ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ



Αφού δούμε το βίντεο, από το 11:00 και μετά,
 
αντιγράφουμε, για να μείνει και το γραπτό κείμενο.
 
Ολόκληρο το επίμαχο απόσπασμα της ομιλίας Καμμένου από τα πρακτικά της Βουλής: 
«Προχωράω παρακάτω, κλείνοντας με αυτό. Ζητώ συγγνώμη, κύριε Πρόεδρε. Τετελεσμένο αδίκημα κακουργηματικής εκβίασης. Ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος είναι ένας έντιμος επιχειρηματίας από τους καλύτερους φαρμακοβιομήχανους της χώρας -δεν μπορεί κανείς να του προσάψει τίποτα- με προσφορά στην Ελλάδα. Ο γιος του αποφάσισε να γίνει καναλάρχης. Άρχισε λοιπόν με το μπλογκ NewsBomb. Τι γράφει το News Bomb, λοιπόν στις 16 Σεπτεμβρίου; «Γι’ αυτό πρέπει να μπουν ξανά στη Βουλή Καμμένος και ΑΝΕΛ». Ύμνους! 
Προχωρούν παρακάτω στις 20/9/2015: «Θρίαμβος Τσίπρα-Καμμένου και το Βατερλό των δημοσκόπων». Στις 17 Σεπτεμβρίου: «Καμμένος: Έχουμε πρώτο το καραβάκι που λέγεται Ελλάδα». Προχωρώ παρακάτω, με διθυραμβικά δημοσιεύματα: «Καμμένος: Να μάθει ο λαός ποιοι πολιτικοί είναι πίσω από τη Λίστα Λαγκάρντ», γιατί πρέπει να είναι στη Βουλή κ.λπ. κ.λπ. Τα καταθέτω στη Βουλή.
(Στο σημείο αυτό ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος καταθέτει για τα Πρακτικά τα προαναφερθέντα δημοσιεύματα, τα οποία βρίσκονται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και  Πρακτικών της Βουλής)
Τι ήθελε ο κ. Γιαννακόπουλος; Ο κ. Γιαννακόπουλος ήθελε από εμένα, ως κυβερνητικό εταίρο και Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στέλνοντας SMS  στο τηλέφωνο το δικό μου και της γυναίκας μου, να απαιτήσει αυτά που είχε να απαιτήσει. Πρώτη απαίτηση: «Καλημέρα. Θα μπει ο Γιώργος, υποψήφιός μας, στο Υγείας ως εξωκοινοβουλευτικός; Παρακαλώ, πρόσεξε μην μας ξαναβάλουν πουθενά τον Κοντονή»!
(Γέλωτες από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ)
Δεύτερο SMS, 14.51΄ μετά μεσημβρίας, 21 Σεπτεμβρίου: «Συγχαρητήρια. Ελπίζω αυτή τη φορά να κλείσετε ολόκληρη τετραετία και χωρίς εμπόδια να μπορέσετε να διορθώσετε τα αίσχη των προηγούμενων σαράντα ετών. Καλή δύναμη. Το NewsBomb βγάζει κυβέρνηση».
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Αναστάσιος Κουράκης): Κύριε Πρόεδρε, αν έχετε την καλοσύνη, ολοκληρώστε.
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Υπουργός Εθνικής Άμυνας-Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων): Τελειώνω, κύριε Πρόεδρε. Είναι σοβαρό το θέμα. Τελειώνω αμέσως.
Στις 21 του μηνός άλλο SMS: «Καλημέρα. Θα μπει ο Γιώργος πάλι ως εξωκοινοβουλευτικός;» Και λέει πάλι το ίδιο: «να μην μπει ο Κοντονής». Και προχωράει, 24 Σεπτεμβρίου: «Ο Κοντονής όχι μόνο δεν έκανε τίποτα, αλλά ούτε ραντεβού δεν δέχεται να κάνει». Και 24 Σεπτεμβρίου, 20.57΄ μετά μεσημβρίας, στέλνει το εξής SMS: «Εάν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα, να μην με λένε Γιαννακόπουλο». 
Το ίδιο σάιτ, το οποίο μας εξυμνούσε, λοιπόν, από τις 24 του μηνός γράφει: «Η ιστορία γράφτηκε από λακέδες», με φωτογραφία δική μου και του Πρωθυπουργού. «Βόμβα Ζωής κατά Καμμένου: Δεν μου έδωσε τα στοιχεία για το εξοπλιστικά», «Ακατάλληλος και επικίνδυνος», το σπίτι της πεθεράς μου, «Ο Καμμένος με υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος χλεύασαν την Επιτροπή Αλήθειας για το χρέος», «Αποκάλυψη: Γιατί ο Μεϊμαράκης έλεγε τον Καμμένο καταδικασμένο», μια απόφαση ελβετικού δικαστηρίου με την οποία έχω δικαιωθεί γιατί ήταν ερήμην, «Πλειστηριασμοί σπιτιών: Εν ψυχρώ αριστερή εκτέλεση από τον Τσίπρα και τον κόκκινο Πάνο», «Μαύρη μέρα για την ελληνική δημοσιογραφία-Υπουργός απείλησε το NewsBomb»
(Στο σημείο αυτό ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος καταθέτει για τα Πρακτικά τα προαναφερθέντα δημοσιεύματα, τα οποία βρίσκονται στο αρχείο του Τμήματος Γραμματείας της Διεύθυνσης Στενογραφίας και  Πρακτικών της Βουλής)
Αυτός ο κύριος, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, διεκδικεί να πάρει κανάλι, για να κάνει τι; Για να πάρει 223 εκατομμύρια δάνειο, κόβοντας τα δάνεια των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, όπως έγινε μέχρι σήμερα, και να απειλεί την πολιτική ζωή του τόπου; Όχι, λοιπόν! 
Θα πρέπει να μάθουν αυτοί οι κύριοι ότι οι εποχές τελείωσαν που ο μπαμπάς τους έπαιρνε το αστυνομικό τμήμα για να τους αφήσουν ελεύθερους, όταν τους έπιαναν με τις κόκες στην τσέπη στα πάρτι της Μυκόνου. 
Θα πρέπει να καταλάβουν ότι το νταβατζηλίκι δεν περνά από τη Βουλή των Ελλήνων! Τελείωσε το νταβατζηλίκι! Πέφτει κάτω είτε ήταν μέχρι τώρα νταβατζήδες με παρελθόν είτε είναι νταβατζήδες που θέλουν να πάρουν στα χέρια τους τον τόπο!
(Χειροκροτήματα από τις πτέρυγες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ)
 Κύριε Υπουργέ, οφείλετε να βάλετε, αν θέλετε, μία διάταξη ακόμα. Να πείτε, δηλαδή, ότι άτομα που θέλουν να εμπλακούν στη μετοχική σύνθεση, δεν μπορεί να είναι καταδικασμένοι ή να διώκονται για αδικήματα όπως αυτό της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εκβίασης».

 
Φυσικά, δεν θα κρυφτούμε. Εγώ που γράφω αυτό το άρθρο, έχω τη χειρότερη γνώμη για τον Πάνο Καμμένο. Παρ'όλα αυτά, στη συγκεκριμένη περίπτωση ο (ψε)Κα(σ)μμένος ανεμίζει χαρτιά και στοιχεία από sms που του έστελνε (ή ''έστελνε'') ο Γιαννακόπουλος, τα οποία είναι υλικό για τον εισαγγελέα. Εκβιασμός και απειλές εναντίον υπουργού της Κυβέρνησης, είναι ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ποινικά αδικήματα. Αν αποδειχθούν, την έχει πολύ άσχημα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Περιττό να πούμε φυσικά πως αν υπουργός της Κυβέρνησης έκανε τις ίδιες καταγγελίες από το βήμα της Βουλής εις βάρος παράγοντα του Ολυμπιακού, θα είχε γκρεμιστεί αυτήν την ώρα το internet με κραυγές όλων των αντιολυμπιακών τσάτσων ''να βγει ένταλμα σύλληψης''. Τώρα, κο-κο-κο. Στο γνωστό βοθρο-site για παράδειγμα, διαβάζουμε μια τυπική αναπαραγωγή από την iefimerida και από κάτω αυθόρμητους βάζελους να μας λένε ''ψέματα λέει ο Καμμένος, δίκιο έχει ο Μητσάρας μας''. Αυθόρμητα, μόνο τέτοια σχόλια περνάνε. Για την κατάντια και το χυλό που κουβαλάει στο μυαλό ο μέσος Έλληνας, σε όλα τα επίπεδα, τη μεγαλύτερη ευθύνη έχουν αυτοί.
 

Σχόλια

Εικόνα clark gheibol

Τεστ

Εικόνα vagio

Την ημέρα που θα αναλάβει το μπάσκετ ο Βαγγέλας και θα έχουμε διοίκηση, κάτι τέτοια υποκείμενα σαν τον τρακη θα εξαφανιστούν απο το χάρτη. Μιλάω για το μπασκετ το αντρικό, το γυναικείο δε φαίνεται να εχει ανάγκη. Ως τότε, υπομονή.

Εικόνα Giannis

Εγω αδερφια θα πω κατι αλλο αν μου επιτρεπετε....Ειναι καιρος αυτοι οι προεδροι μην πω τπτ αλλο να καταλαβουν τι εχουν απεναντι τους κ να πραξουν τα δεοντα...Δεν παει αλλο τον πουστη πρεζακια και απο επισημα χειλη πια κοκακια δεν τον αντιμετωπιζεις ετσι φλωρικα!!!Με μηνυσεις κ αλλα....Βασιλη ακομα περιμενουμε να του κανεις μηνυση για το οακα!!!!
Υγ:μετα απο αυτη την καταγγελια του πατριδοκαπηλου δεν θα ανοιξουν τηλεφωνα ετσι να δουμε με ποιους αλλους μιλαει αυτος ο κυριος κ τι λεει....και το καλυτερο πως τα λεει...
Υγ2: Το μαγκικα και πειραιωτικα δεν ειναι κανω μηνυσεις και κραζω τον μαμρα βασιλακοπουλο στα καναλια κυριοι....Ζητω ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και οχι ψυχικου.....