ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ



Συνεχίζουμε από εδώ, για να δούμε το τι λένε οι Τούρκοι για τους βάζελους.
 

 

 
Aν και τη σήμερον ημέρα η μετάφραση είναι εύκολη υπόθεση, παραθέτουμε τα κύρια σημεία μέσα από link ελληνικού site.
 
Ο πρόεδρος της Καρσίγιακα, Ταμέρ Ουστάογλου μίλησε στη "Milliyet", η οποία στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρει τα παράπονά του για τα μέτρα ασφαλείας που λήφθησαν στο ΟΑΚΑ, για τον οπαδό που μαχαιρώθηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και τόνισε ότι ελπίζει στην τιμωρία του “τριφυλλιού”.
Τα επεισόδια έλαβαν χώρα, περίπου μια ώρα πριν από το τζάμπολ και ο Ουστάογλου είπε γι' αυτά: "Ο Παναθηναϊκός έχει φανατικούς οπαδούς. Κάθε φορά που κάποιοι φίλοι τουρκικής ομάδα πάνε στην Αθήνα έχουμε τα ίδια γεγονότα. Εχουμε στείλει στην Ευρωλίγκα τη φωτογραφία με το πανό που αναρτήθηκε και περιμένουμε κάποια ενημέρωση για όσα έγιναν. Προσδοκούμε σε τιμωρία του Παναθηναϊκού".
Στις 27/11 θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας, στη Σμύρνη."Θα κάνουμε τα πάντα για να αποτρέψουμε παρόμοια περιστατικά. Αυτό είναι ειλλημένη απόφαση", δήλωσε ο Ταμέρ Ουστάογλου και έπειτα ανέφερε για την αστυνομία: "Όλα έγιναν επειδή των κακών μέτρων πρόληψης που υπήρχαν και των ελλείψεων στο κομμάτι της ασφάλειας. Δεν πάρθηκαν αρκετά μέτρα. Λέμε "πάλι καλά" που δεν έγινε τίποτα χειρότερο".
Το δημοσίευμα φιλοξενεί και δήλωση οπαδού της Καρσίγιακα, ο οποίος φέρεται να ήταν στο ΟΑΚΑ και περιέγραψε όσα έζησε: "Ένα πλήθος αποτελούμενο από περίπου είκοσι άτομα μας προπηλάκισε ενώ πηγαίναμε προς το γήπεδο. Το πούλμαν μας άφησε λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο, όταν ξαφνικά είδαμε κάποιους κουκουλοφόρους να τρέχον προς το μέρος μας, κρατώντας μαχαίρια και πέτρες. Μας πήραν ακόμη και τα λεφτά που είχαμε πάνω μας. Μετά από λίγο έφτασε η αστυνομία στον χώρο. Στη συνέχεια μάθαμε ότι πήγαμε να μπούμε από λάθος είσοδο".
 

 

 
Είπαμε, όταν έγιναν τα (ανύπαρκτα) ''επεισόδια'' στο Ολυμπιακός-Μπάγερν, το sdna.gr είχε στην πρώτη του σελίδα, πάνω-πάνω στο slider, άρθρα όπως αυτά.
 
Και για το άρθρο της Milliyet είδαμε ανάρτηση.
 
αλλά όχι φυσικά πρώτη πάνω στο slider, να την βλέπουν όλοι για ώρες. Ούτε είδαμε ανάρτηση με τίτλο ''οργή στην Τουρκία'', την ώρα που για τα υποτιθέμενα ''επεισόδια'' στο Καραϊσκάκη γινόταν αναπαραγωγή της γνωστής Bild. Εδώ δεν μιλάμε απλώς για μαχαιριές.
 
ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΡΙΟΡΟΦΟΥ.
 
Έτσι γίνεται η προπαγάνδα. 10 άρθρα για το τι λένε οι Γερμανοί, εκεί που δεν άνοιξε ρουθούνι, 1 άρθρο για τις μαχαιριές και την κλοπή στο ΟΑΚΑ, όταν στην Τουρκία γράφονται άλλα πράγματα, με το άρθρο μάλιστα να εξαφανίζεται γρήγορα από την πρώτη σελίδα. Και είπαμε, πού να τα έκαναν γαύροι. Θα είχαμε ολονυχτίες σε ραδιόφωνα και καμιά 50αριά άρθρα σε ΣΥΡΙΖΟ-sites για τους ''φασίστες γαύρους''. Tώρα βλέπουμε άρθρα όπως αυτό εδώ, με φράσεις μέσα σαν κι αυτό το ''έπος''.
 
Οσο για τον τραυματισμό του Τούρκου φιλάθλου, πρόκειται για ένα τραύμα στην κοιλιά του και η αστυνομία υποθέτει πως πρόκειται για τραυματισμό με αιχμηρό αντικείμενο, αλλά ούτε ο ίδιος ο τραυματίας, δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν ήταν από μαχαίρι ή όχι. Ολες οι ενδείξεις πάντως συνηγορούν στο ότι δεν επρόκειτο για μαχαιριά.
 
Προς Θεού ρε παιδιά, όχι και μαχαίρια. Μπορεί να τραυματίστηκε από λουκουμόσκονη ο Τούρκος...
 

Σχόλια

Εικόνα Bad7

Δυστυχως ομως ζουμε σ'αυτη τη χωρα που κυνηγανε ολοι τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αμα δεν ειχα μπει στο σαιτ δε θα το'χα μαθει το θεμα αλλα αν ειχε μεσα οπαδους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα γινοταν της κακομοιρας

Εικόνα Bad7

Αφου δεν εχει μεσα το θεμα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ δεν εχει νοστιμαδα

Εικόνα XGEORGE

Τις καταγγελίες Καμμένου για τον Εκπτωτο Πάρεδρό τους τις διαβάσατε?? Οχι?? Χάνετε!!http://www.sport-fm.gr/article/bombes-kammenou-gia-d-giannakopoulo/3117212

Εικόνα thita

Αυτά συμβαίνουν όταν μια ζωή έχεις μάθει να κανεις ο,τι θες και να μην τρέχει τίποτα. Άντε Τουρκία τώρα, ο,τι και να πάθετε εκεί, δεν θα σας λυπηθώ. Ουστ.

Εικόνα Aprosarmostos17

Το μεγάλο ξεμπρόστιασμα είναι τα σχόλια των βάζελων σε αυτά τα μίνι-αρθράκια. Ούτε ένας δεν καταδικάζει το γεγονός ενώ μπορεί κανείς να διακρίνει άπλετη "χρυσαυγήτικη" αύρα. Φασίστες, ρατσιστές και ομοφοβικοί. Εγώ θα προσέθετα και άνανδροι αφού την πέσανε σε παπούδες και παιδάκια.

Εικόνα Bad7

Εδω τα βαζανε με τις παικτριες του βολει και τωρα μ'αυτες του μπασκετ

Εικόνα jorge rojo

Οι άνθρωποι υπερασπίστηκαν την πατρίδα από την τουρκική εισβολή. Πλησιάζει και η εθνική εορτή και μάλλον τους έχουν ξυπνήσει και τα πατριωτικά αισθήματα. Δεν είναι βέβαια 25η Μαρτίου αλλά δεν έχει καμία σημασία.