Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Γράψαμε κάποια πράγματα στο προφίλ μας στο facebook, αλλά επειδή πρέπει να ''μείνει'' στον κόσμο το τι παρακολουθήσαμε σήμερα στην Τούμπα από τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ κύριο Γιάχο, αυτόν τον οπαδό του Παναθηναϊκού και ''πνευματικό παιδί'' του κυρίου Βαρούχα (έγινε διαιτητής Superleague όταν ''καθάριζε την μπουγάδα'' ο Νικόλας Πατέρας), θα αφιερώσουμε ξεχωριστή ανάρτηση στη διαιτησία του ματς. Τα αγωνιστικά του παιχνιδιού θα τα δούμε σε άλλο άρθρο.
 

 
Κριτική της διαιτησίας του Γιάχου από τον Παναγιώτη Βαρούχα τώρα μόλις στον ΣΚΑΙ.
α) Καθαρό πέναλτι πάνω στο Σεμπά από το Ρικάρντο Κόστα ενώ το σκορ ήταν 0-1, που δεν έδωσε ο διαιτητής.
β) Κοντρόλ με το χέρι του Μακ στη φάση για γκολ που είχε ο ΠΑΟΚ στο 39', με το σκορ 0-2. Ο Βαρούχας είπε ''ευτυχώς που δεν μπήκε γκολ γιατί μετά θα ψαχνόμασταν και θα είχαμε δράματα''.
γ) Απ'ευθείας κόκκινη στο Βίτορ για την σκαριά στον Ντουρμάζ στο δεύτερο ημίχρονο, που φυσικά ποτέ δεν δόθηκε.
Ξαναλέμε, στον ΣΚΑΙ του Αλαφούζου ειπώθηκαν αυτά. Ξέρετε τώρα, έτσι; Σε λίγο θα αρχίσουν τα ''μια χαρά ο Γιάχος, δεν προκάλεσε'' από τα ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ της δημοσιογραφίας. Όλα καλά, αφού αδικήθηκε ο γαύρος. Αν έπαιρνε όμως μισό σπόρι, θα είχαμε έκτακτες εκπομπές στα τσοντοκάναλα και πύρινα άρθρα στα τσοντο-sites.

Πέρα από αυτά που είπε ο Βαρούχας όμως, υπάρχουν κι άλλες φάσεις. Βλέπουμε το βίντεο με τα στιγμιότυπα της NOVA.
 
α) Στο 5' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, στην παράλληλη σέντρα του Ντουρμάζ, ο Τζαβέλλας σπρώχνει από πίσω και ρίχνει κάτω το Φορτούνη, που είναι έτοιμος να μπει με την μπάλα στα δίχτυα. Είναι πέναλτι και αποβολή.
 

 
Ο Βαρούχας στον ΣΚΑΙ είπε ότι ο Τζαβέλλας ''έξυπνα'' βγάζει εκτός φάσης το Φορτούνη, άρα δεν υπάρχει πέναλτι. Όπως βλέπουμε όμως καθαρά στην παραπάνω φωτογραφία, ο παίκτης του ΠΑΟΚ έχει περάσει το χέρι του στο στήθος του Φορτούνη, δεν έχει καμία επαφή με την μπάλα κι απλώς πετάει κάτω το Φορτούνη, που είναι μπροστά του, φάτσα με το τέρμα.
 
β) Στο 23' της αναμέτρησης (μετά το 01:37 στο βίντεο με τα στιγμιότυπα), με το σκορ 0-0, βλέπουμε το Ρικάρντο Κόστα του ΠΑΟΚ να πετάει κάτω εκτός φάσης τον Ιντέγιε και με το που προσγειώνονται οι δύο παίκτες στο χορτάρι, αντί να μαζέψει το πόδι του για να αποφύγει την επαφή με τον παίκτη του Ολυμπιακού, να το απλώνει στο πρόσωπο του αντιπαλου του. Αυτή η φάση είναι κίτρινη κάρτα στο Ρικάρντο Κόστα, αλλά με την οδηγία που έχει δώσει η FIFA για τις επαφές στο πρόσωπο, θα μπορούσε να είναι μέχρι και κόκκινη. Φυσικά ο Γιάχος δεν έδωσε τίποτε, ούτε καν φάουλ.
 
γ) Στο 24' της αναμέτρησης (01:57 στο βίντεο της NOVA), με το σκορ 0-0, ο Τζαβέλλας πατάει τον πεσμένο κάτω Φορτούνη, αφού έχει σφυριχθεί φάουλ από το Γιάχο. Είναι κόκκινη κάρτα την οποία δεν έδωσε ο Γιάχος. Ο Βαρούχας στον ΣΚΑΙ μας είπε ''γίνονται τέτοιες φάσεις μέσα στο ματς''...
 
 
δ) Στο 30' της αναμέτρησης (στο 02:56 στο βίντεο της NOVA), με το σκορ 0-1, ο Βίτορ πέφτει επίτηδες πάνω στον πεσμένο Ντουρμάζ, βρίσκοντάς τον στην κοιλιά. Είναι κόκκινη κάρτα, την οποία φυσικά ο Γιάχος δεν έδειξε. Ο Βαρούχας δεν μας έκανε την τιμή να μας πει την άποψή του γι'αυτό το χτύπημα. Στη μετάδοση του ματς από τη NOVA, ακούσαμε το Γιώργο Λυκουρόπουλο (Πειραιώτης, οπαδός της ΑΕΚ...) να μας λέει γελώντας ''παραπάτησε ο Βίτορ''. Τυχαία δηλαδή έπεσε το πόδι του Βίτορ στην κοιλιά του πεσμένου Ντουρμάζ. Δεν μπορούσε να περάσει από πάνω ή να κάνει κάτι να τον αποφύγει...
 
 
 
ε) Στο 35' της αναμέτρησης (μετά το 03:27 στο βίντεο της NOVA), με το σκορ 0-1, ο Ρικάρντο Κόστα ανατρέπει το Σεμπά μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Ήταν πέναλτι που παραδέχθηκε μέχρι και ο Βαρούχας στο κανάλι του Αλαφούζου, αλλά ο Γιάχος ''δεν το είδε''...
 
στ) Στο 39' της αναμέτρησης (μετά το 04:17 στο βίντεο της NOVA), με το σκορ 0-2, ο Μακ χάνει μία μεγάλη ευκαιρία να μειώσει σε 1-2 και να ξαναβάλει τον ΠΑΟΚ στο ματς. Στο ξεκίνημα της φάσης όμως, υποδέχεται την μπάλα με το δεξί του χέρι. Είναι τόσο εμφανές, που το παραδέχθηκε μέχρι και ο Βαρούχας στον ΣΚΑΙ, λέγοντας ''πάλι καλά που δεν έγινε γκολ, γιατί θα είχαμε δράματα''.
 
ζ) Στο 73' της αναμέτρησης (μετά το 05:46 στο βίντεο της NOVA), με το σκορ 0-2, ο ΠΑΟΚ χάνει μεγάλη διπλή ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς. Ο Τζιόλης πιάνει κεφαλιά μετά από κόρνερ, την οποία αποκρούει ο Ρομπέρτο και ενώ είναι εξουδετερωμένος, βλέπει το Βίτορ στην επαναφορά να σουτάρει πάνω του. Ο Βίτορ όμως ήταν εκτεθειμένος, με το βοηθό να μην σηκώνει τη σημαία του.
 
 
Υπάρχουν κι άλλες φάσεις, που δεν περιλαμβάνονται στο βίντεο της NOVA.
 
- Yπάρχει η σκαριά του Βίτορ στον Ντουρμάζ στο δεύτερο ημίχρονο, που ακόμη και ο Βαρούχας παραδέχτηκε πως ήταν απ'ευθείας κόκκινη κάρτα.
 
- Είδαμε το Γιάχο να σφυρίζει επιθετικό φάουλ του Μπερμπάτοφ στο Μποτία, στην περιοχή του Ολυμπιακού, έπειτα από υπόδειξη του βοηθού του, ενώ η φάση γινόταν μπροστά στα μάτια του Γιάχου.
 
- Είδαμε το Γιάχο να γυρίζει τη φάση 5 δευτερόλεπτα πίσω για να δώσει φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Ροντρίγκες από αριστερά έχασε την μπάλα.
 
- Είδαμε τον Κασάμι στο δεύτερο ημίχρονο να επελαύνει, να του τραβάνε τη φανέλα, να τον σπρώχνουν, να μην πέφτει κάτω και το Γιάχο να μην γυρίζει τη φάση πίσω να δώσει φάουλ, όταν τελικά χάθηκε η μπάλα για τον Ολυμπιακό. Αν σφύριζε, θα στηνόταν η μπάλα έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ. Πού να ρισκάρουμε τώρα ένα 0-3...
 
- Είδαμε στο 86' το Ρικάρντο Κόστα να χάνει το κοντρόλ μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, να πέφτει δίχως να τον ακουμπήσει ο Φινμπόγκασον που ήταν πίσω του και το Γιάχο να ανακαλύπτει επιθετικό φάουλ, για να μην δώσει ένα κόρνερ στον Ολυμπιακό.
 
Δύο πέναλτι, δύο (ίσως και 3) αποβολές που κατάπιε ο Γιάχος υπέρ του Ολυμπιακού, αλλά και καμιά 20αριά μικροσφυρίγματα ανάποδα, με την μπάλα να στήνεται έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού πάρα πολλές φορές ή να μην στήνεται όσες φορές έπρεπε έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ. Κι όλα αυτά από ένα διαιτητή που όλη την εβδομάδα διαβάζαμε ότι είναι ''του γαυροσυστήματος''.
 
Είχαμε δει πριν λίγες μέρες το τι εστί Γιάχος και το τι διαιτησίες είχε πραγματικά τα προηγούμενα χρόνια στα ματς του Ολυμπιακού και των ανταγωνιστών του, μακριά από την προπαγάνδα. Φυσικά δεν περιμένουμε να βγουν τα ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ της αντιολυμπιακής δημοσιογραφίας και να ζητήσουν συγγνώμη για το κλίμα που καλλιεργούσαν όλη την εβδομάδα. Ούτε περιμένουμε να παραδεχτούν ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός από το Γιάχο. Τέτοιες ενέργειες προϋποθέτουν ανδρισμό. Είπαμε, ''ο γαύρος μόνο σπρώχνεται, ποτέ δεν αδικείται''. Πάρτε το λοιπόν, αφιερωμένο, ξεφτίλες...
 

 
Ρε Κόλλλκα, τι έπαθες ρε...
 

 
Y.Γ. Το βίντεο με τα χτυπήματα των παικτών του ΠΑΟΚ.
 

Σχόλια

Εικόνα jdancer7

Στη φάση του γκολ του Μίλι, η κόστα (αν δεν κάνω λάθος) κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Μποτία και ένας άλλος μπουγάτσας (δεν φαίνεται η μούρη του) κάνει μια μεγάλη ζεστή τρυφερή αγκαλιά στον Σιόβα..... όταν έπαιζε ο Σάμαρης σε 'μας σε δύο παιχνίδια του ΤσουΛού σε κάτι τέτοιες φάσεις του σφυρίχτηκαν δυο πέναλτι κατά.... αλλά ο Γιάχος...βράχος! Δεν μασάει από τέτοια!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Στ' αρχίδια μου τα πέναλτι, ρε καριολόπουστα Γιάχο, στ' αρχίδια μου τα οφσάιντ, στ' αρχίδια μου τα φάουλ. Αλλά, ρε καριολόπουστα, δεν επιτρέπεται να παίζεις με την υγεία των ποδοσφαιριστών μας. Οι αλητείες που έχουν βιώσει οι ποδοσφαιριστές μας τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα, οι κλωτσιές και οι μπουνιές δεν μπορούν να περάσουν στο ντούκου. Ή θα προστατέψετε, ως διαιτητές, τους ποδοσφαιριστές μας ή θα σας γαμήσουμε όπου σας πετύχουμε. Κι εσύ μωρή ΠΟΥΤΑΝΑ Τζαβέλλα πάλι άρρωστη θα είσαι στο δεύτερο γύρο στο Καραϊσκάκη; Έλα μωρή λουμπίνα χεσμένη. Λουγκρητία. Έλα γαμώ το ζελέ που βάζεις στο μαλλί, ρε πούστρα.

Εικόνα redismagik

ο χεσμένος γιάχος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το έργο του . ο λόγος που δεν την πατήσαμε είναι ότι είμαστε πολύ μα πολύ καλύτερη ομάδα . πιστεύω ότι πρέπει να ζητηθεί η τιμωρία του γιατί αν περάσει αναίμακτα το χειρουργείο του τότε και άλλοι θα μασήσουν από τον γκεμπελισμό τον ρουφιάνων που διοικούν τα μέσα μαζικής πληροφόρησης

Εικόνα thita

από τα πιο βρώμικα και αντιαθλητικά παιχνίδια που έχω δει, αφήνω τα πέναλτυ (καλύτερα που δεν τα έδωσε, βέβαια μιλάω εκ του ασφαλούς τώρα, με γνωστό το υπέρ μας αποτέλεσμα)

τρεις αποβολές έπνιξε ο αλήτης, δύο με απευθείας κόκκινες (τζαβελλίτα και βίτορ) και μία με δύο (βασικά 3-4) κίτρινες (κόστα), να μην πω και για τον τζιόλη, κάτι τους κάνει εκεί η μαλακία και γίνονται μουνόπανα ακόμη και παίκτες που δεν έχουν δώσει τέτοια δείγματα

Υπάρχει κανένας που να πιστεύει πως το ίδιο παιχνίδι π.χ. στο uefa δεν θα κατέληγε στο να τελειώσει ο μπαουγκ με οκτώ?

Αφήστε όμως τους ΑΡΔ στο δράμα τους, ξέρεις τι είναι να τρως την πούτσα και να μην έχεις ΕΝΑ πράγμα να πεις για δικαιολογία???

Κατά τα λοιπά, οι περισσότεροι που βγαίνουν στα διάφορα media την βρήκαν λέει τη διαιτησία πενηνταρίσια

άντε, περαστικά (και βιξ για τα λαιμά που λέει ο σάββας), όταν κατέβουν καραϊσκάκη μακάρι να έχουμε τα ίδια, να φάνε ίδιο σκορ και ξύλο (πενηνταρίσιο πάντα)

Εικόνα KYTHNOS 7

Σάββα συνεχίζω....

Η Ξάνθη δεν πήρε πέναλτι μαρς στο παιχνίδι με τον ποα , αλλά ο βρομιάρης ο Μπεργκ (ίσως ο πιο βρόμικος παίχτης μετά από όλη την ομάδα του Μπάουγκ) κάνει παράπονα.
Στο παιχνίδι της Κούλας το αποτέλεσμα ήταν γνωστό από την περασμένη εβδομάδα, αφού ο συνέταιρος του γατούλη , ο Σπανός , έπρεπε να βγάλει την υποχρέωση.
Στον αγώνα της Βέροιας δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι μπας και σωθεί το κωλοπαράρτημα του Μπάουγκ.
Στην άνετη νίκη της ομάδας μας τα έχεις γράψει εσύ τα όργια της καργιόλας (Γιάχος).

Κατά τα άλλα όλα είναι ήσυχα στο Ελληνικό πρωτάθλημα....

ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ

Εικόνα Antreas7

Και στο 2ο γκολ μας ένας μπαοκτζής έχει πιάσει από το λαιμό το Μποτία, όπως φαίνεται στο 3:51 του βίντεο. Αν δεν έμπαινε γκολ κύριε Γιάχο;

Εικόνα Brainstorm

προσωπικα πιστευω οτι η ΠΑΕ πρεπει να κυνηγησει να μην την ξαναδιαιτητευσει ποτε ο Γιαχος. Οι αλλοι που τα ζητανε δηλαδη ειναι καλυτεροι?

Επειδη ο τραγελαφος δεν εδωσε το χερι του Μανιατη τοτε (κακως δε το κανε, θα τους παιρναμε κι ετσι), και επειδη τον καλεσε ο Ανδρεαδης με κατηγορητηριο του στυλ "γιατι δεν δωσατε το οφφσαιντ τοτε", θα πρεπει να μας γαμαει ο Γιαχος σε καθε ματς απ το φοβο μη τον πει ο Αλαφουζος στημενο???

και καλα τα πεναλτυ κι ολα τ αλλα, τα γραφω στα τετοια μου, τους εχουμε απογειωσει απειρες φορες με σοβαρες αποφασεις εναντιον μας.

οι σκαριες του Τζαβελα και του Βιτορ, ρε ξεφτιλισμενε, κανεις την κοτα? αυτο ειναι το 50-50 σας?
γελοιοι.

Εικόνα kostas alsoupoli

Ετσιιιι Σπυρακο μου !!!!!
και τα παπουτσια μεσα και το χαλακι της πορτας που λεει κ μια ψυχη..
μονο μην κανουν καμια μαλακια φετος και δεν ξεφτιλισουν ολες τις απανταχου πουτανες εντος κ εκτος...
ερυθρολευκες καλημερες σε ολους.

Εικόνα nichio 1971

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
Αυτή την "εξυγίανση" ονειρεύονται ΟΛΟΙ τους...
ΔΕΝ θα τους γίνει η χάρη...
ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ δεν θα ξαναδούν ΠΟΤΕ...

ΥΓ Μετά τα όσα έχουν γίνει από το καλοκαίρι και μετά, δεν θα με χάλαγε ΚΑΘΟΛΟΥ κανένα πέτσινο, με κούλα ή με τους λαγούς. Τουλάχιστον να σκούζουν, με λόγο...

Εικόνα Pipis

Έχω βαρέσει κόκκινα μετά το χθεσινό. Το πιο χαλλλλαρό διπλό εκεί μέσα και να είμαι έτοιμος για εγκεφαλικό;

Και στα αρχίδια μου τα πέναλτυ και τα χέρια και τα ανάποδα φάουλ. Αυτό που με τρέλανε, είναι η ασέβεια του καραφλοκόρακα στους παίχτες μας. Ξεφτιλισμένε σπρώξτους όσο θέλεις αλλά μην αφήνεις το βρώμικο παιχνίδι των άμπαλων. Θέλω να δω τι βαθμό θα πάρει στον πειθαρχικό έλεγχο αυτή η ντροπή της λέξης "άντρας".
Είναι θαύμα που δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό και ευτυχώς είναι η διακοπή και τα χτυπήματα θα περάσουν.

Υ.Γ. Δηλώσεις Δέλλα ότι έρχεται για νίκη στο Καραισκάκη. Βάλε όπισθεν και έλα. Φέτος έχει για όλους παιδιά, μην σπρώχνεστε...

Εικόνα kostas alsoupoli

Ετσιιιι Σπυρακο μου !!!!!
και τα παπουτσια μεσα και το χαλακι της πορτας που λεει κ μια ψυχη..
μονο μην κανουν καμια μαλακια φετος και δεν ξεφτιλισουν ολες τις απανταχου πουτανες εντος κ εκτος...
ερυθρολευκες καλημερες σε ολους

Εικόνα REDNYC

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Ο ΚΟΛΛΛΛΛΚΑΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ Ο ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ.....ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΑΝ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ....ΕΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΟΥΤΣΟΣΚΑΜΠΥΛΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ!

ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ: ΟΡΙΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΠΩΣ ΝΙΚΑΝΕ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ...ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ, Ε ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ, Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ...ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΨΩΛΗΣ, ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ / ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ / ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ ΑΛΑΣΚΟΥΖΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΣΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΔΗΓΩΝ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ - ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ - ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ, ΝΑ ΑΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ - ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΟΝΟ ΒΑΓΓΕΛΑΡΕ!!!

ΥΓ: Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΤΡΙΑ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ΜΑΤΣΕΣΤΕΡ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΤΡΙΜΠΑΛΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ..... ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ... Α ΡΕ ΑΡΔΑΚΙΑ ΤΟΣΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ!

Εικόνα thita

παιχταρά μου, αυτό είναι το δράμα τους: ότι δεν έχουν να πουν ΤΙΠΟΤΑ

Εικόνα Ψηλός

Φίλε REDNYC, εγώ έτσι γουστάρω να τους κερδάμε: με κόντρα διαιτησία για να μην έχουνε να λένε, έτσι, Πειραιώτικα και τσαμπουκαλεμένα. Όταν μας παίζει κόντρα η διαιτησία και τους κερδάμε, είναι το χειρότερό τους, δεν έχουνε τι να πούνε και καταπίνουνε το ίδιο τους το φαρμάκι. Όσο για την Άρσεναλ Νεαπόλεως, εντάξει, δεν είναι δα και Γκαμπάλα...