ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ...ΟΠΩΣ Ο ΕΘΙΣΜΟΣ



Αντιγράφουμε την από  09/12 εκδοθείσα ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός...

" Φαίνεται πώς η νέα δικαστική «σφαλιάρα» έχει προκαλέσει την απόλυτη ζάλη στους ιθύνοντες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι οποίοι, πριν από λίγους μήνες, έσπευσαν εναγωνίως να πανηγυρίσουν ως «νίκη» μια προσωρινή διαταγή του Διοικητικού Εφετείου.

Σε απάντηση, λοιπών, διαφόρων νέων παραπλανητικών και νομικά ατεκμηρίωτων ανακοινώσεων, ενημερώνουμε για τα εξής:

1. Με την από 22.07.2015 απόφαση της ΕΕΑ, αποφασίστηκε η ανάκληση της άδειας μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός «με επακόλουθο οι μετοχές να παραμείνουν στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο». Επομένως, ο Δ. Γιαννακόπουλος δεν έπαυσε ποτέ να είναι ιδιοκτήτης της Κ.Α.Ε. και, φυσικά, ο Μ. Παπαδόπουλος δεν έχει κανένα απολύτως δικαίωμα διάθεσής τους.

2. Με την υπ’ αριθμ. 22/14 απόφαση της Ε.ΦΙ.Π., επιβλήθηκε πρόσκαιρα στον Δ. Γιαννακόπουλο «ποινή απαγόρευσης συμμετοχής του ως Διοικούντος ή μέλους Αθλητικού Σωματείου» και όχι συμμετοχής του στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας. Δηλαδή, ο Δ. Γιαννακόπουλος δεν είχε καμία νομική υποχρέωση να μεταβιβάσει τις μετοχές, αλλά το έκανε  προκειμένου να αποφύγει τις κάθε είδους υποχρεώσεις που απορρέουν για τους ιδιοκτήτες Α.Α.Ε. (βλπ. υπογραφή ισολογισμών, ετήσια υποβολή πόθεν έσχες κλπ.) και τις πειθαρχικές ποινές που επιβλήθηκαν λόγω των καταγγελιών της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

3. Αντίθετα με ό,τι ίσχυε κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο - οπότε και ο Δ. Γιαννακόπουλος παραβίασε 8 συναπτές φορές τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή και της Ε.ΦΙ.Π-, σύμφωνα με νέο Πειθαρχικό Κώδικα, εάν ο Δ. Γιαννακόπουλος εισέλθει στο γήπεδο, τότε θα επιβληθεί στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός η ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας, ανεξάρτητα από τυχόν άλλη ευθύνη αυτής.

Σας είχαμε προειδοποιήσει να μην βιάζεστε. Στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι και θα εφαρμόζονται. Όποιος πιστεύει το αντίθετο κάνει λάθος.

Υ.Γ. Εφόσον η ποινή της Ε.ΦΙ.Π. έχει λήξει εδώ και μήνες, προτείνουμε o Δ. Γιαννακόπουλος να επανέλθει και στη θέση του Προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ώστε να συμμετέχει στο δημόσιο διάλογο θεσμικά και όχι μέσω των πρωτοσέλιδων της εφημερίδας του.

Υ.Γ.2. Επειδή έγινε λόγος για δήθεν 5/5, αναρωτιόμαστε εάν το περυσινό 5-0 με sweep στους τελικούς «χρεώνεται» στον εικονικό ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.  Δημήτρη, οι αληθινοί ηγέτες δεν κρύβονται στις ήττες.

ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  Σ.Φ.Π. "

Να υπενθυμίσουμε ότι τα παραπάνω ήρθαν ως απάντηση στην γεμάτη ανακρίβειες ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προ τριών ημερών. Κυρίως δε, στον ψευδή ισχυρισμό πως στην εικονική μεταβίβαση φθάσαμε λόγω της απαγόρευσης της ΕΦΙΠ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να είναι μέτοχος σε Αθλητική ΑΕ. Σύμφωνα με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο Γιαννακόπουλος αποχώρησε προκειμένου να μην βρεθεί στο στόχαστρο των ελεγκτικών μηχανισμών  της χώρας ...κάτι που, βάσει νόμου πλέον, συμβαίνει με όλους τους μετόχους Αθλητικών ΑΕ. Όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε παράβαση αναφορικά με την προέλευση των πόρων μετόχων Αθλητικών ΑΕ, επισυρεί - εκτός των άλλων - αποβολή απ'το Πρωτάθλημα. Επιπλέον ο Γιαννακόπουλος φέρεται να κάλεσε τον Μάνο να παίξει τον ρόλο του ...αυτοφωράκια! Τραβώντας πάνω του όλα τα δικαστήρια για τις όποιες ατασθαλίες  διαπιστώνονταν στο μέλλον στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. 

Εμείς απλώς θα επαναλάβουμε την τελευταία φράση της ανακοίνωσης:

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ...ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΙ.

Κάνε λοιπόν προσπάθεια να πείσεις τον Μάνο ότι είσαι φερέγγυος επενδυτής, εκδήλωσε δημόσια το ενδιαφέρον σου για τις μετοχές και έλα να μετρήσουμε τα ...σερί μας!

DRAZA

Σχόλια

Εικόνα john

Ντραζαρε σορυ για το άκυρο του θέματος απλα εχω μια απορία σχετικά με την περιβόητη νέα Ευρωλίγκα. Το όλο εγχείρημα ειναι κατι που συζητείται?Η τα τα παντα εχουν αποφασιστεί? Οι ομάδες εχουν υπογράψει όλες? Θα αλλάξει 100% η μορφή της διοργάνωσης απο του χρονου? Ψάχνω παντού πληροφορίες αλλα δεν μπορώ να βρω πουθενα τιποτα για τελεσίδικες αποφάσεις

Εικόνα DRAZA

Δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά στην ερώτησή σου.

Ξέρω μόνο τη μορφή θα'χει η περιβόητη νέα Ευρωλίγκα. Είναι το μοναδικό πράγμα με το οποίο έχω κάτσει να ασχοληθώ και έχω άποψη.

Με μια μικρή επιφύλαξη σου λέω πως ούτε έχουν υπογράψει όλες οι ομάδες ούτε είναι κάτι που έχει τελεσιδικήσει 100%.

Επαναλαμβάνω όμως, το μόνο που γνωρίζω με βεβαιότητα είναι η δομή του νέου εγχειρήματος. Αλλά νομίζω πως για αυτό γνωρίζεις ήδη.

Θα κοιτάξω να το ψάξω για τα άλλα δυο που ρώτησες και θα σου απαντήσω εδώ μέσα. Νομίζω δεν θα μου'ναι δύσκολο να βρω άμεσα απάντηση.

Εικόνα red apple

Βέβαια, καλέ φίλε Draza, δεν γίνεται μνεία στο νόμο που προβλέπει τον υποβιβασμό ομάδας για το αδίκημα της εικονικής μεταβίβασης του μετοχικού χαρτοφυλακίου της. Σε κάθε περίπτωση, όμως είναι μια διαυγής ανακοίνωση και αναμένω πώς και πώς να εφαρμοστεί ο όρος της απαγόρευσης εισόδου του τρακός στο γήπεδο. Έλεος με τα πατσαβουρόχαρτα που τους τρίβει, ατιμωρητί, στη μούρη

Εικόνα DRAZA

Πολύ σωστά.

Η ΚΑΕ βάζελος είναι παράνομη ...και όσο ο Μάνος είναι πρόεδρος οι ζελέδες συνεχίζουν να παρανομούν.

Ο λόγος που δεν αναφέρθηκαν εκεί - όπως τουλάχιστον εγώ το καταλαβαίνω - ήταν γιατί ήθελαν να εστιάσουν στις ατασθαλίες που μπορεί να βρει κάποιος ελέγχοντας την ΚΑΕ ΠΑΟ αλλά και τον Γιαννακόπουλο ξεχωριστά όπως βάσει νόμο προβλέπεται για τους μετόχους των ΑΑΕ.

Υπενθυμίζω ότι τους Αγγελόπουλους τους ξετινάξανε κατόπιν καρφωτής ...και τελικά δεν βρήκαν τίποτε.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΑΝ ΕΛΕΧΘΕΙ Η ΚΑΕ ΠΑΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ;;

Ίσως εκεί να θέλουν να εστιάσουν και να μην αναφέρονται στο τι ποινή επισύρει η εικονική μεταβίβαση.

Νομίζω ότι το γαϊτανάκι των ανακοινώσεων θα'χει ψωμί και πως αναπόφευκτα θα φτάσουμε και εκεί...

EΓΩ ΑΔΑΜ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΕ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΑΑΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΝΕ "Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ" ...ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

Εικόνα thita

καλησπέρα

ο τράκης δεν θέλει να είναι πρόεδρος στην πανάθα

μεγαλομέτοχος ήταν και είναι, μετά την απόφαση της επιτροπής επαγγελματικού περί ανάκλησης της άδειας μεταβίβασης των μετοχών στον μάνο, που σημαίνει όχι ότι οι μετοχές πρέπει να επιστραφούν από τον μάνο στον τράκη (οπότε μπορεί να μεταβιβαστούν από τον μάνο και σε κάποιον άλλο, όπως θέλουν να διαβάζουν την απόφαση τα βαζέλια), αλλά ότι ουδέποτε μεταβιβάστηκαν, άρα παραμένουν στον τράκη (ex tunc λέγεται στα νομικά), ο οποίος εάν θέλει βεβαίως μπορεί να τις μεταβιβάσει σε άλλον (πάντα με έγκριση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού)

δεν θέλει να είναι πρόεδρος ΙΣΩΣ για να μην έχει την αντικειμενική ευθύνη που, σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο (που ετοιμάζεται) θα έχουν οι πρόεδροι των παε-καε για τους συνδέσμους (λέσχες φιλάθλων τις λέει το σχέδιο νόμου, που χρήζουν αναγνώρισης από τις επαγγελματικές ομάδες που είναι, έτσι, συνυπεύθυνες για παραβάσεις του νόμου από οργανωμένους, κλπ.), αν θυμάστε και ο μαρινάκης είχε εκδηλώσει πριν 1-2 χρόνια τον προβληματισμό του για το θέμα

ΛΟΓΙΚΑ επίσης, δεν θέλει να είναι πρόεδρος για να μην τιμωρείται η πανάθα για τις δικές του γνωστές αλητείες, τις οποίες μετά βεβαιότητας θα επαναλάβει (είναι θέμα χρόνου, όσο κι αν τον "κρατάει" ο μεγάλος μπαλτάκος)

ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ πάντως δεν θέλει να είναι πρόεδρος και να τον πάνε σούμπιτο και με συνοπτικές διαδικασίες μέσα εάν γίνει ένας έστω τυπικός οικονομικός έλεγχος στην καε ποα, διότι πέραν όλων των άλλων (λεφτά έμπαιναν και έβγαιναν χωρίς εγγραφές, κλπ.), θα εντοπιστούν άμεσα συμβόλαια με παίκτες εικονικά, με αμοιβές δηλαδή πολύ χαμηλότερες από τις πραγματικές, και εάν ακολουθηθεί μέχρι τέλους η διαδικασία (με διασταύρωση των οικονομικών των παικτών), θα αποκαλυφθεί πως πολλοί παίκτες της πανάθας έχουν (ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ και δη των δικηγόρων και φοροτεχνικών του, όπως πολύ καλά γνωρίζω) ιδρύσει εταιρείες στην Κύπρο, που μέτοχοι και διευθυντές φαίνονται άλλα πρόσωπα (trustees λέγονται στο αγγλοσαξωνικό δίκαιο), ώστε να παίρνουν εκεί τα κανονικά χρήματα του συμβολαίου τους

και επειδή ξέρει πως είναι κάθε άλλο παρά απίθανο να σκάσει ο έλεγχος (όχι τόσο λόγω του αντίστοιχου τσαμπουκά που έκανε με τους αγγελόπουλους, όσο με την εμπλοκή του στα πολιτικά, κατά της κυβέρνησης)

γι' αυτό και ο (επ' αμοιβή βεβαίως) αυτοφωράκιας μάνος μπροστά, κλπ.

Εικόνα DRAZA

άρα καλά τα είπα ...πιο συνοπτικά μεν χαχαχαχα ...αλλά καλά τα είπα

Εικόνα thita

βρε πολύ καλά τα είπες εσύ

το μόνο που δεν είχα σκεφτεί είναι να έχει θεματάκια στην προέλευση των χρημάτων ο τράκης, αλλά το σκέφτηκα λίγο, με αφορμή την ιδέα σου και δεν το βρίσκω πολύ πιθανό, έχει χρήμα με ουρά η οικογένεια από τις εταιρείες τους

βέβαια τώρα με το περιουσιολόγιο είναι πολύ αμφίβολο εάν θα δηλώσουν τέτοιοι άνθρωποι τα λεφτά που έχουν ανά τον κόσμο, οπότε ίσως και εδώ να έχεις δίκιο, να μην θέλει ο τράκης να "συνδεθεί" με π.χ. την τάδε εταιρεία του Delaware, USA, που θα κάνει ένα έμβασμα στην πανάθα

είδες την συνέντευξη του φασούλα? κάνε κανένα σχόλιο, ή ακόμη καλύτερα, άρθρο με βάση αυτά πόυ είπε

διάβασα κάπου (δεν θυμάμαι που) πως ο φασούλας έχει πλέον οικονομικά προβλήματα και ουσιαστικά ζει με έναν μισθό που του έχει κόψει ο σωλήνας, που τον έχει κάνει κάτι στην ομοσπονδία

είναι αλήθεια? δεν ρωτάω για κουτσομπολιό, αλλά επειδή τον είχαν για διάδοχο του σωλήνα

αν είναι έτσι, πολύ κρίμα, και για τον άνθρωπο αλλά και για το προσκύνημα που έριξε στον σωλήνα (έστω από ανάγκη), ένας άνθρωπος με τέτοια δυναμική κοινωνικά και πολιτικά προσωπικότητα (ότι τα έκανε πουτάνα στον πειραιά άλλο θέμα) που θα μπορούσε να καθαρίσει την ομοσπονδία.....

Εικόνα DRAZA

Για τον Φασούλα και την ΕΟΚ ισχύει το "μηδένα προ του τέλους μακάριζε...". Δεν ξέρω αν έχει οικονομικό πρόβλημα ο Φασούλας, δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο να συζητείται έγκυρα και δεν σου κρύβω ότι προσωπικά μου κάνει εντύπωση η φήμη και μόνο.

Από την χθεσινή συνέντευξη στο 24, νομίζω εκεί αναφέρεσαι, θεωρώ πως δεν βγαίνει κάποια είδηση.

Οι σχέσεις του με τον Ίβκοβιτς είναι εδώ και χρόνια γνωστές όπως και η άποψη του Φασούλα για τον παππού.

Θεωρώ ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση αδερφέ ...και δεν το λέω διπλωματικά. Δηλαδή η συμπεριφορά που καταλογίζει στον Ίβκοβιτς ο Φασούλας, πράγματι θυμίζει Ίβκοβιτς ...ειδικά περασμένων δεκαετιών. Από την άλλη όμως είτε στις καλές είτε στις κακές αγωνιστικές περιόδους του ο Φασούλας κάθε άλλο παρά εύκολος άνθρωπος ήταν . Ναι μεν είναι αληθές ότι ο Ίβκοβιτς τότε με τις βεντέτες δεν τα πήγαινε καλά ...είναι όμως επίσης αλήθεια ότι ΟΛΕΣ οι βεντέτες που κλήθηκε να διαχειριστεί είχαν θέματα συμπεριφοράς.

Πάμε και στο κομμάτι το συνωμοσιολογικό με την ομάδα που τότε διαλύθηκε. Εννοείται πως ο Ίβκοβιτς επέλεξε τους παίκτες που ήρθαν τότε και εννοείται ότι τα κριτήρια σε αρκετές περιπτώσεις, θύμιζαν τις πρόσφατες επιλογές των Κέσελ, Νίλσεν ...και άστα βράστα μην τα ρωτάς. Για το αν έχει ο παππούς την απόλυτη ευθύνη για τους παίκτες που έφυγαν μετά το 97 όμως δεν είμαι καθόλου σίγουρος όμως. Ο ίδιος ο Ίβκοβιτς έχει εκφράσει την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι εκείνη η ομάδα χάλασε. Επίσης θεωρώ εντελώς αβάσιμη την παραφιλολογία που θέλει τον έναν κουμπάρο να παραδίδει τα σκήπτρα στον άλλον ...την στιγμή που ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό έφθασε ΥΣΤΕΡΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΝΤΟΥΝΤΑ από καραμπόλα ΟΝΤΑΣ (ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ)ΤΡΙΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ του βάζελου. Την στιγμή που Κόκκαλης και Ίβκοβιτς χώρισαν σαν φίλοι και μάλιστα ...αν τότε δεν υπήρχε ο Ιωαννίδης που'ταν η καψούρα του Κόκκαλη, παίζει ο λιποτάκτης/δολοφόνος/κατάδικος να κατέληγε στην άκρη του δικού μας πάγκου.

Εικόνα thita

Σε ευχαριστω καταρχας για την απαντηση. Καποια απο αυτα πουλες τα ηξερα (π.χ. Γνωστο οτι τον μελιτζανα τον φερανε για τον θρυλο),καποια αλλα οχι (π.χ. Οτι ηταν ο μελιτζανας η τριτη επιλογη για τον παγκο του βαζελου). Ο ιβκοβθτς ναι,εμπλεξε με δυσκολες προσωπικοτητες,αλλα κι ο ιδιος ειναι πολυ περιεργος χαρακτηρας,ειναι γνωστο αυτο. Παντως μονο στον θρυλο εφερε τοσο καλα αποτελεσματα και επιτυχιες,που σημαινει πως δεν ειναι η δικη του μαγκια και ικανοτητα το κυριαρχο συστατικο,αλλα και κατι αλλο,που υπαρχει αρην ερυθρολευκη. Εννοειτα δεν απομειωνω,αλλα δεν θεοποιω. Να εισαι καλα,θρυλος για παντα.

Εικόνα DRAZA

Είναι πολύ απλό το συστατικό. Την ουσιαστική στήριξη και τις συνθήκες που βρήκε στον Ολυμπιακό και στις δυο θητείες του δεν τα βρήκε σε κανέναν άλλον από τους συλλόγους που εργάσθηκε.

Τρίτη επιλογή φίλε ο Ζοτ;. Τον Ιωαννίδη ήθελε να φέρει ο Γιαννακόπουλος τότε και όταν ο ξανθός γύρισε σε εμάς ...τότε έκανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να υπογράψει τον Τάνιεβιτς, χωρίς αποτέλεσμα. Τότε, αφού και πάλι ακούστηκαν άλλα ονόματα (πιθανώς μόνο για το θεαθήναι) , ασχολήθηκε με την περίπτωση του Ομπράντοβιτς.

Εικόνα thita

thank you, για τον γιάννη το ήξερα, τον τανιεβιτς τον είχα ξεχάσει, τώρα που τον ανέφερες, θυμήθηκα τη φάση

Εικόνα DRAZA

Γενικώς το ελληνικό μπάσκετ έχει μπόλικες ιστορίες τριτοτέταρτων επιλογών που τελικά βγήκαν σε αυτούς που τις έκαναν.

Εικόνα red apple

Damn straight bro!

Εικόνα DRAZA

Το θέμα είναι να αδειάσουμε να μιλήσουμε και λίγο για τα αγωνιστικά.

Και πέρυσι τέτοιον καιρό εν τω μεταξύ το ίδιο βιολί είχαμε, με ανακοινώσεις και κόντρα ανακοινώσεις για το ΑΣΕΑΔ και δικαιοδοτικό όργανο του ΕΣΑΚΕ.

Εικόνα red apple

Δεν το συζητώ. Στην πουτάνα τη χώρα που την έκαναν εκτόπλασμα, εκλείπει η ουσία και περισσεύει η συνουσία. Με φίλο κολλητό, μπασκετικό Γαύρο όταν συζητούμε εστιαζόμαστε 90% στα αγωνιστικά. Εκεί βρίσκεις την υγειά σου

Εικόνα DRAZA

Με παρηγορεί ωστόσο το γεγονός ότι πέρυσι που τέτοιον καιρό εστιάζαμε - αναγκαστικά - στα εξωαγωνιστικά ...η κούπα κατέληξε στον Περαία.

Ας έχουμε τα ίδια και φέτος και χαλάλι.

Έχω σκέψου πράγμα για Τζέιμς και για τα δυο εντός έδρας και το'χω κρατημένο. Με έφαγε η επικαιρότητα. Και σήμερα που έλεγα "θα αλλάξουμε παραστάσεις να ξεφύγει ο νους μας από τα χθεσινοβραδινά" ...έσκασε η ανακοίνωση.

Εικόνα red apple

ΟΚ, τέρμα με τις ανακοινώσεις. Άιντε παιδάκι μου να ασχοληθούμε με την ΥΓΕΙΑ!

Εικόνα DRAZA

Eννοείς με το υγιές κομμάτι του μπάσκετ;;

Γιατί κάποιος άλλος όταν ακούει υγεία σκέφτεται "φαρμακοβιομηχανία, φάρμακα" κλπ...

Εικόνα red apple

αργοπορημένο -λόγω απουσίας. μπου χα χα χααααα ( Η σοκολάτα ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τους έσταξε κι απόψε τους φρόγκους)

Εικόνα DRAZA

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΙ...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.

Εικόνα holland74

Καλά για τον ηγέτη(λέμε τώρα) υπάρχουν χιλιάδες πράγματα να πεις..Εδώ δεν πήγε στρατό με τη δικαιολογία κάποιου προβλήματος στο δεξί γόνατο, προσκομίζοντας ακτινογραφία από το αριστερό πόδι, η μόνη απάντηση σε αυτόν το τύπο είναι νίκες, πρωταθλήματα, Ευρωλίγκες... Τώρα κατά πόσον θα μπορέσουν οι Αγγελόπουλοι να γκρεμίσουν το σάπιο σύστημα, θα δείξει...

Εικόνα DRAZA

Εμένα ειλικρινά δεν με απασχολεί τόσο η εκτός μπάσκετ δραστηριότητα του Γιαννακόπουλου. Την επικαλούμαι μόνο όταν πρέπει να απαντήσω σε ψεύδη...

Από εκεί και πέρα, αν έχεις διάθεση, τσέκαρε το άρθρο με τίτλο "ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ...". Εκεί μπορεί κάποιος να βρει συγκεντρωμένους τους λόγους για τους οποίους αυτό το σάπιο σύστημα, όπως λες, δεν διαλύεται και δεν γκρεμίζεται τόσο εύκολα όσο κάποιοι νομίζουν. Η αν κάποιος ισχυρίζεται το αντίθετο να μας πει τι θα έκανε και πώς...

Εγώ από τους Αγγελόπουλους ζητώ τα εξής.

1. Εφόσον λένε "εμείς πάμε μόνο νόμιμα και μόνο πάνω από το τραπέζι" να εξαντλούν όλα τα "καθαρά" μέσα προκειμένου να τρέχουν όλα τα λαμόγια. Αν δεν το κάνουν, όποτε δεν το κάνουν, από εδώ μέσα θα τα ακούνε. Ασχέτως της τελικής έκβασης των υποθέσεων πρέπει να νιώθουν ΠΑΝΤΑ την καυτή σου ανάσα και να ξέρουν ότι καμιά λαμογιά δεν θα περνάει ντούκου. Αν αυτό το κάνουν οι Αγγελόπουλοι τότε -άσχετα με το τι αρέσει σε εμάς- θα είναι απολύτως συνεπείς σε σχέση με τα όσα έχουν δεσμευθεί πως θα κάνουν.

2. Υπάρχοντος αυτού του σάπιου συστήματος να κάνουν ό,τι είναι ώστε η ομάδα να κερδίζει στο γήπεδο τους πάντες. Αν κι αυτό δεν γίνεται με ευθύνη των Αγγελόπουλων τότε και πάλι θα τα ακούνε από εδώ μέσα.

Εικόνα holland74

Προφανώς αυτά που κάνουν οι Γιανακόπουλοι εξωμπασκετικά δεν μας ενδιαφέρουν, αλλά ταυτόχρονα δείχνουν το ποιόν και το ήθος τους, και αυτά αντικατοπτρίζονται και στο μπάσκετ, αυτός που κάνε λαμογιές στην ιδιωτική του ζωή δεν θα τις κάνει στο μπάσκετ;;
Τώρα όσον αφορά στους Αγγελόπουλους, νομίζω ότι οι άνθρωποι κάνουν ότι μπορούν και για το αγωνιστικό και το εξωαγωνιστικό κομμάτι, απλά κάνουν και αυτοί λάθη, λάθη δεν κάνουν μόνο αυτοί που δεν κάνουν τίποτα, από μένα προσωπικά κακά λόγια για τα αδέρφια δεν θα ακούσεις...

Εικόνα DRAZA

Είμαι της ιδίας άποψης. Για το κομμάτι που αφορά τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου δεν μπορεί παρά να τους αναγνωριστεί ότι οι άνθρωποι έχουν βάλει λεφτά και οδήγησαν τον Ολυμπιακό στον κορυφή της Ευρώπης από εκεί που παλεύαμε για να μπούμε στα play-offs. Kαι στην επιλογή προπονητών και στην επιλογή παικτών και στα χρήματα που έδωσαν για να φέρουν προπονητές και παίκτες οι Αγγελόπουλοι έκαναν λάθη. Κανείς όμως δεν μπορεί να τους αναγνωρίσει ότι δεν προσπάθησαν και δεν προσπαθούν όλα αυτά τα χρόνια...όπως λες κι εσύ αλάνθαστοι είναι μόνο όσοι δεν κάνουν τίποτε.

Στο εξωαγωνιστικό τώρα, οι Αγγελόπουλοι για μεγάλο χρονικό διάστημα έδιναν την εντύπωση ότι αδιαφορούσαν μπρος σε κατάφορες αδικίες σε βάρος της ομάδας μας. Δεν λέω ότι πράγματι αδιαφορούσαν ...λέω ότι κάτι τέτοιο έβγαζαν προς τα έξω με το να μην κινούνται. Αυτό εμένα - και νομίζω όχι μόνο εμένα - με είχε πειράξει. ΔΕΝ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ. Αρχής γενομένης από το καλοκαίρι του '14 όμως, βλέπω τους Αγγελόπουλους να κινούνται και να προσπαθούν να εξαντλούν κάθε νόμιμο μέσο διεκδίκησης του δίκιου τους. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ.

Οι άνθρωποι έχουν πληρώσει τα κέρατά τους σε έναν τρύπιο κουμπαρά, έχουν φερθεί στους πάντες μέσα στην ομάδα με τον καλύτερο τρόπο, έδωσαν στην ομάδα δυο Ευρωλίγκες και σε έχουν στον αφρό της Ευρώπης. Δεν γίνεται λοιπόν όπως λες κι εσύ αυτό να μην το σεβαστούμε ...και να μην καθίσταται σαφές ότι η όποια κριτική στο πρόσωπό τους είναι ΜΟΝΟ καλοπροαίρετη.

Εικόνα holland74

Εννοείται αδερφέ, εννοείται, και εγώ πίστευα και πιστεύω πως τα αδέρφια δεν έκαναν όσα μπορούσαν και έπρεπε για το εξωαγωνιστικό κομμάτι, και κυρίως δεν έδειχναν τον ολυμπιακό τσαμπουκά που θα θέλαμε εμείς οι οπαδοί, και φυσικά όπως κανείς δεν είναι αλάνθαστος έτσι και κανείς δεν μπορεί να αποφεύγει την κριτική, αυτό που ανέφερα για τον κακό λόγο αφορούσε στο αγωνιστικό κομμάτι και προφανώς δεν το έγραψα για σένα, που φαίνεται από τα γραπτά σου πόσο πολύ αγαπάς το τμήμα αλλά και τα αδέρφια..Συνέχισε έτσι και περιμένουμε με ανυπομονησία τα άρθρα σου για το αγωνιστικό κομμάτι και για τη γνώμη σου για τον Τζέιμς...

Εικόνα DRAZA

Σήμερα αυτό θα ήθελα να γράψω για τα δυο εντός έδρας και για τον Τζέιμς. Ελπίζω να τα καταφέρω αργά το βράδυ και να σηκώσω κάτι ξεχωριστό από την ανάλυση του αποψινού αγώνα που αν τον κερδίσουμε καθαρίζουμε και τυπικά την πρώτη θέση.

Θα πω εν συντομία από τώρα ότι ο Τζέιμς είναι η πιο safe επιλογή από τους διαθέσιμους(σε λογική τιμή) εντός Ευρώπης και πως μπορεί να μας δώσει αρκετά από τα στοιχεία που παίρναμε από τον Γιανγκ ...συν την εμπειρία του. Επίσης είναι "λογική επιλογή" αν κρίνω το τι έβλεπα να ζητάει ο Σφαιρόπουλος από τον αντικαταστάτη του Γιανγκ. Αν εγώ πχ σου λέω ότι δεν γουστάρω το κρέας και με πετυχαίνεις μέρα παρά μέρα στα βλάχικα στην Βάρη σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη μου. Δεν ισχύει αυτό για τον Σφαιρόπουλο στην απόκτηση του Τζέιμς. Απόλυτη συνέπεια λόγων - έργων. Το μειονέκτημα είναι ότι ο παίκτης πέρασε έναν τραυματισμό που τον έκανε να κινηθεί για περίπου έναν χρόνο σε ρηχά νερά, τώρα όμως δείχνει να έχει επανέλθει ...ακόμα κι αν δεν είναι ο Τζέιμς της Μακάμπι. Σε τέτοιες επιλογές είναι λογικό ότι πάντα κάτι ρισκάρεις, κάτι παίρνεις και κάτι αφήνεις.

Εμάς φίλε μας έχει γίνει κριτική για το ανάποδο. Ότι στηρίζουμε τα αδέρφια παραπάνω από όσο πρέπει.

Εγώ το βλέπω ως εξής "Μπορεί να διαφωνώ με τον τρόπο σου, μπορεί εγώ στην θέση σου να το έκανα αλλιώς. Αυτός που πληρώνει αυτός θα διαλέξει και τον τρόπο και θα κριθεί την ώρα που θα γίνει ταμείο και θα μετρήσουμε τις κούπες. Αν όμως λες ότι θα εξαντλείς όλα τα νόμιμα μέσα ...κάντο για να είσαι συνεπής." Τώρα λοιπόν που ο άλλος κινείται και τρέχει ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.