ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ NOOR 1



Αντιγράφουμε την χθεσινή είδηση από το site του ''ΒΗΜΑΤΟΣ''.
 
Δύο αλλοδαποί επιχειρηματίες, που διαμένουν σε δύο διαφορετικές πόλεις στο εξωτερικό, φέρεται να έχουν κατονομασθεί, τις τελευταίες ημέρες, ως χρηματοδότες με 15 εκατ. ευρώ του περιώνυμου φορτίου ηρωίνης βάρους δύο τόνων που έφθασε στη χώρα μας τον Ιούλιο του 2014 με το πλοίο «Noor 1». Οι πληροφορίες αυτές φέρεται να έχουν δοθεί από έναν από τους βασικούς κατηγορουμένους για την υπόθεση, ο οποίος έχει δώσει δύο ακόμη «σημαντικές καταθέσεις» στις αρχές που δεν έχουν ενταχθεί στη δικογραφία. Το ίδιο πρόσωπο έχει προχωρήσει και σε άλλες αναφορές προκειμένου «να βοηθήσει τους ερευνητές της υπόθεσης» και να έχει καλύτερη δικαστική μεταχείριση.
Αν επιβεβαιωθούν οι συγκεκριμένες πληροφορίες -ήδη εξετάζονται-, θα πρόκειται για την πλέον σημαντική εξέλιξη στην πολυσυζητημένη υπόθεση που εκδικάζεται τις τελευταίες ημέρες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά (η δίκη στεγάζεται προς το παρόν στο αμφιθέατρο του Εφετείου της Αθήνας) με περισσότερους από 30 κατηγορουμένους. Και αυτό διότι έτσι ίσως μπορεί να δοθεί απάντηση σε ένα κεντρικό ερώτημα που απασχολούσε από την αρχή τις διωκτικές και δικαστικές αρχές σχετικά με τα άτομα που πλήρωσαν την αγορά του φορτίου ηρωίνης που εμφανίζεται να φορτώθηκε -καταμεσής του Περσικού Κόλπου- στο δεξαμενόπλοιο «Noor 1», με το δεδομένο ότι η «ταυτότητα» του χρηματοδότη είχε δημιουργήσει διάφορους υπαινιγμούς αλλά και σχετικές έρευνες για «εμπλοκή ελλήνων επιχειρηματιών αλλά και την ίδρυση μίας σχετικής off shore εταιρείας». Τώρα φέρεται να ανακύπτουν στοιχεία για πρόσωπα εντελώς άσχετα με τη χώρα μας.
Σημειώνεται ότι όταν υπήρξε ο εντοπισμός των δύο τόνων ηρωίνης ύστερα από ενέργειες κυρίως του Λιμενικού Σώματος, είχαν συλληφθεί άτομα τουρκικής καταγωγής, ενώ είχε διαπιστωθεί διασύνδεση επίσης με τούρκους υπηκόους στην Ολλανδία που θα υποβοηθούσαν τη μεταφορά και διανομή της ναρκωτικής ουσίας σε όλη την Ευρώπη. Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, «από αυτόν τον κύκλο των προσώπων και των διασυνδέσεων προέρχονται και οι αλλοδαποί χρηματοδότες του πλοίου» και όχι από την ομάδα των ελλήνων κατηγορουμένων ή άλλων ημεδαπών.
Το «κόλλημα» στο Σουέζ
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέσω του ίδιου διαύλου ενημέρωσης των αρχών αναμένεται να απαντηθεί και ένα δεύτερο κύριο ερώτημα για το ταξίδι του επονομαζόμενου «ναρκωπλοίου» από το Ντουμπάι στην Ελευσίνα. Δηλαδή «γιατί ενώ είχαν δοθεί τεράστια ποσά για το ταξίδι του και τη μεταφορά ηρωίνης από τον Περσικό στην Ελλάδα, το πλοίο "κόλλησε" για πολλές εβδομάδες στο Σουέζ με επίκληση ότι δεν είχε να πληρώσει λίγες χιλιάδες ευρώ για τη διέλευσή του από τη διώρυγα».
Όπως φαίνεται τώρα, δίνεται μια εξήγηση ότι η «καθυστέρηση στο Σουέζ» οφειλόταν σε προστριβές εμπλεκομένων στη μεταφορά της ηρωίνης. Τα άτομα αυτά αρχικά είχαν προγραμματίσει την άφιξη του δεξαμενόπλοιου «Noor 1» σε περιοχή της Αχαΐας και είχαν καταστρώσει ειδικό σχέδιο για την ασφαλή «υποδοχή» του πλοίου και τη μεταφορά του φορτίου σε πρώτη φάση στην Αττική. Μάλιστα πιθανόν στη διεξαγόμενη δίκη να παρουσιασθούν και χάρτες αυτού του σχεδίου για τον ελλιμενισμό του «Noor 1» στη συγκεκριμένη περιοχή της Πελοποννήσου.
Όμως σε εκείνο το σημείο πιθανολογείται τώρα ότι υπήρξε αλλαγή του σχεδίου επειδή, όπως υποστηρίζεται τώρα, οι οργανωτές της διακίνησης συνεκτίμησαν ότι «ο επιχειρηματίας που περίμενε στην Αχαΐα να δρομολογήσει το "Noor 1" για ταξίδι στην Λιβύη θα αιφνιδιαζόταν. Παράλληλα φέρεται να ανέκυψαν και άλλα προβλήματα που θα οδηγούσαν στην αποκάλυψη της μεταφοράς ηρωίνης. Έτσι η καθυστέρηση στο Σουέζ συνέβη προκειμένου οι οργανωτές της διακίνησης ηρωίνης να βρουν εναλλακτικό σχέδιο».
Το πλοίο τελικώς κατέληξε στην Ελευσίνα…
Υπόθεση με ανατροπές και σύγκρουση συμφερόντων
Πάντως ερευνητές της υπόθεσης μιλούν για «μία υπόθεση με εμφάνιση νέων δεδομένων, με συνεχείς ανατροπές, με πολλά απρόοπτα και με "σύγκρουση συμφερόντων" αλλά και παιχνίδια τακτικής. Όπου πολλοί από τους κατηγορούμενους εμπλέκονταν και σε λαθρεμπόριο καυσίμων, στο οποίο φέρεται να συμμετείχε και το "Noor 1", έτσι ώστε να μην μπορεί να διαχωριστεί ποιοι από αυτούς γνώριζαν και τη μεταφορά από το ίδιο πλοίο των δύο τόνων ηρωίνης».
Σημειώνεται ότι για τη διάσταση του λαθρεμπορίου πετρελαίου με το «Noor 1» αλλά και όσα σχετικά αναφέρονται σε μαγνητοφωνημένες συνομιλίες σε άλλους δικαστικούς φακέλους, έχει διαταχθεί ξεχωριστή έρευνα από την Εισαγγελία Πειραιά.
 
Άλλες φορές το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου αναπαραγόταν αμέσως από αθλητικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και αθλητικά sites της ''εξυγίανσης''. Το χθεσινό του ρεπορτάζ πήγε 3 το μεσημέρι για να το δούμε στο sdna.gr και στο sport-fm.gr. Όχι φυσικά πρώτο πρώτο στο slider. Αλίμονο. Τόσο καιρό που δεν υπήρχε ξεκάθαρη μαρτυρία για το ποιος μπορεί να πλήρωσε για την πρέζα, μας συνέφερε να συντηρούμε την παπάτζα ''του Μαρινάκη είναι το καράβι, αυτός έβαλε τα λεφτά'', πρώτη-πρώτη στις σελίδες μας, ακόμη και σε μέρες παιχνιδιών του Ολυμπιακού στο Champions League ή έπειτα από ιστορικές νίκες του. Υπήρχε live ανταπόκριση από το δικαστήριο (έχει ξεκινήσει η δίκη των κατηγορουμένων του Noor 1 εδώ και κάποιες μέρες) για τις καταθέσεις μαρτύρων, μπας και πετάξει κάποιος κάτι που ίσως μπορεί να ερμηνευτεί ως ''ο Μαρινάκης είναι από πίσω''. Περνούσαμε και ''αυθόρμητα'' σχόλια ''αγανακτισμένων'' αναγνωστών κάτω από τα άρθρα μας, τύπου ''Μαρινάκη έμπορε'' και φτιάχναμε κλίμα. Τώρα που το έργο δεν μας κάθεται, ανεβάζουμε την είδηση με μεγάλη καθυστέρηση για καμιά ωρίτσα και μετά την εξαφανίζουμε αμέσως, να μην υπάρχει όχι πάνω στο slider, αλλά ούτε καν στην πρώτη σελίδα του site. Aκολουθούν ερωτήματα κι απορίες.
 
-Aπό εδώ και πέρα τι γίνεται ρε βαζελάκια; Τζάμπα τα πανιά, για τα οποία πληρωνόσασταν από τον παιδόφιλο μπανιστηρτζή καναλάρχη Αλαφούζο; Θα τα βάλετε στον πάτο σας, αφού άλλο ένα θέμα για το οποίο γεμίζατε τα κεφάλια των πιτσιρικάδων σας, πήγε άπατο; Ή μήπως θα αρχίσετε πάλι τα ''κουκουλώνεται η υπόθεση για να γλυτώσει ο Μαρινάκης'', έτσι, δίχως το παραμικρό στοιχείο, μόνο και μόνο επειδή σας συμφέρει;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Αναζητούμε εναγωνίως τα παλαιότερα σχετικά με το Noor 1 άρθρα του επικοινωνιακού βόθρου του Αντώνη Σαμαρά που λέγεται antinews.gr (των Ζήση-Φαήλου Κρανιδιώτη), αλλά δεν τα βρίσκουμε όλα. Πεσμένο αυτό, πεσμένο αυτό, πάνω σταθερά ακόμη αυτό, κάτω όμως αυτό με το ''θανατικό'' των εμπλεκομένων. ΟΛΑ πιστή αναπαραγωγή του ΣΚΑΙ και του Κυριάκου Θωμαϊδη. Εν τω μεταξύ είναι τόσο ''γνώστες'' περί των ιντερνετικών που δεν γνωρίζουν ότι τη σήμερον ημέρα ό,τι ανεβαίνει έστω για 1 δευτερόλεπτο, μπορεί να βρεθεί σε χρόνο dt...
 
- Αναζητούμε τη νεότερη ενημέρωση για το θέμα από τις εφημερίδες ''Δημοκρατία'' και Espresso του εκδότη Φιλιππάκη, με τις γνωστές σχέσεις με το Μελισσανίδη. Για τους νεκρούς στην υπόθεση (που γίνονται πανό απο τους βάζελους, σε φάση ''ο Μαρινάκης τους βγάζει από τη μέση για να ξεμπλέξει'') ήξεραν να γράφουν. Τώρα; Eίχαν πρεμούρα για τα ''θανατικά'' μαρτύρων, όπως και για τις ''μεθοδεύσεις'' ώστε να παραιτηθεί η πρόεδρος του Δικαστηρίου κυρία Αρναούτη. Σήμερα για ποιο λόγο ούτε η μία, ούτε η άλλη δεν αναπαράγουν τις χθεσινές πληροφορίες που προέκυψαν για τους χρηματοδότες του φορτίου; Δεν τους ενδιαφέρει αυτό το θέμα, που είναι και το ουσιαστικότερο της υπόθεσης;
 
- Αναζητούμε νέα tweets από τον Πάνο (ψε)Κα(σ)μμένο, σαν κι αυτά εδώ,
 

 

 
με το δεύτερο μάλιστα, όπως βλέπουμε, ανήμερα των εκλογών. Τέτοια πρεμούρα είχε, την ημέρα της επιτυχίας του να ξαναμπεί στη Βουλή και στην κυβέρνηση με τον Τσίπρα, να ασχοληθεί με το Noor 1. Συντονιζόμαστε στο λογαριασμό του στο twitter και περιμένουμε ενημέρωση για τις νεότερες εξελίξεις. Για να δούμε, θα επιβεβαιώσει ο (ψε)Κα(σ)μμένος τις καλές του σχέσεις με το λαθρέμπορα της Κοκκινιάς, για τις οποίες κατηγορείται κι απο πρώην φίλους του; Εφόσον καιγόταν ανήμερα των εκλογών για το Noor 1, έβγαινε μέχρι και στον ΣΚΑΙ (αυτόν που υποτίθεται θα έκλεινε, επειδή ήταν κανάλι της διαπλοκής...) και μιλούσε για το καράβι, προφανώς θα χαρεί τώρα που προέκυψαν πληροφορίες για τους χρηματοδότες του φορτίου και θα τις κοινοποιήσει άμεσα. Σωστά ρε ανεπάγγελτε ψεκασμένε συκοφάντη της πολιτικής ζωής του τόπου;
 
- Αναζητούμε από το άτυπο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ=''Eφημερίδα των Συντακτών'' πρωτοσέλιδα φανταχτερά σαν κι αυτό,
 

 
με τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση. Σήμερα δεν έμαθαν κάτι από τα χθεσινά γεγονότα. Αύριο θα μάθουν άραγε; Ή μήπως μόνο από τον ΣΚΑΙ και τη ΔΙΚΗ του Θωμαϊδη ξέρουν να κάνουν αναπαραγωγή σχετικής ειδησεογραφίας; Δεν ενδιαφέρονται να ενημερώσουν τους αναγνώστες τους για την εξέλιξη της υπόθεσης και για μια τόσο σημαντική πληροφορία, αυτοί που ''ξεσήκωναν τον κόσμο'' στις 3 Οκτωβρίου για την αντικατάσταση των Λιμενικών και το υποτιθέμενο ''κουκούλωμα'' που επιχειρείται; Δεν τους νοιάζει μια μαρτυρία για τον χρηματοδότη του φορτίου;
 
Επαγγελματίες οπαδοί της greenwin Μπύρας 13, πολιτικάντηδες της κακιάς ώρας και ο Τύπος που στηρίζει την ψεκασμένη συγκυβέρνηση, συν τον επικοινωνιακό βόθρο του Αντωνάκη Σαμαρά. Η αυλή των Αλαφούζου-Σαββίδη με λίγα λόγια. Ποιος έχασε την τσίπα για να την βρουν αυτοί. Αφού λοιπόν δεν έχουν τσίπα, ας το χωνέψουν.
 

 
Υ.Γ. Παρακαλείται ο δικηγόρος Τσαρούχας να εμφανιστεί και πάλι στο πάνελ της ''ΔΙΚΗΣ'', για να αρχίσει τα ''σσσσς, τι στοιχεία είναι αυτά'' και τους ψιθύρους όταν μιλάει άλλος προς την ψεκασμένη Αυλωνίτου ''ο Μαρινάκης αγόρασε την πρέζα''. Πω πω στοιχεία ρε Τσαρούχα. Εσένα ειδικά πρέπει να σε ψεκάζουν με λουκουμόσκονη...

Σχόλια

Εικόνα thita

Ατελείωτα τα ξεβρακώματα σήμερα

http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/309938/ta-spaei-sxolio-...

Εικόνα jorge rojo

Φτάνει μη τους ξεφτυλίζεις άλλο Σάββα. Που να βρούνε τσίπα οι ρόμπες να πούνε έλεγα μαλακίες τόσο καιρό και παραμύθιαζα τον κόσμο επί πληρωμή.

Εικόνα Aprosarmostos17

Μπράβο, πολύ καλή δουλειά.

Εικόνα Red Dragon

Εξαιρετικο αρθρο απο τον Σαββα οπως εξαιρετικη ειναι ολη η δουλεια που γινεται στο Ratm οπου ξεμπροστιαζουν ολους αυτους τους αρδοπ@υσταραδες.

Την στιγμη που για ενα χαρτζιλικακι τα συγκεκριμενα σκουπιδια οπου δεν εχουν οσιο και για 50ευρω γραφουν και για οικεια τους προσωπα τα παιδια τους ξεμπροστιαζαν με επιχειρηματα.

Οσα ποστ και να διαγραψουν,οσα αρθρα και να κατεβασουν,οτιδηποτε και να κανουν οι μπογιατζηδες πλεον ειναι αργα.Θα καλοπερασουν αυτοι,τα αφεντικα τους και οσοι τα αναπαρηγαγαν.

Ενα παραμυθακι πλεον απεμεινει ομως βλεποντας τις εξελιξεις στην Τουρκια απο μακρια αχνοφαινεται κατι καφετι στο κιλοτακι τους.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Κι έτσι, ολοκληρώνεται σιγά-σιγά η πιο σιχαμερή οπαδική στάση που έχουμε δει ποτέ. Σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τέτοιοι αηδίες οπαδοί δεν ματαξαναυπάρξανε. Η μπύρα 13 έγραψε άλλο ένα έπος. Τώρα, περιμένουμε και τις ανάλογες τιμωρίες στα δικαστήρια. Και σε οπαδούς και σε δημοσιογράφους. Δημοσιογράφους... λέμε και καμιά μαλακία να περνάει η ώρα.

Εικόνα REDNYC

ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΑΦΡΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΣ...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Πες το κι έτσι μωρέ (αλά Αλέφας).

Εικόνα thita

αμήν αδερφέ (για το Υ.Γ. λέω)

ένα κανάλι από τον βαγγέλα ή και κάποιους άλλους εφοπλιστές θα είναι σαφέστατα πιο έντιμο (όσον αφορά τα πολιτικά και τα οικονομικά εννοώ) από τα κανάλια που υπάρχουν τώρα, ο βαγγέλας δεν έχει σοβαρές business στην ελλάδα σαν κάτι άλλους αλαφουζομπομπολοβαρδινογιαννοτράκηδες (δεν είμαι αφελής να πιστεύω πως οι έλληνες εφοπλιστές δεν έχουν δουλειές εδώ, γνωρίζω πολύ καλά αρκετούς που δραστηριοποιούνται π.χ. στην ενέργεια, απλά ο βαγγέλας δεν έχει παρτίδες με το κράτος)

απλά η ένστασή μου είναι να μην το πουν Θρύλος TV

και στα αθλητικά να το γεμίσουν ΑΡΔ

από αυτούς που για 50€ γαμούν και τις ίδιες τις αδελφές τους, στυλ ασβεστά, παπαθεοδώρου, σπυρόπουλο, κλπ.

και να τους βάζουν όλη μέρα να κράζουν αλαφούζο και νιάου ως τζαμπατζήδες, ψεύτες, κλέφτες/λαθρέμπορους, κλπ.

και να λέμε εμείς μετά σε βαζελόγαυρους και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις του fb "μα το είπε το τάδε τσάνελ, που είναι αντικειμενικό, όχι ο γαύρος κι ο πρωταθλητής"

Εικόνα thita

(απάντηση για τον αδελφό από NY πήγαινε, βγήκε κατά λάθος σαν ξεκάρφωτο σχόλιο)

Εικόνα REDNYC

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΘΡΥΛΟΣ ΤΙΒΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

Εικόνα REDNYC

ΡΕ ΣΑΒΒΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΡΙΞΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ - ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ, ΙΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ....ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΔΑΚΙΑ...ΦΤΑΙΜΕ ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ?

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ, ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ! Η ΜΠΥΡΑ 13 ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ - ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΑΣΚΟΥΖΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΝΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ, ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ - ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΡΔΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ - ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΤΕ!

ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ - ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ!

ΠΙΑΣΤΕ ΘΕΣΗ!

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΡΕ!

ΥΓ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΙΔΗΣΟΥΛΑ - ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΡΥΛΟΣ ΤΙΒΙ -)

Εικόνα Red Dragon

Συμφωνω σε ολα αδερφε.
Να σταθω και στο υστ σου.Να συνδεεται αραγε με δημοσιευμα οτι ο Βαγγελης θα διεκδικησει (αγνωστο ακομα ποιοι αλλοι θα συμμετεχουν)μια αδεια καναλιου.

Εικόνα REDNYC

ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΕΑΝ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑΙ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

Εικόνα Red Dragon

Υπαρχει το εξης δημοσιευμα στο εξης λινκ και ζηταω συγνωμη απ τα παιδια που το παραθετω.

http://www.makeleio.gr/?p=463511

Εικόνα MIKE.A

Σε ποιο ανεπτυγμενο κρατος του κοσμου θα ηταν αυτα τα πανο σε λεσχες και δεν θα τους μπουζουριαζανε ολους!
Μιλαμε για εναν επιχειρηματια με ονομα και να αφηνωντε με τα πανο τετοιες υπονοιες χωρις αυτος ο επιχειρηματιας να ειναι καν μεσα στους υποπτους! Η ακομα και ορισμενα ΜΜΕ να αφηνανε τετοιες υπονοιες για τον συγκεκριμενο επιχειρηματια η τον καθε επιχειρηματια! Στις ΗΠΑ προπαντων ολοι αυτοι θα δουλευανε εφ"ορου ζωης να πληρωναν αποζημειωσεις και δεν υπερβαλω καθολου! Θυμαμαι πριν πολλα χρονια εκει που ενα 1-2 ΜΜΕ επρεπε να πληρωσει αστρονομικα ποσά αποζημειωση για κατι που γραψανε, και απειδη απορουσε ο κοσμος γιατι τοσα πολλα λεφτα, οι δικηγοροι ελεγαν οτι το "θυμα" ηταν μπιζνεσμαν με ονομα και για αυτο αποζημειωθηκε με τοσα πολλα λεφτα!

Εικόνα apostolos gaganis

Πολύ σωστά τα λες...

Εικόνα XGEORGE

ΕΥΓΕ!! Μακάρι να είχανε τέτοια ανάλυση/επιχειρηματολογία πολλοί από τους......''δημοσιογράφους μας'' που το παίζουν Ολυμπιακάρες....αλλά είπαμε......τζιζ....το μεροκάματο.....

Εικόνα thita

σάββα μένω άφωνος με τη δουλειά που έχεις κάνει για να βγει το άρθρο αυτό, με όλα τα λινκς, κλπ.

με τεράστιο σεβασμό για τον κόπο σου, ευχαριστώ που μου δίνεις στο πιάτο ό,τι χρειάζομαι για όποια "κουβέντα" με βάζελους εραστές της τζένης και της παρέας της

η ουσία του άρθρου βεβαίως ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ

Εικόνα Romain

Η μεγαλύτερη ήττα του Παναθηναϊκού μέχρι σήμερα.

Θέλω να τους βρουν όλους τους υπεύθυνους του φορτίου την ηρωινης για να έχει και πλάκα η υπόθεση.

Τους θέλω να ξανά-αρχίσουν να μετράνε φάουλ υπέρ-κατά όπως και κίτρινες κάρτες.

Αφού... λεφτά δεν προβλέπεται να βάλει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος τζαμπας.

Εικόνα vagio

Τρομερο αρθρο, οπως εχουμε συνηθισει απο τον Σαββα. Εμπεριστατωμενο, με αποδειξεις και ονοματα.
Δεν κρυβω την ανακουφιση μου, γιατι αν αποδεικνυοταν πως ο προεδρος ειχα σχεση με αυτο, θα χαλιομουν.
Το θεμα ειναι, τωρα τι κανουμε. Η μαλλον τι εχει σκοπο να κανει ο Βαγγελας. Θα τους γαμησει, η θα το αφησει ετσι?

Εικόνα LaM

Μια μικροδιευκρινισουλα...

Capital Partners... Εισηγμένη στο Χρηματιστηριο της Νεας Υορκης. Η εταιριουλα του Μαρινακη. Μπορει να φανταστει κανεις τι δικηγορους εχει αοπ πισω της... Ερχεται μεγαλη πουτσα, με στρατό Δικηγορων που περιμεναν αυτη την εξέλιξη.