ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ



Τώρα που τελείωσε το ''πανηγύρι της Δημοκρατίας'' (δηλαδή το ''ψηφίζω ένα κόμμα για να φάω-διοριστώ, ή για να μην μου θίξουν τα προνόμια'') και ο ''υπέροχος-αλάνθαστος ελληνικός λαός'' εξέλεξε αυτούς που τον αντιπροσωπεύουν (δηλαδή τους υποτίθεται αντιμνημονιακούς να εφαρμόσουν μνημόνιο...), ας δούμε και κάτι που μας ενδιαφέρει ως Ολυμπιακούς.
 
Για κακουργηματική απάτη παραπέμπεται από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές γνωστός καναλάρχης ο οποίος είχε ισχυρούς δεσμούς με το παρακρατικό και παραδικαστικό σύστημα που είχε στήσει η προηγούμενη κυβέρνηση. Έγινε επίσης γνωστό ότι για την ίδια υπόθεση διατάχθηκε η άσκηση πειθαρχικής δίωξης εναντίον τεσσάρων δικαστών.
Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές και σύμφωνα με καλά πληροφορημένη δικαστική πηγή, αρχίζει το ξήλωμα του νέου παραδικαστικού κυκλώματος που είχε στήσει το σύστημα Σαμαρά για να θέτει σε καθεστώς δικαστικής ομηρίας εκδότες, επιχειρηματίες και διάφορα άλλα… ενοχλητικά πρόσωπα.
Ο παρακρατικός και παραδικαστικός μηχανισμός έφτασε μάλιστα σε σημείο να εκτελεί εκβιαστικά συμβόλαια στήνοντας στην κυριολεξία κατηγορητήρια σε πρόσωπα τα οποία είχαν στοχοποιηθεί, χειραγωγώντας δικαστικές αποφάσεις. Με τη βοήθεια των σκοτεινών μηχανισμών της Κατεχάκη και την τεχνογνωσία ορισμένων επίορκων δικαστών που συμμετείχαν σε παραδικαστικό κύκλωμα έθεταν σε κατάσταση δικαστικής ομηρίας κορυφαίους επιχειρηματίες.
Ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού που διώκεται για κακουργηματική απάτη είχε άμεση εμπλοκή στο βρόμικο κύκλωμα ενώ χρησιμοποιούσε απροκάλυπτα τη συχνότητα προκειμένου να στηρίζει επικοινωνιακά διάφορες υποθέσεις που έστηνε το παραδικαστικό κύκλωμα. Με εκβιαστικές πρακτικές παρουσίαζε αποσπασματικά απόρρητες δικογραφίες τις οποίες του πάσαραν κάποιοι επίορκοι δικαστές ενώ παράλληλα μέσω συνεργάτη του οργάνωνε και τσάι πάρτι σε διαμέρισμα κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου έπαιρναν μέρος διάφοροι παράγοντες από το χώρο της Δικαιοσύνης.
Η έρευνα που έχει ξεκινήσει αναμένεται να βγάλει στο φως συγκλονιστικά στοιχεία και να φωτίσει πολλές σκοτεινές δικαστικές υποθέσεις. Εκτός από τους επίορκους δικαστές και το γνωστό καναλάρχη, στην υπόθεση εμπλέκονται άμεσα ένας πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, ένας πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας και μια επώνυμη δημοσιογράφος.
Μάλιστα, ο ρόλος του καναλάρχη και της δημοσιογράφου είναι κεντρικός, αφού εμφανίζονταν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο σε νευραλγικές αποφάσεις που λαμβάνονταν στο χώρο της Δικαιοσύνης, σε συνεργασία πάντα με τα υπόγεια του Μαξίμου, επί Σαμαρά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα απομεινάρια του παραδικαστικού επιχείρησαν για μια ακόμα φορά να συγκαλύψουν την κακουργηματική απάτη του γνωστού καναλάρχη, αλλά οι επίορκοι δικαστές αυτή τη φορά πιάστηκαν στα πράσα, αφού ήταν στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης Τσίπρα να ξεβρομίσει ο πολύπαθος χώρος της Δικαιοσύνης μαζί με τα κυκλώματα που έχουν στηθεί στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Πάντως ο καναλάρχης που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος εμπλέκεται και σε άλλες σκοτεινές υποθέσεις, οι οποίες βρίσκονται σε φάση διερεύνησης.
Λειτουργώντας πάντα με εκβιαστικές πρακτικές και χρησιμοποιώντας απροκάλυπτα το κανάλι και τις διαπλεκόμενες σχέσεις που είχε με ορισμένους δικαστές και τους παρακρατικούς μηχανισμούς της ΕΥΠ, εκβίαζε κατά σύστημα τραπεζίτες για να εξασφαλίζει θαλασσοδάνεια για τις χρεοκοπημένες επιχειρήσεις του.
Τώρα βρίσκεται στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης και των ελεγκτικών μηχανισμών και πολύ σύντομα θα αρχίσει τις παρελάσεις από το Εφετείο Κακουργημάτων.
 
Εκτός από τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Αλαφούζος σε ΣΚΑΙ και Παναθηναϊκό, καλά ενημερωμένες πηγές, αναφέρουν στην στήλη, ότι σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος και με μία σοβαρή εκκρεμότητα που έχει με την ελληνική Δικαιοσύνη από 2008. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κυρ Γιάννης, εμπλέκεται σε μια υπόθεση απάτης, η οποία δεν έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό. Απεναντίας, κάποιοι φρόντισαν εδώ και επτά χρόνια να την «μπλοκάρουν» στο στάδιο της προανάκρισης.
Επειδή, η περίοδος που οι δημοσιογράφοι του Αλαφούζου, μπαινόβγαιναν στα γραφεία των δικαστών και έκαναν τραπέζια στους υπουργούς Δικαιοσύνης, ανήκει στο παρελθόν, εσχάτως, έπεσε φως στο κακούργημα του Αλαφούζου. Συγκεκριμένα, πριν αποχωρήσει από το υπουργείο Δικαιοσύνης ο πρώην υπουργός Νίκος Παρασκευόπουλος, διέταξε την διενέργεια πειθαρχικού ελέγχους για τους δικαστές που καθυστερούν από το 2008 την ανάκριση Αλαφούζου. Και, δω μιλάμε για κανονική ΔΙΚΗ. Όχι, σαν κι’ αυτές τις μαιμουδένιες του τσοντοκάναλου.
 
Σήμερα, τα «Παραπολιτικά», προχωρούν ένα βήμα παρακάτω, παρουσιάζοντας την καραμπινάτη συγκάλυψη της κακουργηματικής απάτης του γνωστού καναλάρχη.
Με απόφαση του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, τέσσερις ανακριτές θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις, γιατί επί επτά χρόνια κρατούν στα συρτάρια τους, το κακούργημα του κυρ Γιάννη.
Η απάτη αφορά την αγοροπωλησία του τηλεοπτικού σταθμού Seven από την «Αγροτική Τράπεζα». Θέλω να πιστεύω ότι η έμπειρη δικαστική συντάκτρια Ιωάννα Μάνδρου, θα φροντίσει άμεσα να φωτίσει –όπως κάνει σε όλες τις υποθέσεις- τις πτυχές και του συγκεκριμένου θέματος, που όπως φαίνεται σχετίζεται και μ’ ένα περίεργο παραδικαστικό.
Τώρα λοιπόν που έσπασε το απόστημα του Seven – ΣΚΑΙ, είναι ευκαιρία να ελεγχούν τα «μαύρα ταμεία» του Φαλήρου, οι σχέσεις του Αλαφούζου με τον καταζητούμενο συνεταίρο του Κυριακίδη και φυσικά τα δάνεια που έχει εξασφαλίσει ο καναλάρχης του Φαλήρουόλα αυτά τα χρόνια.
 
Πριν τις εκλογές, αυτά έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ. Περιμένουμε τη συνέχεια, ειδικά από την ώρα που μπήκε στη Βουλή ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παλαιότερα έταζε αναψηλάφηση της δίκης για το λαθρεμπόριο του Αλαφούζου με τα πλοία ''Ασπρονήσι'' και ''Ενάλιος Αίθρα''.
 
Για να δούμε, θα μείνουμε στα πολιτικάντικα λόγια και τα προεκλογικά πυροτεχνήματα ή θα προχωρήσει η υπόθεση (για όσους δεν την θυμούνται, εδώ); Θα την σκαπουλάρει ξανά ο παιδόφιλος πρώην καταζητούμενος από την INTERPOL μπανιστηρτζής καναλάρχης ή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα πληρώσει για μία από τις εκατοντάδες λαμογιές του;
 

Σχόλια

Εικόνα PANOS43

Κλάμα δεν πρόκειται να ανεχτώ από οποιονδήποτε εφεξής.Φταίει,δεν φταίει,ό,τι και να ψήφισε,είναι δεν είναι φίλος.Στα περί Αλαφούζου,σωστά όλα.Δεν θα επιθυμούσα όμως καταγγελίες από το ΚΟΝΤΡΑ.Είναι έγκυρο,αντικειμενικό,αμερόληπτο; Τι προϊστορία κουβαλάει; Τι να πρωτοθυμηθούμε εμείς οι παλιότεροι; Τις βρωμιές κατά τού μέγιστου Μάνου Χατζιδάκι; Τα γυμνά τής Μιμής; Και τόσα άλλα...Μήπως αυτά και άλλα το καθιστούν ανυπόληπτο και μειώνεται η αλήθεια περί των ατασθαλιών-σκανδάλων τού Αλαφούζου; Προβληματισμο βάζω...

Εικόνα savvas gridlock

Καλα, το τι ειναι οι Κουρηδες το ξερει ολος ο κοσμος. Εδω ομως εχουμε μεταφορα ειδησης, η οποια επιβεβαιωνεται κι απο αλλη εφημεριδα, τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ. Αλλο πραγμα το δημοσιογραφικο επιπεδο των Κουρηδων κι αλλο το να συζηταμε για το αν ισχυει η ειδηση.

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

η "γνωστή δημοσιογράφος" είναι η "γνωστή" Μάνδρου που έχει πάντα έγκυρη πληροφόρηση απ'ευθείας από εισαγγελικά και δικαστικά γραφεία που μπαινοβγαίνει.

Η ίδια είναι ο "τροφοδότης λογαριασμός" (που λέγανε επί Κοσκωτά) των εγγράφων που παράνομα δημοσιοποιεί ο σαγώνιας.

Εικόνα savvas gridlock

Oταν μπουζουριασανε τον Κασιδιαρη (επειδη ειχε μια κυνηγετικη καραμπινα) και τον Αντωνη Σταμπουλο (τον αντιεξουσιαστη που υποτιθεται θα ανατιναζε ολο το Λεκανοπεδιο, σε φαση V for Vendetta), το ενταλμα προσωρινης κρατησης δεν το ειδανε ουτε οι Κασιδιαρης-Σταμπουλος, ουτε οι συνηγοροι τους, Αντωνιαδης-Κουρτοβικ. Το διαβαζε ομως (για μιση ωρα το καθενα) η Ιωαννα Μανδρου στον ΣΚΑΙ. Δηλαδη τη σημερον ημερα φυλακιζεται κοσμος διχως να μαθει το γιατι. Το λογο φυλακισης του κοσμου, τον ξερει πρωτη απο ολους η κυρια ''φως-νερο-τηλεφωνο'' Ιωαννα Μανδρου, που εχει δουλεψει σε ολες τις ελληνικες ΔΕΚΟ. Αυτο θα πει να εχεις ''δημοκρατια'' φιλε.

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

εγώ τα ξέρω Σάββα,τα κωθώνια που βλέπουν το βοθροκάναλο τα ξέρουν;

Εικόνα KYTHNOS 7

Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να αναφερθώ στην επιλογή του λαού για την εκλογική αυτή διαδικασία, καθώς πιστεύω ότι και η ΝΔ να ήταν μπροστά , ως προς τον λαό θα είχαμε τις ίδιες εφαρμογές των μνημονίων (ίσως και χειρότερα).

Αυτό όμως που έχει να κάνει με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, είναι ότι δεδομένα προσπαθούν με οποιαδήποτε κυβέρνηση οι λυκόφιλοι-εξυγιαντές θα προσπαθήσουν (ήδη το κάνουν) να πιαστούν πάνω από τον οποιοδήποτε υπουργό - βουλευτή για να καλύψουν τα σκάνδαλά τους ,τις φοροδιαφυγές τους , να χτίσουν τσάμπα κανά γηπεδάκι και φυσικά να δημιουργήσουν πρόβλημα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μέσω στημένων υποθέσεων , χρησιμοποιώντας το νέο παραδικαστικό κύκλωμα το οποίο έχουν φτιάξει και υποστηρίξει οι ίδιοι. Κι όλα αυτά γιατί απλά χρησιμοποιούν τις ομαδούλες τους για να καλύπτουν τον πρωκτό τους στις διάφορες προσωπικές βρόμικες υποθέσεις τους.

Όπως έχω ξαναπεί πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και να τους ξεμπροστιάζουμε ανά πάσα στιγμή χωρίς να υπολογίζουμε σε ποιο κομματικό σωλήνα είναι οι μεν ή οι δε.

Εικόνα savvas gridlock

Το θεμα φιλε δεν ειναι το ποιος απο ΣΥΡΙΖα-ΝΔ θα ηταν πρωτος. Το ακατανοητο στις χθεσινες εκλογες ειναι το ποσοστο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν εχασε σχεδον καθολου σε σχεση με το Γεναρη, ενω ψηφισε μνημονιο στο ενδιαμεσο. Αυτο το πραγμα δεν δικαιολογειται. Δεν υπαρχει εξηγηση καμια. Απο εδω και περα, οποιος απο αυτους που ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ κλαφτει για τα μνημονια, θελει γερο ξυλο.

Εικόνα KYTHNOS 7

Σάββα δε διαφωνώ στα περί κλάψας σχετικά με το μνημόνιο, εξάλλου το ίδιο συνέβαινε και όταν έφερναν τα μνημόνια η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και πάλι αυτούς ψήφιζε ο λαός.

Εδώ μπήκε ο Λεβέντης στη βουλή λόγω χαβαλέ ψήφου. Εξάλλου το ίδιο υπεύθυνοι είναι και αυτοί που δεν πήγαν να ψηφίσουν καθώς (με απλά μαθηματικά) έμμεσα "ψήφισαν" τους 2 πρώτους.

Για να μην κουράζουμε όμως το θέμα με την πολιτική, το μόνο σίγουρο, εκτός από την εφαρμογή των μνημονίων , είναι ο πόλεμος που θα κάνουν τα τσιράκια των άφραγκων εξυγιαντών εντός και εκτός της οποιασδήποτε κυβέρνησης στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ , για να καλύψουν τις βρομιές τους μέσω του ποδοσφαίρου και των κωλο-ομάδων τους.

Εικόνα Νίκος Γόδας
Εικόνα Spiros Legend

Tί έγινε το 62% των δημοκρατών-αντιμνημονιακών που είπε στιβαρό όχι στα μνημόνια,ενώ κάποιοι άλλοι χαρακτηρίζονταν(μέχρι να υπογράψει το τρίτο μνημόνιο αυτός που θα το έσκιζε...)γερμανοτσολιάδες και δοσίλογοι από τους αριστεροακροδεξιούς πατριώτες?Το εθνικό σπορ του Ελληνα είναι η κωλοτούμπα,πάει και τελείωσε.Εγω θα παραδεχόμουν,αν και δεν συμφωνω,να ψήφιζαν οι<<Όχι στα μνημόνια>>τον Λαφαζάνη και την Ζωή,να πέρνανε 30% ρε παιδί μου,για να υπάρχει συνέπεια με το γελοίο,εκβιαστικό,παράνομο και αντισυνταγματικό δημοψήφισμα.(Προφανώς κάθε διαφορετική άποψη είναι σεβαστή).Και βγαίνει αυτός ο Σακελλαρίδης στον Χατζηνικολάου και λέει ό,τι 2 είναι τα μελανά σημεία των εκλογών,η Χ.Α. τρίτο κόμμα και η είσοδος Ένωσης Κεντρώων στην Βουλή.Τι λες ρε ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ,ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ,ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΣΤΡΑΚΙ,ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΒΑΖΕΛΕ?Που μπάσατε στην Ελληνική Βουλή τα μεγαλύτερα αστοιχείωτα σούργελα στην Ιστορία της Ελλάδας,με ποιο δικαίωμα λέτε ότι είναι μελανό σημείο η είσοδος ενός καθόλα δημοκρατικού κόμματος,που πάλεψε 25 χρόνια να μπει στην Βουλή χωρίς ΓΛΕΙΨΊΜΑΤΑ,ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ(ΜΕ ΑΝΕΛ...)ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ,τα οποία επιβράβευσε ο ελληνικός λαός για τους δικούς του λόγους(Ξέρω γκόμενες κάθε ηλικίας που...τελειώνουν με Αλέξη,είναι και αυτό ένα σοβαρό κριτήριο να ψηφίσεις στις βουλευτικές εκλογές...Περιμένω και εγώ,μαζί με Σάββα,και όλους τους Ολυμπιακούς,πόλεμο στην διαπλοκή,είμαστε οι μόνοι καθαροί ως Σύλλογος σε όλα τα τμήματα,όλοι οι αλλοι βρωμάνε και ζέχνουν,Σαββίδης,Μελισσανίδης,Αλαφούζος,Γιαννακόπουλος,αν ανοίξουν οι υποθέσεις τους(ειδικά οι χαριστικές αποκρατικοποιήσεις από ΤΑΙΠΕΔ) θα κλάψουνε μανούλες...Για την ώρα θα ξαναφάμε στην μάπα τον Κοντονή να μας κάνει πόλεμο από τα ΜΜΕ Αλαφούζου και βλέπουμε...(Σόρρυ αν έγινα δυσάρεστος σε φίλους εδώ μέσα).Όσο για τον Καμμένο,ας μαζέψει την αδελφή του,που ξαναγύρισε στην Βουλιαγμένη,για να κάνει τα γνωστά καραγκιοζιλίκια εις βάρος του Ολυμπιακού και να λέει ό,τι έτσι τα παίρνει ο Ολυμπιακός σε όλα τα αθλήματα,δηλ. με την διαιτησία...Και μην κάνει μεγάλο πόλεμο στην διαφθορά,θα τον κάνει ντα ο φίλος του ο Γατούλης,γαμώ την ΑΕΚ σας και των 2,βρωμερά υποκείμενα...Από απόψε τέλος με εκλογές της πλάκας,έχουμε αγώνα στην Ξάνθη,εδώ είμαστε,αν δούμε με βραχιολάκια τον Αλαφούζο και κλείσουν τα καταχρεωμένα μπουρδελοΜΜΕ του,παράλληλα με διώξεις στους επίορκους δικαστικούς που ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ στον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρο του,θα πούμε πρώτοι συγχαρητήρια...Για την ώρα η διορισμένη από Κοντονή ΕΕΑ,θα...ανακρίνει τον Μαρινάκη σε λίγες μέρες για το αν ασκεί Διοίκηση,παρά την αντίθετη διαβεβαίωση του ανακριτή Ανδρεάδη,κάνοντας το χατήρι στους...Αυλακιώτηδες να στήσουν ένα ακόμα σόου εις βάρος του Προέδρου μας.την ώρα που δεν βλέπουν να συντρέχει λόγος υποβιβασμού του μπασκετκού πάο για την εικονική,απατεωνίστικη μεταβίβαση των μετοχών στον...Μ

Εικόνα savvas gridlock

''Tί έγινε το 62% των δημοκρατών-αντιμνημονιακών που είπε στιβαρό όχι στα μνημόνια,''

Ξαναφηφισε ΣΥΡΙΖΑ ρε φιλε. Βγαλαμε τους αντιμνημονιακους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να εφαρμοσουν το μνημονιο που μας εφεραν. Ο υπεροχος ελληνικος λαος φιλε, ο αδουλωτος, ο τελειοτερος της γης και ολοκληρου του γαλαξια μας...

Εικόνα Spiros Legend

Μάνο Παπαδόπουλο από τον ΦΟΡΟΦΥΓΑ και ΑΠΑΤΕΩΝΑ Τράκη...

Εικόνα vagio

Παρόλο που κρατάω πολύ μικρό καλάθι, εάν γίνει κι αυτό θα πάω από νευρικό γέλιο.