχθές, θα΄τανε ξημερώματα, είδα ένα περίεργο όνειρο... Ήμουνα, λέει, στην τουαλέτα και άρχισα να κατουράω αίμα στα ούρα, όταν ένιωσα έναν ποναλάκο σαν χαρακιά κάτω απ΄τον αφαλό μου και πρόσεξα να ξεπροβάλλει απ΄το πουλί μου κάτι σαν άκρη σχοινιού... Την έπιασα και διαπίστωσα πως ήταν μικρές - μικρές πετρίτσες, σαν πολύ μικρά χαλικάκια, καφέ, μαύρα και άσπρα, κολλημένες σχεδόν η μία με την άλλη έτσι ώστε να δίνουν την εντύπωση του σχοινιού και άρχισα να την τραβάω προς τα έξω για ν΄απαλλαγώ απ΄αυτό το... απερίμεντο και παράξενο εύρημα. Όμως τράβαγα - τράβαγα, και το ΄΄σχοινί΄΄ δεν έλεγε να τελειώσει... Τελικά, προς τεράστια έκπληξή μου, τράβηξα ένα τέτοιο - συνεχές και χωρίς καμιά διακοπή - σχοινί μήκους συνολικά...περίπου τριών μέτρων! Ειλικρινά... Περιττό να πω, πως ένιωθα απίστευτα ανακουφισμένος απ΄αυτή μου την απαλλαγή... Έμεινε μόνο, καθώς διαπίστωσα ψηλαφώντας απ΄έξω το όσχεό μου, μια μικρή μάζα καναδυό εκατοστά όλη κι όλη απ αυτές τις κολλημένες πετρίτσες εκεί μέσα. Δίπλα απ΄τον αριστερό μου όρχι... ΤΟΤΕ ξύπνησα κι αμέσως σκέφτηκα: Ρεεε; Όνειρο ήταν... Ευτυχώς... Τί περίεργο όμως ρε πούστη μου...

Σκέφτομαι, αν υπάρχει άραγε καμιά ιδέα για το τί θα μπορούσε να σημαίνει... ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΙΣΩΣ;...

Εικόνα REDNYC

MEXRI TELOUS NA FTASOUN OI AGGELOPOULOI - AS MHN XEHNAME TI VRWMIES EXEI GRAPSEI GIA AUTOYS O KOKAKIAS - TWRA PREPEI NA TON APOTELEIWSOUN!

Εικόνα Spiros Legend

Μάγκες Αγγελόπουλοι,κάνω τάμα από τώρα στον κόκκινο Θρύλο-Θεό-Ολυμπιακό,αν καταφέρετε και ρίξετε,όπως είναι το νόμιμο και το σωστό,αυτό το καρκίνωμα,αυτό το σιχαμένο ρδελομπού,εκεί που του πρέπει,στην Α2 λίαν επιεικώς,να έρθω με τα πόδια στον Πειραιά από Κέρκυρα!Μη σας πω και κολυμπώντας μέχρι την απέναντι στεριά,η δικαίωση για τις πουστιές τόσων ετών,θα είναι τόσο μεγάλη,που όλοι οι Ολυμπιακοί θα βγάλουμε φτερά και χωρίς να πιούμε Red Bull!Δεν το πιστεύω ό,τι μπορεί στην Ελλάδα να γίνει το αυτονόητο,αλλά όπως λέει και ο Βαγγέλας ο βιαστής τους,Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε...Και μετά αγοράστε και το ΣΕΦ,φυσικά με τον κόσμο μας να συνεισφέρει ό,τι μπορεί ο καθένας,και κάντε το,το πιο μπασκετικό γήπεδο της Ευρώπης,16.000 Γαύροι να το σηκώνουν στον αέρα.Όσο για τους γαύρους του γλυκού νερού,που θα χάσουν το ενδιαφέρον τους σε ένα πρωτάθλημα χωρίς βάζελο,την ώρα που όλοι οι υπολοιποι Ολυμπιακοί θα γλεντάμε αλύπητα τα ξεφτιλισμένα-ταπεινωμένα βαζελάκια,ένα έχω να πω:ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ Ή ΘΕΛΕΤΕ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ?

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ωραίο ακούγεται...

Συζήτηση δύο γαύρων:
-Έτσι, να πέσουν τα μουνιά...
-Εντάξει, καλό θα ήταν να μην πέσουν, να υπάρχει ανταγ...
ΦΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΑΧΑΧΑ

Εικόνα Spiros Legend

Για το καλό τους τα λέμε αυτά Θωμά,να στρώσουν χαρακτήρα,ως μέσο γαύρικης διαπαιδαγώγησης λέμε για φάπα,να μας ευχαριστούν θα έπρεπε κανονικά!:-)

Εικόνα thita

Τα είπες όλα αδερφέ,οποίος μπορεί,διαρκείας η έστω απλό εισιτήριο και στο σεφ,όχι μόνο στα ντέρμπι και στα ευρωπαϊκά,δεν μπορεί ρε γαμω το να παίζουμε με Άρη και να έχει 1500 άτομα,πρέπει κόσμο πάντα,το αξίζουν όλοι,η ομάδα,οι παίκτες,οι πρόεδροι...

Θυμάμαι επι Σωκράτη,με ιωαννιδη,βαραγαμε όλοι τα πόδια στις πτυσσόμενες και έτρεμε ρε το παρκέ και χάνανε τη μπάλα μόνοι τους λέμε

Εικόνα Spiros Legend

Δεκαετία 1990,για να βρω εισιτήρια με Άρη σε regular season ματς,έπρεπε να παω να στηθώ γύρω στις 8 το πρωί,να ανοίξουν τα εκδοτήρια στο Σεφ μετά τις 10 και σε καμιά ώρα να μην υπάρχει ούτε για δείγμα εισιτήριο!Παράνοια,ψύχωση,παραλήρημα...Αυτό με τα πόδια το θυμάμαι καλά,σειόταν κυριολεκτικά το Σεφ!Αλλάξανε οι εποχές,όλη μας η έννοια τότε ήταν πότε θα κατέβουνε 4.000 Παοκτζήδες στο Σεφ για να φιλοξενηθούν με δόξα και τιμή.Περνούσαν κυριολεκτικά πάνω από το κεφάλι μου τα σιφώνια και οι...νιπτήρες που τους δώριζαν οι δικοί μας ως ενθύμια για την...εκστρατεία του τρόμου Τους...Και όλη η διαδρομή του ηλεκτρικού Ομόνοια-Φάληρο να είναι παντού γραμμένες...ευχές και καλωσορίσματα,δείγματα της Πειραιώτικης φιλοξενίας και ανταπόδοση της δικιάς τους!Αυτό πάντως με την αγορά του Σεφ,εφόσον θέλει να πουλήσει,όντως,το Κράτος αθλητικές εγκαταστάσεις που το επιβαρύνουν οικονομικά,το λέω σοβαρά,να βάλουμε όλοι από το υστέρημά μας και οι Αγγελόπουλοι όσα μπορούν και να φτιάξουμε το σπίτι μας,όπως γουστάρουμε,όχι όπως είναι τώρα,με το κάθε αρχίδι να μας κλείνει και τις λίγες πτυσσόμενες που υπάρχουν...

Εικόνα thita

Εγώ μέσα,γαμαω διακοπές και τσοντάρω εύκολα δυο διαρκείας για να πάρουν οι πρόεδροι το ΣΕΦ.

Άμα σου πω πως ήμουν μέσα στο Αλεξάνδρειο τη χρόνια που πήραμε τον φασουλα,θα με πιστέψεις;

Σπούδαζα Θεσσαλονίκη τότε. Τόσο μίσος δεν έχω δει στη ζωή μου. Ο,τι και να τους κάναμε από εκεί και πέρα ήταν δικαιολογημένο.

Κι αν μιλάω εγώ,που πήγα ινκόγκνιτο πάνω πάνω τελευταία σειρά παρέα με δυο Αρειανούς και βάρεσα 200 σφυγμους,τι να πουν τα αλάνια μας που μπούκαραν στην τούμπα με κασκόλ φουλ όλη τη δεκαετία του 80 πω πω αντριλα

Εικόνα Spiros Legend

Εννοείται ό,τι πιστεύω τα πάντα από γνήσιους Γαύρους,το συζητάς?Ε,λοιπόν,αδερφέ,εγώ αντίστοιχα σπούδαζα Αθήνα τότε,αυτό το μίσος που λες,το είχαμε εισπράξει όλοι,ώστε περιμέναμε την ρεβάνς στο Σεφ για εκδίκηση.Δεν νοείτο να λείψω από αυτό το ματς,μετρούσαμε τις μέρες από αυτό που πήγες εσύ,σαν τρελλοί,τέτοιο τρόμο δεν έχουν ξαναζήσει οι ψευτονταήδες...

Εικόνα jole11canezza

ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ ΜΑΖΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ
ΧΩΡΙΣ REDBULL :-) ΣΩΣΤΟΣ

ΥΓ: ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα savvas gridlock

ΧΩΡΙΣ REDBULL γιατι ρε Τζολε;

Εικόνα jole11canezza

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΦΡΑΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΦΤΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ REDBULL :-)

ΥΓ: MONO ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα savvas gridlock

Χαχαχαχα, μπραβο ρε Σπυρο, ωραια τα λες...

Εικόνα Spiros Legend

Χαχαχα!Μωρέ ας κάνει το θαύμα του ο κοινός πολιούχος Κέρκυρας και Πειραιά,ο Άη Σπυρίδωνας,και σου λέω εγώ,ό,τι τρέλα θες σου κάνω!

Εικόνα tasos

Αγγελόπουλοι μή κάνετε τό ίδιο λάθος πού έκανε ο Γ.Ανδριανόπουλος μέ το σκάνδαλο τών λουλουδιών .Κυνηγήστε τους μέχρι τή κόκκινη μηλιά. Μή δείξετε έλεος σ'αυτούς πού μας έκλεψαν τόσα πρωταθλήματα.

Εικόνα thita

Σε όλα ΝΑΙ σάββα

Πρόκειται για κλασική περίπτωση εσκεμμένα πλημμελούς εφαρμογης του νόμου υπό το φόβο του ισχυρού (too big to fail/lose ο ποα και ο τράκης)

φαίνεται πως τελικά ποα και κέρκυρα θα σώσουν ο ένας τον άλλο

είμαι περίεργος να δω το σκεπτικό της απόφασης, πως γύρισε στο άρθρο 77 (?!)

με βάση τη λογική βέβαια κατανοώ πως θέλουν να μείνει (ουσιαστικά) άτρωτος ένας που κινεί χρήμα στο μπάσκετ

με βάση όμως όχι τόσο το συναίσθημα αλλά κυρίως τη γενική αρχή ότι οι νόμοι ισχύουν για όλους, δεν το συζητάω, η μαφία αυτή πρέπει να τελειώσει, έστω και για 1-2 χρόνια (μέχρι να ξανα-ανέβει)

εύλογα πάντως ερωτήματα που μου γεννώνται από το ιστορικό της υπόθεσης και το διατακτικό είναι τα εξής:

Ανάκληση έγκρισης μεταβίβασης λόγω εικόνικότητας σημαίνει αναδρομική ακύρωση της αλλαγής μετόχου (ex tunc, όχι ex nunc)

δηλαδή, όλες οι τιμωρίες και τα πρόστιμα του τράκη ήταν κανονικά/ισχυρά (το γελοίο επιχείρημα ποα/μπαλτάκου ήταν πως οι ποινές αφορούσαν ιδιότητα και όχι το πρόσωπο, οπότε τώρα που διαπιστώνεται πως η ιδιότητα ουδέποτε εξέλειψε στην πραγματικότητα, υποθέτω πως δεν υπάρχει νομική βάση άρνησης συμμόρφωσης στις ποινές και τα πρόστιμα, σωστά?)

θα πληρώσουν λοιπόν?

επίσης, αν δεν κάνω λάθος (πρέπει να δω τον αθλητικό νόμο, διότι μπορεί και να μην ισχύει αυτό που λέω), ο τράκης δεν δικαιούται λόγω στέρησης φιλάθλου ιδιότητας να είναι μέτοχος, κλπ., άρα (αν είναι όντως έτσι) είναι τεράστια παράλειψη της ΕΕΑ που δεν του έχει τάξει προθεσμία να μεταβιβάσει τις μετοχές του σε άλλον

επίσης, τα λεφτά στον καλάθη, ραντούλιτσα, κλπ., δεν θα πρέπει να δούν οι υπεύθυνοι (π.χ. Δ.Ο.Υ.) από που προήλθαν? π.χ., τα έβαλε (έστω τις προκαταβολές) ο μάνος παπαδόπουλος? είναι στο business plan της κερδοφορίας τα ποσά αυτά των εκατομμυρίων? μήπως πληρώνονται στην Κύπρο, από άσχετες (sic) εταιρείες? (dummy compamies)

τέτοιες πρακτικές γενικά ενέχουν συνήθως σωρεία αδικημάτων φορολογικής κυρίως φύσης, όπως άλλωστε όλα τα χρόνια του ποα, τα έχεις πει εσύ πολύ ωραία σάββα

οπότε λοιπόν καλό είναι αφού πάρουν το σκεπτικό οι πρόεδροι, ναι, να ζητήσουν την τιμωρία

ο μπαλτάκος επειδή είναι μεγάλη πουτάνα (θεωρώ ότι ΓΝΩΡΙΖΕ την κρίση της ΕΕΑ) έχει από χθες/προχθές βάλει τον ποα να ρίξει τόνους, να λέει "όχι στην αντιπαράθεση εκτός γηπέδου", κλπ., δηλαδή κάνει την ανάγκη φιλοτιμία (αφού έχει χάσει ΟΛΕΣ τις υποθέσεις), ελπίζω ειλικρινά, επειδή τέτοιοι άνθρωποι και τέτοια κωλοσωματεία δεν έχουν μπέσα (διαχρονικά αποδεδειγμένο για ποα, αεκ, κλπ.) να μην ενδώσουν τα αδέλφια λόγω αξιοπρέπειας και να μην το αφήσουν (θα τους ασκηθεί υποθέτω τεράστια πίεση να μην το συνεχίσουν, κλπ., τόσο από τα media όσο και από τους "θεσμούς", όπως ο κοντονής με τον τόμυ σχοινά, η ομοσπονδία με τον σωλήνα, κλπ.), να μην επαναληφθεί το ιστορικό "λάθος" του ανδριανόπουλου

και ευτυχώς που αυτό έγινε σε χρόνο που τους πήραμε ήδη το πρωτάθλημα και τους ξεβρακώσαμε, αλλιώς θα έλεγαν πως χάσανε την κούπα λόγω αναταραχής, κλπ., ουστ

(γενικά) μπόχα βρώμα του παο η ιστορία, τα έχουμε πει

Εικόνα savvas gridlock

''επίσης, αν δεν κάνω λάθος (πρέπει να δω τον αθλητικό νόμο, διότι μπορεί και να μην ισχύει αυτό που λέω), ο τράκης δεν δικαιούται λόγω στέρησης φιλάθλου ιδιότητας να είναι μέτοχος, κλπ., άρα (αν είναι όντως έτσι) είναι τεράστια παράλειψη της ΕΕΑ που δεν του έχει τάξει προθεσμία να μεταβιβάσει τις μετοχές του σε άλλον''

Προφανως και υποχρεωθηκε να μεταβιβασει τις μετοχες στο Μανο Παπαδοπουλο, αλλιως γιατι να μπει σε αυτην τη διαδικασια;

Εικόνα thita

Για να μην θεωρείται συνδεδεμένο με την ΚΑΕ πρόσωπο και να μην συμμορφώνεται με τις ποινές,χωρίς συνέπειες για την ομάδα.

Είδες όμως ελπίζω τις αλλαγές που ψήφισαν οι ομάδες στον πειθαρχικό κανονισμό σήμερα η χθες ε

Όχι τίποτε άλλο δηλαδή,αλλά ευτυχώς που βγάζει καμία ανακοίνωση η ομάδα και οι πρόεδροι και ενημερωνόμαστε,αλλιώς αν περιμέναμε από τους ΑΡΔ να μάθουμε,γαμησε τα,το μόνο που ξέρανε να γράψουνε είναι πως και καλά όλες οι ομάδες πήραν το μέρος του ποα για τη συγχώνευση των ποινών κλπ.

Ουστ

Εικόνα jole11canezza

ΣΤΗΝ Α2 ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.. ΣΤΗΝ Α2 ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ. Η ΦΡΑΣΗ "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ" ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΣΤΙΑ. ΣΤΗΝ Α2 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. Ο ΦΑΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ...ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΑΚΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ Α2...ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΦΙ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ. Η SPORT DAY ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΣΜΕ. ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗΝ Α2. ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΤΟ.

ΥΓ. ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Εικόνα Spiros Legend

Έτσι και έμπαινε κανένας πραγματικός αδιάφθορος από Σ.Δ.Ο.Ε.,όχι Α2,ούτε στο Γ τοπικό της Αθήνας δεν θα έπαιζαν οι αρχιαπατεώνες,έχουν την πουστιά σε ημερησία διάταξη,τέτοια σαπίλα παγκοσμίως δεν έχει ξαναυπάρξει...