Η ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ SDNA.GR



Σημερινά άρθρα στο τσοντο-site που στήθηκε με λεφτά του Ιβάν Σαββίδη sdna.gr. Ξεκίνημα με το ματς Ολυμπιακός-Ηρακλής.
 
Τρεις φορές σταμάτησαν οι επιθέσεις του Ηρακλή στο πρώτο ημίχρονο του ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, με τον πρώτο βοηθό να σηκώνει τη σημαία σωστά μόνο στη μία από τις τρεις περιπτώσεις.
 
ΚΑΙ ΟΙ 3 ΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΦΣΑΙΝΤ.
 

 
Το σώμα του Βέλλιου είναι μπροστά από την γραμμή της NOVA, έστω κι ελάχιστα. Ακόμη κι αν πούμε ''είναι δύσκολη φάση και η αμφιβολία πάει υπέρ του επιτιθέμενου'', ο Βέλλιος στη συνέχεια σούταρε στα πουλιά.
 

 
Όλο το πόδι του παίκτη του Ηρακλή είναι μπροστά από την γραμμή της NOVA.
 

 
Η μπάλα πηγαίνει στον παίκτη που βρίσκεται δεξιά στη φωτογραφία, σε θέση αριστερού εξτρέμ. Ακόμη κι από αυτό το στοπ-καρέ, φαίνεται ότι το σώμα του ποδοσφαιριστή του Ηρακλή είναι λίγο μπροστά από την γραμμή. Αν πούμε κι εδώ ''η αμφιβολία υπέρ του επιτιθέμενου'', η μπάλα πάει στο πλάι, περίπου 40 μέτρα έξω από την περιοχή. Δεν ξέρουμε αν θα γινόταν έστω ευκαιρία.
 
Συνεχίζουμε με ΠΑΟΚ.
 
Ο διαιτητής του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό με το σκορ στο 2-2 δεν είδε καραμπινάτο πέναλτι σε χέρι του Παπαγεωργίου.
Ένα πέναλτι που θα έβλεπε ακόμα και τυφλός δεν κατάφερε να δει ο διαιτητής το αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό. Με το σκορ στο 2-2, ο διαιτητής Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση με την εγκληματική οργάνωση) δεν μπόρεσε να δει (;) μία πανεύκολη φάση που έμοιαζε ξεκάθαρη ακόμα και αν ήσουν στο πάνω διάζωμα της Τούμπας.
Με το σκορ στο 2-2 ο Παπαγεωργίου με σηκωμένο και απλωμένο το χέρι σταματά την κεφαλιά του Αθανασιάδη εντός περιοχής, όμως ο διαιτητής κατάφερε να μην δει ένα πέναλτι που θα έβλεπε μέχρι και… τυφλός.
 
 
Ο Παπαγεωργίου του Πανθρακικού έχει γυρισμένη πλάτη, ενώ το χέρι του απέχει περίπου 20 πόντους από το κεφάλι του Αθανασιάδη. Δεν υπάρχει υποψία πρόθεσης. Πού να βάλει το χέρι του; Να το εξαφανίσει;

Με τέτοιες αναρτήσεις στο τσοντο-site sdna.gr, δίπλα από ξεβράκωτες βιζιτούδες (για να παίρνουμε κλικ από τους λιγούρηδες), γίνεται η προπαγάνδα εις βάρος του Ολυμπιακού. Και φυσικά από κάτω περνούν σχόλια τύπου ''μόνο έτσι μπορεί ο γαύρος, όλες οι νίκες του είναι κάλπικες, εγκληματική οργάνωση έχει για να παίρνει τα πρωταθλήματα'', από ''αυθόρμητους'' σχολιαστές, πολλοί εκ των οποίων προέρχονται από το μέγαρο του ΣΚΑΙ. Αν πάει να απαντήσει κάποιος Ολυμπιακός, τρώει ένα ''δημοκρατικότατο'' ban, από τους ''πραγματικούς δημοσιογράφους, που πολεμούν το φασισμό στα ΜΜΕ''. Πραγματικά, ''πόση αλήθεια αντέχεις'';
 
 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Σάββα, την ζμπερναρντάρα -μαρρρρς στον παίκτη του Πάνθρακος ούτε καν την ακούμπησαν...Μιλάμε για μάρρρρς

Εικόνα john

Το sdna γαμιεται και αυτο το ξέρουμε ολοι

Εικόνα jorge rojo

Εδώ ρε Σάββα έβγαλαν χθες ανακοίνωση για δήθεν απάτη και συνωμοσία εναντίον τους σε ένα παιχνίδι που το μόνο σοβαρό λάθος που έκανε ο διαιτητής είναι το να μην καταλογίσει το μαρς πέναλτι που έγινε πάνω στο Λαζαρίδη. Φωνάζουν δε γιά τη φάση με τον Πετριτς που αν δινόταν τέτοιο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού θα ζητούσαν να πέσει η κυβέρνηση.
Ο σκοπός βέβαια της ανακοίνωσης είναι προφανής: Να επηρεαστεί ο διαιτητής του επερχόμενου ντέρμπι.

Εικόνα savvas gridlock

https://vid.me/pXIj

Tέτοιο πέναλτι μόνον ο λαθρέμπορας της Κοκκινιάς. Είδες σήμερα τι γκολ ακύρωσε υπέρ του Αστέρα, ε;

Εικόνα jorge rojo

Καλά έπαθα πλάκα! Τι είδε άραγε ο οφθαλμίατρος και ακύρωσε αυτό το γκολ.Γελάνε και οι πέτρες με τους εξυγιαντές της κακιάς ώρας. Πρέπει να είναι το χειρότερο σφύριγμα της φετινής χρονιάς.Τουλάχιστον αποδόθηκε δικαιοσύνη στο 90.