Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ, Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ



Συνέντευξη του Θόδωρου Καρυπίδη σήμερα στο sdna.gr, το site του υπαλλήλου του μπανιστηρτζή παιδόφιλου καναλάρχη Ιωάννη Αλαφούζου (στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM υπαλλήλου, όχι στο αδέσμευτο sdna.gr, που δεν έχει αφεντικά και δη τον Αλαφούζο, έτσι; Μην παρεξηγηθούμε...) Βασίλη Παπαθεοδώρου, πρώην ''Πρασινοφρουρού'' της ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ''.
 
Μετά από έναν μαραθώνιο δικαστικών αγώνων για να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την Football League, o Άρης καλείται τελικά να ζήσει ακόμα μία χρονιά στη Γ' Εθνική. Ο χρόνος βέβαια κυλάει πλέον αντίστροφα, καθώς στις 27 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, η οποία όμως τρεις εβδομάδες πριν ριχτεί στη μάχη παραμένει ακέφαλη. 
Αρβανιτίδης ή Καρυπίδης; Αυτό είναι το ερώτημα στο οποίο θα κληθεί να απαντήσει η Γενική Συνέλευση των «κιτρίνων» την προσεχή Δευτέρα, ώστε να «τρέξει» άμεσα ο σχεδιασμός της ομάδας. Ο νυν ισχυρός άντρας της Βέροιας έχει ήδη εκφράσει εδώ και μέρες την έντονη επιθυμία του να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο SDNA προχωράει σε περισσότερες λεπτομέρειες που δεν είχαν γίνει ως τώρα γνωστές. 
Όπως το μπάτζετ με το οποίο θα κινηθεί η ομάδα, εφόσον βέβαια αναλάβει ο ίδιος τα ηνία της και μέχρι πού είναι διατεθειμένος να φτάσει οικονομικά για να επαναφέρει τον Άρη εκεί που του αξίζει κι αρμόζει στην ιστορία του, στη Superleague. Παράλληλα, αναφέρεται στον Άλεξ Κάλλας, αλλά και στις εξελίξεις που αφορούν τη Βέροια, δίνοντας επιπλέον πτυχές του επικείμενου deal που έχει στα... σκαριά με τους Κινέζους. 
«Σε δύο χρόνια στη Superleague...»
«Δεν αξίζει ο Άρης κι ο κόσμος του να ζει όλη αυτή την κατάσταση. Ο Άρης θα έπρεπε να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Superleague κι αισιοδοξώ ότι από τη Δευτέρα θα γυρίσει σελίδα η ομάδα για να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Θεωρώ δεδομένο ότι εφόσον αναλάβω την ομάδα θα επιστρέψει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία. Δεν χωράει καν στο μυαλό μου άλλο σενάριο, δεν το συζητάω καν. Ο Άρης της νέας χρονιάς δεν θα πρέπει να έχει και δεν θα έχει αντίπαλο. Είναι αδιαπραγμάτευτο αυτό. Δεν πρόκειται να μπει πάλι σε περιπέτειες και να βλέπει να τον ανταγωνίζονται άλλες ομάδες, όπως έγινε πέρυσι με τον Πανσερραϊκό», ήταν τα πρώτα λόγια του νεαρού επιχειρηματία. 
«Αυτό θα είναι το μπάτζετ...»
Ως γνωστόν όμως ο κόσμος «φτιάχνεται» με μεταγραφές, θέλει να ακούει ονόματα. Γι' αυτά δεν μπορούσε -και δεν θα ήταν σωστό- ακόμα να μιλήσει ο Θόδωρος Καρυπίδης από τη στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Παρ' όλα αυτά δέχτηκε για πρώτη φορά να οριοθετήσει το μπάτζετ που σκέφτεται να κινηθεί η ομάδα τη φετινή σεζόν. Όπως να μιλήσει και για τον νέο προπονητή...
«Θεωρώ πως με 500-600 χιλ. ευρώ μπορείς στη Γ' Εθνική να φτιάξεις ομάδα η οποία θα "πετάει" και θα πάρει τρένο την άνοδο. Χωρίς άγχος, χωρίς να βγάζεις μπλοκάκια για να μετράς βαθμούς. Αυτό είναι περίπου και το μπάτζετ στο οποίο σκοπεύουμε να κινηθούμε εφόσον αναλάβω την ομάδα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αν χρειαστεί δεν θα βάλω και 700 και 800 χιλ. ευρώ. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό, θα γίνει ό,τι χρειαστεί για να πετύχει τον στόχο του ο Άρης. Δεν είναι βέβαια εύκολο, ιδίως αυτή τη στιγμή και με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, να πείσεις παίκτες επιπέδου Superleague να έρθουν στη Γ' Εθνική, αλλά οι παίκτες που θα έρθουν να είστε σίγουροι που θα αλλάξουν επίπεδο την ομάδα. Προεργασία άλλωστε έχει ήδη γίνει, έχουν βρεθεί τόσο ο προπονητής, όσο κι ο τεχνικός διευθυντής της...». 
Δεν θα μπορούσε βέβαια να μη γίνει ερώτηση αναφορικά με τον πρόσφατο ισχυρισμό του Άλεξ Κάλλας ότι την περασμένη χρονιά έβαλε 760 χιλ. ευρώ στον Άρη, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα. Να τρέχουν οι «κίτρινοι» από δικαστήριο σε δικαστήριο για να πάρουν την άνοδο κι εν τέλει να μην τα καταφέρνουν. Ο μεγαλομέτοχος της Βέροιας έχει διαφορετική άποψη για τον συγκεκριμένο ισχυρισμό...
«Θα μου επιτρέψετε να έχω τις αμφιβολίες μου για το αν όντως μπήκαν αυτά τα λεφτά πέρυσι στην ομάδα...». 
«Συνεργασία και πέραν της Βέροιας...»
Από εκεί και πέρα, το γεγονός ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι έτοιμος να κάνει «μπάσιμο» για τον Άρη, προφανώς συνεπάγεται ότι βρίσκονται σε ένα πολύ καλό επίπεδο οι διαπραγματεύσεις με τους Κινέζους επιχειρηματίες που θέλουν να μπουν στη «βασίλισσα του βορρά». Εκείνο που ξεκαθαρίζεται σε πρώτη φάση είναι ότι...
«Δεν βιαζόμαστε για την ώρα να οριστικοποιηθεί η συμφωνία κι αυτό γιατί δεν υπάρχει κάποιο ασυμβίβαστο με τον Άρη, από τη στιγμή που βρίσκεται στη Γ' Εθνική. Ούτως ή άλλως πρόκειται για μία διαδικασία που χρειάζεται κάποιο χρόνο για να ολοκληρωθεί. Η πρόταση, βέβαια, που έγινε ήταν ικανοποιητική, δεν έχω κάποιο παράπονο, αλλά στόχος μου είναι να συνεργαστούμε και σε επιχειρηματικά επίπεδα. Μέσα στον επόμενο μήνα σκοπεύω να κάνω κι εγώ ένα ταξίδι στη Σανγκάη για να συζητήσουμε εκ νέου. Συν τοις άλλοις υπάρχουν και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Υπάρχει επί παραδείγματι η πιθανότητα μην μπει ο συγκεκριμένος όμιλος στην ομάδα, αλλά κάποιο άλλο παρακλάδι του από το Ντουμπάι. Χωρίς βέβαια να αλλάζει κάτι ουσιαστικά...». 
«Καμία ανησυχία για τη Βέροια.»
«Θέλω ωστόσο να ξεκαθαρίσω για μία ακόμα φορά ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ανησυχία για τη Βέροια και το μέλλον της ομάδας. Εχω ήδη μιλήσει με τα παιδιά και τους το έχω επισημάνει ότι θα είναι ασφαλείς. Η Βέροια θα παραμείνει σε πολύ καλά χέρια και είμαι εγώ εγγυητής γι' αυτό. Δεν θα άφηνα τον σύλλογο στον οποιονδήποτε». 
«Φίλοι με τον Σαββίδη, αλλά...»
Οσο για τη φετινή πορεία της ομάδας, ο ίδιος θεωρεί πολύ σημαντικό το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, του... φίλου του -όπως δεν διστάζει να παραδεχτεί- Ιβάν Σαββίδη. «Μπορεί να έχουμε μία πολύ καλή σχέση, αλλά στο γήπεδο αυτά τελειώνουν. Είμαστε αντίπαλοι κι όλα τα άλλα μένουν απ' έξω. Θεωρώ πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, γιατί θα δείξει σε ένα βαθμό μέχρι πού είναι ικανή η ομάδα να φτάσει η φετινή ομάδα. Έχουμε κάνει καλές προσθήκες, αλλά θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση τον Γενάρη, κυρίως στην άμυνα».
 
Όπως βλέπουμε, στη μέση της ανάρτησης υπάρχει μια φωτογραφία του Καρυπίδη.
 
 
Αυτή η φωτογραφία όμως είναι κομμένη. Θέλετε να δούμε με ποιον βγήκε δίπλα του φωτογραφία ο Καρυπίδης;
 
 
Για το αδέσμευτο sdna.gr δεν υπάρχει πρόβλημα να δημοσιεύονται φωτογραφίες του Καρυπίδη δίπλα στο Σαββίδη του ΠΑΟΚ, αλλά υπάρχει πρόβλημα να δημοσιευτούν φωτογραφίες του Καρυπίδη δίπλα στον μπανιστηρτζή καναλάρχη. Ας δούμε όμως κι άλλες αποκαλύψεις για τις σχέσεις Σαββίδη-Καρυπίδη.
 
Για τη σχέση του με τον Σαββίδη: «Ο Ιβάν είναι φίλος μου και συνεργαζόμαστε στις επιχειρήσεις. Το ότι θέλω να πάρω τον Άρη δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να μιλάω με τον Σαββίδη. Είμαστε φίλοι αλλά στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι.»
Για το τι είπε ο Σαββίδης για την απόφαση του Καρυπίδη να πάρει τον Άρη: «Δεν του άρεσε του Ιβάν αλλά ο καθένας κοιτάει το μαγαζί του. Πρώτο ο Θεός όταν ανέβει ο Άρης στη Σούπερ Λιγκ θα είμαστε αντίπαλοι. Θα γίνει μάχη.»
Για το πώς θα πείσει τον κόσμο του Άρη για τη μη παρουσία του Σαββίδη πίσω από τον ίδιο: «Εγώ δεν μπορώ να κρύψω τη σχέση μου με τον Σαββίδη. Πρέπει να με εμπιστευτούν. Όποιος θέλει να με κατηγορήσει θα λέει ότι βρίσκεται ο Ιβάν από πίσω. Δεν είναι».
Για τους Βρύζα-Γεωργιάδη: «Δεν σημαίνει ότι επειδή ήρθαν στη Βέροια είναι από πίσω ο Σαββίδης. Είναι επαγγελματίες και αν δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους θα έχουμε πρόβλημα.»
 
Σήμερα το πρωί μάλιστα, είχαμε κι εξελίξεις.
 
«Μετά απο σχεδόν 6 δεκαετίες Αρειανής Υπερηφάνειας, η σκέψη και μόνο οτι την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου το πρωί,ο συνιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βέροια (κύριος ιδιοκτήτης ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ) θα είναι ΚΑΙ αφεντικό της αγαπημένης μου ομάδος,δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο απο το να υποβάλλω την αμετάκλητη παραίτηση μου από το Δ.Σ. του Α.Σ. Ο ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Με τιμή
Λάζαρος Παπαδόπουλος
Υ.Γ.
Το επόμενο στάδιο ταπείνωσης,να ευχηθείτε στον φιλοξενούμενο της πόλης και πρωταθλητή, αρκεί βέβαια τα αργύρια που θα προσφερθούν να έχουν μετατραπεί από ρούβλια σε ευρώ»
 
Ω ρε και να τα έκανε όλα αυτά κάνας ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ε; Πω πω τι θα ακούγαμε. Για να δούμε τώρα, πόσοι αδέσμευτοι κι αμρόληπτοι δημοσιογράφοι θα αρχίσουν να λένε τη Βέροια ''παράρτημα του ΠΑΟΚ''...

Σχόλια

Εικόνα ALEFANTOS7

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.Η ΣΥΜΑΧΙΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΟΠΑΠ ΠΗΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ 10 ΜΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ ΤΟΝ ΟΠΑΠ?30 ΜΙΡΙΑ ΕΣΟΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ.ΕΞΑΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΛΙ ΠΗΡΑΜΕ 20 ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΤΡΙΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ 5 ΚΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΝΟΜΟΣ ΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ 400 ΕΥΡΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕ 20 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΟΡΤΦΜ.Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΣΠΟΡΤΦΜ ΜΕ 1 ΜΙΡΙΟ.ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πολύ σωστός. Πάω, τώρα, να φάω μία μακαρονάδα με κιμά.

Εικόνα savvas gridlock

To ''εξαλλου στην ομαδα δεν τα ριχνει'' απο πού προκυπτει; 20 εκ. ευρω εδωσε φετος, μονο στις ομαδες, για μεταγραφες παικτων, ενω δεν πουλησε κανεναν παικτη. Επισης, τα συμβολαια των παικτων που εχουμε, μονο οι καθαρες αποδοχες, ειναι περιπου 20 εκ. ευρω. Αν βαλεις μεσα Εφορια-ΙΚΑ, παμε περιπου στα 37 εκ. ευρω. Αθροισε τωρα 37+20 και πες μου τι περισσευει απο τα ''30 εκ. του Τσαμπιονς Λιγκ'', ωστε να ''κανει παντελονι ο χοντρος'' ή ''να αρχισει να μοιραζει δεξια κι αριστερα'', που λες και ξαναλες. Καταλαβες τωρα τι εντυπωση αφηνεις στον κοσμο που σε διαβαζει, οταν μιλας λες και εισαι στο καφενειο;

Εικόνα RED HELL

Ρε τον ηρωα τον Αλαφουζο που χωρις λεφτα πηρε στον σπορτφμ.Μακαρι να ειχαμε αυτον για προεδρο και οχι τον Βαγγελα που τα εχει γραψει ολα στα αρχιδια του...

Εικόνα Aprosarmostos17

Φίλε, σκέφτεσαι πριν γράψεις κάτι; Θα πει ο Μαρινάκης στις άλλες ομάδες πάρτε 10 μύρια; Την επόμενη μέρα θα τον σταυρώσουν τα ΜΜΕ. Ποια αξιοπιστία θα έχει το πρωτάθλημα μετά; Μεγάλος μάγκας είναι ο Βαγγέλης και τους πετάει τη χορηγία του ΟΠΑΠ στα μούτρα. Ο Καμπιάσο μέτριος παίκτης; Δεν συμφωνώ ούτε με την άποψή σου ότι τα ΜΜΕ κάνουν ότι γουστάρουν. Απόδειξη το αποτέλεσμα του τελευταίου δημοψηφίσματος. Ο κόσμος έχει την μύτη για να οσμίζεται τα λαμόγια και τους διαπλεκόμενους.

Εικόνα KYTHNOS 7

Ρεσιτάλ προπαγάνδας από τους "αντικειμενικούς"....
Παρ' όλα αυτά κανένας εισαγγελέας δε θα ψάξει να δει τι γίνεται με το τρίγωνο Πανοράματος, μπάουγκ-βέροια-σκουλήκι....

Ξέχασα όμως ότι πρέπει να γίνει ανώνυμη καταγγελία από συνεργάτη-ρουφ της εκάστοτε κυβέρνησης για να ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ολοκάθαρη η superleague!

Εικόνα nmavronas

O "Oλυμπιακάρας Καρυπίδης" που γυρνολυσε στην Βέροια με φόρμες του Ολυμπιακού...

Εικόνα savvas gridlock

Οπως και ο Ιωαννης Αλαφουζος, που ειχε τη σημαια του Θρυλου στο κοτερο του στον Πειραια.

Εικόνα nmavronas

ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ F.B. NA ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...