Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ



Ο υπάλληλος του μπανιστηρτζή παιδόφιλου καναλάρχη, Ιωάννη Αλαφούζου (δεν εννοούμε πως το sdna.gr ανήκει στον Αλαφούζο, όχι βέβαια, απλώς λέμε ότι πλέον ο Παπαθεοδώρου εργάζεται στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM του Αλαφούζου), πρώην ''Πρασινοφρουρός'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ'' Βασίλης Παπαθεοδώρου, τις τελευταίες δύο μέρες οργιάζει. Κατ'αρχάς με ένα άρθρο που υποτίθεται αναγνωρίζει την αλλαγή πλεύσης του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, αλλά στην ουσία βγάζει τη χολή του (και καλά με εύσχημο τρόπο, για να μην τον καταλάβουν οι πολλοί). Εκεί, μετά από τόνους ψεμμάτων και λάσπης, μας λέει και αυτό.
 
Αγόρασε. Φθηνά τους περισσότερους, αλλά αγόρασε...Δεν ξεπούλησε κανέναν ποδοσφαιριστή. Για πρώτη φορά δεν λειτούργησε με τη λογική που αναδείχθηκε κορυφαίος broker στον χώρο του. Συμπεριφέρθηκε σαν πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας κι όχι σαν ιδιοκτήτης super market.
 
Αν ψάχνει ξεπουλήματα και το ποιος αγοράζει φθηνά ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ (δίχως ποτέ να πληρώσει αυτά που πρέπει) πουλώντας ακριβά, ας δει το τι έκανε και κάνει το αφεντικό του (στον Sport FM ξαναλέμε ''αφεντικό του Παπαθεοδώρου'', προς Θεού όχι στο sdna.gr, αλίμονο αν αμφισβητήσει κανείς το ότι αυτό το site είναι αδέσμευτο...).
 
Μια ανοιξιάτικη μέρα του 2006 ο τηλεοπτικός ΣΚΑΪ ξαναέβγαινε στον αέρα όχι πια από τη συχνότητα του SMART, αλλά από τον πανελλαδικής εμβέλειας SEVEN X του διωκώμενου από τη δικαιοσύνη για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου, Γ. Μπατατούδη.
Ο κ. Αλαφούζος είχε κάνει και πάλι το... θαύμα του καταλαμβάνοντας μια συχνότητα ενεχυριασμένη στην Αγροτική Τράπεζα. Ηταν η αρχή για την αποκάλυψη μιας επιχειρηματικής συμφωνίας που, σύμφωνα με τις εφημερίδες της εποχής, αποτέλεσε ένα από τα πιο σημαντικά εκδοτικά σκάνδαλα της διακυβέρνησης Καραμανλή, με πρωταγωνιστή έναν φίλο του συγκροτήματος. Τον πανίσχυρο, τότε, Θόδωρο Ρουσόπουλο.
Το σκανδαλώδες αυτής της εξαγοράς, με βάση και τα δημοσιεύματα της εποχής, τα οποία μάλιστα είχαν φθάσει μέχρι το Κοινοβούλιο, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ρωγμές στην εικόνα της κυβέρνησης Καραμανλή, είναι το γεγονός ότι στον σταθμό, που είχε στην κατοχή του ο υπόδικος τότε Γιώργος Μπατατούδης, είχε επιβληθεί οριστική διακοπή λειτουργίας από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
Μάλιστα, λόγω της μη εκπομπής προγράμματος, σχεδόν όλες οι συχνότητες του σταθμού στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν λειτουργούσαν και είχαν καταληφθεί από άλλους περιφερειακούς σταθμούς.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τη νομοθεσία του ΕΣΡ, η άδεια έπρεπε ήδη τότε να έχει ανακληθεί και να έχει επιστραφεί στο Δημόσιο.
 

 

 

 

 

 

 

 
Τη στιγμή που ο κ.Ιωάννης Αλαφούζος μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ (πρώην Seven X) εμφανίζεται λάβρος κατά της πώλησης του 902, τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», σήμερα αποκαλύπτουν τη συμβολαιογραφική πράξη της αγοραπωλησίας του Seven X, από την οποία καταδεικνύεται ότι το αφεντικό του καναλιού του Νέου Φαλήρου όχι μόνο είναι εκτεθειμένο, αλλά δεν «δικαιούται διά να ομιλεί», όπως έλεγε ο αείμνηστος Μένιος Κουτσόγιωργας.
Συγκεκριμένα και με βάση το υπ’αριθμόν 21111 συμβόλαιο, που συντάχθηκε στις 6 Απριλίου του 2006, από τη συμβολαιογράφο Μαριάνθη Ασημακοπούλου-Ζερβού, προκύπτει ότι ο κ. Αλαφούζος εξασφάλισε μια ολόκληρη τηλεοπτική συχνότητα, αυτή που κατέχει σήμερα ο ΣΚΑΪ, έναντι του εξευτελιστικού τιμήματος των 400.000 ευρώ, από τον πολυσυζητημένο επιχειρηματία κ. Γιώργο Μπατατούδη. Με απλά λόγια, ο καναλάρχης που εμφανίζεται ως εγγυητής της ραδιοτηλεοπτικής νομιμότητας και τάξης, πριν από μόλις έξι χρόνια, πήρε συχνότητα Πανελλήνιας εμβέλειας έναντι του τιμήματος που δεν αγοράζει κανείς ούτε περιφερειακό σταθμό τρίτης κατηγορίας.
Από την όλη διαδικασία ο κ. Αλαφούζος εξέρχεται εκτεθειμένος, αφού, όπως προκύπτει από τη σειρά των γεγονότων που αποκαλύπτουμε, πριν φτάσει στη συμφωνία, για την εξαγορά του Seven X μέσα από την εφημερίδα «Καθημερινή» ασκούσε «πιέσεις» τόσο προς τη διοίκηση της Αγροτικής Τράπεζας, η οποία κατείχε το 35% της εταιρίας του κ. Μπατατούδη, όσο και προς την πλευρά του ΕΣΡ και του ιδιοκτήτη του Seven X.
Από την εξέλιξη των πραγμάτων αποδεικνύεται ότι ο στόχος των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων ήταν να φέρουν πιο κοντά τον κ. Αλαφούζο στην εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού ιδιοκτησίας Μπατατούδη.Δηλαδή, ο κ. Αλαφούζος επέλεξε να ακολουθήσει μια τακτική που ίδιος πυκνά-συχνά καταγγέλλει μέσα από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα που διαθέτει.
Ενάμιση χρόνο πριν αγοράσει το Seven X, είχε αρχίσει να προετοιμάζει μέσω «καταγγελτικών» δημοσιευμάτων το έδαφος. Ωστόσο ακόμα και σήμερα θα είχε εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον να έδινε μια ετεροχρονισμένη εξήγηση ο κ. Αλαφούζος σχετικά με το αν θεωρεί ότι τα δημοσιεύματα της «Καθημερινής» απηχούσαν πραγματικά γεγονότα ή ήταν δημοσιογραφικές υπερβολές. Όπως επίσης, έχει ενδιαφέρον η άποψη του κ. Αλαφούζο για τον κ. Μπατατούδη με τον οποίο εμφανίζεται να υπογράφει το συμβόλαιο εξαγοράς του «Seven».
 

 
Το κοντέρ της προπαγάνδας σπάει σε αυτό το σημείο.
 
Όλα αυτά, θα πείτε, είναι... εύκολες αποφάσεις αν έχεις εξασφαλισμένα 25 εκατομμύρια κάθε χρόνο στο παντελόνι. Και θα ήθελα πολύ να δω ανάλογες πράξεις αν μια φορά, κατά λάθος, δεν συμμετείχε στο Champions League.
 
Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, όταν μπήκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έβαλε 50 εκ. ευρώ από την τσέπη του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τότε ο Ολυμπιακός είχε τερματίσει 5ος και δεν έπαιζε στο Champions League. Αν χρειαστεί λοιπόν, θα ξαναβάλει το χέρι στην τσέπη, όπως μας απέδειξε ότι μπορεί και θέλει να κάνει. Το αφεντικό του Παπαθεοδώρου (στον Sport FM ξαναλέμε, προς Θεού όχι στο αδέσμευτο sdna.gr), ο μπανιστηρτζής παιδόφιλος καναλάρχης Ιωάννης Αλαφούζος, πόσα λεφτά έχει βάλει από την τσέπη του στην ΠΑΕ ΠΑΟ; Τι λένε τα επίσημα στοιχεία, τα ΦΕΚ; 60 εκ. ευρώ ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ (50 εκ. το καλοκαίρι του 2010, άλλα 10 εκ. ευρώ φέτος, το καλοκαίρι του 2015), 5 εκ. ευρώ ο Ιωάννης, με ομολογιακό δάνειο από ΚΥΠΡΙΑΚΗ OFFSHORE, η οποία είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟ σήμερα. Αλήθεια ρε Βασίλη, για το ότι το αφεντικό σου (στον Sport FM ξαναλέμε, προς Θεού όχι στο αδέσμευτο sdna.gr) έχει τις μετοχές της αγαπημένης σου ομάδας σε offshore, θα μας πεις κάτι;
 
Συνεχίζει όμως η ''δημοσιογραφάρα''.
 
Είτε γιατί ο ανακριτής Ανδρεάδης του έβαλε τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο, το... αποτέλεσμα μετράει.
 
Πω πω τι του έκανε ο Ανδρεάδης του ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Μιλάμε τέτοια ζημιά δεν του έχει ξανακάνει άνθρωπος του ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ. Κυριολεκτικά του έκλασε τα αρχίδια...
 
Τα πάρε δώσε με τον Κούγια,
 
Γι'αυτά εδώ λες, ε Βασίλη;
 

 
ο αδελφός του Βρέντζου στην Παναχαϊκή
 
Όπως μας έλεγες ότι ο αδερφός του Βρέντζου ήταν και στον Εργοτέλη, το ''γαυροπαράρτημα'', αλλά έπεσε τελικά αυτό το ''γαυροπαράρτημα'' στη Football League, ε Βασίλη; Αλήθεια, το να είναι ο αδερφός του Βρέντζου στην Παναχαική, ισοφαρίζεται από τις πρόσφατες δηλώσεις Αλαφούζου για τον Κομπότη; Τον Κομπότη που μας έλεγες εσύ, μέσα από το αδέσμευτο site σου, ότι ετοιμάζεται για πρόεδρος του Ολυμπιακού, λίγους μήνες πριν;
 
η ΚΕΔ που άλλαξε σαν Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα της αλλιώς, ο Γκιρτζίκης,
 
Για τα ''κίτρινα ποδήλατα'' λες, Βασίλη; Έχεις ακούσει τίποτε γι'αυτά;
 
οι τέσσερις παίκτες που βρέθηκαν ξαφνικά στον Πανιώνιο,
 
Για το Ρισβάνη λες, που παίζει δανεικός στον Πανιώνιο από τον ΠΑΟ από το Γενάρη του 2015, Βασίλη; Ή μήπως για τους Ευαγγέλου-Γιαννακόπουλο;
 
Στο σημερινό του ''αριστούργημα'', ο πρώην ''Πρασινοφρουρός'' υπάλληλος του Αλαφούζου (στο ραδιόφωνο του Sport FM ξαναλέμε, προς Θεού όχι στο αδέσμευτο sdna.gr), το πάει παραπέρα.
 
Τα τελευταία χρόνια όμως, υπήρχε μια καραμέλα: «Κάντε επενδύσεις και μετά μιλάτε». Άρα με αυτή την παρανοϊκή λογική, που δε μπορεί να υιοθετείται,τώρα που ο Σαββίδης έχει τον πιο ακριβοπληρωμένο υπάλληλο της Super League μπορεί να ζητάει το 50-50; Το δικαιούται;
 
Ε ας ξαναδούμε το ποια ομάδα χάλασε τα περισσότερα λεφτά, όχι με δικά μας στοιχεία, αλλά με νούμερα που αναφέρει το ξένο transfermarkt.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 20 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΙΧΩΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
ΠΑΟΚ 5,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΙΧΩΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
ΠΑΟ 1,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΙΧΩΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
ΑΕΚ 160 ΧΙΛ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΙΧΩΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ
 
Ρε το Σαββίδη που ''επενδύει''... Δημοσιογραφία του ''Πρασινοφρουρού'', ''τεκμηριωμένη'' και δίχως κανείς να μπορεί να την αμφισβητήσει, αφού είναι ''αδέσμευτη''. Διότι αν έγραφες για χρόνια την στήλη του ''Πρασινοφρουρού'', όπου μας έλεγες ότι ''οι γαύροι δεν είναι άνθρωποι'', ξέρεις...

Σχόλια

Εικόνα red7neck

Σαν να βλέπεις την ζωή του από μικρή ηλικία...Κομπλεξικό παιδάκι, έτρωγε φάπα από γαύρους, το κορόιδο του σχολείου, τα παιδικά και εφηβικά του χρόνια βιασμένα από κόκκινη παντοκρατορία...Και όταν μεγάλωσε είχε ένα στόχο: να πέφτει στα τέσσερα και να νιώθει την ηδονή ενός ΓΑΥΡΟΥ!!! Η πρασινοφρουρίτσα που μεταμφιέστηκε σε μία "αντικειμενική", "αδέσμευτη" πόρνη έχοντας στο πλάι του τον σύντροφο της ζωής του, τον Αρούλη με το καπελάκι!! Αγαπημένη ταινία τους το Brokeback mountain!!

Λαλάκη πουσταρά στους γιατρούς να δίνεις τα λεφτά που σου δίνει ο λαθρέμπορας!

Εικόνα REDNYC

O FAPATHEODOROU PAEI PAREA ME TON AROULH STHN SYGROU OTAN PSAXNOUN AGORAKIA, H MONOS TOU? MHPWS TON DOUBLAREI O PAIDOFILOS / FOROFYGAS / LATHREMPORAS ALASKOUZOS POU EINAI KAI AFENTIKO TOU? H GYNAIKA TOU TO XEREI H EXEI VGEI STO KLARI KAI AYTH?

APLES ERWTHSEIS KANW....

Εικόνα CVRED

Εγώ δεν θα αναφερθώ στα συμβόλαια κτλ. Είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κάποιος τη διαφορά στα οινομικά μεγέθη. Το budget και η χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ του Θρύλου είναι μεγαλύτερα απ' όλων των υπολοίπων μαζί.
Υπάρχει όμως κάτι άλλο, το οποίο έχω ξαναναφέρει και δείχνει το πόσο έχει ξεφύγει ο Ολυμπιακός απο τα ελληνικά δεδομένα.
Μόλις έκλεισε η συμφωνία με την Πόρτο για τον Ερνάνι, με ένα τηλέφωνο, ο Ντοσεβί, έφυγε δανεικός στην Σταντάρ, πακετάκι με τον Γιαταμπαρέ, την τελευταία στιγμή, της τελευταίας μέρας των μεταγραφών.
Ποιά άλλη ελληνική ομάδα έχει τη δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο; Τελευταία στιγμή να δείνει δανεικούς τους αναπληρωματικούς των αναπληρωματικών, σε ομάδες του μεγέθους της Σταντάρ, για πλάκα.
Ας λένε οι Κόλλλλλκες και οι Φαπαθεοδώρου οτι θέλουν απο εκεί και πέρα. Ο πόνος τους φέτος θα ειναι αβάσταχτος.

Εικόνα Ze Elias

Φαπαθεοδώρου η ντροπή δεν είναι δουλειά. Καλό ΟΑΕΔ...

Εικόνα Red Dragon

Εξαιρετικο αρθρο-ξεμπροστιασμα στην Πρασινοφρουριτσα.
Για να καταλαβουμε φυσικα τον βαθμο καταστροφης του μετωπιαιου του λοβου αναφερει οτι ο Παο εχει το πιο ακριβοπληρωμενο συμβολαιο που φυσικα δεν ισχυει καθως οι καθαρες απολαβες του Μπερμπατοφ ειναι 1.5 εκ ευρω(αν ισχυει το ποσο αυτο) και τα υπολοιπα μπονους που δεν θα πιασει ποτε.
Την ιδια στιγμη ο Καμπιασο θα παρει συνολικα 2 εκ ευρω καθαρα.
Μονο η μεταγραφη Γουτα κοστισε 800 χιλιαδες ευρω χωρις καν να βαζω τα συμβολαια και την εφορια.

Επισης το ποσο των 5 εκ ευρω για ην μπουγατσα ειναι στην πραγματικοτητα 2 γιατι 3 εκ ευρω προερχονται απο πωλησεις.
Μας ειπε μηπως η Πρασινοφρουριτσα ποσα χρηματα προτεινε η Αστον Βιλα στον Μπερμπατοφ?700 χιλ ευρω λοιπον η απαντηση απο Αγγλικα σαιτ.
Μας ειπε η Πρασινοφρουριτσα ποσα χρηματα γλυτωσε απο την αποδεσμευση των Νομποα,Ρατς,Μερτενς,Περειρα κλπ?
Λεπτομερειες θα πει καποιος.

Την στιγμη που θα αναφερω ενδεικτικα οτι στον Ολυμπιακο καθαρα κοστιζει ετησιως φετος 1.3 εκ ευρω ο Κασαμι και με την εφορια 2.6 εκ ευρω(περσι επαιρνε λιγοτερα καθως αυτη ηταν η συμφωνια).Μην αναφερω τωρα τα υπολοιπα ετησια συμβολαια και δεν θα αναφερω το 1.5 εκ ευρω καθαρα του Φινμπογκασον ουτε καν του Ιντεγιε κλπ
Ο Σεμπα που θεωρητικα παντα ειναι πισω απο τους Ερνανι,Παρντο στα εξτρεμ κοστιζει 700 χιλ ευρω τον χρονο καθαρα και ο Ντουρμαζ κοντα στο 1 εκ ευρω.
Μην αναφερω τωρα συμβολαια οπως αυτα του Ρομπερτο,Τσορι κλπ γιατι θα πηδανε απο το τριοροφο.

Ας σκεφτει λοιπον καποιος να δινανε εστω 2 εκ ευρω(δεν αναφερω τα 5.5-6 εκ ευρω για Ιντεγιε και τα 4.5 εκ ευρω για Παρντο) για αγορα ποδοσφαιριστη τι θα γινοταν.

Οσον αφορα τα σουπερ μαρκετ που ανεφερε ο Ολυμπιακος υπαλληλακο της κακιας ωρας δεν ξεπουλαει αλλα μπορει να πουλαει και να πουλαει με οχταψηφια νουμερα και μονο τυχαια δεν εγινε αυτο αρκει να κοιταξει καποιος την βαθμολογια της Uefa.Ξεπουλημα ξερουν πολυ καλα τι εστι για να μην τονισουμε οτι αν δεν ειχαν το 65% του Καρελη θα τον ειχαν δωσει και με 2 εκ ευρω.
Εχει φτασει στο σημειο να θεωρει οτι αγορα ποδοσφαιριστη στα 2 και 3 εκ ευρω ειναι φτηνη οταν η Τσελσι αγορασε τον Djilobodji απο την Ναντ με 3 εκ ευρω και η ομαδα του εκανε προταση στον Αποελ το καλοκαιρι 50 χιλιαδες ευρω και τους εφυγε το ακουστικο απ τα γελια.

Προφανως επειδη η ομαδα του εχει πολλα χρονια να παιξει στην ανταγωνιστικοτερη διοργανωση στην Ευρωπη εχει καιρο να παρακολουθησει τι συμβαινει στο Ευρωπαικο ποδοσφαιρο γιατι αν παρακολουθουσε θα θεωρουσε σουπερ μαρκετ και την πρωταθλητρια Ισπανιας και φιναλιστ του Τσαμπιονς Λιγκ το 2014 Ατλετικο οπου μεσα σε 2 χρονια εχασε τους Ντιεγκο Κοστα,Φελιπε Λουις,Σουαρεθ,Μαντζουκιτς,Αρνταν Τουραν,Μιραντα κλπ,η Μπενφικα που επαιξε στους τελικους του Γιουροπα Λιγκ το 14 και 15 εχασε την προηγουμενη διετια τους Μαρκοβιτς,Περεζ,Ομπλακ,Γκαραι,Καρντοσο,Ροντργιγκο,Λιμα,Γκομες κλπ

Υστ.Συνολικα ο Προεδρος της ομαδας οταν ανελαβε την ομαδα μονο για το ροστερ εδωσε πανω απο 50 εκ ευρω μια χρονια χωρις τα εσοδα των ομιλων.Μην αναφερω καν τα οσα δοθηκαν για ανοιγματα κλπ της προηγουμενης διοικησης,ποσοστο γηπεδου κλπ κλπ

Καταδικασμενε απογονε του Γκεμπελς και υπαλληλε του φοροφυγα συνεχισε ετσι και ο διασυρμος θα ειναι ακομα μεγαλυτερος(οτι εχετε γραψει αποθηκευμενο ειναι στην προσπαθεια καταναλωσης σανου απ τα ερημα τα δολια και τωρα που εκανα αναφορα στα αρθρα τους ενα απ τα επικοτερα ηταν ¨ η ερωτηση για τα 30 εκ ευρω¨ απο τον κεφτετζογλου).

Εικόνα thita

Για τη σημερινή προπαγάνδα του πρασινοφρουρου:

Καταρχάς αμφισβητώ ότι ο Βούλγαρος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος στη λίγκα,νομίζω είναι ο καμπιασο. Επίσης,σιγά,μην ξοδεύεται πες του ιβαν,που χρυσοπληρώνει έναν,τι να πούνε κάτι άλλες ψυχές που χρυσοπληρώνουν καμία εικοσαριά παίκτες.

Επίσης,αφού όλα στον θρύλο είναι από τα λεφτά του τσου λαού,γιατί έκανε δέκα χαρτιά αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ο Βαγγέλης;

Τέλος,το μόνο 50/50 που θελουμε από διαιτησία εμείς οι Ολυμπιακοί ρε ζώο ντυμένο είναι κάτι λαζαροι σεμοι και σταθηδες ταυλαριδηδες να παίρνουν τον πουλο με κοκινη,όλα τα αλλά σου τα χαρίζουμε. Στο μπασκετικοί ρε βρωμιάρη που γιορταζες 18/2 βολές σε μια περίοδο,έχει 50/50;;; Γιατί εκεί είναι και κάτι αδέρφια άμα λαχει που δέκα χρόνια τώρα χώνουν αδιαλείπτως πολύ παραπάνω χρήμα στην ομάδα από τον εραστή σου τον Τρακη,αλλά δεν σε έχω δει να πεις μια φορά μια κουβέντα.

Ουστ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εμένα με έπεισε ο Παπαθεοδώρου. Έχει επιχειρήματα.

Εικόνα savvas gridlock
Εικόνα Νίκος Γόδας

ΧΑΧΑΧΑ Μ' έκαψες, ρε Σάββα! Όταν ήμουν 16-17 χρονών, μιλούσα με την αδερφή του παππού μου, που δεν ξέρει να γράφει, να διαβάζει κ.λπ. Της εξηγούσα ότι είναι ανθρώπινη κτηνωδία να εκτρέφεις γουρούνια με σκοπό να τα φας. Με κοιτάει κατάματα και λέει: τα γουρούνια (κάνει παύση δύο δευτερολέπτων για να τελειοποιήσει στο μυαλό της την ατάκα και συνεχίζει) τρώγονται. Ε, σηκώθηκα τη φίλησα στο μάγουλο και έφυγα ευτυχισμένος. Πούστη Παπαθεοδώρου.