Ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ



Πριν λίγο, υποβιβάστηκε οριστικά η Κέρκυρα, με απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.
 
Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ  συνεκδικάζοντας τις εφέσεις της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, του Υπεύθυνου Ασκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. ΠΑΝ.ΚΑΡΡΑ και της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ κατά της υπ΄αριθμ. 244/28-7-2015 απόφασης της ΠΕ/S.L. και της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, με την υπ΄αριθμ. 67/7-8-2015 απόφασή  της δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσίαν αυτές. Η απόφαση αφορά στο πόρισμα της ΕΕΑ που διαπίστωσε πρόβλημα στο μετοχικό κεφάλαιο της Κέρκυρας.
Εξαφανίζει την προσβαλλόμενη  δι΄ αυτών 244/2015 απόφαση της ΠΕ/SUPER LEAGUE. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ την πειθαρχική ποινή της αποβολής από το Πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Διατάσσει την απόδοση των παραβόλων στη ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ.
Επίσης, με την υπ΄αριθμ. 66/7-8-2015 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει  κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ κατά της από 21-7-2015  απόφασης  του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL  LEAGUE και της  ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ.
 
Παραθέτουμε πτυχές της ακροαματικής διαδικασίας, για να φανεί ξεκάθαρα το γιατί τιμωρήθηκε η Κέρκυρα.
 
Αφού, λοιπόν, αρχικά η πλευρά της Κέρκυρας επιχείρησε να αντικρούσει τις εφέσεις του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα (επικαλούμενη ότι δεν θα έπρεπε να έχει υπάρξει λόγω του αυτοδιοίκητου) αλλά και των Λεβαδειακού και Απόλλωνα Σμύρνης (θεωρώντας ότι δεν συντρέχουν λόγοι) καταθέτοντας ενστάσεις, ακολούθως επιχειρηματολόγησε μπαίνοντας στην ουσία. Και εκεί ακούστηκαν αρκετά αποκαλυπτικά στοιχεία…
Οι δικηγόροι της Κέρκυρας Παντελής Αζαριάδης (και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αθανάσιου Ίσσαρη), Γιώργος Σωτηρόπουλος και Αργύρης Λίβας τόνισαν ότι η ομάδα κακώς διώκεται, επισημαίνοντας ουσιαστικά ότι το ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα στους Γιώργο Λιμπάντζη και Χάρη Κουτσούρη, που ήταν η… πέτρα του σκανδάλου για να αποφανθεί περί εικονικής μεταβίβασης η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ήταν προϊόν… εκβίασης!
Αυτή η κρίση προκλήθηκε από σχετικό ερώτημα του προέδρου της Επιτροπής Νικόλαου Λεοντή, ο οποίος αναρωτήθηκε αν το εμφανιζόμενο ιδιωτικό συμφωνητικό ήταν μέσο εκβίασης. Τότε οι συνήγοροι των Φαιάκων αποκρίθηκαν καταφατικά, με τον Λίβα να λέει «εσείς τι λέτε, δεν είναι;».
Είχαν προηγηθεί οι τοποθετήσεις των νομικών συμβούλων της Κέρκυρας πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να μη φαίνεται ο Λιμπάντζης για να χρειάζεται να εμφανίσει ως ιδιοκτήτη εικονικά τον Ίσσαρη, ενώ παράλληλα επισημάνθηκε ότι για να είχε πραγματική ισχύ το περιβόητο συμφωνητικό θα έπρεπε να υπάρχει και η υπογραφή τρίτου συμβαλλόμενου και συγκεκριμένα του Ίσσαρη πέραν των Λιμπάντζη - Κατσούρη, αν πράγματι ήταν «μπροστινός» κάποιου και όχι πραγματικός ιδιοκτήτης της Κέρκυρας.
«Πρώτα πρώτα ο Λιμπάντζης είχε κάτω από το 10% των μετοχών και δεν συντρέχουν λόγοι να μην του επιτρέπεται να φαίνεται αν υπήρχαν εναντίον του καταδικαστικές αποφάσεις, επί παραδείγματι για φορολογικούς λόγους, ώστε να μην μπορεί επί μία δεκαετία να έχει σχέση με την ΠΑΕ λόγω κωλύματος. Από εκεί και πέρα, αν ο Λιμπάντζης ήταν πραγματικά ο ιδιοκτήτης της ομάδας, γιατί δεν έκανε συμφωνητικό με τον Ίσσαρη, που θα τον έβαζε εικονικά στη θέση του ως αχυράνθρωπο;», αναρωτήθηκε ο Λίβας.
Κάπου εκεί, όμως, ήρθε και η είδηση ότι αυτό το περίφημο συμφωνητικό δεν ισχύει…
«Υπάρχει μεταγενέστερο ιδιωτικό συμφωνητικό που ακυρώνει το προγενέστερο και σας το έχουμε προσκομίσει», υπογράμμισαν οι δικηγόροι της Κέρκυρας.
Μάλιστα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων κάποια στιγμή αναρωτήθηκε για ποιο λόγο να κάνουν ιδιωτικά συμφωνητικά στην Κέρκυρα, για να λάβει την απάντηση από τον Λίβα: «Στην πραγματικότητα ο Λιμπάντζης εγγυάται με αυτό τον τρόπο τη φερεγγυότητα του Ίσσαρη στον Κατσούρη… Αυτό ήταν το σκεπτικό».
Από εκεί και πέρα, η πλευρά της Κέρκυρας υπογράμμισε ότι το περιβόητο άρθρο 69 παράγραφος 12 που επικαλέσθηκε η ΕΕΑ αφορά το μπάσκετ και το βόλεϊ και όχι το ποδόσφαιρο.
Παράλληλα υπογραμμίσθηκε ότι η έκθεση της ΕΕΑ δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτική, αλλά ταυτόχρονα καλεί το πειθαρχικό όργανο του ποδοσφαίρου να αποφασίσει για το αν συντρέχει λόγος υποβιβασμού ή μη.
Να σημειωθεί επίσης ότι οι Φαίακες κατέθεσαν έγγραφο της ΕΕΑ που δείχνει ότι το μέλος της Επιτροπής Δημήτρης Παπασπύρου ενώ ήταν απών κατά τη συζήτηση της υπόθεσης, εν συνεχεία εμφανιζόταν να ψήφισε επί της υποθέσεως της Κέρκυρας. Έτσι επί της ουσίας η Κέρκυρα θέλησε να δείξει πως η έκθεση της Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την Κέρκυρα είναι διάτρητη και προβληματική ως προς την εγκυρότητα της.
Ακόμα οι δικηγόροι της Κέρκυρας τόνισαν ότι η δική τους περίπτωση είναι ίδια ακριβώς με αυτή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την οποία η ΕΕΑ δεν έστειλε καν στα αντίστοιχα πειθαρχικά όργανα του μπάσκετ έκθεση για το αν πρέπει να υποβιβαστούν ή όχι οι «πράσινοι» με αφορμή μια εικονική μεταβίβαση μετοχών.
Τέλος, υπογραμμίσθηκε ότι η ΕΕΑ δεν προχώρησε σε ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της Κέρκυρας και αυτό δείχνει πολλά…
Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του δια του δικηγόρου του Δημήτρη Βαγιάκου τόνισε ότι θα πρέπει να τηρηθούν οι διατάξεις του αθλητικού νόμου και επισημαίνοντας ότι ο νομοθέτης δίνει την ακόλουθη εναλλακτική στην περίπτωση της Κέρκυρας: Είτε να υποβιβαστεί είτε να αποβληθεί από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και τίποτα περισσότερο.
«Υπάρχουν λόγοι δημοσίου συμφέροντος και η παράβαση χαρακτηρίζεται βαρία. Άρα δεν υπάρχει κανένα περιθώριο στην ΕΠΟ. Λανθασμένα η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή μπήκε στην ουσία της υπόθεσης», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο νομικός σύμβουλος των Βοιωτών, ο οποίος εξήγησε το έννομο συμφέρον των «πράσινων», οι οποίοι κατέλαβαν την 15η θέση και εφόσον υποβιβασθεί η Κέρκυρα θα βρεθούν στην 14η και θα παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα.
Σε ερώτηση του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων Λεοντή για το πώς βρέθηκε αρχικά στα χέρια του Εργοτέλη (οι Κρητικοί έκαναν καταγγελία στην ΕΕΑ) το περίφημο ιδιωτικό συμφωνητικό Λιμπάντζη - Κατσούρη, ο Βαγιακός τόνισε ότι το πήρε από τηλεοπτικό σταθμό, που είχε αποκαλύψει αρχικά το όλο θέμα με το πρόβλημα της Κέρκυρας.
Ο Απόλλων Σμύρνης με τη σειρά του δια του δικηγόρου του Μηνά Λυσάνδρου υπογράμμισε ότι η αγωνιστική περίοδος έχει ολοκληρωθεί στη Σούπερ Λίγκα «πείτε μου αν δεν έχει, γιατί έπαιξε με την Μπριζ ο Παναθηναϊκός, παίζουμε με τις λέξεις» και η βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας θα έπρεπε να έχει επικυρωθεί.
Βέβαια η πλευρά του δικηγόρου των «κυανόλευκων» προφανώς αγνόησε εν προκειμένω ότι για τις θέσεις 1-5 έγινε μερική επικύρωση…
Από εκεί και πέρα, η πλευρά της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» υπεραμύνθηκε ότι έχει έννομο συμφέρον στην υπόθεση γιατί κατετάγη 3η στη Β’ Εθνική και πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που προβλέπεται αποβολή στην περίπτωση της Κέρκυρας θα έπρεπε να υποβιβασθεί ως επιπλέον ομάδα, πέρα από τις τέσσερις που προβλέπονται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Και επειδή είμαστε τρίτοι μετά την ΑΕΚ και τον Ηρακλή να προβιβαστούμε εμείς, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί σε αυτές τις περιπτώσεις».
 
Εστιάζουμε εδώ.
 
Από εκεί και πέρα, η πλευρά της Κέρκυρας υπογράμμισε ότι το περιβόητο άρθρο 69 παράγραφος 12 που επικαλέσθηκε η ΕΕΑ αφορά το μπάσκετ και το βόλεϊ και όχι το ποδόσφαιρο.
 

 
Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως ο μπασκετικός ΠΑΟ πρέπει να υποβιβαστεί, ενώ με δεδομένο πως η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν δέχτηκε το ότι αυτό το άρθρο αφορά μόνο το μπάσκετ και το βόλει, αυτό πρέπει να γίνει και για την ποδοσφαιρική ΑΕΚ, όπως έχουμε τονίσει σε σειρά άρθρων μας (π.χ. εδώ).
 
Αναμένουμε με αγωνία το πώς θα βρεθεί παραθυράκι για να την γλυτώσουν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Επίσης, αναρωτιόμαστε το τι θα γραφόταν σήμερα, αν ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ δήλωνε σε συνάντησή του με τη ΘΥΡΑ 7 Ο Κομπότης δεν ήταν σύμμαχος, αλλά είναι από τις λίγες εξαιρέσεις που είχε το θάρρος της γνώμης του και τελικά το πλήρωσε. Δεν είπα πως υπάρχει ο κύριος φούφουτος και είναι άγιος. Και ξαναλέω πως ο Κομπότης είχε τον θάρρος της γνώμης του και σήκωνε φωνή…” και λίγες μέρες μετά η Επιτροπή Εφέσεων της ''κόκκινης'' ΕΠΟ κρατούσε στη Superleague το Λεβαδειακό...

Σχόλια

Εικόνα thita

To ebala to link Kai sto allo ar8ro,Gia ton kontonh

To vazw Kai edw Gia auta pou leei pros to telos o kaisarhs, Gia ton niaou

http://www.sport24.gr/Columns/kaisaris/enas-o-kapodistrias-ki-enas-o-kon...

Εικόνα Pr0pheT7

Το μεγάλο λάθος του Αδριανόπουλου πρέπει να διορθωθεί ΤΩΡΑ!!! Να προσπαθούν να σε νικήσουν μόνο στο παρασκήνιο γιατί στο γήπεδο "'εν έχει αυτοκίνητο καρδιά μου" και να τους νικάς και εκεί!

Δεν υπάρχει πάτος σε αυτό το βαρέλι για αλογοτροφή και κούλα!

Εικόνα thita

Για τα της ΕΕΑ σε σχέση με Τρακη και Νίκου,άλλη ώρα εγώ...

Παράρτημα η Κέρκυρα ε,για φαντάσου.... Τότε πως έπεσε ρε παιδιά,αφού ο Μαρινακης ελέγχει την επο?! Έτσι δεν λέει ο παπαθεοδωρου?!

Από την άλλη,παράρτημα κι ο Λεβαδειακός. Βέβαια τον λιβανισε προχθές τον Κομπότη ο Αλαφούζος, αλλά εντάξει,ψιλά γράμματα αυτά για τους ΑΡΔ.

Όποτε παράρτημα ο ένας,παράρτημα κι ο άλλος, πάντα καταλήγουμε ότι φταίει ο μαρινακης. Σωστά? μπεεεεεε...

Το καλύτερο όμως είναι πως το συμφωνητικό λέει που βρήκαν για την εικονικότητα και ρίξανε την Κέρκυρα το έδωσε κάποιος από ένα κανάλι στον έργοτέλη και το έβγαλε αυτός στην επιφάνεια.

Ξεπερνάω το ποιο κανάλι, ποιος παρουσιαστής,που το βρήκε κλπ. (Για μένα είναι σαφές ότι πρόκειται για εκβιασμό) και απλά ρωτάω: ο εργοτελης,που οι ΑΡΔ λένε πως είναι και αυτός παράρτημα,γιατί πάει να ρίξει την Κέρκυρα,το άλλο παράρτημα? η είναι ψυχασθενής ο Μαρινακης λοιπόν η αυτά τα περί παραρτημάτων του θρύλου είναι στο μυαλό του σαγόνια και του Κορέα...

Αμήν Παναγία μου να δω ΚΑΕ ΠΑΟ και αεξαρα μια κατηγορία κάτω πάντως και θα βλέπω πέντε μέρες ΣΚΑΙ,το υπόσχομαι.

Υ.Γ. ο Μανωλάρος γράφει σήμερα ένα ωραίο: ΠΑΟ - μπριζ 0-0 ημίχρονο και 3-0 τελικό λέει,όπως ακριβώς θρύλος-Βέροια. Λέτε να τους καλέσει για κατάθεση ο Κορέας κι ο ανδρεαδης τους παίκτες της Παναθας? αν όχι,γιατί όχι? και αυτός ο αγώνας δεν ήταν στο κουπόνι του στοιχήματος?! Μήπως να αρχίσω να λέω γύρω γύρω ότι κάπου άκουσα πως κάπου είπαν κλπ. πως ο Χουχούμης έπαιξε στη Μαλαισία το σκορ? λέτε να γελάσουμε?

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το θέμα παρασοβάρεψε. Προσωπικά, δεν το πίστευα ότι θα ετίθεντο τέτοιο ζήτημα για ΚΑΕ ΠΑΟ και ΠΑΕ ΑΕΚ. Θα έχουν τρομερό ενδιαφέρον οι κινήσεις όλων των εμπλεκόμενων. Εμείς, πάντως, απαιτούμε από τις διοικήσεις μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, να κινήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να εξασφαλίσουν τη νομιμότητα και τη διαφάνεια.

Εικόνα john_7

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΑΥΡΟΥΣ!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ & ΥΠΕΡΘΕΜΑΤΙΖΩ ΣΕ ΟΛΑ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ???????? Ο ΝΙΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ!!!! ΦΕΤΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ 12 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ!!!!

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ. ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ e-mail ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

Με ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΥΓ. Ο ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΗΜΕΡΑ (ΚΑΜΠΙΑΣΟ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ!!!! (ΤΖΟΛΕ-ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ)

Εικόνα savvas gridlock

Καλησπερα Γιαννη. Εσβησα το mail σου, επειδη διαβαζουν πολλοι αντιολυμπιακοι τη σελιδα και ισως ειχες θεματα. Εμεινε για λιγα λεπτα, αν καποιος σε ενοχλησει, να μας το πεις να τον ξεφτιλισουμε (παντοτε με επιχειρηματα και ανταλλαγη αποψεων, ειναι πασιγνωστο πως απεχθανομαστε τη βια).

Αν θες να μας ρωτησεις κατι στο μελλον, στειλε στην επικοινωνια του σαιτ ή στο προφιλ μας στο φμπ. Το μειλ σου φυσικα το κρατησαμε.

Για τη συμβαση παραχωρησης, αν και ειναι πολυπλοκο το θεμα, δες εδω.

http://www.eksegersi.gr/%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C...

Εικόνα john_7

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΑΒΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ e-MAIL" ΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ=ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΝΑΤΑ!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΩΣΤΑ ΔΩΘΗΚΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ) ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ LINK (ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ)

Εικόνα red7neck

Ύστερα από τον αβυσσαλέο πόλεμο που έχουμε δεχθεί, καλό θα είναι οι διοικήσεις ΠΑΕ και ΚΑΕ να μην αφήσουν το θέμα να περάσει έτσι. Να επιμείνουν μέχρι τελικής πτώσεως. Αρκετά με τον κάθε λαθρέμπορα και κουραμπιέ!

Εικόνα KYTHNOS 7

Στην ΕΠΣΔΑ η κουλα και στην ΕΣΚΑΝΑ ο ποα...

Κι όπως έχω ξαναπεί... Στο διαολο κι ακόμα παραπέρα...βρωμολαμογια