ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 2016: ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ



Από το προσχέδιο του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Αττικής για το 2016.
 

 
20 εκ. ευρώ για τα Φιλαδέλφεια, 7 εκ. ευρώ για τη Λεωφόρο. Λεφτά δικά μας και δικά σας, που μπαίνουν στον προϋπολογισμό, άρα μένει η εκταμίευσή τους. Δεν έχει σημασία το αν υπάρχουν αυτά τα λεφτά. Σημασία έχει η βούληση της ''πρώτης φοράς ροζ αριστεράς'' κυβέρνησης του τόπου, όπως και της Ρένας Δούρου εν προκειμένω, που συκοφαντήθηκε και καθυβρίστηκε πριν ένα χρόνο από οπαδούς του ΠΑΟ και της ΑΕΚ.
 

Σχόλια

Εικόνα MIKE.A

Να βαλει ποδι και ο Μαρινακης η ο ερασιτεχνης ΟΣΦΠ και να ζητησουν και αυτοι λεφτα! Η για να φτιαξει το Καραισκακη λιγο μεγαλυτερο, η να γινουν εργα που χρειαζωντε εκει, η για το Ρεντη, η για να φτειαξουν στον ερασιτεχνη κανενα κολυμβητηριο! Και αν δε γινει τιποτα απο ολα αυτα οταν σε 2-3 χρονια θα πρεπει να πληρωνουμε ενοικιο για το γηπεδο, να μην πληρωνουν ΤΙΠΟΤΑ!

Εικόνα savvas gridlock

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας, να είστε καλά κι εσείς.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χρόνια πολλά, Σάββα. Πάντα υγιής, να μας δίνεις φώτα.

Εικόνα thita

Ο Μανωλαρος γράφει πολύ καιρό τώρα ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του οι αντιρρήσεις της Δούρου για τα είκοσι χαρτιά στον Νιαου έχουν λέει καμφθεί

Μάλλον δεν πήγαν τσάμπα οι προεκλογικές παρουσίες Σταθάκη,παντζα,φλάμπουραρη κλπ. στα επίσημα του ΟΑΚΑ

Από την άλλη,η πάναθα είναι ποτέ δυνατό να μην πάρει το κάτι τις της?? τόσες υποχρεώσεις έχουν,μεταγραφές,πρόστιμα,φτιάξιμο λεωφόρου και γραφείων Λιγκας,όλα θέλουν λεφτά,που να τα βρουν οι άνθρωποι? αν είχαν κανένα πρόεδρο Παναθηναϊκό,εντάξει,αλλά δεν έχουν οι καημένοι..... Να μην τους αγκαλιάσει στοργικά η αριστερά?

Αλλά είπαμε,κατα τα λοιπά,ο Μαρινακης ελέγχει τον ΣΥΡΙΖΑ κλπ.,όπως και την επο άλλωστε.....

Την ίδια στιγμή,ένα ερασιτεχνικό σωματείο (όχι επαγγελματική ΠΑΕ όπως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ που ζητάνε κονδύλια για γήπεδα από το κράτος) έχει εδώ και καμία εικοσαριά μόλις χρόνια αθλητικό τμήμα υδατοσφαίρισης που,σε άνδρες και γυναίκες,φέρνει ευρωπαικούς τίτλους,καταρρίπτει ρεκόρ και στελεχώνει σχεδόν μόνο του τις εθνικές ομάδες που φέρνουν με συνέπεια διακρίσεις.....

Το ερασιτεχνικό (χωρίς πόρους) αυτό σωματείο που προάγει αποδεδειγμένα τον μαζικό αθλητισμό και διατηρεί και αναπτύσσει ακαδημίες στερείται όχι μόνο κολυμβητηρίου αλλά και προπονητηριου.

Παρά ταύτα,δεν υπήρξε καμία διάθεση από οποιαδήποτε κυβέρνηση (πέντε αλλάξανε τα τελευταία χρόνια) για έστω και την παραμικρή στήριξη. Κάτι πάει να ψελίσει τώρα τελευταία ο δήμαρχος Πειραιά αλλά η περιφέρεια σφυρίζει αδιάφορα.

Το σωματείο αυτό λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Μήπως να αρχίσω και εγώ να λέω τελικά Δούρου καρ.....λα ο θρύλος πάνω απ´ολα..... Μήπως τελικά αυτό είναι το μυστικό?

Εικόνα savvas gridlock

Φίλε, μιλάμε για την πιο γελοία, αρπακολλατζίδικη και απατεωνίστικη κυβέρνηση στην ιστορία του ελληνικού έθνους, από Καποδίστρια και μετά. Μιλάμε έχουν αφήσει στην παπάτζα τον Ανδρέα Παπανδρέου έτη φωτός πίσω. ΟΚ, δεν μιλάμε για πολιτικά, αλλά δες εδώ δήλωση υπουργού.

''«Όσο είμαι εγώ υπουργός και όσο υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υπάρξουν ανακτήσεις», διεμήνυσε από την Ολομέλεια ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ευάγγελος Αποστόλου καλώντας τον αγροτικό κόσμο της χώρας να μην ανησυχεί, όσο υπάρχει αυτή η κυβέρνηση.
Ουσιαστικά ο κ. Αποστόλου προανήγγειλε ότι δεν θα εφαρμόσει την τροπολογία που η κυβέρνηση κατέθεσε και ψηφίζεται την Τετάρτη''.

Φέρνει Ο ΙΔΙΟΣ τροπολογία τη Βουλή και λέει ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ''δεν θα την εφαρμόσω''. Με ένα τέτοιο γελοίο κόμμα, που σε δουλεύει μέσα στη μάπα σου, ποιο λόγο των στελεχών του να κρατήσεις; Ποιο βουλευτή-υπουργό να εμπιστευθείς; Πραγματικά σκέφτομαι να μην ξαναγράψω ποτέ τίποτε γι'αυτούς, ακόμη κι αν υπάρχουν δημόσια έγγραφα όπως το παραπάνω που τους δεσμεύουν. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, δεν έχει προηγούμενο τέτοια μπαρούφα, τέτοιο σκιντζιλίκι και τόσο πολιτικό ψέμα από κυβέρνηση. Δεν μπορείς να βασιστείς πουθενά, άλλα λένε οι μεν, άλλα οι δε, αυτοί που έλεγαν τα μεν περνάνε εν ριπή οφθαλμού στα δε κι εμφανίζονται ως φανατικοί υποστηρικτές τους ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ, για να ξανακάνουν κωλοτούμπα και να επιστρέψουν στα μεν κ.ο.κ.. Κατάσταση κωλοτρυπίδα και μάλιστα μετά από λεύκανση.

Εικόνα thita

12 συνιστώσες,που πολλές δεν μιλάνε μεταξύ τους,και μια οι ανελ, 14. Περίμενα τη σύγχυση,αλλά σε βασικά θέματα όχι τόσο πολύ ρεεεεε,μας βλέπουν ας τους πει κάποιος.

Εικόνα Romain

Σάββα, χρόνια πολλά υγεία και ευτυχία σε σένα και την οικογένειά σου.

Εικόνα nik7os

Σάββα χρόνια σου πολλά φίλε μου με υγεία & ευτυχία...
Να χαίρεσαι την οικογένεια σου και ότι επιθυμείς...

ΥΓ. Συνέχισε δυνατά να τους ξεβρακώνεις...

Εικόνα john

Επιτέλους σε βρηκα αδερφέ. Θελω να σε ευχαριστήσω απο καρδιάς για το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ σου κανάλι στο YouTube.Δινεις ερυθρόλευκο χρωμα στη ζωη μου να είσαι καλα γίγαντα

Εικόνα nik7os

Να σαι καλα κι εσυ...
Για το καναλι που λες ειναι το ελαχιστο που μπορω να κανω μπροστα στο μεγαλειο του ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ...
Εισ αρρωστια ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ....

Εικόνα Spiros Legend

Σύγγαυρε και φίλε Σάββα,χρόνια σου πολλά,καλά και κυρίως Ερυθρόλευκα,γεμάτα χαρές και επιτυχίες!Να σε χαίρονται οι δικοί σου άνθρωποι αλλά και ολόκληρη η Ολυμπιακή οικογένεια,της οποίας αποτελείς εκλεκτό και επίλεκτο μέλος! Επειδή λεφτά,όπως λες και συ,δεν υπάρχουν για να κάνουν business οι λαθρέμποροι και φοροφυγάδες,μήπως το έβαλες συμβολικά αυτό το απόκομμα της Περιφέρειας?Ρωτάω,γιατί τα μόνα λεφτά που μπορεί να δοθούν,είναι για το χόρτο της Αλεπότρυπας και του ΠΑΟ ΡΟΥΦ,εξαιρετικές έδρες δεν είναι για τα καφενεία του ΠΑΟ και της ΑΕΚ?Και πολύ τους πέφτουν,τους αξίζουν ακόμα χειρότερα,θα τα βρωμίσουν και αυτά με την παρουσία τους!Αν και βλέπω ό,τι η Δούρου Α-ΡΕΝΑ έχει προβλέψει και για κατασκευή Αποχετευτικών Δικτύων Ακαθάρτων,μαζί με τα γήπεδα τους στην Αλεπότρυπα και το Ρουφ,ε αυτά,χαλάλι τους,να δοθούν αυτά τα χρήματα να δώσουμε και κάτι παραπάνω,μπας και ξεβρωμίσει η κοινωνία και ο αθλητισμός από τα πρασινοκίτρινα Ακάθαρτα,που λέει και στον πίνακα του προυπολογισμού...

Εικόνα apostolos gaganis

Μαζεύονται...μαζεύονται. Μαζί με άλλα. ΠΟΛΛΑ άλλα... Πάντα για τον Ολυμπιακό μιλάμε...