ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΟΣΚΩΤΑΣ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ



Επειδή η κατάσταση με ορισμένους στο Internet έχει παραγίνει, θα αφιερώσουμε ακόμη ένα άρθρο στο θέμα.
 
- Κατηγορούν πολλοί το ΜΑΡΙΝΑΚΗ ''έχεις γεμίσει την Ελλάδα γαυρο-παραρτήματα, μοιράζοντας λεφτά δεξιά κι αριστερά σε ομάδες-δορυφόρους του Ολυμπιακού''. Αυτά προσπάθησε να κάνει ο Κοσκωτάς, στους 11 μήνες που έμεινε στον Ολυμπιακό (Νοέμβριος 1987-Οκτώβριος 1988). Ανακοινώθηκαν επισήμως από τον επίτροπο Παπαδάτο στοιχεία για λεφτά που βούταγε ο Κοσκωτάς από την Τράπεζα Κρήτης και τα μοίραζε σε παίκτες-παράγοντες αντιπάλων ομάδων, στις 22 Νοεμβρίου 1988, πάνω στην κορύφωση του ''σκανδάλου Κοσκωτά''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΙΛΑΘΛΟΣ 23-11-1988
 
 
  
 

 
- Κατηγορούν κάποιοι το ΜΑΡΙΝΑΚΗ ''βάζεις χέρι στα τεράστια έσοδα από τις πωλήσεις των παικτών, τα οποία παντελονιάζεις και με αυτά παριστάνεις τον πρόεδρο''. Τα λεφτά από τις πωλήσεις μένουν στην ΠΑΕ και απαγορεύεται να τα ''παντελονιασει'' κάποιος μέτοχος. Αυτό το παράνομο ''παντελόνιασμα'' έκανε ο Ανάργυρος Σαλιαρέλης με την πώληση Ντέταρι στην Μπολόνια το 1990, όταν και πήρε τα λεφτά των Ιταλών και τα παρουσίαζε ως δικά του, βάζοντάς τα στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ το 1991 (η οποία φυσικά κρίθηκε άκυρη γι'αυτόν το λόγο λίγους μήνες αργότερα). Ορίστε τα στοιχεία.
 
- Κατηγορούν κάποιοι το ΜΑΡΙΝΑΚΗ ''φουσκώνεις επίτηδες τα ποσά που φαίνεται πως δίνει η ΠΑΕ σε συμβόλαια παικτών. Στην πραγματικότητα δίνεις πολύ λιγότερα και τη διαφορά την βάζεις στην τσέπη σου, παντελονιάζοντας έσοδα από τα ταμεία της ΠΑΕ''. Αυτό έκανε ο Ανάργυρος Σαλιαρέλης π.χ. στην αγορά των 3 Σοβιετικών, Προτάσοφ-Σάβιτσεφ-Λιτόφτσενκο. Π.χ. το συμβόλαιο του Προτάσοφ φαινόταν πως ήταν 8 εκ. δολάρια, αλλά το πραγματικό ήταν 3,2 εκ. δολάρια, όπως βρήκαν οι ορκωτοί λογιστές.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ 6-6-1991
 
 
 
Όλα τα παραπάνω προέκυψαν από εκθέσεις αρμοδίων, ορκωτών λογιστών-επιτρόπων τραπεζών κι από συμβόλαια παικτών κατατεθειμένα στις αρμόδιες Αρχές. Όταν εμείς μιλάμε για ''στοιχεία'', εννοούμε τέτοιου είδους στοιχεία, από τους αρμοδίους. Όχι ''στοιχεία απ'το μπακαλοτέφτερο'' του μέσου ιντερνετικού σχολιαστή, τύπου ''πήρες 10 εκ. ευρώ γι'αυτήν τη μεταγραφή, έδωσες 5 για να αγοράσεις αντικαταστάτη, άρα τα 5 εκ. ευρώ της διαφοράς τα παντελόνιασες πρόεδρε''.
 
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ (ΕΙΔΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΟ INTERNET, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ...) ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΚΩΤΑΣ Ή ΣΑΛΙΑΡΕΛΗΣ, ΓΙΑΤΙ

 
ΥΓ. 1 Εδώ θα πει κανείς ''φώναζαν πόσο το έστησες χοντρέ στο 1-1 με το βάζελο πρόπερσι, λες κι ο Μαρινάκης είναι ο Σαλιαρέλης του 1990, με το στημένο 3-4''. Η μαλακία πάει σύννεφο.
 
ΥΓ. 2 Μιλάμε για το Σαλιαρέλη που βούταγε λεφτά μέχρι κι από τις...φόρμες των παικτών. 2.000 φόρμες, 59 εκ. δραχμές ''παντελόνι'' ο Ανάργυρος. Συγκρίνεται αυτός με το ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Τσαπρρρρ ζώα...

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

MAGES MHN MASATE, MHN TRWTE THN PROPAGANDA TWN APENANTI - EDW GNWRIZW ATOMA VAZELOUS POY EXOUNE 20 PSEUTIKOUS LOGARIASMOUS (KAI TOYS EXW DWSEI APO AUTO EDW TO VHMA TOU RATM) POY GRAFOUNE SAN OLYMPIAKOI KAI KATHGOROUN TON PROEDRO....EXOUNE FAEI TERASTIA HTTA APO TON VAGELA KAI TON POLEMOUN ME TO MONO OPLO POY EXOUN (TO OPOIO EINAI KAI TSAMPA): THN LASPH. RIXE LASPH, OLO KAI KATI THA MEINEI...TA IDIA DEN KANEI KAI O PAIDOFILOS / FOROFYGAS / LATHREMPORAS TOUITIS ALASKOUZOS???? EDW EFTIAXE ATHLITIKO SITE MONO KAI MONO GIA NA POLEMAEI TON MARINAKH...

RE MOUNIA APENANTI, PARTE TO XAMPARI: OTI KAI NA LETE, OSOUS PSEUTIKOUS LOGARIASMOUS FTIAXETE STO INTERNET, OSES MALAKIES KAI AN GRAPSETE, ENA PRAGMA NA XERETE:

SAS GAMAEI O VAGELAS KAI THA SYNEXISEI NA SAS GAMAEI!

Εικόνα savvas gridlock

''EDW EFTIAXE ATHLITIKO SITE MONO KAI MONO GIA NA POLEMAEI TON MARINAKH...''

Λες για το sdna.gr, ε, που χρηματοδοτείται μέσω της off shore Κυπριακής εταιρείας ΠΑΡΑΛΟΤ από τον Γιάννη Αλαφούζο και τον ΣΚΑΙ;

Εικόνα REDNYC

ETSI MPRAVO! SIMERA FAGANE ALLI MIA FAPA TA SINETAIRAKIA, EURWPAIKH AYTH THN FORA...

http://www.sport24.gr/football/omades/Olympiakos/kathggeile-pao-kai-paok...

Εικόνα thita

Που τα βρίσκεις ρε φίλε όλα,μπραβο

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Οχι ρε Σάββα,κάνει τέτοια πράγματα ο Αφραγκούζος;Πέφτω από τα σύννεφα τώρα,αυτό το "τίμιο" (κενό για έμφαση) "παλικάρι"; (ολοκλήρωσα).

Εικόνα thita

δυστυχώς φίλε έχεις δίκιο

Εικόνα john

Άλλο ενα ξεκωλιασμα

Η κατάσταση στο ιντερνετ γνωστή απο το 2012 και μετα. Εχει αναχθεί σε μόδα το να βρίζεις τον Μαρινάκη για ολα τα παραπάνω.Ειναι τοσο μεγάλος ο οχετός που γράφεται καθημερινά που ακόμα και μερικοί καλοπροαίρετοι τσιμπάνε. " Τι γίνεται ρε πούστη μου τόσοι τον βρίζουν ε κατι παραπάνω θα ξέρουν ας μπω κι εγω στο χορό." Γράφονται τέρατα καθε μέρα. Κανεις δεν μπαίνει στο κόπο να εξετάσει τα σωστά της προεδρειας του τα τελευταια χρονια. Το οικονομικό νοικοκύρεμα το 5/5,τα τρία Νταμπλ,την πορεία στην Ευρώπη,τους παίκτες εγνωσμένης αξίας που έφερε.... Εχει κάνει και αρνητικά μερικά εξ αυτών πολύ σοβαρά οπως η προπονητοφαγια που την εχει κληρονομήσει απο τον Κόκκαλη.

Δε ξερω τι να πω ειλικρινά. Ισως ο Μαρινακης εξιδανικεύσει και αγαπηθεί απο τον κόσμο αμέσως μετα το πέρας της θητείας του ως πρόεδρος του Ολυμπιακού. Οπως ακριβώς οι τενεκέδες που έβριζαν τον Κόκκαλη και τωρα τον αναπολούν, ετσι και οι μελλοντικοί τενεκέδες θα βριζουν τον επόμενο πρόεδρο αναπολώντας τον Μαρινάκη. "Τι σαπακια μας φέρνεις ρε άχρηστε παλια είχαμε Μαρινάκη που μας ειχε μόνιμα πρωταθλητές με μπαλαρα στην Ευρώπη και παικταράδες."
Ειλικρινά μάγκες σαν να το βλεπω μπροστά μου το σκηνικό. ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ.

Ετσι δεν εγινε άλλωστε και με τον Ερνεστο? Ετσι δεν εγινε και με τον Τζόλε?

Εικόνα john

"Εξιδανικευτει" αντί για εξιδανικεύσει. Γαμω την ορθογραφία και την αυτόματη γραφή του ipad.