ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 4 ΕΚ. ΕΥΡΩ



Όπως είχε ανακοινωθεί το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ προχώρησε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ύψους 10 εκ. ευρώ.
 

 
Μέσα από το αρχείο του ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο για όλες τις επιχειρήσεις στη χώρα μας) βλέπουμε την πιστοποίηση της καταβολής μετρητών γι'αυτήν την αύξηση που είχε εξαγγελθεί.
 

 

 
4 εκ. ευρώ έχουν ήδη μπει στα ταμεία της ΠΑΕ και αναμένονται άλλα 6 σε λίγο καιρό. Ως τώρα δηλαδή, αν βάλουμε τα 50 εκ. ευρώ της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου που κάλυψε ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ το 2010, οι αρμόδιοι ελεγκτές πιστοποιούν ότι
 
ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΞΟΔΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ 54 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
 
Ξαναλέμε, όλα αυτά βεβαιώνονται από τους αρμοδίους και δεν τα ανακοινώνει ο ίδιος ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. Δεν είναι Αλαφούζος, να λέει ''έβαλα 23 εκ. ευρώ'', τα οποία δεν φαίνονται ΠΟΥΘΕΝΑ. Κι έπεται συνέχεια, από εδώ και πέρα, με το ΜΑΡΙΝΑΚΗ μόνο να βάζει και να μην παίρνει τίποτε πίσω, στην τσέπη του...

Σχόλια

Εικόνα Αλέξανδρος

Μια χαρά φαίνονται τα 23 του Αλαφούζου. Τόσους διαιτητές έχει λαδώσει και τόσους παίκτες να χτυπάνε ψαχνο στα ματς εναντίον του Ολυμπιακού. Γνωρίζει μάλιστα ότι στον λογαριασμό του Παπά μπήκαν χρήματα. Άρα έχε κάνει αλλιώς την επένδυση του

Εικόνα KYTHNOS 7

54 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΜΕΊΣ??? 154 ο αφραγκουζος... Τι του είναι να κάνει ακόμα μία προπαγανδιστικη ενημέρωση γύρω από τα λεφτά που δε βάζει το φαλακρό "αγορι"??? Ψωμοτύρι την έχει την προπαγάνδα...

Επιστολή, λέει, στον Le Tsipr έστειλε πριν λίγο το "αγόρι". Προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει την κυβέρνηση να παρέμβει μπας και μας αποκλείσει η UEFA...

ΠΟΡΝΗΡΟ "αγόρι"...

Εικόνα john

Απλή και τίμια ερωτηση.

Ολα τα λεφτα που λεει οτι εχει βάλει ο Βαγγελαρος φαίνονται στους ισολογισμούς και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την εγκυρότητα των λεγόμενων του. Εκτος απο μια μικρή εξαίρεση. Πέρυσι οταν συναντήθηκε με τους οργανωμένους οπαδούς μας ειχε πει κατα λέξη "εχω βάλει πάνω απο 100 εκατομμύρια στον Ολυμπιακο στα 4 χρονια παρουσίας μου στην ομάδα ,αλλα στους ισολογισμούς φαίνονται 50 μυρια στην παε,και 20 στην ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ. Τα 30 που περισσεύουν που στο διάολο πήγανε?Υπερεβαλε στη δήλωση του η εβαλε λεφτα που δεν φαίνονται πουθενα (δεν θελω καν να σκέφτομαι αυτο το ενδεχόμενο γιατι με οδηγεί σε άσχημες σκέψεις )?

Εικόνα savvas gridlock

Επιζω να καταλαβαινετε τωρα ΟΛΟΙ γιατι επιμενω εδω και χρονια στο ''γαμω τις συνεντευξεις Τυπου'', που ζητουν καποιοι. Ενα πραγμα αν σου ξεφυγει πανω στη φουρια σου, θα το κανουν σημαια ακομη και δικοι σου. Ναι, Γιαννη, φουσκωσε λιγο το ποσο ο Μαρινακης, σε μια κουβεντα χαλαρη, που δεν ηταν υποχρεωμενος να ακριβολογει σε οσα λεει. Εχει βαλει 54 εκ. στην ΠΑΕ, 6 στην ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ και 10 στην τσεπη του Κοκκαλη για το 50% της ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΑΕ. Θα μπουν κι αλλα σε λιγες μερες, αρχης γενομενης απο την ΠΑΕ. Δεν ηταν επισημη ανακοινωση η συναντηση με τους οργανωμενους, γραπτη, οπου θα επρεπε να υπαρχει ακριβεια. Φαντασου τωρα να κανει συνεντευξη Τυπου, να μιλαει κανα τριωρο και να του φυγουν καποια πραγματα. Παιζει να τα ακουμε 200 φορες εκτοτε, ''τοτε Βαγγελη ελεγες αυτο''. Τα ιδια ακριβως γινονταν με το Σωκρατη.

Εικόνα thita

Ο σωκρατης μίλαγε αργά και με μικρές φράσεις,σοφός σοφοτατος (σωκρατης γαρ).

Εικόνα john

Ισχύει αυτό,αλλά θυμάσαι το σαρδάμ που εκανε στην ιστορική συνέντευξη τύπου τον Ιούνιο του 2010? Θα ειμαι παντα κοντά στον Παναθηναϊκό...ΧΑΧΑΧΆ

Α ΡΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΙΓΑΝΤΑ ΟΛΥΜΠΙΕ ΘΕΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!

Εικόνα thita

Το θυμάμαι λέει,χαχαχα

Εικόνα Spiros Legend

Δεν έκανε σαρδάμ βρε Γιάννη,κυριολεκτούσε ό,τι θα είναι κοντά στον Παναθηναικό,πιο κοντά δεν γίνεται,συγκεκριμένα ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ θα είναι καρφωμένος για πάντα και θα τους γλεντάει αιωνίως!Απλά,σκέφτηκε ό,τι ήταν shocking για συνέντευξη τύπου και το άλλαξε...σε Ολυμπιακό!ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ,τους έκανε να βγάζουν αφρούς πάλι προχτές με τις ειρωνίες του για το αν θα τους αφήσει ο Βαγγέλης να πάρουν κάνα πρωταθληματάκι και τους άλλους,θυμηθήκανε τον Εφιάλτη τους οι αλλόθρησκοι!ΧΟ,ΧΟ,ΧΟ!

Εικόνα thita

Κι εγώ νομίζω τους τρολλαρε. 20.000 rpm το μυαλό του Σωκράτη. Κι ο,τι είπε,το έκανε: ακόμη ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ είναι χεχεχε.....

Εικόνα Spiros Legend

Και μου άρεσε που τον είδα κοτσονάτο και ευδιάθετο,γιατί,όπως και να το κάνουμε,ο χρόνος είναι αδυσώπητος...Το τρολλάρισμα του Σωκράτη είναι εφιάλτης για τους αλλόθρησκους,τους πιάνει σύγκρυο,ανεβάζουν πυρετό,εμφανίζουν σπασμούς,γενικώς αφρίζουν από το κακό τους.Πάντα τέτοια και ΚΟΝΤΑ και ΜΕΣΑ(στο μυαλό)ΤΟΥΣ!

Εικόνα thita

είχα ένα φίλο, τέρας φυσικής δύναμης, που έλεγε "πίσω σου είμαι, πρόσεχε", οπότε το ..... δανείζομαι και ποιητική αδεία το αποδίδω (με την μεταφορική όμως έννοια του) εις τον Σωκράτη, προς τον αγαπημένο μας αντίπαλο

Εικόνα REDNYC

ΟΥΤΕ ΑΠΛΗ ΟΥΤΕ ΤΙΜΙΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ

ΠΡΩΤΟΝ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΗ?

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΝΤΩΣ ΕΓΙΝΕ (ΣΕ ΣΤΙΛ ΣΑΓΟΝΙΑ, ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ). ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ? ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ, ΑΤΖΕΝΤΗΔΕΣ, ΚΤΛ. Η ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΤΛ). ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΚΑΚΟ?

ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Εικόνα john

προσπαθώ να δώσω το λινκ αλλα δεν περνάει το σχόλιο. Γράψε στο Google συνάντηση Μαρινάκη με οργανωμένους οπαδούς και θα σου βγάλει πρωτο άρθρο του Ratm. Δες κάτω τη στιχομυθία Σάββα -Απόστολου. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ.οποτε το "σε στυλ σαγόνια" παρακαλώ να το ανακαλέσεις-μιλάμε για πηγή μεσα απο αυτο το site. Δεν λεω οτι ειναι απαραίτητα για κακο σκοπό. Λεω οτι ζΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου.
Δεν θελω να υπάρχει τιποτα σκοτεινό στους ισολογισμούς του θρύλου και τιποτα που να μην βγαινει στη φορα γιατι ο καθε άσχετος ετσι μπορεί να κανει διάφορες υποθέσεις εκ του πονηρού. Διαφωνείς σε αυτο?

Εικόνα REDNYC

ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΕΒΑΛΛΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ, ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.

ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΣΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ 20 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΟ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΤΑ 70 ΕΚ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ 100 ΕΚ? ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ, 10-20 ΕΚ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΝΩ ΤΟΥ ΔΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΟ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.

Εικόνα thita

Χωρίς να κάνω τον ξερόλα ή τον λογιστή: από ισολογισμούς και αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας (παε ολυμπιακός) φαίνονται τα χρήματα που μπαίνουν στην εταιρεία και μόνο.

Η αγορά του Θρύλου από τον βαγγέλα συντελέσθηκε, ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΩΣΤΑ, μεταξύ άλλων ΚΑΙ με καταβολή ενός ποσού στον σωκράτη, για να αγοράσει τις μετοχές. Αυτά τα λεφτά δεν μπορεί να τα δει κανένας στον ισολογισμό της εταιρείας, βγήκαν από την τσέπη του βαγγέλα και πήγαν σε αυτή του σωκράτη. Δεν παύουν όμως να είναι ξοδεμένα.

Επίσης, μαζί με τον Θρύλο, ο βαγγέλας αγόρασε πάλι από τον σωκράτη τις μετοχές (για την ακρίβεια, το 50%, αφού το υπόλοιπο το είχε ο λαυρεντιάδης και το έχει δεσμεύσει εδώ και καιρό το δημόσιο, για την υπόθεση της proton bank) και άλλης μίας εταιρείας: της καραϊσκάκης αε που έχει τη χρήση και τη διαχείριση του γηπέδου. Και αυτά τα λεφτά δεν θα τα δει κανένας σε κάποιον ισολογισμό, αφού είναι επίσης λεφτά που βγήκαν από την τσέπη του βαγγέλα και πήγαν σε αυτή του σωκράτη.

Θεωρώ ότι το ίδιο έχει γίνει και με άλλη μία εταιρεία, την Θρύλος αε που διαχειρίζεται τα εμπορικά δικαιώματα του ολυμπιακού (τα trademarks, κλπ.), ενδεχομένως και με άλλη μία εταιρεία (δεν είμαι σίγουρος), την sports united που διαχειριζόταν τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ολυμπιακού.

Σε όλες αυτές τις εταιρείες (3 ή 4) η ροή μετρητών τα τελευταία χρόνια (έσοδα) μειώθηκε (π.χ., τα ενοίκια από τα καταστήματα του γηπέδου έχουν υποστεί απίστευτη μείωση, το ίδιο και τα τηλεοπτικά δικαιώματα αλλά και η τιμή των εισιτηρίων, ως και τα royalties για την εμπορική χρήση του σήματος, κλπ.), οπότε ενδεχόμενα ο βαγγέλας να έκανε και εκεί αυξήσεις κεφαλαίου, για να εξυπηρητούνται χρέη και λοιπά έξοδα (μισθοδοσίες και φυσικά δάνεια, κλπ.), δηλαδή να έβαλε και αλλού λεφτά.

Ο οπαδός ούτε τα ξέρει αυτά, ούτε οφείλει να τα ξέρει, αφού ενδιαφέρουν πρωτίστως οι αθλητικές επιδόσεις του κλαμπ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο βαγγέλας δεν έδωσε δύο καράβια λεφτά.

Εικάζω ότι ο σάββας ομιλεί για τον ολυμπιακό και μόνο (παε ολυμπιακός) για λόγους σύγκρισης με τους άλλους αλλά ΚΑΙ για να αντιπαρέλθει τη μαλακία των ΑΡΔ και των ούγκανων ότι ο βαγγέλας βγάζει χρήμα από τον Θρύλο, αφού ο πολύς κόσμος νομίζει πως παίρνει π.χ. τηλέφωνο ο ινφαντίνο τον βαγγέλα και του λέει "αγόρι μου, σου βγαίνουν 25 χαρτιά από το τσου λου, πες μου ένα λογαριασμό να σου τα βάλω" και ο βαγγέλας του λέει "όχι μωρέ, θα περάσω από νιόν αύριο μεθαύριο να τα πάρω κασέρι, είναι στον δρόμο μου" και μετά τα εξαφανίζει αγοράζοντας παπόρια αντί να τα πάει στο ταμείο στην πλατεία αλεξάνδρας.

Η πραγματικότητα είναι διαφορετική, μόνο μέσω τραπέζης κινούνται τα λεφτά και να πάρει κάποιος λεφτά από εταιρεία πρέπει να είναι είτε μισθός, είτε αγορά υλικού, κλπ., είτε ΜΕΡΙΣΜΑ προς τους μετόχους (τίποτε από αυτά δεν συμβαίνει με τον βαγγέλα).

Υπό τα ανωτέρω δεδομένα, ναι, είμαι σίγουρος ότι ο βαγγέλας έχει overall βάλει εκατό και πλέον χαρτιά για όλο το οικοδόμημα που λέγεται Θρύλος και θα είχε βάλει και ακόμη παραπάνω εάν δεν είχαμε καλή παρουσία στην ευρώπη και αυξημένα έσοδα από εκεί.

Ξαναλέω, δεν είμαι λογιστής, αλλά με τον βαγγέλα κάνω τον σταυρό μου, θυμίσου λίγο τελευταία χρονιά σωκράτη, ρόστερ καλοκαιριού με λίνεν, και που πήγαινε το πράγμα.

Εικόνα Romain

Πολύ σωστός ο αδερφός thita.
Υπάρχει η ΠΑΕ, ο ΘΡΎΛΟΣ Α.Ε., και το Προπονητικό. Ο Μαρινάκης αγόρασε τις μετοχές του Σωκράτη, στην ΠΑΕ, στον Θρύλο και τον Ρέντη. Μετά έκανε και αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ που φαίνονται και επίσημα.
Ο Αλαφουζος είναι άλλου Παπα ευαγγέλιο. Όχι του διαιτητή, αν και τον χρησιμοποιεί μήπως και του χαριστουν μερικά χιλιάρικα και αγωνιστικές.

Εικόνα thita

Χαχαχα, Αλαφούζος > Παπας > παπατζης

Εικόνα savvas gridlock

Για τις μετοχές της ΠΑΕ, νομίζω ότι δεν έχει δώσει χρήματα ο Βαγγέης Μαρινάκης στο Σωκράτη Κόκκαλη. Τα υπόλοιπα που λες είναι σωστά, εχουμε κάνει και θέμα με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 6 εκ. ευρω στην ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140921/ta-6-ek-eyro-toy-bagg...

Εικόνα thita

Ήμουν σίγουρος βρε Σάββα πως θα είχατε ασχοληθεί.

Για τις μετοχές της ΠΑΕ Ολυμπιακός νομίζω (χωρίς να επιμένω) ότι είχε δώσει ένα (σχετικά/αναλογικά) μικρό ποσό ο Βαγγέλας στον Σωκράτη.

Εικόνα john

Κατατοπιστικότατος. Ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Δεν θελω να υπάρχει ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΙΑ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ σε όσα αφορούν τα ταμεία του συλλόγου και τα λεφτα του προέδρου γι αυτο τέθηκε η δικη μου ερωτηση

Εικόνα Red Dragon

Εξαιρετικος αδερφε.Οπως πολυ ευστοχα ανεφερες επιβεβαιωνεται το γεγονος οτι ο προεδρος εχει βαλει πανω απο 100 εκ ευρω στον Ολυμπιακο και οπως ειπε ο Σαββας επεται συνεχεια.

Εικόνα REDNYC

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ ΘΗΤΑ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΝ.ΕΥΓΕ!

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ KAI TA ΔΥΟ - ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panathinaikos/epistolh-al...

http://www.contra.gr/Columns/contra-epithesi/aek/melissanidhs-gelane-kai...

Εικόνα thita

Να είσαστε καλά παιδιά,εγώ ευχαριστώ για σχόλια που γουστάρω να διαβάζω (δεν εννοώ επαίνους,αλλά αναλύσεις), φανταστείτε,ξέχασα και το προπονητικό όπως λέει ο αδελφός romain,που είναι και το μεγαλύτερο σε αξία περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.

Αδελφέ μου νεοϋορκέζε πολύ σωστά επισημαινεις,συστράτευση γιατί είμαστε σε πόλεμο. Από τις επιστολές σε πρωθυπουργούς πάντως να μην έχεις άγχος,είναι κινήσεις πανικού κι αδυναμίας,να ήξερες πόσες τέτοιες έχω στείλει και εγώ (για λογαριασμό πελατών) δεκαπέντε χρόνια τώρα,όταν δεν είχα τι άλλο να κάνω κι όλα είχαν αποτύχει (99% δεν γινόταν τίποτε,το πολύ πολύ ένα φιλικό χτύπημα συμπάθειας στην πλάτη και κατα τα λοιπά γεια σας).