Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ SDNA.GR ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ



Πρόσφατη ανάρτηση  στο site-ΒΟΘΡΟ του πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' Βασίλη Παπαθεοδώρου, υπαλλήλου πλέον και επισήμως του Ιωάννη Αλαφούζου, αφού είναι στέλεχος με εκπομπή από τη Δευτέρα που μας έρχεται στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM, ιδιοκτησίας του μπανιστηρτζή καναλάρχη.
 
Σε μία αποκάλυψη σοκ που θα συζητηθεί προβαίνει το SDNA αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στη γνωστή υπόθεση με το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά (μεταξύ άλλων) στο νησί της Μυκόνου, υπάρχει και αθλητική εμπλοκή! 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA ανάμεσα στις συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΛ.ΑΣ, υπάρχουν και κάποιες στις οποίες εμπλέκεται στέλεχος του Ολυμπιακού ονόματι Βαγγέλης, και μάλιστα ο αριθμός του τηλεφώνου του ανήκει στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ όπως διαπιστώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία! 
Οι συνομιλίες αυτές ανάμεσα στο στέλεχος του Ολυμπιακού είναι καταγεγραμμένες στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί και στην οποία εμπλέκονται και άλλα γνωστά ονόματα της «υψηλής» κοινωνίας και της ελληνικής showbiz.
Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια των εισαγγελικών αρχών, αφού νωρίτερα η Δίωξη Ναρκωτικών και η Ασφάλεια Αττικής κατάφερε να εξαρθρώσει το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, έχοντας προχωρήσει στην σύλληψη τριών ατόμων που φέρονται να έχουν στήσει την παράνομη σπείρα.
Το SDNA αποκαλύπτει το έγγραφο σοκ που καίει το στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ονόματι Βαγγέλης...
To έγγραφο έχει αποστολέα την Δίωξη Ναρκωτικών και παραλήπτη την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Σύρου
Την 14/08/2015 και περί ώρα 01:31, στη χώρα της Μυκόνου, ο...    ενεργώντας για λογαριασμό και  των υπόλοιπων μελών της εγκληματικής οργάνωσης, πώλησε σε ημεδαπό άνδρα (ονόματος Βαγγέλης) χρήστη της υπ.αριθμ 69.... τηλεφωνικής σύνδεσης ποσότητα ναρκωτικών με την κωδική ονομασία (2) προφανώς κοκαΐνη αντί αγνώστου χρηματικού ποσού ή άλλου ανταλλάγματος. Συνδρομητής της προαναφερθείσας τηλεφωνικής σύνδεσης είναι η Ολυμπιακός ΠΑΕ με έδρα Πειραιά, οδός Π.Λ. Αλεξάνδρας και Λιμ. Ζέας αρ. 2 με ΑΦΜ..... 

 
Όπως βλέπει κανείς και στα σχόλια από κάτω, με το όνομα ''Βαγγέλης'' που αναφέρει ο βόθρος, μα κυρίως με τον τρόπο που το αναφέρει, το μυαλό του κάθε βλάκα αντιολυμπιακού πάει στο ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Έλα όμως που απάντησε ο Κώστας Καραπαπάς στο facebook για το ''Βαγγέλη''.
 

 
Μιλάμε για το ίδιο site που το βόθρο και τις συκοφαντίες της greenwin Μπύρας 13 χθες στο ματς με την Καμπαλάρα,
 

 

 
με τα ''fight corruption not our passion'', δηλαδή ''πολεμήστε εσείς της UEFA την κόκκινη διαφθορά του γαύρου και όχι το δικό μας πάθος για τον ΠΑΟ'', αλλά και με το ''Platini-Theodoridis-Marinakis what are their goals on&off the field? Football development-fair play-antidoping, fixed games-corruption-black money-drugs, UEFA: How much is the penalty for the truth?'', δηλαδή ''Πλατινί-Θεοδωρίδης-Μαρινάκης (με κόκκινα γράμματα, δηλαδή υπηρέτες του γαύρου), ποιοι είναι οι σκοποί τους εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων; Μας λένε ότι είναι η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, το fair play και το αντιντόπινγκ εντός αγωνιστικών χώρων, αλλά στην αλήθεια εκτός αγωνιστικών χώρων οι σκοποί τους είναι τα στημένα ματς, η διαφθορά, το μαύρο χρήμα και τα ναρκωτικά, που όλα αυτά τα κάνει ο γαύρος. ΟΥΕΦΑ, πόσο πρόστιμο θα μας ρίξεις για τις αλήθειες που λέμε εμείς εδώ στη Θύρα 13;'', το sdna για όλα αυτά μας έγραψε 
 
Ένα πολύ εντυπωσιακό πανό της Θύρας 13 με σαφή μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση έχει κλέψει την παράσταση στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

''Εντυπωσιακό'' το πανό που σηκώθηκε με χρήματα του Αλαφούζου προς τους επιδοτούμενους οπαδούς της greenwin Μπύρας 13 (σε αυτά πρώτος είναι ο μπανιστηρτζής), σύμφωνα με τους υπαλλήλους του Αλαφούζου στο sdna.gr. Κι επειδή αρχίζουν και ξυπνάνε από χθες πολλοί βάζελοι, εντός κι εκτός συνδέσμων, με όσα γίνονται στην Μπύρα 13 και στην ΠΑΕ ΠΑΟ επί Αλαφούζου, βρήκανε τώρα το νέο παραμύθι στο sdna.gr, για το ''Βαγγέλη'' και τα ναρκωτικά της Μυκόνου. Εσάς του sdna.gr, δεν σας γαμάει μόνον ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ.
 

 
Σας γαμάει και ο Κώστας ο Καραπαπάς, πουτανάκια της δημοσιογραφίας. Όσο για το δικό μας πάθος, εμάς των γαύρων, που δεν χρειάζεται να το καταπολεμήσουμε, αυτό είναι.
 

 
Οι κωλοτρυπίδες σας είναι το πάθος μας. Κι αν το θέλετε και στα αγγλικά,
 
Your asshole is our passion. We are addicted to anal sex with you, green rabbits...
 
Υ.Γ. Κάπως έτσι στήθηκε και το άλλο σχετικό με ναρκωτικά παραμύθι εναντίον του Θρύλου, αυτό του Noor One. Με τέτοια ''στοιχεία'', από τους ίδιους πρωταγωνιστές. Δυστυχώς κι εκεί ''τσιμπάνε'' πολλοί δικοί μας οπαδοί από την προπαγάνδα των απέναντι, αλλά σε λίγο καιρό θα κρύβονται οι εμπνευστές αυτής της υπόθεσης...

Σχόλια

Εικόνα GTZANINIS7

ΕΠΕΣΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΚΟΝΤΖΟΥ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΣΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ.ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ!!ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ??

Εικόνα savvas gridlock

Δεν βαζει ο μπανιστηρτζης να την πεσουν σε αλλους. Μονοι τους οι επιδοτουμενοι οργανωμενοι βαζελοι τραμπουκιζουν και κοπανανε οποιον γραφει ή λεει κατι που δεν γουσταρουν.

Εικόνα red7neck

Αναρωτιέμαι πως αυτή η βοθροσελίδα είναι ακόμη ανοιχτή και δεν έχει κλείσει με τις τόσες μηνύσεις!! Αλήθεια έχουν πληρώσει τίποτα? Πουτάνα Λαλάκη, γαμώ τον Παναθηναϊκό σου και τα λεφτά που παίρνεις από τον Αλαφούζο να τα δίνεις στους γιατρούς,υπάλληλε-ρουφιάνε!!

Επίσης, το παρατηρήσατε ότι αυτό το άρθρο είναι ανώνυμο? Βρε μήπως ήταν ο Αρούλης ο Ασβεστάς (η πόρνη με το καπέλο), μήπως ήταν ο Θωμαϊδης(ο Σαγόνιας Ινσπέκτορ Κλουζώ), μήπως ήταν ο Αυλακιώτης (η τιτίκα με τα γυαλάκια που η μαμά του κάνει τα καλύτερα τσι****) ή μήπως ήταν ο Λαλάκης (που ακόμη πονάει ο πισινός του από τον αποκλεισμό του περίγελου της Ευρώπης φα-παναθηναϊκουλη)??

Sucking
Dicks
Network
Association

Εικόνα CVRED

Δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο. Και εγώ αν πάω και την πιώ και με πιάσουν, το αφεντικό μου (αν είχα) θα πάνε μέσα γιατί μου έχει δώσει εταιρικό τηλέφωνο.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Εικόνα MIKE.A

Σημερα ηταν η τελευταια μεσονυχτια εκπομπη του Γαυρου Ηρακλη Αντυπα στο σπορτ φμ του Αφραγκουζου εκει που παει οπως διαβασα εδω μεσα ο πουστοΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ! Δεν ακουσα απο τη αρχη την εκπομπη για να μαθω γιατι φευγει! Μηπως ξερει κανενας; Μηπως εχουν αρχισει να διωχνουν τους Γαυρους μεσα απο τον σταθμο; Ξερει κανενας παιδια;

Εικόνα savvas gridlock

Φευγουν οι γαυροι απο εκει, ερχονται Παπαθεοδωρου-Θωμαιδης. Αθλητικος ΣΚΑΙ θα γινει.

Εικόνα FotisPerama

Γαμησε τους Βαγγελα

Εικόνα Ben

Εκεί που τα βάλανε, θέλει γιατρό, πλέον, για να τα βγάλουν...
Και όχι ΩΡΛ...

Εικόνα apostolos gaganis

Μια ερώτηση: Αυτά τα...περισπούδαστα πανό, μετά τον αποκλεισμό του Βάζελου, ξέρει κανείς να μου πει πού τα βάλανε;

Εικόνα CVRED

Μόνο αυτό ρε Απόστολε;
Εδώ δεν ξέρουν να γράψουν το όνομα τους στα Αγγλικά οι αούγκανοι και έγραψαν ολόκληρη έκθεση θέλουν να μας πουν τώρα...

Εικόνα Ben

Εκεί που τα βάλανε, θέλει γιατρό, πλέον, για τα βγάλουν...
Και όχι ΩΡΛ...

Εικόνα Red Dragon

Μπραβο παιδες για το αρθρο.
24 ωρες περιπου μετα τον πιο εξευτελιστικο αποκλεισμο Ελληνικης ομαδας εβερ ¨συμπτωματικα¨ επελεξαν να προβαλλουν την συγκεκριμενη ειδηση.Και παρε ξανα τα ¨σοκ¨ απο την μια,τα ¨αποκλειστικα¨ απο την αλλη,σαλτσες και φυσικα πεταμε και το ονομα Βαγγελης για να τσιμπησουν τα πρασινα λοβοτομημενα οντα.
Αν απο τωρα ξεκινησαν το επικοινωνιακο πανηγυρακι μετα απο τον βιασμο απο τους Αζερους φανταζομαστε τι εχει να ακολουθησει στην πορεια οταν φυσικα χαθει απο νωρις και το ονειρο του τιτλου που φετος το αναφερουν περισσοτερο απο ποτε.
Ξεμπροστιαστε τους με καθε τροπο και ευχομαι η ομαδα να τους ξεβρακωσει κυριολεκτικα.

Υστ.Για ενα πανο στο Καραισκακης οι κατω σειρας ειχαν μεινει αδειες σε ματς στην φαση των 16 κοντρα στην Μαντσεστερ.
Θελω να δω για τους ξεφτιλες που διασυρουν το Ελληνικο ποδοσφαιρο με καθε πιθανο και απιθανο τροπο εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου τι θα γινει.
Εχουν πειστει πλεον οτι υπαρχει παραγκα στην Uefa.
Οσον αφορα τα πανο της Μπυρας 13 μιλαμε για πραγματικους στοκους και φυσικα γνωριζουμε ποιος κρυβεται πισω απο την κινηση αυτη.
Ηδη σε λιγο καιρο θα πρεπει να πληρωσουν προστιμο για την υποθεση με το Cas.Τους βαλανε για τα καλα στην μπουκα.
Ας προσεχαν.

Εικόνα Αλέξανδρος

Ο Ολυμπιακός ρε παιδιά φταίει για το προπατορικό αμάρτημα;

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Ο Καραπαππας ζωγραφισε σημερα.
Τον εχω σκατωσει και μπινελικωσει πολλες φορες.
Αλλα σημερα με εκανε να γουσταρω.
Μπραβο ρε φιλε,τετοιες αντιδρασεις θελουμε.
Σε περιμενω ακομα πιο μαχιμο.

Υ.Γ) Ακουσα οτι με 20 φραγκα η μανα του Λαλακη κανει πληρες προγραμμα.Αν γνωριζει καποιο απο τα παιδια του σαιτ να με πληροφορησει γιατι απο Τρικαλα μαζευτηκαμε 4 πουλμαν και θελουμε να ξερουμε ποσο χρεωνει για γκρουπακι.

Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Εικόνα Κωστας 7

Στα τεσσερα πουλμαν τα δυο δωρο..Αν παλι δεν υπαρχουν ''μπικικινια'' μπορουν να την ''θοπευσουνε'' μονο τα δυο πουλμαν που θα ειναι δωρο.
Τοσο δρομο θα κανουν τα παιδια...

υγ.Παρακαλουνται τα υγρα να μαζευονται διπλα απο την φαπαθεωδορα σε εναν κουβα ωστε μολις περασουν τα πουλμαν να κανει ενα σπερματοντουζ.

Εικόνα Ο ΣΑΚΑΦΛΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ

Χαχαχα!!
Μηπως δεχεται και την καρτα αλληλεγγυης που μας εκανε δωρο η κυβερνηση Τσυριζα;
Τι να κανουμε ρε Κωστα,λαικα παιδια ειμαστε.
Τουλαχιστον να μην αφησουμε τη Λαλακαινα απληρωτη!
Θα μας βγαλει στη σεντρα ο Φαπαθεοδωρου.
Φαντασου τιτλο στο skatodna:
''ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΠΙΤΣΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΓΚΑΣΤΡΟΓΑΛΟ ΤΗ ΛΑΛΑΚΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ! ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟΣΦΙΓΚΤΗΡΑ ΤΗΣ!"

Εικόνα john

Οσο καλος χριστιανός και να ειμαι όσο και αν απεχθάνομαι και καταδικάζω τη βία απο όπου και αν προέρχεται καθώς προτιμώ να λύνω τις διάφορες μου με δημοκρατικό και ήρεμο τροπο (sic) ειναι μερικές φορες που δεν παει αλλο... Μίλαμε για ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΗΣ.Μιλαμε για ΚΑΘΑΡΟ ΜΙΣΟΣ.Μιλαμε για χυδαία και άνανδρη επίθεση για αλλη μια φορα στον Ολυμπιακο και στον πρόεδρο του. ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ..ΞΑΝΑΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ.ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΟΑΕΔ.ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΛΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΑ.ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.Ξερεις καλα οτι αυτοι οι άνθρωποι σε μισούν και σε απεχθάνονται.Ξηγησου του αντρίκεια και χωστου τη χοντρή σου ψωλη μεσα στον πάτο του οπως έκανες τον Μάρτιο του 2014, Καντον να παρακαλάει για ενα κομμάτι ψωμί. Στείλ τον στο διάολο. Δε παει αλλο αυτη η κατάσταση.

Παλι καλα που έχουμε και εσάς να ξεσκεπάζετε τις πουστιες τους γιατι ολα τα αλλα ολυμπιακά site κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Εικόνα savvas gridlock

Είχε ντραπεί κόσμος δικός μας τότε, επειδή ''είναι αλήτης ο Μαρινακης, τραμπουκιζει τους δημοσιογραφους που του κανουν κριτικη, τους απολυει απο τις δουλειες τους, ειναι ανεξελεγκτος, μας ντροπιαζει. Δεν θελουμε τετοιον προεδρο''. Δεν απανταει η ΠΑΕ, δεν ασχολειται με την προπαγανδα των απεναντι, ''πού είναι η ΠΑΕ, ό,τι θελουν κανουν οι αλλοι, κανεις δεν απανταει''. Οταν ασχολειται η ΠΑΕ, ''Μαρινακη ασε τους δημοσιογραφους και παρε καναν παικτη. Μας ντροπιαζεις οταν δεν αφηνεις τους αλλους να λενε ό,τι θελουν''.

https://www.youtube.com/watch?v=GM_xiMhUmxI

Περα απο αυτα όμως, για'μενα δεν πρεπει να χανει κανεις τη δουλεια του. Ουτε ο μουλος ο Παπαθεοδωρου. Αλλο το ενα, αλλο το αλλο.

Εικόνα CVRED

Όπως τα λες Σάββα. Κανείς δεν πρέπει να χάνει τη δουλειά του. Αλλά αυτό που κάνουν κάτι Φαπαπαθεοδώρου και Χαλβεστάδες, δεν είναι δουλειά. Είναι ξεφτίλα. Και αν συνεχίσουν έτσι, δεν θα είναι το μόνο που θα χάσουν.

Εικόνα john

Οποίος δεν κανει συνειδητά σωστά τη δουλεια του και κυρίως οποίος τρέφει με ψέματα το κοινό στο οποίο απευθύνεται για να ικανοποιήσει τον εργοδότη του σπιλώνοντας με αχαρακτήριστες κατηγορίες και συκοφαντίες έναν άνθρωπο, πρεπει να καταλήξει κλοτσηδόν στον ΟΑΕΔ.Μιλαμε για μια κατάσταση που εχει ξεπεράσει την έννοια της πουστιας. Παντα οταν πέφτω πάνω στον Παπαθεοδωρου ανεβάζω πίεση. Αλλα μετα σκέφτομαι τη σοφή κουβέντα που μου ειχε πει παλια ο vagio (αυτός και άλλοι σαν αυτόν γίνονται γαύροι για 10 ευρώ αυριο το πρωι ) και λεω πως δεν αξίζει να ασχολούμαι και να χαλάω την υγεία μου για έναν τέτοιο αλήτη.

Εικόνα thita

Σάββα νομίζω τα αδικείς τα παιδιά. Είναι πολύ λογικό όχι μόνο ο μέσος βαζελος,αλλά και ο μέσος δημοσιογράφος να μην αποκλείει ο πρόεδρος στον ελεύθερο χρόνο του ανάμεσα σε Λονδίνο,Πειραιά,νέα Υόρκη και όταν δεν ασχολείται με τον Θρύλο η καμία εκατοστή βαπόρια,να πουλάει γραμμές στη Μύκονο και να κλείνει ξαπλώστρες στον Ορνό για χαρτζιλίκι,ξέρεις τι συμβόλαιο έχει δώσει στον Τζαναρη?που θα βγουν αυτά τα λεφτά?

Εικόνα Κωστας 7

Ετσι ακριβως ρε thita.Ασε που εχω αρχισει να πιστευω οτι ο Μαρινακης ειναι κανενας μπροστινος μουτσος καποιου εφοπλιστη που παει για το μεροκαματο.

υγ.Απο εχτες εχω κοψει φιλους ,παρεες ,συγγενεις και συνεργατες δεν μιλαω ουτε στην γυναικα μου.Εχω αρχισει να πιστευω οτι πλεον αν καποιος κανει το παραμικρο υπαρχει περιπτωση να κατηγορηθω εγω!