ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΝΙ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΑΣΙΝΟΚΙΤΡΙΝΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ



Πολλές και σημαντικές ειδήσεις το τελευταίο διήμερο. Ξεκινάμε με τον Στραπατσάνη, το νέο προπονητή του ΠΑΟ, που είναι μπλεγμένος σε βρωμοδουλειές στην Ιταλία. Αν δεν είχε σχέση με λαμόγια, σιγά μην ερχόταν στην ομάδα της λαμογιάς του παιδόφιλου καναλάρχη.
 
Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ιταλικής ομοσπονδίας κλήθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε σε κύκλωμα παράνομων μεταγραφών και συμβολαίων. Βασικός ύποπτος θεωρείται ο ιδιοκτήτης της Ουντινέζε, Τζίνο Πότσο και πλην του προπονητή του Παναθηναϊκού, εμπλέκονται άλλοι εφτά.
Ο Πότσο φέρεται να έχει ενεργήσει ώστε να αποκρύψει ποσά από συμφωνίες ή να μεσολαβήσει για μεταγραφές, ενώ το κομμάτι που αφορά τον Στραματσόνι, ο 39χρονος κόουτς φέρεται να υπέγραψε ένα μη νόμιμο συμβόλαιο με την Ουντινέζε, στην οποία εργάστηκε τη σεζόν 2013-2014.
Οι εννέα εμπλεκόμενοι είναι ο Στραματσόνι και οι οι Τζίνο Πότσο (ιδιοκτήτης της Ουντινέζε), Φράνκο Κολαβίνο, Κριστιάνο Τζαρέτα, Τζουζέπε Μπότσο, Μάρκο Μότα (ποδοσφαιριστής), Τζουζέπε Μαρότα (γενικός διευθυντής της Γιουβέντους), Αλεσάντρο Τζαρμπάνο και Φάμπιο Παράτιτσι (δεξί χέρι του Μαρότα).
Ο αναφερόμενος Μότα είναι ο δεξιός μπακ ο οποίος έχει γραφτεί ότι απασχολεί τον Παναθηναϊκό εδώ και μερικές ημέρες και με βάση το κατηγορητήριο, σε συνεργασία με τον Πότσο υπέγραψε συμβόλαιο σε πέντε διαφορετικές ομάδες, με μη νόμιμο τρόπο!
Όσο για τις πιθανές ποινές, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, προβλέπονται πρόστιμα από 50.000 έως 180.000 ευρώ…
 
Συνεχίζουμε με τον παιδόφιλο, έμπορο όπλων και πρώην καταζητούμενο από την INTERPOL καναλάρχη, που προαναγγέλει τιμωρία του Ολυμπιακού για την ιστορία της εγκληματικής οργάνωσης. Φυσικά, εμείς έχουμε πει ότι ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ δεν θα δικαστεί καν με αυτά τα ΓΕΛΟΙΑ ''στοιχεία'' που μαζέψανε εις βάρος του οι διάφοροι επίορκοι Κορέες, αλλά όλως τυχαίως μετά τη δήλωση του παιδόφιλου Αλαφούζου, διαβάζουμε τα παρακάτω.
 
Την περασμένη Πέμπτη το βράδυ, το κινητό του κ. Σαρρή δέχτηκε μία ακόμη κλήση. Αυτή τη φορά όμως δεν ήταν κάποιος φίλος η ασθενής του. Ήταν μία άγνωστη φωνή, πού μπήκε κατ’ ευθείαν «στο θέμα» ! «Αν αύριο το πρωί δεν βγεις να μιλήσεις για τον Μαρινάκη, ξέχνα την οικογένειά σου. Θα σε βρουν στο χαντάκι»!
Αιφνιδιασμένος ο γιατρός κ. Σαρρής, το μόνο πού πρόλαβε να ψελλίσει ήταν μία ερώτηση:  «Δηλαδή ... να πω τι για τον Μαρινάκη;» Ήταν όμως αργά. Ο άγνωστος (;) εκβιαστής είχε κλείσει το τηλέφωνο, αφήνοντας τις τρομερές του απειλές ( δεν μπορώ να τις μεταφέρω όλες, για ευνόητους λόγους ) να αιωρούνται.
Ο Γιώργος Σαρρής έσπευσε αμέσως να καταγγείλει το ανώνυμο τηλεφώνημα ( με απόκρυψη ) στην αστυνομία και την επομένη το πρωί στην εισαγγελία. Οι διαβεβαιώσεις πού πήρε ήταν ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια προστασίας του και ανακάλυψης του δράστη ή των δραστών σε εύλογο χρονικό διάστημα. Όπως όμως ήταν επόμενο ελάχιστα τον ικανοποίησαν. Δεν είναι πολύς καιρός, βλέπετε, πού η υπόθεση των τηλεφωνικών απειλών προς τον Χριστόφορο Ζωγράφο κατέληξε μεγαλοπρεπώς στο αρχείο, από τον αθλητικό εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου, αν και υπήρχαν  και ΕΠΩΝΥΜΕΣ καταγγελίες για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ πρόσωπο πού παρεπιδημεί σε μεγάλη αθηναϊκή ΠΑΕ. Δυστυχώς, μέχρι τώρα οι εκπρόσωποι του νόμου και της Δικαιοσύνης έχουν αποδειχτεί κατώτεροι των περιστάσεων σε ό,τι αφορά τον χώρο των εκβιαστών και των τραμπούκων του ποδοσφαιρικού υποκόσμου.

 
Συνεχίζονται οι απειλές και οι επιθέσεις σε πρώην και νυν μέλη της ΕΠΟ. 4 απόπειρες δολοφονίας εις βάρος τους έχουν καταγραφεί από το 2013 και μετά, που επέστρεψε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο λαθρέμπορας της Κοκκινιάς Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά ΟΥΔΕΙΣ ασχολείται. Αντίθετα, βλέπουμε προέδρους Ενώσεων να καταθέτουν υπέρ της ΑΕΚ, με το αζημίωτο, είμαστε σίγουροι...
 
Κεραυνός εν αιθρία για τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας αποτέλεσε η κίνηση του προέδρου της Παναγιώτη Παπαχρήστου να καταθέσει στην Επιτροπή Δεοντολογίας υπέρ της ΑΕΚ, η οποία κλήθηκε για ανακοίνωση που είχε βγάλει εναντίον της ομοσπονδίας. Παράλληλα από τη δήλωση του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Γιώργου Λαγούδη προκύπτει ότι όχι μόνο δεν υπάρχει απόφαση του ΔΣ που να… επικυρώνει την κίνηση του προέδρου της και ταυτόχρονα ουδείς γνώριζε το παραμικρό.
Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Λαγούδη: «Οι ενέργειες του κ. Παπαχρήστου εκφράζουν μόνο τον εαυτό του και κανέναν άλλον. Τα μέλη του ΔΣ δεν έχουμε ενημέρωση, καθώς πέρασε πάνω από 1,5 μήνας από την τελευταία μας συνεδρίαση. Στο επόμενο ΔΣ, όταν θα γίνει, θα ζητηθούν εξηγήσεις. Πριν από έναν χρόνο τα σωματεία της Αιτωλοκαρνανίας μας ψήφισαν για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά τους και όχι αυτά της ΑΕΚ».


 
Tι ''ωραία'' πράγματα. Δεν αφορούν όμως τον Ολυμπιακό, γι'αυτό και δεν τα σχολιάζουν οι αντιολυμπιακοί τενεκέδες, δημοσιογράφοι και οπαδοί. 
 
Υ.Γ. Αλήθεια, ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί όπως τιμωρήθηκε το 2011, τότε που η ''Ράμπο με τις γόβες'' Πόπη Παπανδρέου ''θα έβαζε φυλακή το Μαρινάκη''; Η ''Ράμπο'' παραιτήθηκε χθες, αλλά ο Μαρινάκης είναι εδώ, ισχυρότερος από ποτέ. Οι προβλέψεις του αντιολυμπιακού μπλοκ της ''εξυγίανσης'' και της τρόικας Αλαφούζου-Μελισσανίδη-Σαββίδη είναι πιο αστείες από τις ομάδες τους...

Σχόλια

Εικόνα thita

Ο πατερας ειπε λεει περιμενει τις δικαστικες εξελιξεις για να δει αν θα ασχοληθει με την παναθα. Αρα,ειπε παλι πως δεν θα ασχοληθει.