ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-2



Έπειτα από ένα μέτριο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός μας κέρδισε με σκορ 2-1 μέσα στο Περιστέρι τον Ατρόμητο και κάνοντας το 8 στα 8, βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 6 πόντους διαφορά από τον ΠΑΟ. Οι φάσεις του παιχνιδιού είναι εδώ και τα στατιστικά εδώ.
 
O Oλυμπιακός ξεκίνησε με το Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τον Ομάρ και το Μαζουάκου στα άκρα της άμυνας, στόπερ τους Σιόβα-Μποτία, χαφ άξονα τους Μιλιβόγεβιτς-Κασάμι-Φορτούνη, εξτρέμ τους Πάρντο-Σεμπά και φορ κορυφής τον Ιντέγιε. Ο Ατρόμητος του Μιχάλη Γρηγορίου είχε τον Γκορμπούνοφ κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα τον Κιβρακίδη, αριστερά τον Μπίτολο, στόπερ τους Φυτανίδη-Λαζαρίδη (ο Φυτανίδης έγινε νωρίς αλλαγή λόγω τραυματισμού και μπήκε ο Στόιτσεφ στη θέση του), ''λίμπερο μπροστά από τα στόπερ'' το Γοδόι, μπροστά του ως έξτρα κόφτες τους Ουσέρο-Πίτου Γκαρσία, εξτρέμ τους Ούμπιντες και Μπρίτο (κυρίως αριστερά αυτός) και φορ κορυφής το Λε Ταλέκ. Μιλάμε για κανονικό ''πούλμαν'' του Ατρομήτου, αλλά και για μία απόφαση με μεγάλο ρίσκο του Μάρκο Σίλβα, να ξεκινήσει στο Περιστέρι τους ίδιους 11 που ήταν βασικοί στο Ζάγκρεμπ, 5 μέρες πριν. Ντουρμάζ-Καμπιάσο ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, όπως και ο Φουστέρ, ενώ οι Μανιάτης-Μπουχαλάκης αναμένεται να μπουν στην ομάδα εκεί γύρω στο Πολυτεχνείο. Όπως διαβάζαμε στο ρεπορτάζ της ομάδος, οι ακραίοι μας μπακ έκαναν παράπονα μετά το ματς με την Ντινάμο για κούραση, επομένως περιμέναμε όλοι έστω το Σαλίνο βασικό. Όταν ξεκινάς με παίκτες δίχως ιδιαίτερη φρεσκάδα, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, απέναντι σε μια ομάδα που έχει στηθεί όλη πίσω από την μπάλα, είναι αναμενόμενο να μην κυριαρχήσεις στο ματς και να ζοριστείς να βρεις διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία. Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν η ομάδα μας δεν απείλησε ουσιαστικά καθόλου τον Γκορμπούνοφ. Ο Ατρόμητος είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι, με το Γοδόι εξ επαφής να σημαδεύει το Ρομπέρτο. Στο δεύτερο ημίχρονο, με κυριότερο μοχλό το Σεμπά, βγάλαμε κάποιες φάσεις, μέχρι να έρθουν τα δύο γκολ από στημένες μπάλες του Μποτία. ''Φώναζε'' πως στα στημένα θα κριθεί το ματς, με δεδομένο μάλιστα το πρόβλημα που έχει φέτος ο Ατρόμητος σε αυτό το κομμάτι (ειδικά με τον ΠΑΟΚ στο ίδιο γήπεδο, το πλήρωσε ακριβά). Από το 0-2 και μετά, η ομάδα μας σχεδόν εξαφανίστηκε από το γήπεδο και λίγο έλειψε να το πληρώσουμε. Αν ο Στόιτσεφ σημάδευε καλύτερα στο τέλος ή αν υπήρχε ο Ναπολεόνι στη θέση του Λε Ταλέκ, στο παράλληλο γύρισμα στο 77', ίσως τώρα να λέγαμε άλλα. Από την ώρα που μπάλα δεν παίχτηκε, δεν έχει νόημα να αναλωθούμε σε κριτική για τον τρόπο ανάπτυξής μας ή για ''τρικ'' των προπονητών που παρατηρήσαμε. Η νίκη ήρθε όπως ήρθε, ''επαγγελματικά'' που λέμε κι αυτό μετράει. Περνάμε στην ατομική κριτική των παικτών.
 
ΡΟΜΠΕΡΤΟ Έβγαλε δύο δύσκολες φάσεις, μία στο πρώτο (με την μπάλα όμως να πηγαίνει πάνω του εξ επαφής από το Γοδόι) και μία στο δεύτερο ημίχρονο (πολύ καλή απόκρουση στο σουτ του Στόιτσεφ), αλλά φέρει ευθύνη στο γκολ του Ατρομήτου. Άργησε πολύ να πέσει, επιλέγοντας να κλείσει αρχικά τη δεξιά του γωνία.
 
ΟΜΑΡ Είχε απέναντί του τον Μπρίτο, που του έφυγε σε κάποιες φάσεις, ειδικά στις μακρινές μεταβιβάσεις των αμυντικών του Ατρομήτου προς αυτόν (στη μία ανακόπηκε με λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ του βοηθού). Σε γενικές γραμμές δεν ''τρυπήθηκε'', αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει μπροστά, είτε με πλαγιοκοπήσεις, είτε με καλές σέντρες.
 
ΜΑΖΟΥΑΚΟΥ Αμυντικά δεν είχε ιδιαίτερα προβλήματα, αφού ο Ούμπιντες είναι πολύ καλός χαφ άξονα, αλλά μέτριος εξτρέμ. Επιθετικά όμως, αν και θα μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στηρίζοντας το Σεμπά απέναντι στον Κιβρακίδη, δεν τα κατάφερε. Έκανε λάθη έξω από την περιοχή του Ατρομήτου, κάποιες φορές επειδή προδόθηκε από τον κακό αγωνιστικό χώρο, κάποιες επειδή πήγαινε ως συνήθως χαλαρά στη φάση.
 
ΣΙΟΒΑΣ-ΜΠΟΤΙΑ Για μία ακόμη αγωνιστική, κανένα πρόβλημα πίσω. Φτιάχνουν δίδυμο που όσο περνάει ο καιρός αποκτά μεγαλύτερη χημεία, ενώ ο Μποτία είναι αναμφίβολα ο MVP του ματς με τα δύο γκολ που έβαλε. Το ότι βουλώνει στόματα ο συγκεκριμένος παίκτης, είναι από τα πιο ευχάριστα πράγματα αυτής της σεζόν. Ο Σιόβας είναι άτυχος σε κάποιες προωθήσεις του, αφού είτε δεν βρίσκει όπως θέλει την μπάλα, είτε αυτή ''τον πουλάει'' και δεν χρίζεται σκόρερ. Σε κάποιες περιπτώσεις πάντως που έδειχνε να κολλάει στην άμυνα, καθάρισε ο Μποτία, διώχνοντας την μπάλα ''στο Θεό''.
 
ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ-ΚΑΣΑΜΙ Καλά τρεξίματα στο κέντρο, βοήθειες στα στόπερ και στα άκρα, αλλά αδυναμία να συνεισφέρουν παραγωγικά σήμερα. Και οι δύο, γι'αυτό μπαίνουν μαζί.
 
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ Σε ρηχά νερά και σήμερα. Κράτησε σωστά την μπάλα όταν έπρεπε, την μοίρασε σωστά στο πλάι και επιτάχυνε κουβαλώντας την όποτε χρειαζόταν, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει. Του έλειπε φρεσκάδα στο χωράφι του Περιστερίου, έπειτα από ένα ''γεμάτο'' ματς στο χωράφι του Ζάγκρεμπ. Έστω κι έτσι, μοίρασε την ασίστ στο 0-2 του Μποτία.
 
ΠΑΡΝΤΟ Φάνηκε από την αρχή πως ο Μπίτολο θα τον ζορίσει. Δημιούργησε κάποια ρήγματα, πέρασε σέντρες, αλλά δεν έκανε κάτι ουσιαστικό. Το πιο σημαντικό που έκανε, ήταν η εκτέλεση κόρνερ για το 0-1 του Μποτία. 
 
ΣΕΜΠΑ Πιο δραστήριος από τον άλλο μας εξτρέμ, κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο στο πρώτο ημίχρονο, είχε καλό σουτ στο δεύτερο, είχε δοκάρι και ταλαιπώρησε από δεξιά τους αμυντικούς του Ατρομήτου. Αρχίζει να συγκλίνει περισσότερες φορές για να στηρίξει τον Ιντέγιε, όσο περνάει ο καιρός, δείγμα του ότι έχει να μας δείξει πολλά πράγματα ακόμη. Στην κόντρα που βγάλαμε πάντως στο πρώτο ημίχρονο, έκανε απαράδεκτα κακό ''κοντρόλ-άνοιγμα μπάλας μπροστά'' στην πάσα του Φορτούνη, σπαταλώντας μια μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουμε.
 
ΙΝΤΕΓΙΕ Δεν φάνηκε ιδιαίτερα, πλην της κεφαλιάς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Συμμετείχε στο ματς, αφού έβγαινε εκτός περιοχής για να υποδεχθεί την μπάλα, αλλά ήταν σχεδόν αδύνατο να βρει χώρο να απειλήσει με 3-4 αντιπάλους μονίμως γύρω του και δίχως πολλούς συμπαίκτες από πίσω να πατάνε περιοχή για να τον βοηθήσουν.
 
ΕΡΝΑΝΙ-ΤΣΟΡΙ Έπαιξαν λίγο σε κακό γήπεδο, που δεν τους ευνοεί λόγω της τεχνικής τους κατάρτισης. Ο Ερνάνι δεν είχε καθόλου ουσία στο παιχνίδι του, ενώ προσπαθώντας να κάνει τακουνάκι έξω από την περιοχή μας ουσιαστικά βοήθησε τους παίκτες του Ατρομήτου να βάλουν το γκολ τους. Πρέπει ΑΜΕΣΑ να αλλάξει νοοτροπία. Δεν είναι εικόνα αυτή που παρουσιάζει στο γήπεδο, να περιμένει την μπάλα στα πόδια για να κάνει ντρίμπλες και δίχως την μπάλα να περπατάει σαν παλαίμαχος. Ο Τσόρι φαίνεται πως θέλει κι άλλο χρόνο για να επανέλθει στα προ του τραυματισμού του στάνταρ, ενώ ο Φινμπόγκασον που έγινε αλλαγή στις καθυστερήσεις φυσικά δεν γίνεται να κριθεί.
 
ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑ Αν κι επέλεξε να ξεκινήσει τους 11 που άρχισαν στο Ζάγκρεμπ, του βγήκε. Του πιστώνεται η ενέργεια της ομάδος στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και καθαρίσαμε ουσιαστικά το παιχνίδι. Επίσης, στα υπέρ του είναι το ότι επέλεξε να χτυπήσει στο σημείο που πονούσε ο Ατρόμητος, στις στημένες μπάλες, δείγμα του ότι είχε μελετήσει τον αντίπαλό του. Κάποιες αλλαγές πάντως θα μπορούσαν να γίνουν νωρίτερα, αμέσως μετά το 0-2, για να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές που είχαν επιβαρυνθεί με δεύτερο ματς σε κακό γήπεδο μέσα σε 5 μέρες. Ψιλά γράμματα βεβαίως, αφού η ομάδα επί των ημερών του πάει τρένο και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με 10 νίκες σε 11 επίσημα ματς και τη μία και μοναδική μας ήττα από την Μπάγερν στο Καραϊσκάκη, σε ένα παιχνίδι που μέχρι το 89' το σκορ ήταν 0-1. Το κομμάτι που πρέπει να δουλέψει ιδιαίτερα από εδώ και πέρα, είναι το πώς θα καταφέρει να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των παικτών, από την στιγμή που στην Ελλάδα φαίνεται να τελειώνει η βασική δουλειά της κατάκτησης του πρωταθλήματος από νωρίς. Η αντίδραση των ποδοσφαιριστών μετά το 0-2 στο 63', κάθε άλλο παρά ενθαρρυντική ήταν. 
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Πολύ αμυντικογενής η τακτική του Γρηγορίου. O Nαπολεόνι τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση και δικαιολογείται η απουσία του, αλλά ο Μαρσελίνιο για παράδειγμα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί νωρίτερα. Σε προηγούμενες ομάδες που ήταν προπονητής ο Γρηγορίου, δεχόταν κριτική για το ''αφελές'' παιχνίδι του, με έμφαση στην επιθετική λειτουργία. Πήγε να το αλλάξει αυτό μάλλον σήμερα, αλλά το έκανε άγαρμπα, θυμίζοντας ταμπούρι Παράσχου και Τεννέ. Άλλο το ''κλείνομαι για να βγω στην κόντρα'' κι άλλο το ''κλείνομαι και δεν με νοιάζει να βγω μπροστά, μόνο να διώχνω την μπάλα από την περιοχή μου''. Με την παρουσία των Ουσέρο-Πίτου Γκαρσία μπροστά από το Γοδόι, ήλεγξε το transition=μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, ένας τομέας στον οποίο ο φετινός Ολυμπιακός παίρνει άριστα (εξαίρεση η φάση στο πρώτο ημίχρονο, όπου ο Σεμπά έχασε το κοντρόλ), κάτι που δείχνει ότι προηγήθηκε scouting και δουλειά στην προπόνηση. Δεν κατάφερε όμως να βγει ταυτόχρονα και μπροστά απειλητικά. Ο Στόιτσεφ φαίνεται καλός, έξυπνος παίκτης, αλλά όχι με ιδιαίτερα αγωνιστικά προσόντα. Ο Λε Ταλέκ είναι παίκτης επιπέδου Πανθρακικού-Καλλονής. Με βάση τις ευκαιρίες των δύο ομάδων, ο Ατρόμητος θα μπορούσε να πάρει το ''χ'', αλλά πλήρωσε και πάλι τις στημένες μπάλες, ένα κομμάτι στο οποίο θέλει πολλή δουλειά.
 
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Από τα μέσα της εβδομάδος που μας πέρασε, υπήρχε γκρίνια για τον ορισμό του Δημητρόπουλου. Ξαναβγήκε στο βοθροκάναλο του Φαλήρου και το ''Παράγκα και Όραμα'' που τον στοχοποιούσε, με αποτέλεσμα πολλά μάτια να είναι στραμμένα πάνω του. Ο Δημητρόπουλος λοιπόν δεν έκανε λάθη. Λάθη έκανε ο βοηθός Γεωργαράκος, στο 11'
 

 
και στο 41', με το σκορ 0-0.
 

 
Σοβαρό λάθος ήταν η δεύτερη φάση, αλλά και πάλι η μπάλα πήγαινε στο πλάι, με τον Μποτία δίπλα στον Μπρίτο. Μιλάμε για το Γεωργαράκο που ''μένει στα Καμίνια'', αλλά έχει στο βιογραφικό του σοβαρά λάθη ΚΑΙ εις βάρος του Ολυμπιακού. Οι φάσεις αυτές ΔΕΝ είναι τετ α τετ, δεν επηρεάζουν σε καμία περίπτωση την εξέλιξη ή πόσω μάλλον το αποτέλεσμα του αγώνα και κάθε περαιτέρω συζήτηση επ'αυτών είναι αστεία. Παρά το ότι λοιπόν δεν υπήρχε λόγος διαμαρτυρίας, μετά το τέλος του παιχνιδιού διαβάσαμε ότι ο Σπανός του Ατρομήτου μπούκαρε στα αποδυτήρια των διαιτητών και φώναζε στο διαιτητή Δημητρόπουλο ''δεν φοράς παντελόνια''. Ισχυριζόταν πως πριν το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού δεν υπήρχε κόρνερ, αλλά άουτ. Φυσικά κι αυτό να ίσχυε, θα μιλάγαμε για καραγκιοζιλίκι. Όπως φάνηκε όμως από την ανάλυση της επίμαχης αυτής φάσης στην εκπομπή Kick Off του ΣΚΑΙ, από τον Παναγιώτη Βαρούχα,
 

 
ο Πάρντο πρόλαβε κι έσπρωξε την μπάλα στα πόδια του Μπίτολο. Μετά η μπάλα ξαναβρίσκει στον Πάρντο, αλλά έχει περάσει ήδη εκτός γραμμής. Ήταν καθαρό κόρνερ. Μπορούμε λοιπόν άφοβα να πούμε ότι και ο Σπανός, αλλά και ο Παύλος Κουστέρης, δημοσιογράφος του Sport FM που μας έγραψε αυτό,
 
Τα παράπονα των ανθρώπων του Ατρόμητου εστιάζονται στη φάση του πρώτου γκολ, το οποίο προέρχεται από κόρνερ που όπως φαίνεται από το ριπλέι ήταν άουτ
 
είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες. Κι αν για το δημοσιογράφο του Sport FM του Αλαφούζου δεν μας ενδιαφέρει, εγώ μπορώ να πω ότι εξεπλάγην από την στάση του Σπανού, τον οποίο είχα για καθαρό. Mάλλον οι χορηγίες του ΟΠΑΠ είναι πολύ γλυκιές.
 
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ''ΝΤΟΥ'' ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΘΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Ή ΜΟΝΟΝ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ;
 
Συνεχίζουμε με ένα κρίσιμο ματς στη Βέροια, πριν το καθοριστικό παιχνίδι με την Ντινάμο στο Καραϊσκάκη. Στόχος πια για το πρωτάθλημα δεν είναι απλώς η κατάκτησή του, αλλά το αήττητο στις 30 αγωνιστικές, το σερί των 11 νικών στα 11 πρώτα ματς της περιόδου 1966-67 της ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΟΒΙ που πρέπει να σπάσει και το καλό, θεαματικό ποδόσφαιρο σε σειρά αγώνων. Ο πήχυς είναι πολύ ψηλά, αλλά μας επιτρέπει η ομάδα που βλέπουμε στο γήπεδο να είμαστε απαιτητικοί. Είναι η ομάδα της διοίκησης του μεγάλου μας προέδρου ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ (όχι μόνον αυτού στη διοίκηση) κι ενός πολύ καλού, μεθοδικού προπονητή, που λέγεται Μάρκο Σίλβα.
 
Υ.Γ. Για να μην κάνουμε ξεχωριστή ανάρτηση, ας δούμε και τη διαιτησία στην Τούμπα. Βράζουν λέει στον ΠΑΟ με τον Αρετόπουλο. Γκρινιάζουν για το πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ για να ανοίξει το σκορ και ζητούν άλλο ένα πέναλτι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με το σκορ 3-0. Παραβλέποντας το ότι ο ΠΑΟΚ έκανε περίπατο και ισοπέδωσε κυριολεκτικά στο πρώτο ημίχρονο το βάζελο, με οκτώ τελικές έναντι μιας,
 

 
ας δούμε τις επίμαχες φάσεις. Στο διάστημα 00:49-00:52 του βίντεο βλέπουμε ότι ο Ταυλαρίδης δεν βρίσκει καθόλου μπάλα, υπάρχει επαφή ψηλά με τα σώματα των δύο παικτών, ενώ μπλέκονται και τα χέρια τους. Ο κανονισμός λέει ότι αν υπάρχει επαφή, σφυρίζεται παράβαση εκεί που σταματάει η επαφή. Ας δούμε το πού ξεμπλέκονται οι δύο παίκτες.
 

 
Είναι εμφανές ότι είναι ΜΕΣΑ στην περιοχή. Ο Βαρούχας είπε ότι ο Ροντρίγκες πατάει τον Ταυλαρίδη. Πράγματι ισχύει αυτό, αλλά ο Ταυλαρίδης δεν χάνει την ισορροπία του από το πάτημα, ούτε κάνει κίνηση προς την μπάλα. Φράζει με το σώμα του την πορεία του Ροντρίγκες. Δεν καταλαβαίνω το πώς βάφτισε αυτήν τη φάση ''ούτε καν φάουλ υπάρχει'' ο Βαρούχας. Να συζητήσουμε για το αν είναι φάουλ ή πέναλτι, που είναι όντως δύσκολο θέμα, ΟΚ. Το να μην βλέπει όμως την επαφή ψηλά, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Όσο για το ''πέναλτι'' του Τζαβέλλα στον Μπεργκ, αλληλοσπρώχνονται σε αυτό το μακρινό πλάνο που βλέπουμε. Ούτως ή άλλως με πέναλτι μείωσε σε 3-1 ο ΠΑΟ, πέναλτι που υπήρχε. Λογικά από αύριο θα διαβάσουμε φοβερά και τρομερά πράγματα, ήδη έχουν ξαμοληθεί οι Βασιλαράδες και η αυλή των πρώην greenwebfans και σκούζουν. Αν δεν έχεις λεφτά να βάλεις στην ομάδα σου, ποντάρεις στην προπαγάνδα. Και στην προπαγάνδα εκεί στο βοθροκάναλο του Φαλήρου, παρέα πια με τους βάζελους οπαδούς-αυθεντίες του είδους, είναι μάστορες...

Σχόλια

Εικόνα john

Test 1,2,3,,,,,

Εικόνα clark gheibol

Τεστ

Εικόνα Romain

Δεν γίνεται. Χαλάει το πρωτάθλημα ο Σιλβα.
Μόνο νίκες? Πρώτος ο Ολυμπιακός από τον Οκτώβρη? Με 6 βαθμούς από τον δεύτερο? Πόσοι θα γίνουν μέχρι τα Χριστούγεννα? Για ποιο πρωτάθλημα θα μιλάμε? Για ποιο ποδόσφαιρο?

Αυτός ο Μποτία τι αμπαλος που είναι. Δεν κατάφερε να κάνει τουλάχιστον Χατ Τρικ? Με το παράρτημα παίζαμε. Δεν ακούσατε τις διαμαρτυρίες του κ. Σπανού?
Δυσκολευτηκαμε πάντως να κερδίσουμε. Είδες τι γίνεται όταν είναι στην ενδεκάδα... Ο Κιβρακιδης? (Πάλι εκτός ο Κατσουρανης).

Καλά έκανε ο κύριος Αλαφουζος και έδειξε τον διαιτητή πριν το ματς. Μετά το 3μπαλο από την Μπριζ, την ΦΑΠΑ από την ΤΡΑΜΠΆΛΑ, ήρθε και η 3αρα από το συνεταιρακι. Αν δεν υπήρχε το πέναλτι θα έπρεπε ο μεγάλος επενδυτης να αλλάξει τον Σούπερ Ουααάουου Κόουτς. Και να φέρει άλλον. Αλλά γιαυτό χρειάζονται... λεφτά. Κάτι που.. δεν γίνεται.

Τώρα όμως με την άμεση στοχοποιηση Αρετοπουλου, μπήκαν στο χορό ένα σωρό γιουσουφακια. Δεσυλας, Βασιλαρας, κάποιοι από το Sdna, άλλοι από Sport-fm και φυσικά το ΣΚΑΕΙ. Οπότε έχει μικρινει η ζημιά.

Αν όμως χάσει και από το αεκακι, πως θα σώσει την παρτίδα? Εδώ υπάρχει ανησυχία. Θα πρέπει το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει τον μέγα επενδυτή ούτως ώστε να κάνει το παν, μιαν επικοινωνιακη κίνηση ΜΑΤ, για να γλυτώσει από ενδεχόμενο διασυρμο.

Και επειδή η προηγούμενη κίνηση ήταν επιτυχής, θα πρέπει ξανά... μόλις μαθευτει ο άρχοντας της αναμέτρησης με την κουλλαρα να τον βγάλουν στην σέντρα. Υπάρχουν οι υπάλληλοι, υπάρχουν τα παιχνίδια που έχει προκαλέσει, είτε στη Σουπερλιγκ είτε στη γαμα εθνικη, είτε φέτος είτε πριν δέκα χρόνια.

Τώρα για αγωγές και μυνησεις δεν χρειάζονται να γίνονται κιόλας. Φτάνει που έχουν δημοσιευτεί ότι "ο Παναθηναϊκός θα κάνει αυτό που είχε πει και θα μυνησει τον Αρετοπουλο ".

Είναι σαν να έγινε η μήνυση.

Αυτή είναι η τέχνη... της επικοινωνίας.

Όπως και η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. 10 εκ ευρώ ο Ολυμπιακός? 10 εκ ευρώ ΚΑΙ ο Πειναθηνάικος. 10 εκ ευρώ από την τσέπη του Μαρινάκη, ΜΗΔΈΝ ευρώ από την τσέπη του Αλαφουζου.