ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ;; ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ...



Αναπαράγουμε την από 07/12/2015 εκδοθείσα ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός...

"Με την υπ' αριθμ. 528/2015 απόφασή του, το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκανε δεκτή την παρέμβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και απέρριψε ομόφωνα ως προδήλως αβάσιμη την αίτηση των Δ. Γιαννακόπουλου και Μ. Παπαδόπουλου για την αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α).
 
Όσον αφορά στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το δικαστήριο αποφάσισε, μειοψηφούντος του προέδρου, να συνεχίζει να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών.
 
Κατόπιν τούτων, οι Δ. Γιαννακόπουλος και Ε. Παπαδόπουλος οφείλουν να συμμορφωθούν άμεσα με την απόφαση της Ε.Ε.Α., η οποία είχε ανακαλέσει την από 05.12.2014 άδεια μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λόγω εικονικότητας και οικονομικής αφερεγγυότητας του Ε. Παπαδόπουλου.
 
Χαιρετίζουμε τη «δικαστική» παραμονή του Παναθηναϊκού στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών και την επίσημη επιστροφή του πραγματικού του ιδιοκτήτη Δ. Γιαννακόπουλου". 
 
Υπενθυμίζοντας το ιστορικό της υπόθεσης, σημσειώνουμε ενδεικτικά ότι: 
 
1. Εχοντας γίνει καμπαναριό από τις τιμωρίες των ΕΦΙΠ, ΕΣΑΚΕ, ΑΣΕΑΔ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μεταβιβάζει τον Δεκέμβριο του 2014 τις μετοχές του στον Μάνο Παπαδόπουλο. Η μεταβίβαση  εγκρίθηκε και από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
 
2. Ακολούθησε η καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για εικονική μεταβίβαση των μετοχών από τον Γιαννακόπουλο στον Μάνο την άνοιξη του 2015. Τα στοιχεία που τεκμηρίωναν την εικονικότητα είχαν κοινοποιηθεί και στον αρμόδιο υπουργό Σταύρο Κοντονή. 
 
3. Αρχικα η ΕΕΑ έκρινε βάσιμη την καταγγελιά του Ολυμπιακού, ανακαλώντας την άδεια μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟ. 
 
4. Θεωρώντας πως η ΕΕΑ είναι αναρμόδια να κρίνει την εικονικότητα της μταβίβασης, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, ζητώντας προσωρινή αναστολή της απόφασης έως ότου αποφανθεί τακτικό πολιτικό δικαστήριο(Καλοκαίρι του '15 αυτό). 
 
5. Ενώ αρχικά φαινόταν πως το Εφετείο θα ικανοποιούσε το αίτημα της ΚΑΕ ΠΑΟ ...μπήκε και πάλι σφήνα ο Ολυμπιακός ζητώντας τους να κρίνουν αβάσιμο το αίτημα περί αναστολής της εκτέλεσης της απόφασης. Γιατί δεν γίνεται όταν   η ΕΕΑ κρίνει νόμιμη την μεταβίβαση να μας αρέσει ...και όταν θεωρεί πως τεκμηριώνεται η εικονικότητα να το κρίνουμε αναρμόδιο. 
 
6. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΡΙΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ -ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ- ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΛΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΑΠ'ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ... 
 
Το νταβαντούρι υπό άλλες συνθήκες θα τελείωνε κάπου εδώ και θα ζητούσαμε απλώς από την ΚΑΕ ΠΑΟ να συμμορφωθεί άμεσα με την απόφαση της ΕΕΑ αναμένοντας τον νέο φερέγγυο μεγαλομέτοχο του μπασκετικού βάζελου. Αυτόν που θα παραλάμβανε εκ νέου τις μετοχές από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αφού ο Μάνος ...δεν! Θα χαιρετίζαμε την δικαίωση της προσπάθειας των διοικούντων ....και θα σημειώναμε ότι -ακόμα και με καθυστέρηση- μπορείς να δικαιωθείς και στο πιο εχθρικό για εσένα περιβάλλον ΕΦΟΣΟΝ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.  
 
Υπάρχει όμως και ένα δεύτερο σκέλος, αυτό της "δικαστικής παραμονής" της ΚΑΕ ΠΑΟ στο Πρωτάθλημα. Της απόφασης δηλαδή του δικαστηρίου να συνεχίσει να αγωνίζεται ο βάζελος στην Α1 ανδρών. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΦΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ...
 
Θυμίζουμε απλώς ότι το καλοκαίρι του 2015, ήταν ένα αντίστοιχο ζήτημα εικονικής μεταβίβασης που έριξε την Κέρκυρα από την Superleague. Κι είναι ακριβώς αυτή η απόφαση που ανοίγει σε εμάς τον δρόμο. Δεδομένης και της χθεσινής αποφάσεως του Εφετείου λοιπόν, περί της μαϊμού μεταβίβασης από τον Δημήτρη στον Μάνο ...δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να παραμένει ο βάζελος στην Α1' και να μην έχει ανάλογη με την Κέρκυρα τύχη. Δεν γίνεται από την μια οι κύριοι δικαστές να κρίνουν πως παράνομα πήγαν οι μετοχές στον Μάνο Παπαδόπουλο ...κι από την άλλη να αποφασίζουν ότι μπορεί ο βάζελος να συνεχίσει στην Α1. Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ.
 
Η εικονική μεταβίβαση των μετοχών μιας  Αθλητικής Ανωνύμου Εταιρείας οδηγεί σε αποβολή από το Πρωτάθλημα. Κάθε παράβαση που αφορά στην προέλευση των πόρων των μετόχων Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών, οδηγεί σε αποβολή από το Πρωτάθλημα.  Κρίθηκε  εικονική η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟ; Συνεχίζει επί της ουσίας να είναι μεγαλομέτοχος και πρόεδρος ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ Γιαννακόπουλος; Κρίθηκε οικονομικά αφερέγγυος ο Μάνος;; Αν ναι, τότε πρέπει να τηρηθεί ο νόμος, χωρίς ..."δικαστικές παραμονές" και κόλπα! Όπως έλαβε γνώση ο Κοντονής των στοιχείων που υποβλήθηκαν στην ΕΕΑ για την εικονική μεταβίβαση, έτσι πρέπει να του τρίψουμε στην μούρη την παράγραφο 12 του άρθρου 69. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε για να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του...

DRAZA

ΥΓ: Είπαμε πολύ σωστά να αφήσουμε στην άκρη τα γατάκια για λίγες ημέρες και να πάψουμε να ασχολούμαστε ...μιας και έχουμε πιο σοβαρά θέματα μπροστά μας. Μιας και αύριο, η ομάδα στο ποδόσφαιρο καλέιται να γράψει ιστορία. Έλα όμως που ορισμένες πουτανίτσες δεν μας αφήνουν  ν'αγιάσουμε και να τηρήσουμε τον λόγο μας. 
 
ΥΓ2: Και για τα αγωνιστικά θα μιλήσουμε. Και για τα εντός έδρας παιχνίδια που δώσαμε στο ΣΕΦ θα πούμε και για τις προσθήκες. Κάντε μια ημέρα υπομονή να'χει ησυχάσει το κεφάλι μας απ' τα ...άλλα! Καθίστε να γίνει το βράδυ της Τετάρτης αυτό που πρέπει και θα μιλήσουμε ξανά και για μπάσκετ...

Σχόλια

Εικόνα thita

Με απλά λόγια και χωρίς φυσικά να έχω διαβάσει τη δικαστική απόφαση, αλλά με εικασία και με βάση τις γνώσεις της δουλειάς:

Αυτή ήταν καταρχάς όχι η οριστική (επί της τακτικής διαδικασίας) απόφαση, αλλά η απόφαση επί της αίτησης αναστολής, ασφαλιστικά μέτρα θα λέγαμε στην πολιτική (εδώ είναι διοικητική) δίκη, για να ρυθμιστεί το διάστημα από την άσκηση της αίτησης μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης.

Η «περήφανη νίκη» που κατήγαγε η πανάθα προ μηνών (αναστολή απόφασης επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού) και πανηγυρίστηκε έξαλλα από μπαλτάκο, συνοδεία μιας καραβιάς βλακειών, ήταν η προσωρινή διαταγή, και δη η ρύθμιση του διαστήματος από την κατάθεση της αίτησης μέχρι την έκδοση απόφασης αναστολής (όχι οριστικής απόφασης), δηλαδή της απόφασης που βγήκε χθες.

Τώρα λοιπόν, αντικειμενικά μιλώντας, η πανάθα την έφαγε στον κώλο διότι η αναστολή που ζητούσαν ΔΕΝ δόθηκε από το δικαστήριο. Δόθηκε βεβαίως η δυνατότητα κανονικής συμμετοχής της πανάθας στο πρωτάθλημα Α1.

Το άρθρο 202 του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας λέει πως αναστολή δίδεται ΜΟΝΟ:

εάν ο αιτών επικαλεσθεί και αποδείξει ότι η άμεση εκτέλεση της προσβαλλόμενης πράξης θα του προκαλέσει α ν ε π α ν ό ρ θ ω τ η βλάβη

ή αν το δικαστήριο εκτιμά ότι το ένδικο βοήθημα είναι προδήλως βάσιμο

Στην περίπτωση της πανάθας είναι σαφές πως το δικαστήριο ΔΕΝ θεώρησε προδήλως βάσιμη την προσφυγή διότι αν ήταν έτσι θα είχε διατάξει αναστολή της απόφασης της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού εν όλω, δηλαδή ΚΑΙ όσον αφορά τράκη, μάνο, μετοχές και διοίκηση.

Η συμμετοχή της πανάθας στην Α1 διατάχθηκε προφανέστατα (εικάζω) διότι σε αντίθετη περίπτωση, η καε παο θα υφίστατο ανεπανόρθωτη βλάβη (απώλεια εσόδων, διεκδίκησης τίτλων, ευρωπαϊκής ενδεχομένως συμμετοχής, λύση συμβολαίων παικτών, κλπ.)

Ακόμη και αυτή η ελάχιστα θετική για την πανάθα απόφαση δεν είναι οριστική, αφού εκκρεμεί το τακτικό ένδικο βοήθημα (προσφυγή πανάθας). Εκεί θεωρώ πως δεν πρόκειται να κερδίσει η πανάθα. Καλό θα ήταν να μαθαίναμε πότε εκδικάζεται (συνήθως αργούν, ιδίως εάν έχει προηγηθεί αναστολή, ως εν προκειμένω).

Πιθανολογώ ότι μέχρι τότε πάντως η πανάθα θα έχει ρυθμίσει το θέμα, δηλαδή τις μετοχές και τη διοίκηση θα την αναλάβει είτε ο τράκης, είτε κάποιο άλλο πρόσωπο με μεγαλύτερα εχέγγυα από τον μάνο (π.χ. θανάσης), οπότε το θέμα θα έχει de facto λυθεί.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να γίνει τώρα από πλευράς Θρύλου. Ανάκληση της αναστολής επιτρέπεται κατά νόμο μόνο με ΝΕΑ περιστατικά (δηλαδή δεν χωρεί «έφεση» της απόφασης αυτής, και βεβαίως οι δικαστές δεν διώκονται για τη γνώμη και κρίση τους).

Τα αδέλφια έδωσαν μια μάχη εντός θεσμών και διαδικασιών, χωρίς κραυγές και υστερίες, και δικαιώθηκαν ΑΠΟΛΥΤΑ, καταρχάς ηθικά αλλά και νομικά. Το «κέρδος» της πανάθας (συμμετοχή κανονικά στην Α1) είναι ουσιαστικά προϊόν ενός δικονομικού τρικ/παράθυρου, στην υπηρεσία δέους των δικαστών να αποφασίσουν τον υποβιβασμό ενός τέτοιου αθλητικού μεγέθους, με ό,τι αυτό θα συνεπαγόταν για τους ίδιους (πιέσεις, απειλές, δυσμένεια, κλπ.) και τον αθλητισμό (απώλεια μεγάλου αθλητικού και οικονομικού πόλου και ενδιαφέροντος) αλλά και την κοινωνία (επεισόδια, κλπ.).

Κατανοώ το πώς το χειρίστηκαν οι δικαστές, άλλο αν συναισθηματικά ΚΑΙ νομικά διαφωνώ με την κρίση τους αυτή.

Πρόκειται ουσιαστικά για ξεβράκωμα μεγάλο της κοροϊδίας της καε παο. Ελπίζω ειλικρινά να ακολουθήσουν και άλλα (ιδίως στα οικονομικά της που όπως μαθαίνω διαβάζοντας τα άρθρα του σάββα και όπως γνωρίζω από άλλες πηγές ενέχουν μεγάλη απάτη σε βάρος του δημοσίου, με τεράστια απώλεια εσόδων και πλήττουν έτσι τον ανταγωνισμό).

Υ.Γ. Διαβάζουμε στα της πανάθας ότι ο τράκης τηρεί λέει απόλυτα τις ποινές του αθλητικού δικαστή. Θυμίζω ότι ο μπαλτάκος και ο τράκης έλεγαν, σε μια έξαρση αλαζονείας το καλοκαίρι, ότι ο αθλητικός δικαστής δεν είχε δικαιοδοσία να επιβάλει τις ποινές αυτές και ότι θα τις έγραφε στα αρχίδια του διότι όχι μόνο θα προσέφευγε στο δικαστήριο για να τις ρίξει, αλλά είχε κιόλας φύγει από πρόεδρος και μέτοχος, κλπ., άρα οι ποινές τάχα δεν τον αφορούσαν. Για το μεγαλειώδες αυτό νομικό επιχείρημα (ισάξιο των αντι-εξουσιαστών του βασιλαρά) κάποιοι μαλάκες εδώ λέγαμε πως ήταν μια παπαριά και μισή διότι οι ποινές είναι προσωποπαγείς, αλλά εντάξει, οι ΑΡΔ ήταν πολύ απασχολημένο με το noor1 για να αφιερώσουν έστω δυο γραμμές για το τι ισχύει τελικά, άσε που ο τράκης έχει φίλους με βαρύ χέρι, όπως γνωρίζει και ο ασπρούλιας. Περαστικά λοιπόν και βιξ για τα λαιμά που λέει και ο σάββας. Μπορείς (με επικοινωνιακά τρικ και sites ιδιοκτησίας σου) να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ ή πολλούς για λίγο λένε οι αμερικάνοι, αλλά όχι όλους και για πάντα ε…..

Α Σ Χ Ε Τ Ο: ρε παιδιά, ξέρει κανένας ποιοι μπορεί να είναι αυτοί (υπουργός και επιχειρηματίας)?? Από τον χώρο της υγείας λέει…… δεν υπονοώ κάτι (αλήθεια δεν πιστεύω πως παύλος-θανάσης ακολουθούν τέτοιες πρακτικές), αλλά μου ήρθε συνειρμικά, εκεί που λέγαμε για τον τράκη……

http://www.parapolitika.gr/article/333916/vomva-vrethikan-600000-eyro-st...

Εικόνα DRAZA

Τα αδέλφια έδωσαν μια μάχη εντός θεσμών και διαδικασιών, χωρίς κραυγές και υστερίες, και δικαιώθηκαν ΑΠΟΛΥΤΑ, καταρχάς ηθικά αλλά και νομικά. Το «κέρδος» της πανάθας (συμμετοχή κανονικά στην Α1) είναι ουσιαστικά προϊόν ενός δικονομικού τρικ/παράθυρου, στην υπηρεσία δέους των δικαστών να αποφασίσουν τον υποβιβασμό ενός τέτοιου αθλητικού μεγέθους, με ό,τι αυτό θα συνεπαγόταν για τους ίδιους (πιέσεις, απειλές, δυσμένεια, κλπ.) και τον αθλητισμό (απώλεια μεγάλου αθλητικού και οικονομικού πόλου και ενδιαφέροντος) αλλά και την κοινωνία (επεισόδια, κλπ.).

KI OMΩΣ ΦΙΛΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΠΑΔΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ;; ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ, ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠ 16, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΣΚΟΥΠΑ, Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΤΥΧΗ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙ. ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΩΣ. Ε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΜΕ. ΓΙΑΤΙ - ΞΑΝΑΛΕΩ - ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Όσον αφορά το ΥΓ σου, φίλε είναι έτσι όπως τα λες ...και όταν τα επισημαίναμε αυτά από εδώ μέσα ΤΟΝΙΖΑΜΕ(κάτω από σχόλιο του Σάββα μπορείς να βρεις τον σύνδεσμο) ότι σε ένα σύστημα που μας πολεμάει από παντού πρέπει πρωτίστως να'μαστε εμείς ενωμένοι. Βλέπεις όμως τι γίνεται και πως ο καθένας από'μας λέει το μακρύ του και το κοντό του σε κάθε ευκαιρία ...ακόμα και στις περιπτώσεις εκείνες που η ομάδα μας δικαιώνεται.

ΞΑΝΑΛΕΩ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Α1 Ο ΒΑΖΕΛΟΣ. ΑΛΛΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ...ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ'ΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΞΟΥΜΕ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ. ΝΑ΄ΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΘΑ΄ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

Και για να το ρίξουμε και λίγο στην παλαβή ρε αδερφέ. Τι μας λένε στην ανακοίνωσή τους οι βάζελοι;; ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. Ε για εμένα πρέπει να ενδιαφερθούν οι Αγγελόπουλοι. Γιατί;; Δεν είναι οικονομικά φερέγγυοι;;

Εικόνα thita

Χαχαχα δεν δικαιούνται επειδή έχουν μετοχές σε άλλη αθλητική ανώνυμη εταιρεία,δικαιούται όμως ο σωκρατης π.χ.

Εικόνα DRAZA

Το σκέφτηκα κι εγώ. Δεν παίζει κανέναν ρόλο που δεν δικαιούνται.

Όπως δεν επιβλήθηκε καμιά κύρωση στην ΚΑΕ ΠΑΟ ή στον Γιαννακόπουλο για την αδιαφάνεια στην υπόθεση των μετοχών ...έτσι δεν πρόκειται να ακουμπήσει και τους Αγγελόπουλους κάποιος.

Το πολύ πολύ θα πάει να εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Σκινδήλιας.

Εικόνα Aprosarmostos17

Αισθάνομαι ότι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός νοιώθουν κάποιο είδος τύψεων και δεν νοιώθουν άνετα να κυνηγήσουν καταστάσεις, μήπως και κατηγορηθούν ότι πάνε να κερδίσουν τρόπαια μέσω δικαστικών αποφάσεων. Εδώ όμως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ, είτε μας αρέσει είτε όχι. Άσε που ο συγκεκριμένος (γιαννακόπουλος) πρέπει να πληρώσει σκληρά για όλα τα καραγκιοζιλίκια, τις γυφτιές και την αλαζονεία που έχει επιδείξει στο παρελθόν. Όπως γνωρίζουμε, το καλύτερο φάρμακο για την αλαζονεία είναι η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ.

Εικόνα DRAZA

Ένα ένα ...για να φθάσεις να επικαλεσθείς το άρθρο που μιλάει για ατασθαλίες στο μετοχικό κεφάλαιο πρέπει πρώτα να αποδειχθεί τελεσίδικα το εικονικό της μεταβίβασης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΓΙΝΕ. Και μάλιστα σε ένα περιβάλλον απολύτως εχθρικό απέναντί μας. Εκτός κι αν παριστάνουμε ότι δεν γνωρίζουμε τις αβάντες που'χει ο μέχρι εχθές πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του βάζελου ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Ακόμα κι έτσι όμως το πρώτο βήμα έγινε...

Δεν ξέρω αν ο βάζελος θα αποβληθεί από την Α1. Περιμένω να δω, μιας και αντικειμενικά είναι ζόρικο το θέμα. Δεν ξέρω αν αύριο πχ βρεθεί κάποιος του οποίου η οικονομική φερεγγυότητα να πείσει το δικαστήριο κι αν τελικώς θα δώσουν χρόνο ώστε να γίνει η μεταβίβαση.

Εγώ αυτό που απαιτώ είναι να εξαντληθεί κάθε νόμιμο μέσο, να αισθανθούν την ανάσα μας σε κάθε παράνομή τους δραστηριότητα και να τους τρέξουμε ως το τέλος.

Εικόνα el trick

Κάπως έτσι αντιμετώπισαν οι βάζελοι την υπόθεση και την ανακοίνωση των αγγελόπουλων:
......"""The Magpies
14:31 | 07-12-2015
Ευχαριστούμε Αγγελοπουλοι...φιλάκια!!! εκ του γραφείου τύπου της ΚΑΕ Παναθηναικου!

Γραμμένο στο: «Χαιρετίζουμε την "δικαστική" παραμονή του Παναθηναϊκού στην Α1» | Basket League & Ολυμπιακός | gazzetta.gr ,,,,,,""

Υ.Γ. Καθόλου ειρωνικό έτσι;;;;
Εμένα όμως δεν μου αρέσει να με ειρωνεύεται κανένας και ιδιαίτερα βάζελος, στους αγγελόπουλους ίσως αρέσει.

Εικόνα DRAZA

Την άνοιξη του 2015 όταν ο Ολυμπιακός στρεφόταν εναντίον της ΕΕΑ και την απόφασής της να εγκρίνει την μεταβίβαση των μετοχών από τον Δημήτρη στον Μάνο - κοινοποιώντας την επιχειρηματολογία της και στον Κοντονή - κάποιοι και τότε έλεγαν πως δεν θα κατορθώσουν το παραμικρό.

Τελικά, οι ίδιοι που ενέκριναν την μεταβίβαση των μετοχών αρχικά, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΤΗΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ.

Το ίδιο συνέβη άμα τη προσφυγή του βάζελου στο Εφετείο. Όλοι έλεγαν πως η απόφαση της ΕΕΑ θα παγώσει και πως θα γίνει δεκτό το αίτημα του βάζελου.. Το νομικό τμήμα της ΚΑΕ έλεγε "μην βιάζεστε".

ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ 24ΩΡΑ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΚΕΦΑΛΟΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΔΙΕΡΡΕΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ.

Ακόμα και με το σύστημα των Αγγελόπουλων λοιπόν τρόπος να δικαιωθείς υπάρχει και τον ξέρουμε.

Αν στους Αγγελόπουλους άρεσε η ειρωνία δεν θα'χαν επέμβει όπως επενέβησαν. Για να μπορούμε να ψέξουμε κάποιον για τα λάθη του και να μας παίρνει σοβαρά ο κόσμος ...πρέπει πρώτα να μπορούμε να αναγνωρίσουμε τα σωστά.

Περιμένουμε λοιπόν να δούμε την τελική έκβαση της ...δικαστικής παραμονής.

Το τι γράφει ο καθένας δεν με αφορά. Δεν γίνεται να ασχολούμαστε σοβαρά με το τι γράφει ο κάθε βάζελος σε ιστοσελίδες ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εικόνα savvas gridlock

Aπό την επιχειρηματολογία των δικηγόρων της Κέρκυρας κατά την εκδίκαση της υπόθεσης του υποβιβασμού της στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

''Από εκεί και πέρα, η πλευρά της Κέρκυρας υπογράμμισε ότι το περιβόητο άρθρο 69 παράγραφος 12 που επικαλέσθηκε η ΕΕΑ αφορά το μπάσκετ και το βόλεϊ και όχι το ποδόσφαιρο.''

Η ΚΑΕ ΠΑΟ πρέπει ΑΜΕΣΑ να υποβιβαστεί. Για μία ακόμη φορά λέμε ότι υπάρχουν τα παρακάτω.

''Με την υπ’ αριθμ. 45/4-7-2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 22/29.07.2014 απόφαση της Ε.ΦΙ.Π. τού επιβλήθηκε η ποινή στέρησης της φίλαθλης ιδιότητας για επτά μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 54/31.10.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για πέντε μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 69/24.12.2014 απόφαση του Μ.Δ.Ο. ΕΣΑΚΕ τού επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες.
Με την υπ’ αριθμ. 42/2015 απόφασή του, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Δ. Γιαννακόπουλου κατά της ποινής απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δέκα μήνες, η οποία του επιβλήθηκε από το ΜΔΟ ΕΣΑΚΕ, κατόπιν καταγγελίας της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την παράνομη παρουσία του στον αγώνα με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ''

Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά το πώς αποφάσισε το δικαστήριο την παραμονή του βάζελου στην Α1. Πολύ θα ήθελα να δω το σκεπτικό της απόφασης.

Εικόνα DRAZA

Έτσι ακριβώς...

Τα περί ποινών του Γιαννακόπουλου υπάρχουν συγκεντρωμένα και εδώ...

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150624/mpaltakos-antisyntagm...

Δεν γίνεται ούτε ο παράνομος Γιαννακόπουλος να'ναι πρόεδρος και μεγαλομέτοχος εφόσον αποδείχθηκε ότι η μεταβίβαση είναι εικονική.

Ο βάζελος κάθε ώρα που περνά συνεχίζει να παρανομεί ...και η ποινή που επισύρει η εν λόγω παρανομία δεν είναι άλλη από την αποβολή απ΄το Πρωτάθλημα.

ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΠΑΟ ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΧΤΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΡΙΜΩΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΕΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΩΣΤΑ.

Εικόνα red apple

Επειδή το πρώτο πράμα που μου ήρθε, χθες, στο νού ήταν, ακριβώς, η Κέρκυρα, αναρωτιέμαι... ΓΙΑΤΙ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΜΠΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ; Γιατί δεν κουνιέται φυλλωσιά; Να σου θυμίσω μόνο, επειδή το έγραψα και σε προχθεσινό σχόλιο, ξημερώματα, πως στις ειδήσεις της ΕΡΤ δεν αναφέρθηκαν καν στο θέμα. Αδιανόητο και προκλητικό, ως συνήθως. Φαντάσου να εμπλεκόμασταν εμείς σε τίποτε τέτοιο, έ;

Εικόνα DRAZA

Θα είχε βουίξει ο τόπος. Κοινώς θα'χε γίνει της πουτάνας.

Όσον αφορά το σκέλος της Κέρκυρας τώρα να σου θυμίσω κάτι που σίγουρα είχες πληροφορηθεί και τότε.

Όταν για αδιαφάνεια στο μετοχικό κεφάλαιο την εκπαραθύρωναν από την Superleague,το πρώτο πράγμα που είπε ήταν αυτό "ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ;; Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΠΕΣΕ;;". Τώρα είναι αρκετά φρέσκα τα νέα ...συνεπώς δεν πρέπει να αποκλείουμε αντίδραση από μεριάς (και)της Κέρκυρας.

Και όπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ παρατήρησες, δεν αποκλείεται ήδη να έχει ειπωθεί κάτι από την μεριά άλλων θιγόμενων σωματείων (βλ. ΠΑΕ Κέρκυρα) και απλά να'χουν πρόσκαιρα θάψει την αντίδραση. Το αποκλείεις;;;

Εδώ θα'μαστε πάντως και θα το παρακολουθούμε...

Εικόνα apostolos gaganis

Καλά τα λες. Και νομίζω ότι σε κάθε άλλη χώρα του κόσμου ( σοβαρή ) θα τον ξωπετάγανε τον Βάζελο απ΄την Α1. Εδώ όμως; Και δεν τρέχει τίποτα... Γάμησέ τα! Κι όχι μόνο στ΄αθλητικά και τον...περιβάλλοντα χώρο, αλλά παντού. ΠΑΝΤΟΥ ρε πούστη μου... Τί να πω; Θα το κυνηγήσει το θέμα άραγε η διοίκηση της ΚΑΕ; Μπορεί να γίνει τίποτα; Χωράει τίποτα; Ή θα μείνουμε πάλι, απ΄τα νομικίστικα τερτίπια και την πανταχού παρούσα ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ σε τούτη την χώρα, με την ( λεπτή ) ειρωνεία στο χέρι;

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΤΣ, ΚΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ! "ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ" ΕΞΑΛΟΥ ΚΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ, ΝΑΙ. ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ...

Εικόνα DRAZA

Το ζήτημα της εικονικής μεταβίβασης το κυνηγήσαμε πάντως ...και μένει ακέφαλος ο βάζελος.

Αποδείχθηκε με την στάση μας στο κομμάτι της "εικονικης μεταβίβασης" ότι ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ τότε έστω και αργά δικαιώνεσαι.

Πρέπει λοιπόν να το κυνηγήσουν και το θέμα του υποβιβασμού να τους τσούξει ...όπως κυνήγησαν και το θέμα της μεταβίβασης.

Eυχαριστώ για τα καλά λόγια.