ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΕΚ Α' ΓΥΡΟΣ SUPERLEAGUE



Είδαμε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, οπότε ας περάσουμε και στην ΑΕΚ. Απολογισμός της διαιτητικής εύνοιας που είχε η ομάδα του Μελισσανίδη στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, με όλες τις φάσεις συγκεντρωμένες σε ένα βίντεο.
 
Αναλυτικά.
 
- 3η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 στο ΟΑΚΑ. Στο 74', με το σκορ 2-1 κι ενώ ο ΠΑΣ πίεζε για την ισοφάριση, ο διαιτητής Σταύρος Μάνταλος του συνδέσμου Καβάλας μετατρέπει το απλό φάουλ του Μιχαήλ του ΠΑΣ στο Βάργκας της ΑΕΚ σε κίτρινη κάρτα. Ήταν η δεύτερη για τον παίκτη του ΠΑΣ, ο οποίος αποβλήθηκε κι έτσι άνοιξε ο δρόμος για να καθαρίσει το ματς η ΑΕΚ.
 
- 10η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-1 στο ΟΑΚΑ. Στο 74' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο διαιτητής Μιχάλης Κουκουλάκης από το σύνδεσμο Ηρακλείου ανακαλύπτει ''σπρώξιμο'' σε μία επαφή του Μπερτόλιο του Αστέρα με τον Γκάλο της ΑΕΚ στην περιοχή των γηπεδούχων κι ακυρώνει το κανονικό γκολ του Δημήτρη Παπαδόπουλου.
 
- 11η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, Πανθρακικός-ΑΕΚ 1-2. Στο 68' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-2, ο Πανθρακικός σημειώνει γκολ, αλλά ο βοηθός Καμπούρης του συνδέσμου Ευβοίας σηκώνει το σημαιάκι του για οφσάιντ. Μετά το σουτ του Ροζέριο Μάρτινς του Πανθρακικού, η μπάλα βρήκε σε παίκτη της ΑΕΚ, αλλά ο Καμπούρης ανακάλυψε οφσάιντ. Ο διαιτητής Δελφάκης του συνδέσμου Αρκαδίας πήρε πάνω του τη φάση και κατακύρωσε το γκολ.
 
- 12η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, ΑΕΚ-Παναιτωλικός 2-0 στο ΟΑΚΑ. Στο 43' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Μάνταλος της ΑΕΚ κάνει φάουλ στον Ουάρντα του Παναιτωλικού, έξω από την περιοχή της ΑΕΚ. Περίπου 40 δευτερόλεπτα αργότερα η ΑΕΚ ανοίγει το σκορ. Αν είχε δοθεί το φάουλ, με ένα λεπτό περίπου να περνάει μέχρι να στηθεί το τείχος και να εκτελεστεί, αποκλείεται να έβαζε αυτό το γκολ η ΑΕΚ. Σιγά μην έστηνε την μπάλα σε επικίνδυνο σημείο για την εστία της ΑΕΚ ο διαιτητής Γιάχος από το σύνδεσμο Χίου. «Στο 44' μας στοίχισε... Έγινε ένα χοντρό λάθος από τον διαιτητή. Στο 43' δεν έδωσε ένα καθαρό φάουλ, όταν βγαίναμε στην επίθεση. Οι παίκτες μου... σάστισαν! Δε νομίζω ότι είναι κακός διαιτητής αλλά ήταν σε κακή βραδιά. Μπορεί στο 87' να μείναμε με παίκτη λιγότερο, όμως η ΑΕΚ είχε... παραπάνω παίκτη από το πρώτο λεπτό», σχολίασε ο τεχνικός του Παναιτωλικού Γιάννης Ματζουράκης, αναφερόμενος στη διαιτησία του Γιάχου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
 
- 14η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, Πανιώνιος-ΑΕΚ 1-1. Στο 23' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Τζιμπούρ της ΑΕΚ δέχεται κίτρινη κάρτα κι εκνευρισμένος αρχίζει να βρίζει και να τραβάει το χέρι του διαιτητή Στυλιαρά του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος δεν τολμά να του δείξει απ'ευθείας κόκκινη.
 
Aπό το ίδιο ματς, στο 56' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-0 υπέρ του Πανιωνίου, ο Μπαρμπόσα της ΑΕΚ σουτάρει προς την εστία των γηπεδούχων, ο συμπαίκτης του Τζιμπούρ είναι σε θέση οφσάιντ και κάνει κίνηση προς την μπάλα, προσπαθώντας να την βρει, με αποτέλεσμα να μπερδέψει τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου. Αν προσπαθούσε να αποφύγει την μπάλα, το γκολ θα ήταν κανονικό, όμως εδώ κακώς κατακυρώθηκε από το βοηθό Κοσμά Χαρίση του συνδέσμου Γρεβενών, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσει η ΑΕΚ.
 
Επίσης, στο 87' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-1, ο Ντιντάκ της ΑΕΚ σπρώχνει ψηλά με τα χέρια κι ανατρέπει χαμηλά με τα πόδια μέσα στην περιοχή της ομάδος του τον Μπουμάλ του Πανιωνίου. Ήταν πέναλτι που κακώς δεν δόθηκε από το διαιτητή Στυλιαρά του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.
 
(Η ΑΕΚ αδικήθηκε κιόλας σε δύο φάσεις σε αυτό το παιχνίδι, το συγκεντρωτικό βίντεο εδώ).
 
- 15η αγωνιστική της Superleague της σεζόν 2015-16, τελευταία του πρώτου γύρου, ΑΕΚ-Λεβαδειακός 1-2. Στο 12' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Κολοβέτσιος της ΑΕΚ τραβάει από τη φανέλα μέσα στην περιοχή της ομάδος του το Γιακουμάκη του Λεβαδειακού που ήταν έτοιμος να σκοράρει, απέναντι από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Ανέστη. Ο διαιτητής Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή του Κολοβέτσιου.
 
Τα ''κίτρινα ποδήλατα'' του Μελισσανίδη οργιάζουν στην ΚΕΔ...
 

Σχόλια

Εικόνα thita

δεν κάνεις ρε σάββα και μια ίδια καταγραφή των αναμφίβολα συμπτωματικών χτυπημάτων σε ζωγράφο, τσαχειλίδη, λίβα, κλπ.?

εδώ πάνε να μας βγάλουνε ότι τον λίβα τον πυροβόλησε ο μαρινάκης, χαχαχα, υπεράσπιση λέει κατηγορούμενου του noor-1 γράφουνε οι τσάτσοι, κι ο ασβός ασβεστάς μιλάει για πλήγμα στο ποδόσφαιρο, τι να λέμε, ζούμε παιδιά αναμφίβολα τις έσχατες ημέρες

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΟΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΑΡΔΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ.... ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1980 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 70 ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΟΥΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ....

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΟΝΤΩΣ ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΚΑΝΟΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ(ΣΑΓΟΝΙΑΣ, ΦΑΠΑΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΓΑΤΟΥΛΗΣ, ΤΟΥΙΤΙ).

TO BE CONTINUED...XAXAXA!

Εικόνα thita

Αμήν. Έχουν επενδύσει τα πάντα σε τιμωρία/αποκλεισμό του Θρύλου,αλλά τα ψέματα τελειώνουν: με τακτικούς δικαστές,με Κοντονή,χωρίς Πλατινί,κλπ. ο Θρύλος πάντα τους ξεφτιλίζει. Το επόμενο βήμα είναι να τους πάρουν με γιαούρτια οι ίδιοι οι οπαδοί τους.

Εικόνα REDNYC

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ - ΔΕΣ ΕΔΩ.

http://www.gavros.gr/content/manwlhs-gabathiwths/117910-emfylios-sthn-ae...

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΕΤΟΝ.

Εικόνα el trick

Προπάντων είναι να είσαι ηθικός.
και η κουλα είναι ηθική.
Οχι σαν κάτι αλήτες από Πειραιά μεριά, που εκτός των άλλων είναι και ΜΟΝΑΧΟΦΑΓΑΔΕΣ.

Εικόνα Chief Bromden

Όλα τα παραπάνω καταπίνει ο Κετσετζόγλου κάθε βδομάδα και έχει ξεχειλώσει η φωτογραφία του στο σκατοdna , τα 150MB έχει φτάσει!
Μια ώρα χρειάζεται για να την κατεβάσεις...

Εικόνα nissios

Χαχαχαχα!... Τι είπες πάλι;

Κοίτα στην βουνοκορφή, πήρε φωτιά το Κορδελιό!