ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΥΨΟΥΣ 10 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟ



Διαβάζουμε εδώ.
 
Αναγκασμένοι και υποχρεωμένοι να βάλουν χρήματα από την τσέπη τους είναι οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κυρίως, φυσικά, ο Γιάννης Αλαφούζος. Η «χασούρα» από τον αποκλεισμό – σοκ από την Ευρώπη ξεπερνά τα 4 εκατ. ευρώ και καταλαβαίνει κανείς ότι για να καλυφθεί η «ζημιά» πρέπει οι αρμόδιοι να βάλουν λεφτά! Αλλιώς, δεν…
Ετσι, λοιπόν, η ΠΑΕ με προσκλητήριο καλεί τους μετόχους σε Εκτακτη Γενική Συνέλευση στις 30 Σεπτεμβρίου, με κύριο θέμα συζήτησης την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι του ποσού των 10 εκατομμυρίων ευρώ.
Αναλυτικά
«Με απόφαση του ?ιοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας και σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου και του Καταστατικού της Εταιρείας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 30 του μηνός Σεπτεμβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της Εταιρείας επί της οδού Ζηρίδη 10, Μαρούσι, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.
1) Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της Εταιρείας μέχρι του ποσού των 10.000.200,00 ευρώ με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ. Αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού της Εταιρείας.
2) Εκλογή μέλους Διοικητικού Συμβουλίου εις αντικατάσταση παραιτηθέντος.
3) Διάφορες εγκρίσεις - ανακοινώσεις. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας ψήφου.
Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα στις 14 Οκτωβρίου 2015, ημέρα Τετάρτη, και ώρα 11.00 π.μ. στην έδρα της εταιρείας και στα γραφεία της επί της Ζηρίδη αρ. 10 Μαρούσι για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των ιδίων ως άνω θεμάτων ημερήσιας διάταξης χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.
Οι κ.κ. μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 30ης Σεπτεμβρίου 2015 ή στην επαναληπτική συνεδρίαση αυτής στις 14 Οκτωβρίου 2015 οφείλουν να καταθέσουν τις μετοχές τους στο Ταμείο της Εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην Ελλάδα και να υποβάλουν τα αποδεικτικά έγγραφα κατάθεσης, καθώς και τα τυχόν έγγραφα νομιμοποίησης αντιπροσώπων στα γραφεία της Εταιρίας πέντε (5) τουλάχιστον μέρες πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης.
ΑΘΗΝΑ, 08 Σεπτεμβρίου 2015 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ».
 
Με το στόμα κι εγώ βάζω 100 εκ. ευρώ, όχι 10. Το θέμα είναι πόσα θα μπουν όντως στην ΠΑΕ ΠΑΟ. Ο άφραγκος μπανιστηρτζής καναλάρχης προκήρυξε την αύξηση, όπως όφειλε. Το αν θα καλυφθεί ή θα σέρνεται για καμιά 5-6 χρόνια (εκβιάζοντας στο ενδιάμεσο κρατικούς φορείς ή τραπεζίτες για δανεικά), θα το δούμε. Όπως θα δούμε και το τι θα γίνει αν κι εφόσον δεν βρεθούν αυτά τα λεφτά, το ποιος και με ποια ποινή θα τολμήσει να τιμωρήσει τον ''αδικημένο'' Παναθηναϊκούλη, αυτό το κρατικοδίαιτο συνοικιακό σωματείο Κολωνακίου-Αμπελοκήπων. Το σίγουρο είναι πάντως πως όταν ακούς σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου 2015, ότι ο Ιωάννης Αλαφούζος θα βάλει κάποια εκατομμύρια από την τσέπη του, για να καλύψει τις ''τρύπες'' στην ΠΑΕ ΠΑΟ, αντιδράς κάπως έτσι.
 

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ADELFE SAVVA, O PAIDOFILOS / FOROFYGAS / LATHREMPORAS TOUITHS EXEI TERASTIO THEMA REUSTOTHTAS: XRWSTAEI POLLA SE TRAPEZES KAI KAPOIA APO TA DANEIA POU EXEI PAREI SKANE MEXRI TO TELOS TOU XRONOU - APO AUTA POU MATHAINW, OI TRAPEZES DEN EINAI THETIKES SE EPANADIAPRAGMATEYSH TWN DANEIWN TOU, OPOTE THA PREPEI NA PLHRWSEI...EPISHS, H THLEOPTIKH ADEIA EINAI ENA THEMA ALLA AS DEXTHOUME GIA THN OIKONOMIA THS SYZHTHSHS OTI THA THN EXASFALISEI XWRIS NA PLHRWSEI. TI THA KANEI ME THN FOROLOGHSH TWN DIAFHMISEWN? AYTO EINAI MESA STA NEA METRA KAI DEN MPOREI NA TO APOFYGEI, OSO FOROFYGAS KAI NA EINAI...

KATI DIAFORETIKO TWRA: DES EDW PWS O GATOULHS EPIVRAVEVEI TA ANTRWPAKIA TOU POU STHRIXANE TIS PSEYTIKES KATAGGELIES TOU: GEORGEAS O ANTI - ZHKOS STHN AEXARA! TOSH MAXH EDWSE O GEORGEAS NA APODEIXEI OTI TO MATS THRYLLOS - VEROIA HTAN STHMENO, E, NA MHN PAREI MIA THESOULA, ENA MEROKAMATAKI??????? NA PWS DENEI H DOULEIA....

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/aek/anti-zhkos-o-gewrgeas...

PS: SAS GAMAEI O VAGELAS!

Εικόνα savvas gridlock

Kατσε να δουμε, Γιαννη, γιατι ολο ακουμε οτι οι τραπεζες αναβουν κοκκινο στον Τουιτη κι ολο ακρες βρισκει για νεα δανεικα. Με καθε κυβερνηση.

Εικόνα thita

προσπαθεί να βάλει τη λάτση στον ΣΚΑΪ έχω διαβάσει στα παραπολιτικά

Εικόνα thita

γιατί ρε παιδιά τον αποπαίρνετε τον άνθρωπο?

προκήρυξε ο καημέρνος αύξηση

μπορεί να τραβήξει η διαδικασία (και πάω στοίχημα πως θα τραβήξει) βάσει νόμου έως και 4 μηνάκια για πλάκα

1) δεν θα τον ζαλίζει πια η Ε.Ε.Α., σου λέει είμαι εν μέσω αύξησης, για τα χρέη της ομάδας, κλπ.

2) δεν θα τον ζαλίζουν τίποτα ελεγκτές, που έχουν πει φαντάζομαι πως πρέπει να γίνει αύξηση κεφαλαίου (το ίδιο και στον ΣΚΑΪ)

3) θα εκθέσει τους "παναθηναϊκάρες" που δεν θα βοηθήσουν

4) θα βγει ήρωας, και ας βάλει και το 1/10 από αυτά που λέει

5) θα έχει και δικαιολογία για ηρωϊκή έξοδο ή και μία ακόμη χρονιά παναθηναϊκού "μνημονίου": λεφτά δεν υπάρχουν

Υ.Γ. Προκήρυξη αύξησης 10 ή 100 μύρια δεν λέει τίποτα, σημασία έχει πόσα θα μπούνε τελικά. Μετά τη διαδικασία της αύξησης ακολουθεί πιστοποίηση του ποσού που μπήκε στην εταιρεία και θεωρείται πως το μετοχικό κεφάλαιο αυξήθηκε κατά ΑΥΤΟ το ποσό (το πραγματικό) και όχι το προκηρυχθέν (με το στόμα)

Δεν βλέπετε τους ΑΡΔ από χθές??? μας βγάζουν τον γιαννάκη επενδυτή χαχαχα, 19 μύρια λέει σε 3,5 χρόνια πω πω

α ρε βλάκα βαγγέλα, 10 μύρια αύξηση κεφαλαίου είπες, 10 έβαλες (και μάλιστα γρήγορα γρήγορα, όχι με εξάντληση των προθεσμιών του νόμου), έπρεπε να προκηρύξεις μια αύξηση 100 μύρια να' ούμε, και να βάλεις στο τέλος της προθεσμίας (που θα είμαστε και 10 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο) 10 και να πεις "και πολλά είναι, δεν επενδύω μόνος μου, σε πρωτάθλημα που ο δεύτερος βάζει το 1/10 και θέλει και να με φτάσει"

Εικόνα el trick

Ρε παιδιά
Γιατί σχολιάζουμε αρνητικά μία σωστότατη κίνηση και ενδεδειγμένη επιχειρηματικά;;;;;;
Ο Αλασκούζος, ως σωστός διαχειριστής, με συτή την κίνηση, ουσιαστικά κάλεσε τον μεγαλομέτοχο της παε βάζελος να βάλειχρήμα για να καλυφθούν οι τρύπες.
Ποιός είναι ο μεγαλομέτοχος της παέ;;;;;
ποιός κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών;;;;;
- Η απαναθηναϊκή συμμαχία αν δεν κάνω λάθος!!!
Αρα καλούνται ουσιαστικά οι πράσινοι μπογιατζίδες να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Αν δεν το πράξουν τότε πιθανώς να υπάρξουν επιπτώσεις στην πράσινη παε. Δυσάρεστες επιπτώσεις.
Οπότε καταλήγω στο συμπέρασμα ότι οι πράσινοι μεγαλομέτοχοι θα κάνουν το καθήκον τους και θα βάλουν τα χρήματα.
Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΣ.

Εικόνα thita

χαχαχα, παρακαλούνται οι κ.κ. ελαιοχρωματ εεεεεεε φίλοι του παναθηναϊκού να περάσουν από το ταμείο

για να πληρώσουν, όχι για να πληρωθούν ε

Εικόνα redismagik

εγώ πιστεύω ότι η καμπάλα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για να ρεφάρει χρήμα το οποιο θα το παρουσιάσει σαν μεσσίας και ταυτόχρονα να έχει ένα στόχο το πρωτάθλημα με ένα παιχνίδι κάθε αγωνιστική .

Εικόνα savvas gridlock

Μπα, εδω μιλαμε για πολυ χρημα, πολλα εκ. ευρω, που δεν μπορουν να προκυψουν απο πονταρισματα στο στοιχημα.

Εικόνα thita

που είναι ο έγκριτος "στοιχηματικός αναλυτής" που κατέθεσε για το ματς Θρύλος-βέροια, να μας πει πόσα παίχτηκαν σε μαλαισία, βανουάτου, κλπ.?

Εικόνα Aprosarmostos17

Στις 30-9-2015 θα πρέπει να γραφουν τα πραγματικά ποσα της ΑΜΚ, καθώς και την χρονική περίοδο που θα πρέπει να μπουν αυτά τα χρήματα στα ταμεία του συλλόγου. Προσωπικά πιστεύω ότι η τελευταία ελπιδα του Αλαφούζου είναι να μην ψηφιστεί ο νόμος για τις άδειες και να καταφέρει να την σκαπουλάρει από τις πληρωμές των φόρων που χρωστάει το βρωμοκάναλό του. Έτσι και βγει ο Τσίπρας και μάλιστα αυτοδύναμος, ο επιχειρηματίας Αλαφούζος είναι τελειωμένος.

Εικόνα savvas gridlock

Πιστευεις σοβαρα φιλε οτι αν βγει ο Τσιπρας, ή ο Μειμαρακης, ή ο οποιοσδηποτε πρωθυπουργος, θα υποχρεωσει τον Αλαφουζο να πληρωσει λεφτα; Στην πραξη δηλαδη, με τον αλφα ή βητα πρωθυπουργο που εσυ θεωρεις καλυτερο, πιστευεις οτι μεχρι τα Χριστουγεννα ας πουμε θα εχει δωσει καποια λεφτα στο ελληνικο Δημοσιο ο Αλαφουζος;

Εικόνα thita

πιστεύω/ελπίζω όποιος και αν βγεί, να θεωρήσει το τηλεοπτικό πεδίο ως πηγή εσόδων, κάτι που αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση από το πρώτο μνημόνιο, και να τους ζητήσει λεφτά αλλά και να θεσμοθετήσει διαδικασίες για νόμιμη λειτουργία (τηλεοπτικές άδειες, κλπ.), έτσι ώστε να έρθει όποιος θέλει να "επενδύσει"

έτσι δεν μας λένε και οι ΑΡΔ? "ανοιχτό" πρωτάθλημα ζητάνε (=να μην το παίρνει πάντα ο Θρύλος) ώστε να έρθουν ενδιαφερόμενοι και να επενδύσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο

και πιστεύω/ελπίζω το ίδιο να γίνει με τα παιχνίδια προκαθορισμένης απόδοσης (στοίχημα) και να ανοίξει για κάθε ενδιαφερόμενο επενδυτή η αγορά, έτσι ώστε τον πρώτο χρόνο τα φορολογικά έσοδα για την Ελλαδίτσα να είναι γύρω στα 200 μύρια (έτσι λέει η μελέτη που έχουν εκπονήσει), αντί του δικτατορικού μονοπωλίου του ΟΠΑΠ που αποτελεί ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ αμιγώς ιδιωτική εταιρεία και χρησιμοποιείται τέλος πάντων από τον νιάου (μοσχόμαγκας και έντιμος, κατά τον καραγιαννίδη) για άλωση του ελληνικού ποδοσφαίρου (όποιος δεν έχει καταλάβει τι παίζεται με οπαπ και χορηγίες σε ομάδες και σουπερλίγκα ζει σε άλλη χώρα, τα έχουμε πει εδώ μήνες τώρα)