ΟΙ DIFFERENT CLASS ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙ Η ΕΦΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ



Σε συνέχεια του προηγούμενου σχετικού μας άρθρου, για τις αντιδράσεις των βάζελων μετά τον αποκλεισμό του Θρύλου από τους ''16'' του Champions League και τη Λίβερπουλ το 2004, ας δούμε τις αντιδράσεις των αντιολυμπιακών μετά την περιβόητη ''εφτάρα που έφαγε ο γαύρος από τη Γιουβέντους'', σαν σήμερα το 2003. Την αρχή έκαναν οι παίκτες του ΠΑΟ στα αποδυτήρια του γηπέδου των Ρέιντζερς στην Γλασκόβη, όταν ο ΠΑΟ κέρδισε 3-1 και προκρίθηκε ως τρίτος από τον όμιλο του Champions League στους ''32'' του Κυπέλλου UEFA, μία μέρα πριν το ματς Γιουβέντους-Ολυμπιακός.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 11-12-2003
 

 

 
Μετά το τέλος του ματς, παρέλαβαν την σκυτάλη οι οπαδοί του ΠΑΟ. Οι greenwebfans (σήμερα panathinaikosforum) έστειλαν στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους το παρακάτω e-mail.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 12-12-2003
 

 
Η ''different class'' προσέγγιση αυτών που ''δεν είναι γαύροι, για να πανηγυρίζουν στο Πασαλιμάνι το 1996 τη νίκη του Άγιαξ επί του ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ, στον ημιτελικό του Champions League'', ολοκληρώθηκε 4 μέρες μετά, στο παιχνίδι πρωταθλήματος ΠΑΟ-Προοδευτική 3-1 στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, για τη 14η αγωνιστική της Α' Εθνικής.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 15-12-2003
 

 

 

 

 

 

 
Από τα μεγάφωνα του δημοτικού γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ακούγονταν τραγούδια όπως ''θα σπάσω 7 ποτήρια'', ''7 τραγούδια θα σου πω'', ''7 φορές με γέλασε'', ''7 νομά σε ένα δωμά'', όλα με κοινό παρονομαστή το 7, ενώ όλο το γήπεδο έβριζε τον Ολυμπιακό για τα 7 από τη Γιουβέντους. Φυσικά υπήρχαν πολλοί οπαδοί του ΠΑΟ με κασκόλ και φανέλες της Γιουβέντους, όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία. Κοντά σε αυτούς ήταν και οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι την ώρα του παιχνιδιού Γιουβέντους-Ολυμπιακός έπαιζαν για το Champions League παιχνίδι με τη Μονακό στο δημοτικό γήπεδο της Λεωφόρου, το οποίο έληξε 0-0. Εκείνη την ώρα λοιπόν φώναζαν ''εεε οοο φάγατε το έβδομο και πάτε για οκτώ'', παραφράζοντας το σύνθημα των οπαδών του Ολυμπιακού για τα 7 σερί πρωταθλήματα ''εεε οοο πήραμε το έβδομο και πάμε για οκτώ''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 11-12-2003
 

 
Μιλάμε για ένα ματς στο οποίο τα χανούμια κάνανε αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίων, με μόλις 1.205 εισιτήρια και τερμάτισαν τελευταίοι στον όμιλο με μόλις 2 βαθμούς, σπάζοντας ΟΛΑ τα αρνητικά ρεκόρ ελληνικής ομάδος στο Champions League.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 12-12-2003
 

 

 
Είπαμε, αυτοί ''δεν είναι γαύροι''. Είναι ''different class''. Και για όσους χαλιούνται με αυτά που ακούγονται από χθες ως ''καζούρα'' εις βάρος του Ολυμπιακού, για το 0-3 από την Άρσεναλ, δείτε εδώ ''εμπνευσμένη'' καζούρα που δεχόμασταν τότε.
 
EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 13-12-2003
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
''Different class'' καζούρα, από αυτούς που ''δεν ασχολούνται με τους άλλους, δεν είναι γαύροι''. Αυτή τη χολή που πετάτε πληρώνετε στην Ελλάδα, όπου δεν είστε απλώς στη φάπα, αλλά ετοιμάζεστε να ακολουθήσετε τον δρόμο της συμμάχου σας ΑΕΚ. Καρφί για Football League 2 και ντέρμπι με την Ερμιονίδα, γαμώ τον Παναθηναϊκούλη σας...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Γειά σου Σάββα!!!

Έχουνε ξεφτιλιστει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Τζαμπας όμως δεν τους παραταει. Μέχρι και τη ΓΑΜΑ θα τους πάει.