ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ



Για να τελειώνουν τα παραμύθια, ετοιμάσαμε κάποια βιντεάκια με επίμαχες φάσεις από τα παιχνίδια του ΠΑΟ ως τώρα στη Superleague. Να δούμε ρε παιδί μου, πώς τον αντιμετωπίζει η διαιτησία της ''κόκκινης'' ΚΕΔ και της ''κατακόκκινης'' ΕΠΟ του Γκιρτζίκη; Πάμε βήμα-βήμα, με εικόνα.
 
1) Πρώτη αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16. Ο ΠΑΟ κερδίζει 2-1 στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται μπροστά στο σκορ στο 41', με πέναλτι που καταλογίζει ο διαιτητής Σιδηρόπουλος σε σπρώξιμο του Ουαρντά από τον Ταυλαρίδη. Ο Ταυλαρίδης του ΠΑΟ όμως είχε κιτρινιστεί από το 24'. Εδώ θα μπορούσε να δει τη δεύτερη κίτρινη και να αποβληθεί. Με παίκτη λιγότερο, πολύ δύσκολα θα γύριζε το ματς ο ΠΑΟ. Ο ''κορυφαίος'' Σιδηρόπουλος φυσικά δεν τόλμησε να βγάλει έξω τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού...
 
2) 30/8/2015, 2η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, ΠΑΟ-Καλλονή 4-0 στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Στο 83', με το τελικό σκορ ήδη διαμορφωμένο, ο Μπεργκ ρίχνει αγκωνιά στο Μάρκοβιτς της Καλλονής. Ο διαιτητής Σελίμος του συνδέσμου της Λακωνίας δεν τολμάει να αποβάλει το Σουηδό επιθετικό του ΠΑΟ. Προφανώς αυτό που έγινε δεν έκρινε το αποτέλεσμα, ο Μπεργκ όμως έπρεπε να χάσει κάποια από τα επόμενα παιχνίδια του ΠΑΟ γι'αυτήν του την ενέργεια.
 
3) 23 Σεπτεμβρίου 2015, 4η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, ΠΑΟ-Λεβαδειακός στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Τελικό σκορ 3-0. Με το σκορ στο 0-0 ακόμη, στο 3' της αναμέτρησης, γίνεται αυτή η φάση στη μικρή περιοχή του ΠΑΟ, με τον Ταυλαρίδη να βρίσκει το Μουλόπουλο του Λεβαδειακού. Ο διαιτητής Κομίνης δεν έδωσε τίποτε. Δεν είναι ξεκάθαρο το τι γίνεται στο replay, αλλά σίγουρα ΔΕΝ βρίσκει μπάλα ο Ταυλαρίδης και ο Κομίνης θα μπορούσε εύκολα να δώσει το πέναλτι. Ειδικά αν είχε μπει στο ματς ''κομάντο για να κόψει βαθμούς από τον ΠΑΟ'', την αμφιβολία θα την έδινε εις βάρος του Παναθηναϊκού. Φυσικά δεν το έκανε.
 
Στο ίδιο ματς, με το σκορ στο 3-0, στο 78' της αναμέτρησης, γίνεται αυτή η φάση στην περιοχή του ΠΑΟ, με το Λαγό του ΠΑΟ να τραβάει τη φανέλα του Φαβάλι του Λεβαδειακού. Καθαρό πέναλτι αυτήν τη φορά, και πάλι όμως ο διαιτητής Κομίνης δεν έδωσε τίποτε.
 
 
4) 7η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1. Με το σκορ 2-1 στο 85', ο Ταυλαρίδης σε μια διεκδίκηση στον αέρα βάζει το χέρι του στο πρόσωπο του Φερφελή του ΠΑΣ Γιάννινα κι αφού ακούει το σφύριγμα του φάουλ, χτυπιέται κιόλας, σε φάση ''δεν έκανα τίποτε''. Ο κανονισμός λέει κίτρινη κάρτα, είτε για το χέρι στο πρόσωπο του αντιπάλου κατά τη διεκδίκηση, είτε για την έντονη διαμαρτυρία αμέσως μετά τον καταλογισμό του φάουλ, όμως ο (οπαδός του ΠΑΟ) διαιτητής Λαμπρόπουλος από το σύνδεσμο Ηλείας δεν την δείχνει στον αμυντικό του ΠΑΟ, αφού θα ήταν η δεύτερη (έπαιζε με κίτρινη από το 70' ο Ταυλαρίδης). Σιγά μην ρισκάρουμε στο τελευταίο οκτάλεπτο (με τις καθυστερήσεις) να παίξει ο ΠΑΟ με παίκτη λιγότερο, να γίνει καμιά στραβοκλοτσιά και να ισοφαριστεί από το πουθενά...

5) 8η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 3-1. Με το σκορ στο 0-0 στο 13', ο διαιτητής Αρετόπουλος δεν δίνει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε χέρι από κόρνερ του παίκτη του ΠΑΟ Ζέκα.
 

6) 7/11/2015, 10η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16. Φάση στο 14', με το σκορ στο 0-0. Τελικό σκορ 1-2 και νίκη για τον ΠΑΟ, με τον Μπεργκ να βάζει ένα γκολ και να φτιάχνει το άλλο για τον ΠΑΟ. Είτε για το δολοφονικό μαρκάρισμα που κάνει, είτε για το ''fuck off'' που λέει αμέσως μετά στο διαιτητή Κύζα, έπρεπε να αποβληθεί. Πού να τον αποβάλει όμως ο Κύζας από την Δράμα, που ''όποτε κατεβαίνει για παιχνίδια στο Λεκανοπέδιο Αττικής, μένει στο ξενοδοχείο Theoxenia στον Πειραιά, για να μπορούν να τον έχουν του χεριού τους οι γαύροι'', σύμφωνα με την προπαγάνδα. Αν το είχε κάνει, θα άλλαζε όλο το ματς, αφού σίγουρα ο Μπεργκ δεν θα έβαζε γκολ, ούτε θα έδινε ασίστ. Ο ΠΑΟ μπορεί να έβαζε γκολ με άλλους παίκτες και να κέρδιζε και πάλι, όμως η εικόνα του παιχνιδιού, με τον Μπεργκ μέσα σε αυτό, αλλοιώθηκε ξεκάθαρα.
 
 
Από το ίδιο ματς, στο 81', με το σκορ 1-1, γίνεται αυτό το πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου. Ο Βέμερ του ΠΑΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ του Λαζαρίδη. Προσοχή, χαμηλά όντως δεν υπάρχει κάτι, αλλά δείτε το πώς τινάζεται η φανέλα του παίκτη του Ατρομήτου. Φυσικά, ο διαιτητής Κύζας από την Δράμα δεν έδωσε τίποτε...
 
Αφήσαμε έξω φάσεις όπως το οφσάιντ που ανακάλυψε ο βοηθός Αναστόπουλος από την Αρκαδία, στο 82' του παιχνιδιού Πανιώνιος-ΠΑΟ 1-0 για την 3η αγωνιστική της Superleague,
 
 
ή το άκυρο τέταρτο γκολ του ΠΑΟ στο παιχνίδι με την Καλλονή στις 30 Αυγούστου (ο Καλτσάς κατεβάζει την μπάλα με το χέρι),
 
 
επειδή δεν έκριναν κάτι. Ο Μπουμάλ αστόχησε στο τετ α τετ, ενώ στο παιχνίδι με την Καλλονή απλώς το 3-0 έγινε 4-0.
 
Είμαστε σίγουροι ότι σε λίγες μέρες θα αναγκαστούμε να ετοιμάσουμε νέα σχετικά βιντεάκια. Κι εμείς οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουμε εκπλαγεί από τον ανηλεή πόλεμο του υποκόσμου του ποδοσφαίρου στον ένδοξο ΠΑΟ. Το λέμε λοιπόν ανοιχτά κι από εδώ.
 
ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΟΝ ΠΑΟ...

Σχόλια

Εικόνα MIKE.A

Μην ξεχναμε επισις στον αγωνα με τον Παναιτωλικο οι 2 καλυτερες ευκαιριες του ποα προηλθαν.. η μια που κατεβαζει την μπαλα (την στρωνει καθαρα με το χερι) ο Καρελης και το σουτ ευκαιρια που εκανε δεν εγινε γκολ!
Επισις ο Ταυλαριδης χανει τετατετ κεφαλια απο στημενο ενω ηταν καθαρα σε θεση οφσαιτ που δεν δωθηκε!
Με την αεκ επισις η καλυτερη του ευκαιρια (δοκαρι Μπεργκ) προηλθε απο χερι (ολοι το ειδαμε) που κανει ο Καρελης και δεν δωθηκε φαουλ εναντιον του!

Εικόνα john

Υπάρχει ενα νέο εκπληκτικό κανάλι στο YouTube ενός Γαύρου ο οποίος εχει ανεβάσει αναρίθμητες διαιτητικές εύνοιες του ΠΑΟ απο τα χρονια της "Γαυραπαραγκας". Αξίζει να το προσέξετε (αν και πιστεύω το ξέρετε ήδη ). Μιλάμε για άπειρες φάσεις. Απο το γελοίο πεναλντι του Παπουτσέλη στο ματς με τον Αθηναϊκό το 1997 μέχρι ανύπαρκτα οφσάιντ σε τετ α τετ σε παιχνιδι με το Αιγάλεω το 2006. Ο τύπος εχει κανει απίστευτη δουλεια και μπράβο του. Το πεναλντι με το οποίο νικάει ο ΠΑΟ την Καβάλα το Μαη του 1997 ειναι 10 φορες πιο ανύπαρκτο απο το πεναλντι που κέρδισε ο Αλεξανδρής στο ιδιο γήπεδο την ίδια χρονια. Και ομως όλος ο κόσμος σήμερα ξερει το ενα και αγνοεί το αλλο...

Απο τη μια μεριά έχουμε "τα πεναλντι της παράγκας " όπου μεσα στο βιντεο υπάρχουν φάσεις που ηταν καθαρά πεναλντι,βουτιές που δεν σφυριχτηκαν έως πεναλντι και μερικά ανύπαρκτα πεναλντι σε σημείο όπου το ματς ειχε ήδη κριθεί, και απο την αλλη έχουμε δεκάδες φάσεις ξεκάθαρης διαιτητικής αλλοίωσης σε πολλα διαφορετικά παιχνίδια. Απο τη μια έχουμε προπαγάνδα και απο την αλλη αλήθεια . Απο την μια μεριά έχουμε αντιολυμπιακους και απο την αλλη Ολυμπιακούς .

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ποιο είναι το κανάλι, Γιάννη;

Εικόνα john