Η ΚΕΔ, Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΟΝΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Μετά από πονήματα σαν κι αυτό εδώ του ''απολυμένου'' Σπυρόπουλου (από 1 από τις 5-6 δουλειές του, την ώρα που άλλοι δημοσιογράφοι φυτοζωούν και κάνουν άλλες συμπληρωματικές δουλειές για να επιβιώσουν), ας δούμε την κατάσταση που επικρατεί στην ''κόκκινη'' ΚΕΔ. Κάποια πράγματα πρέπει να γράφονται όπως είναι, γιατί δυστυχώς δεν στέκεται σε αυτά ο κόσμος και μένουν οι εντυπώσεις ως συνήθως ''εις βάρος του γαύρου, που τα ελέγχει όλα''. Πηγή μας το εξαιρετικό blog sfyrigmata, με δύο άκρως κατατοπιστικά άρθρα του, ένα αυτό 
 
Ανεξήγητα πράγματα συμβαίνουν στους ορισμούς, αφού διαιτητές βρίσκονται ανεξήγητα εκτός πλάνων, και μάλιστα για αρκετό καιρό. Η μάλλον υπάρχει εξήγηση. Είναι διαιτητές που σφυροκοπήθηκαν άδικα από την προπαγάνδα.
Στην Super League τα παραδείγματα είναι αρκετά:
-Όλα τα βίντεο δικαιώνουν τον Μήτσιο για το γκολ του Ιντέγε στη Βέροια, ότι δηλαδή το χέρι του ήταν ακούσιο, ο αγώνας έληξε 2-0 υπέρ των «ερυθρολεύκων», όμως ο Μήτσιος (Ηπείρου) έμεινε 1,5 μήνα εκτός. Ο αγώνας με την ομάδα της Ημαθίας έγινε στις 31 Οκτωβρίου και ο έμπειρος ρέφερι ορίστηκε για πρώτη φορά από τότε να σφυρίξει στον σημερινό αγώνα κυπέλλου Λαμία-Βέροια.  Ενδιάμεσα τον όρισαν τέταρτο στο παιχνίδι ΑΕΚ-Παναιτωλικός (12η αγωνιστική), όμως δεν άντεξαν την πίεση της προπαγάνδας και τον έβαλαν ξανά στη… ναφθαλίνη.  
-Μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που δεν τελέστηκε η ΚΕΔ δεν στήριξε τον Ανδρέα Παππά. Δεν έβαλε τον Αθηναίο να σφυρίξει αλλά τέταρτο στο Ατρόμητος-Πανθρακικός. Περίμενε πρώτα να τον δικαιώσει το Πειθαρχικό Οργανο της Super League για την αναμφίβολα σωστή απόφασή του να μην γίνει ο αγώνας και μετά τον όρισε να σφυρίξει ΠΑΣ-Λεβαδειακός 0-1.
Στόχος του συστήματος της προπαγάνδας είναι να κάψουν τους διαιτητές. Τους περνούν όλους από την… τρύπα της βελόνας και τους αρκεί ακόμη και ένα λάθος φάουλ ή οφσάιντ για να τους ρίξουν στην πυρά.
ΓΙΑΤΙ δεν ανακοινώνεται επίσημα ποιος κάνει τους ορισμούς ανά κατηγορία;

κι ένα αυτό.
 
Οι ορισμοί είναι και πολιτική. Από αυτούς μπορούν να βγουν και πολλά συμπεράσματα για τη φιλοσοφία των Σωμαρακάκη, Γενναίου που είναι αυτοί, οι οποίοι επιλέγουν τους ρέφερι σε όλες τις κατηγορίες! Όμως, άμοιροι ευθυνών δεν είναι ούτε ο πρόεδρος της ΚΕΔ Γιώργος Καραμελίδης, ούτε ο αναπληρωτής του Δημήτρης Νταμπώσης.
Μπορούν να μας πουν γιατί όλοι οι ρέφερι δεν αντιμετωπίζονται το ίδιο;
1) Άλλοι μένουν για καιρό στη ναφθαλίνη, όμως ο Καμπούρης (Εύβοιας), ο οποίος ορίστηκε μαζί με το Μήτσιο στον αγώνα Λαμία-Βέροια, έμεινε εκτός για τρεις αγωνιστικές, όπως και όσοι δεν τιμωρούνται. Ο εν λόγω βοηθός επιλέχθηκε στο Κύπελλο, παρότι στον αγώνα Πανθρακικός-ΑΕΚ 1-2 έκανε λάθος υποδεικνύοντας ανύπαρκτο οφσάιντ στο κανονικό γκολ των γηπεδούχων. Μπορεί ο Δελφάκης να μην έλαβε υπόψη την υπόδειξή του, όμως το λάθος είναι λάθος.
2) Στο ματς Κυπέλλου Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-2 στις 28 Οκτωβρίου ο βοηθός Καλφόγλου (Θεσπρωτίας) είχε κακή απόδοση, με λάθη σε βάρος των γηπεδούχων με μεγαλύτερο ότι στο 42’ ακύρωσε λανθασμένα το γκολ του Ερνάνι. Από την ΚΕΔ βρήκαν την ευκαιρία να τον επαναφέρουν αθόρυβα, ορίζοντάς τον στο Κύπελλο.
3) Ούτε τον Κομίνη (Θεσπρωτίας) δεν τιμώρησε η ΚΕΔ. Είναι ο διαιτητής ο οποίος στο 2-2 των «ερυθρολεύκων» με τον Πλατανιά δεν καταλόγισε δυο πέναλτι υπέρ τους. Ούτως ή άλλως δεν θα οριζόταν την δέκατη αγωνιστική, όμως από τότε πήρε τρεις σερί ορισμούς και μάλιστα ως πρώτος διαιτητής! Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησαν οι Σωμαρακάκης, Γενναίος. Χθες ο Κομίνης σφύριξε Αχαρναϊκός-Ηρακλής 0-2.
Αρα τον… εξόντωσαν, καθώς στο παχνίδι Ηρακλή-Παναθηναϊκός 1-0 δεν απέβαλε το Νίνη για εν ψυχρώ κλωτσιά στο Σαραμαντά στο 92’! Μόνο δυο εβδομάδες έμεινε εκτός ο νέος διεθνής ρέφερι. Κι αυτόν τον επανέφεραν στα… μουλωχτά, ορίζοντάς τον στον αγώνα Κυπέλλου που έγινε στο Μενίδι. Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι… κολυμπήθρα;
 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ, ΕΝΩ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ή ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ.
 
Με αυτά ως δεδομένα, ας δούμε το τι έγινε σήμερα διαιτητικά στο παιχνίδι Καλλονή-Ολυμπιακός.
 
Στο πρώτο πέναλτι που κερδίζει ο Ολυμπιακός, η μπάλα πάει από το πόδι του Φορτούνη στο απλωμένο χέρι του Κρολ. Απλωμένο και όχι κολλημένο στο σώμα χέρι εντός περιοχής, εδώ και 170 χρόνια που υπάρχει ποδόσφαιρο σε αυτόν τον πλανήτη, είναι πέναλτι. Στο δεύτερο πέναλτι, από τη λήψη που βάλαμε στο βίντεο από την πίσω κάμερα, πρέπει να είναι στραβός ή στημένος κάποιος για να μην βλέπει την επαφή του τερματοφύλακα Δαύκου της Καλλονής με το Φορτούνη. Ο Δαύκος κάνει κίνηση προς την μπάλα και ΔΕΝ μαζεύει τα χέρια του, ενώ υπάρχει καθαρή επαφή με το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ του Δαύκου στο σορτσάκι του Φορτούνη. Ναι, είναι πάνω στο βηματισμό του Φορτούνη και φυσικά ''δεν βγήκε αίμα'', αλλά επαφή σε τέτοιες φάσεις είναι πέναλτι.
 
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΨΑΧΝΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
 
Για κάποιους περίεργους ''Ολυμπιακάρες'' τώρα, που αρχίσανε τα ''εγώ δεν θέλω να παίρνουμε πέναλτι που θες 10 replay για να καταλάβεις αν είναι'', ας μας πουν ΤΙ ΠΕΝΑΛΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. Τι ακριβώς ζητούν; Τα ''λίγο πέναλτι'' υπέρ του Ολυμπιακού να μην σφυρίζονται και τα ''πολύ πέναλτι''' να δίνονται; Και ποιος ορίζει το ποια φάση είναι ''πολύ'' ή ''λίγο'' πέναλτι; Το να πεις ''δεν θέλω να παίρνουμε ανύπαρκτα πέναλτι'' το καταλαβαίνω, αλλά το να πεις ''δεν θέλω να παίρνουμε πέναλτι για τα οποία δεν είναι 100% σίγουρη παράβαση'', δεν το καταλαβαίνω. Πώς μπορείς να ''σετάρεις'' το ότι αν αρχίσεις να πιέζεις το διαιτητή να δίνει όλες τις φάσεις για τις οποίες έχει αμφιβολία εις βάρος σου, δεν θα βρεθούν αρκετοί που θα αρχίσουν να δίνουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ εις βάρος σου; Τι μήνυμα περνάς στη διαιτησία, όταν γεμίζει το Internet από ''ντροπιασμένους'' γαύρους που τσαμπουνάνε ''δεν θέλουμε τέτοια πέναλτι, αλλιώς μεγαλώσαμε εμεις στα πέτρινα χρόνια'' (ούτε 25 χρονών οι περισσότεροι που τα λένε, στα ''πέτρινα'' δεν ήταν ούτε μέσα στην σκέψη του πατέρα τους); Δεν περνάς το μήνυμα ''σφάξε με, το γουστάρω, το ποθώ, το έχω ανάγκη''; Κι επειδή πολλοί εξ αυτών γράφουν σε ρυθμό sdna.gr ''ποτέ δεν αδικείται όμως ο Ολυμπιακός, πείτε μας ΕΝΑ ματς που αδικήθηκε'', πάρτε το και βάλτε το στον πάτο σας.
 
Ματς του φετινού πρωταθλήματος, όχι παιχνίδι πριν 10 χρόνια και ματς ντέρμπι, όχι ματς της πλάκας. 2 πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού δεν δόθηκαν. 2 αποβολές παικτών του ΠΑΟΚ δεν δόθηκαν. Πέραν αυτών, είχαμε κι 8 ακόμη λάθη και λαθάκια, ΟΛΑ εις βάρος του Ολυμπιακού, από το χεσμένο Γιάχο. Το Γιάχο που παλαιότερα ήταν ''του συστήματος Μαρινάκη, αφού δεν έδωσε το κραχτό πέναλτι στο χέρι του Μανιάτη, στον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα'', αλλά τώρα τον αβαντάρει μέχρι και ο Θωμαϊδης, επειδή ''θα καταθέσει για την πυραμίδα στη διαιτησία''. Μια ''πυραμίδα''-απάτη, για την οποία δεν τολμούν να μας πουν ούτε το όνομα της ιστοσελίδας στην οποία υποτίθεται έπρεπε να καταθέσουν τα χρήματα οι διαιτητές, ώστε να ορίζονται μετά στα ματς, επειδή ξέρουν ότι οι ξένοι διαχειριστές της σελίδας θα τους ταράξουν στις μηνύσεις και θα τους πάρουν τα σώβρακα.
 
Παλαιότερα είχαμε καθιερώσει την ατάκα ''τελειώσανε τα κρατικά λεφτά και ΟΛΟΙ διαλύεστε, πλην του Θρύλου που δεν έχει ανάγκη κανένα Κράτος, αφού Θρύλος=ο κόσμος του''. Πλέον πρέπει να την προσαρμόσουμε. Δεν διαλύονται μόνον οι ομαδούλες σας, προς μεγάλη μας χαρά. Διαλύεται και η γελοία προπαγάνδα σας. Δεν θα σας μείνει ΤΙΠΟΤΕ να πιαστείτε. Θα σταματήσετε να ασχολείστε με το άθλημα και θα σωθεί και το ποδόσφαιρο από τις βρομιές σας...

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Είναι ανθρωπάκια για λύπηση. Αντί να ασχολούνται με τις όμορφες στιγμές του αγώνα: την παρουσία τόσων πολλών νεαρών παικτών στον αγώνα και με την Καλλονή και με τον Ολυμπιακό, το τέλειο χτύπημα πέναλτι του Φορτούνη στο πρώτο πέναλτι καθώς και οι εκπληκτικές μεταβιβάσεις του, την εκπληκτική ατμόσφαιρα με τον κόσμο ανακατεμένο και χωρίς αντεγκλήσεις, το μπολ-μποι που χαιρέτησε τον Ομάρ στην αλλαγή του, τον νεαρό Τσιμίκα που πιάνει την ευκαιρία από τα μαλλιά, τον νεαρό τερματοφύλακα της Καλλονής, το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες της Καλλονής όταν έμεινα με 10 και όταν όλος ο κόσμος περίμενε αστρονομικό σκορ. Αντί λοιπόν για όλα αυτά, 6-7 παπάρες στον σκάει, καθόντουσαν και αναλύανε επί ένα τέταρτο αν ήταν ή όχι πέναλτι μια φάση που σε ΟΛΟ τον κόσμο θα σφυριζόταν πέναλτι γιατί απλά ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ. Μέχρι και ο Σπυρόπουλος το πήρε χαμπάρι ότι ξεφτιλίζονται και το γύρισε στο τέλος. Μίζερα και δυστυχισμένα ανθρωπάκια.

Εικόνα Spiros Legend

Οριακά κατατάσσονται στο ανθρώπινο είδος,φίλε,το να πουλάς μίσος κατ επάγγελμα δεν συνάδει με την ανθρώπινη ιδιότητα,αλλά με του κτήνους...Και ο Σπυρόπουλος ας αποφασίσει τι φοράει,παντελόνια ή ζαρτιέρες και φουστανάκια.Τη μία παριστάνει τον αντικειμενικό και την άλλη γράφει αυτά τα αίσχη που γράφει στο βρωμοσάιτ,ειδικά το τελευταίο ήταν εξοργιστικό,το είδα που το βάλανε τα παιδιά στο facebook του RATM,σκέτο δηλητήριο,μίσος με μανδύα αντικειμενικότητας,ό,τι χειρότερο!Καλύτερα ο κάθε πρασινοφρουρός και κιτρινιάρης,με αυτούς ξέρεις τι έχεις να περιμένεις και τι παλιόσκυλα είναι...Την ζημιά την κάνουν οι Σπυρόπουλοι,ειδικά στους δικούς μας τους ντροπιασμένους,που έζησαν το δράμα του Σπυρόπουλου,της αλλαγής ορόφου στο κτίριο του Σκάι,της μίας από τις 5 δουλειές που έχει.Και παίζει να είναι και άνεργοι οι κουφιοκέφαλοι που ντράπηκαν,λες και εργοδότης του ήταν ο Μαρινάκης και όχι η Deutsche Telekom και το αποικιακό παράρτημα της,ο OTE https://www.telekom.com/media/international/70246 Το μόνο που δεν έχουμε ακούσει ακόμα είναι ό,τι ο Βαγγέλης έχει τον Ομπάμα για μαριονέτα και κουμαντάρει τον πλανήτη ολόκληρο!Βρε λΕς να έχουμε τον Πλανητάρχη για Πρόεδρο και να μην το ξέρουμε?

Εικόνα Spiros Legend

Χθες το βράδυ είχε μπει ένας <<ντροπιασμένος>> στο προφίλ του Καραπαππά και επέμενε ό,τι δεν είναι πέναλτυ αυτά και δεν θέλει να κερδίζει έτσι!Και επειδή τον κράξανε κάποιοι,τους πόσταρε μια φωτογραφία από την θέση του στο Καραισκάκη και το διαρκείας του με το όνομά του...Ήθελα να ήξερα,πόσους τόνους μαλακία μπορεί να κουβαλάει αυτό το άτομο?Δηλαδή ούτε ο χειρότερος εχθρός του Ολυμπιακού δεν θα το έκανε αυτό,μιλάμε για πάρε-βαλε θέμα για σαπιο-sites,ό,τι σας κράζουν οι ίδιοι σας οι οπαδοί και με αποδείξεις...Αυτό το άτομο,είναι δυνατόν να ξαναμπεί στο Καραισκάκη?Ρε παιδί μου,μπορεί να την είδε έτσι την φάση,αλλά έπρεπε να μπει στο προφίλ του Καραπαππά για να πεί ό,τι ντρέπεται να κερδίζει έτσι και με φωτογραφίες?Δηλαδή ένας στημένος εχθρός του Ολυμπιακού,τι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει?Είναι που δεν σχολιάζω στο facebook,γιατί θα του έγραφα ό,τι μπινελίκι δεν είχε ακούσει σε όλη του την ζωή... Και ένα δεύτερο,σχετικότατο με τους ΑΡΔίτες,αυτό το πράγμα μάγκες http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/11/blog-post_9600.html που γράφτηκε στο bankingnews.gr(έβαλα link αναδημοσίευσης,διότι το αρχικό δεν έμπαινε)το βλέπω συχνά τελευταία,ειδικά σε σχόλια στο sdna-το αναδημοσιεύουν σε σχόλια ολόκληρο!).Είναι περυσινό,προφανώς καραστημένο και ανυπόγραφο,αλλά επειδή τους φαίνεται σοβαρό site το bankingnews το μοστράρουν ως απόδειξη του <<μη εξυπηρετούμενου>> δανείου του Καραισκάκη.<<Οι τράπεζες βγάζουν σε πλειστηριασμό το γήπεδο>> είναι το θέμα που πραγματεύεται!!!Απίστευτο,αλλά σε σοβαροφανές οικονομικό site...Τι μπουρδέλο site είναι αυτό και πόσα πήρανε από τον γατούλη για να γράφουν τέτοιες μαλακίες?Ειδικά σε Αεκτζήδικα sites έχει γίνει σημαία...Όνομα δεν έχει αυτός ο πισωκίνητος που το έγραψε,για να βγεί στην σέντρα και να τον κάνουμε διάσημο για το πόνημά του?Στα τοπικά να σέρνεστε ρε ερπετά χανουμοβάζελα και οι σωτήρες σας να σαπίσουν στην φυλακή,μόνο τότε θα αποδοθεί δικαιοσύνη...

Εικόνα REDNYC

ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΦΙΛΕ

1. ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠΑΠΑ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΔΙΑΦΟΡΑ - ΟΚ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ - ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ -ΚΑΙ ΚΑΛΑ- ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥ; ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΡΑΤΜ - ΓΥΡΩ ΣΤΑ 28 ΕΚ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ. ΤΩΡΑ, ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Η ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ/ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. ΛΙΓΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Εικόνα Spiros Legend

Κάτσε αδερφέ,να τα βάλουμε σε μια τάξη.<<ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΨΑΧΝΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ>>,γράφει ο Σάββας με μεγάλα κόκκινα γράμματα και μετά κράζει με επιχειρήματα τους Ολυμπιακάρες που δεν θέλουν τέτοια πέναλτυ.Προς επιβεβαίωση αυτών που έγραψε,περιέγραψα ακριβώς μια τέτοια περίπτωση ΜΑΛΑΚΑ,ένα περιστατικό που έτυχε να δω χθες.Δεν γενίκευσα καθόλου,μόνο για τον συγκεκριμένο τύπο μίλησα,επειδή μου έκανε εντύπωση το περιστατικό.Το θέμα δεν είναι αν ήταν στημένος ο συγκεκριμένος,αλλά ό,τι υπάρχουν αλήθεια μερικά τέτοια νούμερα,αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να ασχολούμαστε και να γράφουμε.Για τα θέματα του δανείου ρώτησα πριν λίγες μέρες την πιο αξιόπιστη πηγή,τον Σάββα(λόξυγγας θα τον πιάσει τόσες φορές που τον μελέτησα!),δες εδώ στα σχόλια,την συζήτηση που έγινε και τα links που μας έβαλε σχετικά http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/151218/isologismos-pae-olymp... για το θέμα.Έχεις σχολιάσει και συ για τον ισολογισμό της ΠΑΕ.Οπότε είμαι ενήμερος,δεν έβαλα αυτό που έβαλα απόψε,επειδή αμφέβαλλα για κάτι,αλλά για να βρούμε μια άκρη πως γράφονται αυτά τα πράγματα και μας τα κάνουν τσουρέκια τα καθυστερημένα.Ένας από τους σκοπούς αυτού του site-παρέας είναι και η αντιμετώπιση της προπαγάνδας,ο καθένας συνεισφέρει με τις δυνάμεις του στο...ξεβράκωμα των ξεφτιλισμένων.Αλλά έχουμε και απορίες,ποιος τα γράφει αυτά,με ποιον συνδέεται,από που τα παίρνει,τι διαπλοκή υπάρχει και όλα αυτά.Δεν πρέπει να ξέρουμε τι πουστιές παίζονται,όχι μόνο εις βάρος του Ολυμπιακού αλλά και γενικά στην πολιτική,οικονομική και κοινωνική ζωή της Χώρας που ζούμε?Το τι κάνει η ΠΑΕ είναι δικό της θέμα,θέλει να τους κυνηγήσει,δεν θέλει,σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρουν από εμάς,άριστα νομικά επιτελεία έχει,ξέρουν αυτοί το πότε και το πως.Δεν χρειάζεται να ψάξουμε πολύ για τις σωστές πηγές ενημέρωσης:RATM και τα μυαλά στα κάγκελα!

Εικόνα savvas gridlock

https://bankingnews.gr/%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B9%CE%BA%...

Aυτό είναι το πρωτότυπο άρθρο. Δες τα 2 τελευταία σχόλια που του αφήσανε κάποιοι χρήστες και ξαναδιάβασε τη ''σημαντική υποσημείωση'', που δεν υπήρχε αρχικά, αλλά ανγκάστηκε να προσθέσει στην πορεία ο Πέτρος Λεωτσάκος που έχει το site.

''Με βάση τον τελευταίο ισολογισμό της εταιρίας Καραισκάκη ΑΕ που υπογράφει η Deloitte το ομολογιακό δάνειο είναι 31,134 εκατ ευρώ και η αναπόσβεστη αξία του ακινήτου 51,1 εκατ ευρώ.
Οι συνολικές υποχρεώσεις της εταιρίας φθάνουν τα 44,244 εκατ ευρώ.
Ωστόσο το ομολογιακό των 31,13 εκατ δεν είναι ο μόνος δανεισμός της Καραισκάκη ΑΕ αφού ο συνολικός δανεισμός βραχυπρόθεσμος, μακροπρόθεσμος και ομολογιακό φθάνει τα 41 εκατ ευρώ περίπου ενώ αν συμπεριληφθούν όλες οι υποχρεώσεις και πέραν των δανείων φθάνουν στα 44,24 εκατ ευρώ.
Οι τράπεζες μας παρουσίασαν μια διαφορετική εικόνα την οποία και καταγράφουμε στο κείμενο αυτό''

Είδες τι γράφει, ε; ''Οι τράπεζες μας παρουσίασαν μια διαφορετική εικόνα''. Έχει άκρες με τραπεζίτες άραγε ο Μελισσανίδης, π.χ. το Σάλλα; Μήπως έχει ο Αλαφούζος, που κλαίγεται όλη την ώρα για τραπεζικά δανεικά;

Εικόνα thita

λέξεις κλειδιά: μελισσανίδης, σάλλας

Εικόνα Spiros Legend

Τα διάβασα όλα Σάββα,αλλά προφανώς την σημαντική υποσημείωση δεν θα τους βολεύει να την...προσέξουνε.Αυτό που λες με τους τραπεζίτες-άκρες του Μελισσανίδη και Αλαφούζου είναι πολύ σημαντικό.Από ό,τι είδα σε οπαδικά sites της Αεκ έχει γίνει copy-paste και χθες και σήμερα πέτυχα 2 σχόλια στο σιχαμενοdna,Αεκτζήδες ήτανε,και λέω,τι είναι αυτό που κοπανάνε,που στο διάολο το βρήκανε,και ψάχνοντας,είδα ό,τι πηγή της είδησης ήταν το bankingnews.Δουλειά του Μελισσανίδη μου φαίνεται,εξάλλου τον επικαλείται κιόλας στο ρεπορτάζ...Εσύ θα έδινες συγχωροχάρτι στον Λεωτσάκο,την πλευρά του Ολυμπιακού την ρώτησε,το έψαξε από παντού το θέμα?Με μια υποσημείωση,σημαντική βέβαια,δεν σβήνεις την φωτιά που άναψες,τι είναι το Καραισκάκη να βγει,έτσι εύκολα σε πλειστηριασμό...Τέλος πάντων,συνηθισμένοι είμαστε,αλλά το κάθε μούλικο το έχει κάνει σημαία και ο ένας το κοπιάρει από τον αλλον.Τις προάλλες που σού είπα τι γίνεται με το δάνειο,δεν το είχα υπόψην μου αυτό,το τελευταίο διήμερο το πρόσεξα σε σχόλια(αυθόρμητα πάντα).Βρε με τι απατεώνες μπλέξαμε!Τραπεζίτες ε?Ε ρε κρεμάλες στο Πασαλιμάνι που πρέπει να στηθούν...(Μες το πνεύμα των Χριστουγέννων είμαι!)

Εικόνα thita

είκειν τα υπερκείμενα τοις υποκειμένοις

το γήπεδο δεν βγαίνει σε πλειστηριασμό διότι ανήκει στο κράτος

για τα κατασκευαστικά δάνεια υπήρχαν προσωπικές εγγυήσεις του σωκράτη, εικάζω δε πως μετά την είσοδο του βαγγέλα στον Θρύλο, απελευθερώθηκε από τις προσωπικές εγγυήσεις ο σωκράτης και τον αντικατέστησε ο βαγγέλας, ίσως μάλιστα να μην έχει συμβεί καν αυτό (πολλές τράπεζες προσθέτουν εγγυητές χωρίς να απελευθερώνουν τους προηγούμενους) και να ευθύνονται αμφότεροι για την αποπληρωμή

οπότε εάν δεν εξυπηρετείται το δάνειο, να πάνε οι φίλοι μας οι τραπεζίτες να εκπλειστηριάσουν περιουσία του σωκράτη ή/και του βαγγέλα, that simple

συνέβη άραγε αυτό? πως μπορεί λοιπόν (σε συνδυασμό και με τα στοιχεία του Σάββα) κάποιος να υποστηρίζει πως το δάνειο δεν πληρώνεται?

η απάντηση βεβαίως είναι προφανής: τα "στοιχεία" για την προφανώς αβάσιμη αυτή άποψη ερείδονται στο συναίσθημα και στο θυμικό των απέναντι (κάποιοι δε κακεντρεχείς θα υποστήριζαν πως ερείδονται στην παρά φύση έδρα που τους έχουν ανοίξει ο σωκράτης με τον βαγγέλα)

Εικόνα Spiros Legend

Άντε βάλτα αυτά στον ανύπαρκτο εγκέφαλο και στο κακοποιημένο συναίσθημα και θυμικό των αιγοπροβάτων...Και βγάλτους αυτά που τους φυτεύουνε με τέτοια δημοσιεύματα.Αν ήθελε να είναι σωστός αυτός που το έγραψε και αν όντως τον ξεγέλασαν οι πληροφορίες του,(που προφανώς δεν περιείχαν στοιχεία από πλευράς Ολυμπιακού...),να το κατεβάσει αυτό το αίσχος,να μην βγαίνει στις μηχανές αναζήτησης.Σιγά μην το διαβάσει όλο αυτό το κάθε πρόβατο και σιγά τι θα καταλάβει.Ο τίτλος κάνει όλη την ζημιά.Αλλά έβαλε μια υποσημείωση για να μην τον τρέχουνε δικαστικώς και η λάσπη παραμένει λάσπη,εφόσον το είδα να αναπαράγεται και να έχει γίνει θέσφατο στα αντιολυμπιακά καθυστερημένα.

Εικόνα savvas gridlock

Εδώ και 1 χρόνο τα λέμε, Σπύρο.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150323/omologiako-daneio-tis...

Εικόνα Spiros Legend

ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΥΡΩΝ:ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ R.A.T.M.,και άμα σε 5 χρόνια δεν φτάσουν οι Ολυμπιακοί το 70% του πληθυσμού,με τις τσίμπλες που θα φύγουν από τα μάτια,εμένα να μην με λενε Σπύρο!Και θα δούμε τότε ποιοι θα ντρέπονται και ποιοι θα ετοιμάζουν βαλίτσες για αλλαγή πλανήτη από την ξεφτίλα τους!

Εικόνα thita

τσοντάρω και εγώ αντί διαρκείας για χρηματοδότηση ενός τέτοιου project εύκολα

Εικόνα red apple

Προσωπικά, Σάββα θα ήθελα να σφυρίζουν 150% υπέρ μας, με πέτσινα πέναλτι, γκολ-χέρια και τέτοια. Ξεπάτωμα θέλω. Δεν αντέχεται ρε συ να μας βγάνουν τυφλούς και μακάκες. Όσο για τον Σπυρόπουλο και τιες 5-6 δουλειές του, να τις βάνει στον κώλο του, ο άμπαλος που γήπεδο δεν έχει δει τί σημαίνει στα πόδια του που έχει γίνει δικαστής Ντρεντ. Στο γράφω εγώ που παρακαλώ για μια θέση εργασίας και δεν μου δίνει κανείς τους

Εικόνα REDNYC

Ο ΣΠΥΡΟ-ΠΟΥΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΑΝ ΜΕ ΚΑΤΙ ΕΜΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΑ! ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΓΑΤΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΙΣΟΓΛΕΝΤΗ ΠΩΣ ΣΦΥΡΙΞΕ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΜΕ ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΕΣ 3-1;;;;;; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΤΙ ΡΕΚΟΡ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΝΤΑΛΟΣ ΟΤΑΝ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;;;; ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΡΔΑΚΙ!

Εικόνα REDNYC

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΚΟΚΟ;;;; ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΡΔΑΚΙΑ!