ΚΑΕ ΠΑΟ (ΚΑΙ ΒΙΑΝΕΞ) ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ



Διαβάζουμε στο επίσημο site της ΚΑΕ ΠΑΟ την παρακάτω είδηση.
 
Η πρώτη «γνωριμία» έγινε τον Σεπτέμβριο του 2013 όταν η αποστολή του Παναθηναϊκού προσγειώθηκε στην Κίνα και συμμετείχε σε διάφορες εκδηλώσεις στις πόλεις Φοσάν και Πεκίνο ενώ έδωσε κι έναν αγώνα με τους Λονγκ Λάιονς της Φοσάν.
Ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία για όλους καθώς είχαν την ευκαιρία να εξαπλώσουν το brand name του Παναθηναϊκού και να γίνουν πρεσβευτές του ευρωπαϊκού μπάσκετ όπως και της Euroleauge στην Ασία και στην πολυπληθέστερη χώρα του πλανήτη, που λατρεύει το μπάσκετ. Μάλιστα τότε υπήρχε και η ιδιαιτερότητα της παρουσίας στην ομάδα του Παναθηναϊκού του Πινγκ Σανγκ, του πρώτου Κινέζου αθλητή που αγωνίστηκε στην Euroleague.
Δύο χρόνια μετά, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Κίνα αυτή τη φορά στο πλαίσιο του Euroleague Basketball World Tour 2015 για δύο συναρπαστικούς αγώνες. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει τους Zhejiang Lions στις 28 Σεπτεμβρίου στην πόλη Hangzhou ενώ δύο μέρες αργότερα θα τεθεί αντιμέτωπος των Guangdong Tigers στην πόλη Macau.
Τα στελέχη του Παναθηναϊκού δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους για το γεγονός αυτό κι ετοιμάζονται για την επιστροφή τους σε μια χώρα όπου γνώρισαν ενδιαφέροντες ανθρώπους με ουσιαστικές σκέψεις και οράματα για την πρόοδο του μπάσκετ και την όποια συνεργασία που μπορεί να ευδοκιμήσει παρά τη μεγάλη απόσταση.
 
Θα πει τώρα κανείς ''τι έγινε ρε, τους ήρθε έτσι πάνω στην τρέλα τους να πούμε να παίξουν φιλικά με τους Zhejiang Lions και τους Guangdong Tigers, αυτά τα μεγαθήρια του παγκοσμίου μπάσκετ;''. ''Τυχαία'' λοιπόν μας ήρθε στο νου αυτό.
 
Με την ελληνική σημαία δίπλα στην κινεζική, υποδέχτηκαν στις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας LILLY στη Σαγκάη, την πρώτη παρτίδα του ενέσιμου αντιβιοτικού φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος βανκομυκίνη, που παράχθηκε στην Ελλάδα, στο εργοστάσιο Γ΄ της ηγέτιδας ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ.
Το γεγονός, που σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής για τη χώρα και την ελληνική φαρμακοβιομηχανία, ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου, την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, στο Ζάππειο, ο πρόεδρος της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ και του Φαρμακευτικού Φόρουμ του ΕΒΕΑ, κ. Διονύσης Φιλιώτης, ο αντιπρόεδρος και αν. διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος Lilly Europe, Australia & Canada, κ. Andrew Hotchkiss, ο γενικός διευθυντής της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ, κ. Σπύρος Φιλιώτης, ο αντιπρόεδρος Lilly Finance, Strategy & Business Development China, κ. Richard Jonathan Parsons και ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Σαγκάη, Δρ. Ευγένιος Καλπύρης
Χαιρετισμό απηύθηναν ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νότης Μηταράκης, ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών, Παναγιώτης Μίχαλος και ο πρόεδρος του ΕΟΦ, Δημήτρης Λιντζέρης. Την κεντρική ομιλία εκφώνησε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Φόρουμ του ΕΒΕΑ, EPhForT.
Το «παρών» έδωσαν επίσης εκπρόσωποι της πολιτείας, του κλάδου του φαρμάκου και του ιατρικού κόσμου. Μεταξύ αυτών, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Μάριος Σαλμάς, ο βουλευτής Θάνος Πλεύρης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας, Κωνσταντίνος Φρουζής, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, Θεόδωρος Τρύφων, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κωνσταντίνος Λουράντος και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Μιχάλης Βλασταράκος.
Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Διονύσης Φιλιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην ίδρυση του Φαρμακευτικού Φόρουμ του ΕΒΕΑ, με σκοπό την προώθηση της παραγωγής φαρμάκων διεθνών εταιρειών σε ελληνικά εργοστάσια για εξαγωγή σε μεγάλες ξένες αγορές, καθώς και της κλινικής έρευνας στη χώρα μας. Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους της πολιτείας τόνισε ότι «δεν ζητάμε προνόμια, αλλά να αρθούν τα εμπόδια, να τηρούνται οι διατάξεις και οι προθεσμίες» ώστε να είναι δυνατή η υλοποίηση τέτοιων αναπτυξιακιών δρατηριοτήτων, όπως η συνεργασία των LILLY- ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ-ΒΙΑΝΕΞ. Αναφερόμενος επίσης στη συγκεκριμένη συνεργασία, τόνισε τους ιστορικούς δεσμούς που συνδέουν τις δύο εταιρείες, με συνεργασία δεκαετιών, ενώ με θερμά λόγια μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ιδρυτή και πρόεδρο της ΒΙΑΝΕΞ, καθώς και τους Θανάση Γιαννακόπουλο και Κώστα Γιαννακόπουλο.
Ο αντιπρόεδρος και αν. διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΑΝΕΞ, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας τη LILLY και τη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ, ως Έλληνας και ως εκπρόσωπος της ΒΙΑΝΕΞ, για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει και συνεχίζουν να δείχνουν στην παραγωγική και ποιοτική ικανότητα της εταιρείας.
«Πριν από ενάμιση περίπου χρόνο, είχαμε την τιμή να ανακοινώσουμε τη σημαντική συμφωνία της ΒΙΑΝΕΞ με τη LILLY, με αντικείμενο την παραγωγή βανκομυκίνης για την αγορά της Κίνας, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα ένα πρότυπο εξαγωγικό αναπτυξιακό μοντέλο.
Ήταν μία συμφωνία-σταθμός που δεν θα μπορούσε να έχει πραγματοποιηθεί, αν δεν υπήρχε ο μακρόπνοος στρατηγικός σχεδιασμός από μεριάς ΒΙΑΝΕΞ.
Η ΒΙΑΝΕΞ, διαβλέποντας τη συνεχή αυξητική τάση για παραγωγή αντιβιοτικών λυόφιλων προϊόντων, άρχισε πριν από 10 χρόνια να επενδύει στην κατασκευή των απαραίτητων υποδομών, στην προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού, την εγκατάσταση και τον έλεγχό του, καθώς και στην επάνδρωσή του με το κατάλληλο εργατικό δυναμικό, ώστε να εξασφαλίζονται μεγάλες παραγωγικές δυνατότητες. Μόνο για τις ανάγκες παραγωγής της βανκομυκίνης προσελήφθησαν περίπου 20 ειδικευμένα άτομα, με προοπτική να χρειαστούν σχεδόν άλλα τόσα, τα επόμενα χρόνια.
Ήδη, έχουν δαπανηθεί περισσότερα από 11 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για τα επόμενα δύο χρόνια προβλέπεται ότι θα χρειαστούν επιπλέον 2 εκατομμύρια. Η επένδυση αυτή έχει φέρει τη ΒΙΑΝΕΞ μέσα στις τρεις καλύτερες φαρμακοβιομηχανίες στη λυοφιλοποίηση πανευρωπαϊκά.
Επισφράγιση της συλλογικής προσπάθειας αποτελεί η άφιξη της πρώτης παρτίδας βανκομυκίνης στην Κίνα, γεγονός που μας κάνει ως Έλληνες και ως ΒΙΑΝΕΞ υπερήφανους!
Συνολικά, 2 εκατομμύρια τεμάχια βανκομυκίνης θα εξαχθούν προς την Κίνα το 2014, ενώ για το 2015 οι παραγωγικές ανάγκες υπολογίζονται σε 6 εκατομμύρια τεμάχια και για το 2016 σε 6 εκατ. 300 χιλιάδες τεμάχια, με αυξητική τάση.
Με τη συνεχή καθοδήγηση των εκπροσώπων της ELI LILLY και τις φιλότιμες προσπάθειες όλου του εμπλεκόμενου προσωπικού, έγιναν οι δοκιμαστικές παραγωγές. Ακολούθησαν αλλεπάλληλοι έλεγχοι από τον κινεζικό οργανισμό φαρμάκου, υπεβλήθησαν όλα τα στοιχεία και μετά την έγκρισή τους, άρχισε η παραγωγή το καλοκαίρι του 2014, με αποτέλεσμα σήμερα να φτάνουν οι πρώτες παρτίδες στην Κίνα.
Τη στιγμή, όμως, που η Κίνα επιβραβεύει το ελληνικό φάρμακο, η κυβέρνηση της Ελλάδας επιτρέπει να μπαίνουν από το «παράθυρο» σκευάσματα εταιρειών από το Ισραήλ, το Πακιστάν ή την Ινδία, όταν μάλιστα ο αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων έχει απαγορεύσει τη διακίνηση σκευασμάτων των εταιρειών αυτών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Προφανώς, εμείς ξέρουμε καλύτερα από τους Κινέζους και τους Αμερικανούς…
Κλείνοντας, θα ήθελα να πω δυο λόγια για το χώρο της υγείας συνολικά. Δυστυχώς, γινόμαστε μάρτυρες, τα τελευταία χρόνια, μίας συνεχούς υποβάθμισης των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνει ο ελληνικός λαός, παρόλο που διαθέτουμε και εξαιρετικούς επιστήμονες και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου, ώστε να καλύπτονται επαρκώς και ποιοτικά οι ιατροφαρμακευτικές ανάγκες των πολιτών. Αιτία είναι η πολιτική λιτότητας που επιβάλλουν οι δανειστές και εφαρμόζει απαρέγκλιτα, τόσο η σημερινή όσο και οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις, με αποτέλεσμα να έχουμε δραματικές ελλείψεις σε φάρμακα και υγειονομικό υλικό στα νοσοκομεία, φαρμακεία με άδεια ράφια και μία φαρμακευτική δαπάνη που δεν είναι βιώσιμη ούτε για τις φαρμακευτικές εταιρείες ούτε για τους ασθενείς, καθώς τους αναγκάζει σε υψηλά ποσοστά συμμετοχής.
Παρόλο που το ελληνικό φάρμακο διαθέτει και την ποιότητα και τη δυνατότητα σε επίπεδο παραγωγής να καλύψει πολύ μεγάλο ποσοστό των αναγκών των πολιτών σε φάρμακο, δυσβάσταχτα μέτρα όπως το rebate και το clawback, καθώς και οι αλλεπάλληλες μειώσεις τιμών, οδηγούν τις ελληνικές εταιρείες με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό. Τη θέση τους στην αγορά εποφθαλμιούν ξένες φαρμακευτικές, στις οποίες στρώνεται το χαλί τα τελευταία χρόνια από τις ελληνικές κυβερνήσεις, χωρίς να υπολογίζονται οι δυσμενείς μακροχρόνιες συνέπειες και για την οικονομία και για την υγεία, προς όφελος πρόσκαιρων λογιστικών αποτελεσμάτων.
Η έκκληση είναι μία:
Επιτέλους, εμπιστευτείτε την ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Μας εμπιστεύονται οι ξένοι, ήρθε η ώρα να μας εμπιστευτούν και οι Έλληνες» κατέληξε εμφατικά ο κ. Γιαννακόπουλος.
Στην κεντρική ομιλία, ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Μίχαλος σημείωσε μεταξύ άλλων ότι οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες δεν κατέθεσαν τα όπλα παρά τις συνέπειες της κρίσης, συνέχισαν να επενδύουν και να αυξάνουν την εξωστρέφειά τους. Τέτοιου είδους εγχειρήματα ανοίγουν σπουδαίες προοπτικές για την Ελλάδα, καθώς δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και συμβάλλουν στο εμπορικό ισοζύγιο, τόνισε και κάλεσε την πολιτεία να διαμορφώσει ευνοϊκότερες συνθήκες, ώστε ο φαρμακευτικός κλάδος να γίνει ουσιαστικός πυλώνας ανάπτυξης.
Ο υπουργός Υγείας, κ. Βορίδης, δήλωσε ότι η σημερινή ημέρα είναι μία ξεχωριστή στιγμή, η οποία αποτελεί και πρόκληση για το νέο επιχειρηματικό περιβάλλον. Χαρακτήρισε την συνεργασία ΒΙΑΝΕΞ –ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ απάντηση στην πρόκληση της εποχής και σε έναν παρασιτικό καπιταλισμό που κυριαρχούσε επί χρόνια μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία άντεξε και παρά το γεγονός, ότι στα χρόνια της κρίσης υπέστη βίαιη και γρήγορη προσαρμογή, ανταπεξήλθε, σημείωσε. Επίσης, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το 2015 θα είναι ένα έτος το οποίο θα βασίζεται σε ένα σταθερό και αποτελεσματικό περιβάλλον με ισορροπημένους προϋπολογισμούς, και ευχήθηκε το παράδειγμα της σύμπραξης ΒΙΑΝΕΞ και ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ να το ακολουθήσουν και άλλες φαρμακοβιομηχανίες.
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μηταράκης, υποστήριξε ότι είναι αισιόδοξο για τη χώρα το γεγονός ότι διεθνείς κολοσσοί επιλέγουν την Ελλάδα, με το βιομηχανικό πρότυπο που εγκαινιάζει η LILLY με τη ΒΙΑΝΕΞ να αποδεικνύει ότι η χώρα κερδίζει την εμπιστοσύνη μέσα στον παγκόσμιο ανταγωνισμό. Για το νέο αναπτυξιακό νόμο δήλωσε ότι θα πρέπει να συνδεθεί με τις απαιτήσεις της αγοράς και τα προγράμματα να προσαρμοστούν στις ανάγκες της χώρας, για τα οποία θα χρειαστεί και συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, για τα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του.
Ο κ. Παναγιώτης Μίχαλος δήλωσε ότι η συνεργασία ΒΙΑΝΕΞ-LILLY αποτελεί παράδειγμα του νέου επιχειρηματικού μοντέλου, που είναι ικανό να αλλάξει ριζικά την οικονομία της χώρας. Συμβάλλοντας στην αύξηση των εξαγωγών, είναι δυνατό να μετατραπεί η Ελλάδα σε επιχειρησιακό κόμβο, εκμεταλλευόμενη τη γεωγραφική της θέση, τις υποδομές και το ανθρώπινο δυναμικό της.
Ο κ. Λιντζέρης έκανε λόγο για «εξωπραγματική» παραγωγή βανκομυκίνης για τα ελληνικά δεδομένα, συγκρίνοντας την ποσότητα των 10 εκατ. τεμαχίων ετησίως που προβλέπει η συμφωνία, με τα περίπου 46.000 τεμάχια που απορροφά η ελληνική αγορά. Το συγκεκριμένο έργο, προσέθεσε, δεν θα φέρει μόνο σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών της ΒΙΑΝΕΞ, αλλά και αύξηση του ΑΕΠ της Ελλάδας, καθώς και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Ο ΕΟΦ, σημείωσε, επιδιώκει να διευκολύνει την εξαγωγική δραστηριότητα των ελληνικών φαρμακευτικών εταιρειών, επιταχύνοντας τις διαδικασίες, για παράδειγμα το διάστημα για έκδοση αδειών εξαγωγής δεν ξεπερνά τις 10 ημέρες.
Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε η σύνδεση με τις εγκαταστάσεις της LILLY στη Σαγκάη. Ο κ. Parsons διευκρίνισε ότι η βανκομυκίνη είναι ένα αντιβιοτικό, το οποίο συνίσταται ως θεραπεία πρώτης γραμμής για την αντιμετώπιση σοβαρών λοιμώξεων που απειλούν τη ζωή και προκαλούνται από σταφυλόκοκκους ανθεκτικούς στη μεθικιλλίνη. Το σκεύασμα Voncon έχει χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία περισσότερων από 2,5 εκατ. ασθενών από το 1996, οπότε και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Κίνα.
Από τη μεριά του, ο Έλληνας Πρόξενος, κ. Καλπύρης ανέφερε ότι «η συμφωνία που επετεύχθη μεταξύ του διεθνούς φήμης φαρμακευτικού γίγαντα LILLY και της πρωτοπόρας ελληνικής φαρμακευτικής εταιρείας ΒΙΑΝΕΞ για την παραγωγή του Voncon στην Ελλάδα για εξαγωγή του στην Κίνα, αποτελεί απόδειξη του υψηλού βαθμού αξιοπιστίας που απολαμβάνει διεθνώς η ελληνική φαρμακοβιομηχανία, τόσο για την ποιότητα όσο και για την τεχνογνωσία της». Τόνισε δε ότι «η ενέργεια αυτή θα λειτουργήσει ως μέσο αναγνωρισιμότητας των ελληνικών φαρμακευτικών προϊόντων στην Κίνα, προσελκύοντας κινεζικές επενδύσεις στον ελληνικό φαρμακευτικό τομέα, αλλά και θα συμβάλει στην αύξηση των εξαγωγών ελληνικών φαρμάκων υψηλής ποιότητας στην Κίνα».
Τη σημαντική συμβολή της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ για την υλοποίηση του σχεδίου ανέδειξε ο κ. Hotchkiss, ενώ για τη συνεργασία με τη ΒΙΑΝΕΞ λήφθηκε υπόψη η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας και το υψηλό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και οι οικονομικές προοπτικές του εγχειρήματος. Επίσης, προανήγγειλε ότι εκτός από το Voncon συζητείται ήδη η παραγωγή και άλλων φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα, με σκοπό την εξαγωγή τους σε ξένες αγορές.
Η διευθύντρια των εργοστασίων Α και Γ της ΒΙΑΝΕΞ, κ. Μαρία Κωνσταντινίδου, αναφέρθηκε στις επενδύσεις από την οικογένεια Γιαννακόπουλου για την αναβάθμιση του εργοστασιακού εξοπλισμού και την εξειδίκευση στη λυοφιλοποίηση. Τέλος, ο κ. Σπύρος Φιλιώτης προανήγγειλε ότι μεταξύ των επόμενων βημάτων της εταιρείας συγκαταλέγεται η προσπάθεια επέκτασης της συνεργασίας με τη ΒΙΑΝΕΞ, με στόχο την παραγωγή περισσότερων φαρμάκων στην Ελλάδα και εξαγωγή τους σε μεγάλες διεθνείς αγορές.
 
Φυσικά καλά κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και κοιτάζει το καλό της επιχείρησής του, της ΒΙΑΝΕΞ. Δικαίωμά του και να χρησιμοποιεί τον μπασκετικό ΠΑΟ σε τέτοιες ενέργειες, που πρωτίστως έχουν στόχο την αύξηση των κερδών της ΒΙΑΝΕΞ. Και οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ έχουν όμως επιχείρηση, τη ναυτιλιακή Arcadia. Δεν την μπλέκουν με την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Όπως δεν μπλέκουν πιθανά χρέη που μπορεί να έχει το Δημόσιο προς την επιχείρησή τους, στους ισολογισμούς της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Θα πει τώρα κάποιος ''φίλε εμένα δεν με νοιάζουν όλα αυτά, εμένα με νοιάζει το τι γίνεται στο παρκέ, το άθλημα''. Ε, εμάς μας νοιάζουν κι άλλα πράγματα, πέραν του παρκέ. Ο Ολυμπιακός ΔΕΝ είναι απλώς μια ομάδα για εμάς. Για όλα αυτά, τα εντός κι εκτός παρκέ, οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ για εμάς είναι 
 
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΑΡΕΣ.
 
Όσο κι αν πονάει ορισμένους, εντός κι εκτός μπάσκετ. Κι αν ακούσουν λίγο, ελάχιστα παραπάνω τον κόσμο του Θρύλου κι αρχίσουν να μην αφήνουν τίποτε να πέσει κάτω, εντός κι εκτός παρκέ, δυναμικά κι Ολυμπιακά, θα γραφτούν στην ιστορία του Ολυμπιακού με πιο χρυσά γράμματα κι από αυτά του μέγα ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ..

Σχόλια

Εικόνα thita

Αντιφα άσε τα πολιτικά εδώ,είναι οπαδικός χώρος και μας ενώνει ο Θρύλος

και κοιτά να κατέβεις από το συννεφάκι,με όλη την καλή διάθεση σου το λέω

Γιατί ακούγεσαι ψιλονεο παιδί

Για την ουσία όσων λες σου απάντησαν τα παιδιά εδώ μια χαρά

Αν έχεις και ξέρεις κάτι άλλο πλην προπαγάνδας,εδώ είμαστε,σχόλια χωρίς λογοκρισία από όσο έχω δει

Εικόνα ANTIFA-7

Οκ ρε θα αφησω τα πολιτικα αλλα αν αυριο,μεθαυριο ερθει ο Κοντονης και σου κλεισει το συνδεσμο τοτε ελα ξανα πες μου "ασε τα πολιτικα".Και επιτελους κοψτε την καραμελα με τα πολιτικα.Θα ασχολουμαστε με οτι μας αφορα.Δεν ζουμε σε αλλο κοσμο.

Εικόνα thita

ασχολήσου με τα πολιτικά όσο θες, άλλος χώρος είναι πιο κατάλληλος όμως, εδώ προέχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

εσύ κατάλαβες πως σου "απαγορεύω" την ενασχόληση με τα πολιτικά??!!

κατά τα λοιπά, τι είχες γιάννη, κουκιά σπέρνω το σχόλιο, μαλάκας ο κοντονής άρα φταίει το σύστημα και η λύση είναι η ταξική πάλη, κλπ.

μαλάκας ένας αριστερός = φταίει η αριστερά και η λύση είναι τον πούλο... με ακούς να τα λέω καλά μήπως? αν συμφωνείς στη νοοτροπία και στη γενίκευση (π.χ. όλοι οι πλούσιοι = κουράδες), δεν έχω να πω κάτι άλλο άντε καλή τύχη

Εικόνα koropi48

Γειά σου ρε αντίφα αγωνιστή! Τί μάγκες κι εύκολοι στην κριτική είμαστε όλοι, όταν το θέμα αφορά το μαγαζί, την τσέπη άλλου! Να μπαίνει μέσα ένα μαγαζί (τρεις ισολογισμοί συνεχόμενοι με παθητικό η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ) αλλά οι ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ να το κρατάνε όπως είναι, προσλαμβάνοντας κι άλλους εργαζόμενους αν είναι δυνατόν. Σιγά. εμείς πληρώνουμε;
Φίλε πράσινε αντίφα, αν αυτά που λες τα πιστεύεις, τότε σκέψου: τα βράδια που κλειδώνεις την πόρτα σου για ύπνο, πόσους άστεγους παίρνεις μαζί σου να μην κρυώνουν έξω, το μεσημέρι που τρως, πόσους πεινασμένους φωνάζεις για να μοιραστείτε το- λίγο έστω- φαγητό σου, όταν παντελονιάζεις το μεροκάματό σου, με πόσους φτωχούς το μοιράζεσαι. Μετά μπορείς να κάνεις κριτική για τη διαχείριση της περιουσίας των άλλων.
Σε εποχή που μεγαλοεφοπλιστές απαιτούν χρήματα από την Περιφέρεια για να φτιάξουν γήπεδα, αγοράζουν ΜΜΕ για να κάνουν δουλειές με το δημόσιο και δεν έχει δει ούτε ευρώ τους η κοινωνία, βρήκες να κατηγορήσεις τους Αγγελόπουλους, με πλήθος υποτροφιών, δωρεών σε φιλανθρωπικές εκκλησιαστικές οργανώσεις, χορηγιών σε ιδρύματα όλης της ελλάδας; Δεν πάμε καλάαααααααααααααα

Εικόνα ANTIFA-7

Οπως το ειπες και ο ιδιος.Ειδαν ζημια στην εταιρια τους και προσπαθησαν να την εξαλειψουν!Με ποιον τροπο?Απολυοντας εργαζομενους και μειωνοντας μισθους.Αρα τη ζημια ποιος την πληρωσε?Οι εργαζομενοι.

Οσο για τα αλλα που λες πρεπει να καταλαβεις οτι κανω ταξικο διαχωρισμο.Ο παμφτωχος ανηκει στην ιδια ταξη με εμενα τον φτωχο και υποφερει λιγο παραπανω απο οτι εγω.Εμεις ειμαστε αυτοι που την πληρωνουμε απο τις διαχειρισεις των εταιριων των Αγγελοπουλων και καθε αγγελοπουλων για να βγαζουν αυτοι οσο γινεται περισσοτερο κερδος.Και οχι φιλε μου δεν θα μοιραστουμε εμεις τους ελαχιστους μισθους που παιρνουμε για κατι το οποιο εμεις παραγουμε.Θα απαιτησουμε μεγαλυτερους μισθους και στο τελος θα καρπωνομαστε εμεις αυτο που παραγουμε.
Υ.Γ. Αμα δεν σου αρεσουν αυτα που λεω να το λες με ευγενικο τροπο και χωρις χαρακτηρισμους.

Εικόνα REDNYC

MPRAVO FILE MOU, POLY SWSTA TA EGRAPSES!

Εικόνα ANTIFA-7

Ρε εσεις ποιοι απελυσαν τους εργαζομενους απο τη χαλυβουργικη παραμονες του Πασχα?Αλλα ξεχασα οι αγγελοπουλοι εχουν μονο την arcadia.Σε ποιον πουλατε ρε το σανο?Και μετα βγαινουν και οι περηφανοι Ολυμπιακαρες να σηκωσουν τον πανο "Μαγκες Αγγελοπουλοι".Τι αντιδραση μπορει να εχει ενας απολυμενος της χαλυβουργικης βλεποντας τετοια αρθρα και πανο?

Εικόνα savvas gridlock

''Ρε εσεις ποιοι απελυσαν τους εργαζομενους απο τη χαλυβουργικη παραμονες του Πασχα?Αλλα ξεχασα οι αγγελοπουλοι εχουν μονο την arcadia.Σε ποιον πουλατε ρε το σανο?''

Οι Αγγελοπουλοι που ειναι στον Ολυμπιακο, ναι, εχουν μονο την Arcadia. Αν διαφωνεις και θεωρεις οτι σου πουλαμε σανο, δειξε μας το Δ.Σ. της Χαλυβουργικης και το πού ακριβώς ειναι μεσα σε αυτο ο Παναγιωτης και ο Γιωργος. Για τις απολυσεις που λες, εδω και 90 χρονια η Χαλυβουργικη ταιζει χιλιαδες οικογενειες. Το δικαιον του αιτηματος τους το αναγνωριζουν ολοι, ακομη και οι συνδικαλιστες της Χαλυβουργικης. Υπαρχει Νομος του Κρατους για τη διακοψιμοτητα και το διαφορετικο νυχτερινο ωραριο, ωστε να διευκολυνθουν οι εξαγωγες στο χαλυβα και να μειωθει το κοστος παραγωγης της βιομηχανιας. Η Χαλυβουργικη και εθελουσια εξοδο προσεφερε στους εργαζομενους της, αλλα και συλλογικη συμβαση εργασιας υπεγραψε, παρα το οτι δεν ηταν υποχρεωμενη με τους νομους που ισχυουν στα χρονια του μνημονιου. Οσοι εργαζομενοι επελεξαν να μην εκμεταλλευτουν αυτες τις παροχες, ευθυνονται αυτοι και οχι η εταιρεια.

''Και μετα βγαινουν και οι περηφανοι Ολυμπιακαρες να σηκωσουν τον πανο "Μαγκες Αγγελοπουλοι".Τι αντιδραση μπορει να εχει ενας απολυμενος της χαλυβουργικης βλεποντας τετοια αρθρα και πανο?'

Ο απολυμενος της Χαλυβουργικης που δεν μπηκε σε προγραμμα εθελουσιας εξοδου (προσωπικη του επιλογη), θα επαναπροσληφθει αν και οποτε εφαρμοστει ο νομος του Κρατους για τη διακοψιμοτητα, ωστε να αυξηθει ο τζιρος της εταιρειας που εχει μειωθει 8 φορες τα τελευταια 7 χρονια. Απο τους Αγγελοπουλους λεφτα δεν εχει χασει κανεις. Το παραμυθακι ''ολοι οι εργαζομενοι ειναι καλοι κι εχουν δικιο, ολα τα αφεντικα γαμιουνται και θελουν να μας πιουν το αιμα'', μπορεις να το μασουλας στο κομματικο σου μαγαζακι, απλωνοντας τον ιδεολογικο σου στοκο. Ουτε ολοι οι εργατες ειναι ιδιοι, ουτε ολα τα αφεντικα ειναι ιδια. Τα μονα που ειναι ιδια, ειναι τα κομματοσκυλα σαν κι εσενα, που απαιτουν να προσαρμοστει ολος ο κοσμος στο δικο τους ιδεολογικο φιλτρο.

Εικόνα ANTIFA-7

Το οτι δεν ειναι στο Δ.Σ. τι σημαινει?Εφοσον δεν εχουν καμια σχεση με τη Χαλυβουργικη οι Αγγελοπουλοι γιατι τετοια υπερασπιση?Οσο για το αν ταιζε η χαλυβουργικη οικογενειες ασε να το ξερουν οι εργαζομενοι.

http://www.newsbomb.gr/oikonomia/epixeirhseis/story/574011/nees-apolysei...

http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/314703/afoi-aggelopoyloi-aimati...

http://www.gazzetta.gr/plus/article/586926/anatarahi-sti-halyvoyrgiki-to...

https://sikam.wordpress.com/2015/04/07/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE...

https://ohifront.wordpress.com/2014/02/13/%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B4%CE%B...

Ολοι αυτοι απο το μυαλο τους συνδεουν τους Αγγελοπουλους με την Χαλυβουργικη...
Κανενας δεν ειπε οτι ολα τα αφεντικα ειναι ιδια και οτι ολοι οι εργαζομενοι ειναι ιδιοι.Απλα τα συμφεροντα των εργαζομενων ειναι αντιστροφως αναλογα των συμφεροντων των αφεντικων τα οποια εσυ υπερασπιζεσαι.Εγω και οι ομοιοι μου που μας ονομαζεις "κομματοσκυλα" αγωνιζομασταν και αγωνιζομαστε για τα συμφεροντα των εργαζομενων(στους οποιους και εσυ ανηκεις) και οτι εχουμε καταφερει με ιδρωτα και αγωνα το εχεις καρπωθει και εσυ και οι ομοιοι σου.

Εικόνα savvas gridlock

Kαι για να μην νομισεις οτι σου πουλαω προλογο, δες το μονος σου.

https://www.businessregistry.gr/uploads/01/235501000/2014_12_22_10_12_24...

Ο Γιωργος Αγγελοπουλος δεν ειναι καν στο ΔΣ. Τυπικα ως μελος ειναι ο Παναγιωτης (να υπαρχει ενας Αγγελοπουλος μεσα), αλλα διοικηση και αρμοδιοτητες δεν εχει. Για ολα σχεδον υπευθυνοι ειναι ο Βαρουφακης και ο Γιωργαρος ο Σκινδηλιας.

Εικόνα savvas gridlock

Ειναι δυνατον να επικαλεισαι αρθρα απο το site newsbomb του Δημητρη Γιαννακοπουλου για να αποδειξεις πως οι Αγγελοπουλοι εχουν σχεση με τη Χαλυβουργικη; Αυτος εβγαζε τον παππου τους δωσιλογο συνεργατη των Ες Ες για παραδειγμα. Ετσι, διχως το παραμικρο στοιχειο. Το τι γραφει το newsbomb, δεν ειναι κριτηριο. Οι Αγγελοπουλοι του Ολυμπιακου, δεν διοικουν τη Χαλυβουργικη κι αυτο το ξερει πολυ καλα ο Γιαννακοπουλος, ασχετα με το τι βαζει τα δημοσιογραφικα του τσιρακια να γραφουν. Με μια απλη αναζητηση στο site της επιχειρησης, θα δεις οτι ο Παναγιωτης και ο Γιωργος δεν βρισκονται στο ΔΣ της εταιρειας, δεν συμμετεχουν σε αυτην, ΔΕΝ αποφασιζουν για απολυσεις σε αυτην. Ειναι οικογενειακη τους επιχειρηση φυσικα, αλλα ασχολειται με αυτην ο πατερας τους και αλλα στελεχη.

Απο εκει και περα, εγω δεν ειμαι με τα αφεντικα, ετσι γενικα κι αοριστα. Ουτε με τους εργατες, ετσι γενικα κι αοριστα. Υπαρχουν τιμια και μπασταρδα αφεντικα, οπως υπαρχουν τιμιοι και μπασταρδοι εργατες. Οποιον κι αν ρωτησεις στην πιατσα, ο,τι δουλεια κι αν κανει, αν οι δρομοι του διασταυρωθηκαν με αυτους των Αγγελοπουλων, θα σου πει το ποσο καλοπληρωτες και φιλικοι με τους υπαλληλους τους ειναι. Το ιδιο ισχυει και για τους Γιαννακοπουλους, για το Μαρινακη, αλλα ΔΕΝ ισχυει για τον Αλαφουζο. Στην προκειμενη περιπτωση, ακομη και το συνδικαλιστικο οργανο των εργαζομενων στη Χαλυβουργικη αναγνωριζει το δικαιο του αιτηματος της επιχειρησης για την εφαρμογη του ψηφισθεντος Νομου για τη διακοψιμοτητα. Σε αυτο το κομματι, δεν υπαρχει ανθρωπος στην Ελλαδα που να στεκεται απεναντι τους. Ουτε οι εργατες της βιομηχανιας, που ξερουν απο πρωτο χερι το τι γινεται. Εσυ εισαι η εξαιρεση. Το λογο θα μου τον εξηγησεις να τον καταλαβω;

Εικόνα ANTIFA-7

Οπως ειδες δεν σου εβαλα πηγες μονο απο το newsbomb.Εφοσον ειναι ο Σκινδηλιας(δεξι χερι των αδερφων) και ο Παναγιωτης στο Δ.Σ. παλι μου λες οτι δεν ευθυνονται.Η ΠΟΕΜ εβγαλε ανακοινωση και εσυ μου λες οτι ολοι μιλανε με τα καλυτερα λογια για τους Αγγελοπουλους.Τελος παντων δεν θα το συνεχισω απλα ηθελα να τονισω οτι τα αδερφια που υποστηριζουμε ηταν αυτα που πριν λιγους μηνες απελυσαν συνανθρωπους μας.Εγω προσωπικα δεν θα ξανα φωναξω μαγκες Αγγελοπουλοι.

Εικόνα savvas gridlock

Oπως μπορεις να διαβασεις στην επισημη αποφαση για την εκλογη μελων στο Δ.Σ., ο Παναγιωτης Αγγελοπουλος δεν εχει καμια αρμοδιοτητα. Ουτε μια. Δεν αποφασιζει για τιποτε στη Χαλυβουργικη. Ο Σκινδηλιας ναι, κανει κουμαντο στην εταιρεια, αλλα μιλαμε για Αγγελοπουλους αν δεν κανω λαθος. Οσο για την ανακοινωση της ΠΟΕΜ, αντιγραφω απο αυτην.

''Για άλλη μια φορά οι εργοδότες Βιομήχανοι επιχειρούν, με λαθεμένες και σπασμωδικές κινήσεις που καταγγέλλουμε, να μετακυλήσουν στους βιομηχανικούς εργάτες τις συνέπειες της κρίσης και την αδιαφορία της άτολμης κυβέρνησης να εφαρμόσει ότι δηλ. νομοθετεί, συγκεκριμένα το Ν.4231/1-11-2013 (σχετικά με τη διακοψιμότητα). Καλούμε την Κυβέρνηση να παρέμβει άμεσα και να εφαρμόσει τους νόμους που η ίδια, πριν τρεις μήνες, ψήφισε. Καλούμε τον υπουργό Εργασίας να αναλάβει τις ευθύνες του. ΄Εως σήμερα ,αδιαφορεί προκλητικά, παρά τις εκκλήσεις μας για στήριξη της καταρρέουσας Βιομηχανίας της χώρας, της τρίτης μεγαλύτερης εξαγωγικής βιομηχανικής δραστηριότητας. Ζητούμε άμεση συνάντηση για να παρουσιάσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας.''

Γι'αυτο σου ειπα οτι ΟΛΟΙ αναγνωριζουν το δικαιο των αιτηματων της ιδιοκτησιας της Χαλυβουργικης. Πολυ απλα, γιατι εχουν δικιο.

Εικόνα REDNYC

MPRAVO RE SAVA! ETSI, RIXNE FAPES!

Εικόνα thita

Αυτό που εγώ κατάλαβα πως εννοεί το άρθρο (ο σάββας) είναι ότι οι αγγελόπουλοι (και ο μαρινάκης λέω εγώ) δεν χρησιμοποιούν τον Θρύλο ούτε για τις δουλειές τους, ούτε για τα προσωπικά τους.

Δεν θα μπορούσαν π.χ. να βάζουν οι οι αγγελόπουλοι τον Ολυμπιακό μπροσά για θέματα που έχουν με Δ.Ε.Η., κράτος, κλπ.? Και όμως δεν το κάνουν. Είναι τελείως άλλης ηθικής άνθρωποι, πραγματικά τους θαυμάζω και λέω ευθέως ότι εγώ στη θέση τους θα επεδείκνυα πολύ λιγότερο "ηθική" συμπεριφορά, σε πολλά θέματα, αθλητικά και άλλα.

Δεν θα μπορούσε ο Μαρινάκης να κάνει καμία ξέρω'γω συγκέντρωση του λαού του Θρύλου με πορείες, καταλήψεις, κλπ. (μην πω "αυθόρμητα" ντου, όπως τα βαζέλια στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού όταν κανονικά ΔΕΝ επρόκειτο να πάρουν άδεια, πέρισυ νομίζω) με σύνθημα "κάτω τα χέρια από τον Θρύλο και τον Πρόεδρο"?

ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, τι θα έλεγαν οι ΑΡΔ π.χ. εάν ο μαρινάκης έπαιρνε τον Θρύλο το καλοκαίρι για τουρ στην αυστραλία, στα εγκαίνια μιας νέας εφοπλιστικής συμφωνίας ή στην εξαγορά κάποιας ναυτιλιακής, κλπ.? Θα μας είχαν πρήξει ότι ταλαιπωρεί την ομάδα για να κάνει business και θα βγει η κούραση μέσα στη χρονιά και έτσι την πάτησε η man. united πριν πέντε χρόνια, κλπ. Τώρα όλα καλά με τον Τράκη, είναι και η DGP βλέπεις και σου λένε οι ΑΡΔ γιατί να κλείσω πόρτα σε τόσες ευκαιρίες για δουλειά, κλπ.

Εικόνα REDNYC

ME PROLAVES! EYGE!

Εικόνα apostolos gaganis

Διάβασα πολύ προσεκτικά την ανάρτηση και, ειλικρινά, δεν βρίσκω κάτι το μεμπτό σε όλη αυτή την ιστορία εκ μέρους του Γιαννακόπουλου και της εταιρείας του. Μιλάμε για πολύ σοβαρή φαρμακοβιομηχανία ( κάτι που δεν το αμφισβητείς βεβαίως ), η βανκομυκίνη είναι ένα αντιβιοτικό υψηλών και ιδιαίτερων απαιτήσεων που δεν μπορεί να το φτιάξει ο καθένας, η ΒΙΑΝΕΞ έχει την τεχνογνωσία παραγωγής της και μάλιστα επιπέδου, η αγορά της Κίνας δεν ...συζητείται ( τα τεμάχια του Voncon που τις αποστέλλονται συνολικά ετησίως - για την ώρα - είναι 200 περίπου φορές περισσότερα από όσα καταναλώνονται στη χώρα μας ), από τα έσοδα που τις αποφέρουν οι πωλήσεις του προϊόντος στην Κίνα το κράτος ασφαλώς και πρέπει να έχει το μερίδιό του, δεν καταλαβαίνω επομένως προς τί ο ψόγος. Το γεγονός εξάλλου ότι ΄΄εμπλέκει΄΄ και την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στην υπόθεση, ουδαμώς με βρίσκει διαφωνούντα. Ούτε στοιχεία ανηθικότητας ενέχει ή άλλο τι, ούτε επηρεάζει καθ΄οιονδήποτε τρόπο τον Ολυμπιακό ή την μπασκετική κατάσταση στην Ελλάδα. Το τί θα κάνουν οι Αγγελόπουλοι με τις επιχειρήσεις τους πάλι, είναι δικό τους θέμα. Και εάν, για παράδειγμα, έκαναν αυτοί κάτι ανάλογο με εκείνο του Γιαννακόπουλου στην ίδια ή άλλη μεγάλη αγορά, επίσης θα το επικροτούσα. Τις θέλουμε τις εξαγωγές και στην παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων, η Ελλάδα είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΄΄χτυπώντας΄΄ επιτυχώς ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χώρα του κόσμου. Ένα απ΄τα ελαχιστότατα πράγματα υψηλής ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ποιότητας που μπορεί να παράξει τούτος ο τόπος, είναι το ΦΑΡΜΑΚΟ. Όχι τώρα. Εδώ και πολλά χρόνια. Οι εργαζόμενοι στις ελληνικές βιομηχανίες είναι εξαιρετικοί Σάββα, συγκρινόμενοι επιτυχέστατα με κάθε ξένο.

Άλλα είναι εκείνα στα οποία διαφωνώ, στο θέμα του φαρμάκου πάντα, με τον Τράκη και όλους τους...ομοειδείς του στη χώρα. Τα΄χω ξαναπεί: Η προσποιητή τους κλάψα ότι ούτε λίγο ούτε πολύ θα...πεθαίνουν οι Έλληνες στα πεζοδρόμια, με την ελάττωση της φαρμακευτικής δαπάνης απ΄το κράτος. Όλοι αυτοί οι...ολοφυρόμενοι ΛΟΥΡΑΝΤΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ, που έχασαν ( οριστικά ) ΄΄επεισόδια΄΄ απ΄το για δεκαετίες ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ στην ψωροκώσταινα... ΄΄Φάγανε΄΄ πολλοί, πολλά και επί πολύ. Έξω και μέσα στα νοσοκομεία, γονατίζοντας σκληρά με τις ανομίες τους τα ασφαλιστικά μας ταμεία με όλα τα συνακόλουθα αυτών των εγκληματικών - γενικά - ενεργειών τους. Γνωστά πράγματα αυτά, και τώρα δεν κουνιέται φύλλο. Θα τα ξεπετάγανε άλλωστε αν υπήρχαν τέτοια στραβά στο πιτς φυτίλι τα ΜΜΕ, αφού το θέμα ήταν ανέναθεν - και δικαίως - πιασάρικο... Ούτε σοβαρές κομματικές φωνές, ενάντιες, υπάρχουν τώρα πια. Στην αρχή μόνο κάτι ψέλλισαν οι γνωστές μεριές και μετά...period. ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ - ΕΞΩΦΘΑΛΜΟ - ΔΙΚΙΟ...

Μακρυγόρησα κάπως, αλλά ξέρεις τους λόγους... Και όσον αφορά τα καμώματα του Γιαννακόπουλου στα καθαυτό μπασκετικά, τί να πω; Συμφωνούμε απόλυτα όλοι οι Ολυμπιακοί καθώς και στους τρόπους με τους οποίους οφείλουν αυτά να αντιμετωπίζονται από τους Αγγελόπουλους. Τί λέω όμως; Εσύ είσαι ο εξπέρ. Διαπίστωση αναντίρρητη και όχι φιλοφρόνηση, που ούτε την συνηθίζω ούτε και την έχεις ανάγκη...

Εικόνα savvas gridlock

Αποστολε, για την πρωτη παραγραφο, δεν υπαρχει κατι μεμπτο. Ηθικο ειναι το προβλημα, το να μπλεκεις την ομαδα σου στις δουλειες σου. Για τη δευτερη παραγραφο, το εχουμε ξαναπει. Αν τυχει και πετυχω ποτε εξω αυτη τη ρομπα το Λουραντο, το γιαουρτι θα παει συννεφο. Προεκλογικα ελεγε ''ολα τα φαρμακεια θα μετατραπουν σε προεκλογικα κεντρα του ΣΥΡΙΖΑ'', επειδη θα ανοιγε το επαγγελμα τους και θα μειωνοταν η φαρμακευτικη δαπανη. Τωρα που καταλαβε οτι και ο ΣΥΡΙΖΑ μοιραζε φολες, αρχισε τις συναντησεις με Βοριδη, αυτον που κατακεραυνωνε πριν. Τετοια ρομπα ανθρωπο δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου ρε φιλε. Τι νουμερο ειναι αυτο ρε πουστη.