ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΣΤΗ CIA, NEWSBOMB.GR ΣΤΗ ΜΑΛΑ-(Ι)CIA



Η ιστοσελίδα newsbomb.gr, που ανήκει στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο αλλά εδρεύει στο φορολογικό παράδεισο της Μπελίζ από την Καραϊβική, ξαναχτύπησε με νέο πόνημα για ''το παρελθόν της οικογένειας των Αγγελόπουλων''.
 
Τα έγγραφα των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών μιλούν από μόνα τους - Κατά τη μεταπολεμική περίοδο, ένας εκ των βασικών πληροφοριοδοτών της CIA ήταν ο τότε πρόεδρος της Χαλυβουργικής, Δημήτρης Αγγελόπουλος - Για πρώτη φορά αποδεικνύεται και με έγγραφα ξένων μυστικών υπηρεσιών η δράση της οικογένειας Αγγελόπουλου
Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για την εποχή της Κατοχής αλλά και την περίοδο που ακολούθησε μετά την απελευθέρωση, τις δίκες των δοσίλογων και την υπόθεση Μέρτεν -του «σφαγέα της Θεσσαλονίκης»- έρχονται στο φως μέσα από τα αρχεία της CIA. Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας «καίνε» πολλούς, όχι μόνο πολιτικούς, αλλά και επιχειρηματίες.
Βέβαια, τα συστημικά μέσα ενημέρωσης έδωσαν έμφαση σε αυτούς που υποτίθεται ήταν συνεργάτες των Γερμανών. Ξέχασαν να αναφέρουν και τους υπόλοιπους που ήταν συνεργάτες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ. 
Ναι καλά διαβάσατε. Συνεργάτες της CIA που έδιναν αναλυτικά reports στους Αμερικανούς καθόλη τη διάρκεια της μεταπολεμικής περιόδου. 
 
Όπως βλέπετε από τα έγγραφα της CIA που παρουσιάζει το Newsbomb.gr, ο βασικός πληροφοριοδότης της CIA ήταν ο βιομήχανος Δημήτριος Αγγελόπουλος, πρόεδρος τότε της Χαλυβουργικής!!!
Δείτε όλα τα έγγραφα της CIA στο gallery του Newsbomb.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 
Το έγγραφο αναφέρεται βεβαίως στον θείο του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου ο οποίος δολοφονήθηκε το 1986 στο Κολωνάκι από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη και ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών ο «ιθύνων νους» της οικογένειας.
Με βάση τα παραπάνω είναι πλέον πολύ εύκολο να φανταστεί κάποιος για ποιο λόγο συγκεκριμένες επιχειρηματικές οικογένειες είχαν ευνοϊκή μεταχείριση από όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις και σε οποίους βιομήχανους πήγαν τα χρήματα από το περίφημο σχέδιο Μάρσαλ που προώθησαν οι Αμερικανοί στην Ελλάδα.
 
Για όσους δεν γνωρίζουν, το όλο θέμα αφορά την περιβόητη ''υπόθεση Μέρτεν'', που έχει λήξει εδώ και 54 χρόνια.
 
Στις 7 Μαρτίου του 1961 ο Μαξ Μέρτεν αρνήθηκε να καταθέσει στα γερμανικά δικαστήρια σχετικά με τα όσα καταμαρτυρούσε στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον Δημήτρη Μακρή, δηλώνοντας ότι δεν εμπιστεύεται τη γερμανική δικαιοσύνη[16]. Στις 10 Νοεμβρίου του 1961 καταδικάστηκε ερήμην σε τετραετή φυλάκιση και χρηματική καταβολή 70.000 δραχμών ως ένοχος συκοφαντικής δυσφήμισης.
 
Τα ''ακράδαντα'' στοιχεία που ''τεκμηρίωναν'' την σχέση Καραμανλή με τους Ναζί, ήταν τόσο ''ακράδαντα'' που ο Μέρτεν δεν μας έκανε την τιμή να μας τα παρουσιάσει στο δικαστήριο. Επειδή σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι βραδυκίνητοι, που διαβάζοντας τα παραπάνω θα σκεφτούν ''τι κάνεις τώρα, υπερασπίζεσαι τον Καραμανλή;'', θα τους πούμε ότι τα αμφίβολης γνησιότητας ''έγγραφα της CIA'' δεν περιορίστηκαν μόνο στο στήσιμο της ιστορίας ''Καραμανλής=συνεργάτης των Ναζί'', αλλά και στην αποδόμησή της. Γιατί κι αυτό εδώ ως ''έγγραφο της CIA'' μοστράρεται.
 
Σύμφωνα με αυτό το ''απόρρητο έγγραφο της CIA'' λοιπόν, την υπόθεση Μέρτεν την έστησε η τότε ελληνική Αριστερά, για να σπιλώσει τον Καραμανλή. Να το θεωρήσουμε γνήσιο κι αυτό;
 
Πρώτα βγάζατε ''συνεργάτες των Ναζί'' τους Αγγελόπουλους, τώρα τους βγάζετε ''πράκτορες της CIA''. Σας έχει φάει η μαλα-CIA εκεί στο Μπελίζ που εδρεύετε, ''δημοσιογραφάρες'' του newsbomb. Ή η Μαλα(ι)-CIA, για να θυμηθούμε κάποιες παλαιότερες ιστορίες. Περιττό να πούμε ότι περιμένουμε νέα μήνυση και αγωγή από την οικογένεια των Αγγελόπουλων εναντίον αυτών των σκουπιδιών...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Είναι γνωστό ότι ο δημητρακης χρησιμοποιεί το newsbomb για να επιτίθεται σε όσους δεν συμπαθεί και με όσους είναι εναντίον των συμφερόντων του.

Εκτός των Αγγελόπουλων, είχε γράψει εναντίον...

Βγενοπουλου, μετά από μια κόντρα για τον Πειναθηνάικος

Κοντονη,

Καμενου

Και είμαι σίγουρος και πολλών άλλων "εχθρών" του δημητρακη.