ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ-ΒΡΥΖΑΣ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΣΟΥΙΤΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ



Υψηλές παρουσίες σήμερα, στη σουίτα του Ρωσοπόντιου μαφιόζου Ιβάν Σαββίδη.
 

 
Αριστερά του λαθρέμπορα Μελισσανίδη (δεξιά όπως βλέπουμε τη φωτογραφία), ο Σίμος Κεδίκογλου, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Αντωνάκη Σαμαρά. Του γνωστού κολλητού του Μελισσανίδη πρώην αρχηγού της Νέας Δημοπρασίας.
 

 

 
Ζήσης Βρύζας (σημερινός τεχνικός διευθυντής της Βέροιας) και Δημήτρης Μελισσανίδης στη σουίτα του Σαββίδη. Λεπτομέρεια.
 
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΕΡΟΙΑ-ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
 
Πήξαμε στην ''εξυγίανση'' από τους ''καθαρούς'' παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως κι από τα πουτανάκια της δημοσιογραφίας, που τέτοιες ειδήσεις δεν τις βάζουν έστω στα χαμηλά των sites που δουλεύουν...

Σχόλια

Εικόνα thita

κάπου πιο μέσα θα είναι σίγουρα μπούρας με φαήλο (απο νδ) και φλαμπουράρης με σαγιά (από συριζα)

Εικόνα KYTHNOS 7

Σάββα συνεχίστε το ξεβράκωμα στους ψευτο-εξυγιαντές. Περισσότερο για να καταλάβουν οι δικοί μας , που έχουν διάφορες αμφιβολίες γύρω από την ομάδα μας και τη διοίκηση.

Αλήθεια αυτοί οι διάφοροι σκατο-εισαγγελείς θα δείξουν κάποια ευαισθησία στην περίπτωση της ομάδας της Βέροιας , μιας και έψαξαν πρόσφατα να δουν τι συμβαίνει με αυτό το κωλοσωματείο??? Βγάζει μάτι ότι έχει γίνει η ομάδα Β των ούγκανων, με συγκεκριμένα στοιχεία και όχι με υποθέσεις να είχαμε να λέγαμε.

Μήπως για να ασχοληθούν πρέπει να γίνει κάποια ανώνυμη καταγγελία , όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις???

Η διοίκησή μας πρέπει να μαζέψει όλα αυτά τα στοιχεία και να τα καταγγείλει στου αρμόδιους φορείς , όπως έκανε πολύ σωστά στην περίπτωση της κούλας και του γατούλη.

Εικόνα J.Stiv

Μάγκες κάντε υπομονή και όλα αυτά θα γυρίσουνε μπούμερανγκ..Θα δείτε πως θα φτάσουν σε σημείο να σφάζονται μεταξύ τους και επειδή η ιστορία δεν έχει Μαρινάκη και ''γαύρο'' θα νιώθουν γυμνοί και βιασμένοι!!! Έχετε ακούσει καθόλου τη λέξη παράρτημα φέτος? Γιατί εγώ πουθενά..Ως δια μαγείας δεν αναφέρεται.Άμα γινότανε αυτό με το Βρύζα στο Καραισκάκης θα έκανε έκτακτη εκπομπή ο σαγόνιας χθές το βράδυ για τους δορυφόρους..Κοπρόσκυλα άνευ προηγουμένου. Αλλά και οι δημοσιογράφοι του κ#λου δε μιλάνε..

Εικόνα ase_ree

O βρυζας σαββα πηγε για κατασκοπεια της αεκ και εξηγουσε στον ιβαν για τ οραμα του καρυπιδη για βεροια και αρη.ΟΥΣΤ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.