ΤΟ ''ΤΙΜΙΟ'' ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑ



Τα λέγαμε και πέρυσι με το μπέιζμπολ, που ο προπονητής της ομάδος του ΠΑΟ ήταν και διαιτητής στο πρωτάθλημα. Νέα στιγμή δόξας φέτος για το ''Σύλλογο μεγάλο''. Στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στην πυγμαχία, στην κατηγορία Elite ανδρών. Ας δούμε το πώς έγινε αυτό.
 
Ιδού το βίντεο με τον τελικό στα 64 κιλά! Ο Πατρινός πυγμάχος της ΠΥΓΜΗΣ Σάκης Πεφάνης αδικείται κατάφωρα! Και ενώ ο τίτλος του πρωταθλητή και πολυνίκη έπρεπε να πάει στην Πυγμή (η οποία μέχρι εκείνη την στιγμή προηγείτο), οι κριτές έδωσαν την νίκη στον αθλητή του Παναθηναϊκού Ρένο Τσινάκη (από το Αίγιο). Ετσι ο ΠΑΟ πέρασε την Πυγμή αφήνοντάς την με παράπονο και φυσικά πολλές απορίες τους θεατές του αγώνα καθώς το τελικό αποτέλεσμα αμφισβητήθηκε έντονα. Ο προπονητής της Πυγμής Λάμπρος Μιχαλόπουλος δήλωσε: Εχουν δει πολλά τα μάτια μου τόσα χρόνια σε αγώνες αυτό όμως που έκαναν στον Πεφάνη ξεπερναει κάθε προηγούμενο στα χρονικά του αθλήματος. Δεν υπάρχει αυτό που έγινε”. Χωρίς άλλο σχόλιο η ανάρτηση του Πεφάνη στο προφίλ του στο facebook:
I don’t give a fuck about them όπως λέει και ο μεγάλος δάσκαλος Pac όταν εισαι μετριόφρων και δεν σε έχει καταπιεί η δήθεν αναγνώριση που σου παρέχουν οι άλλοι φτάνεις σε ενα επίπεδο που μπορείς μόνος να καταλάβεις τι αξίζεις κρίμα για αυτούς που αρέσκονται στο ψέμα και συμβιβάζονται με αυτο…δεν με πειράζει καθόλου που δεν ντρέπεστε….. Όταν γιουχάρει ενα ολόκληρο γήπεδο για ενα αποτέλεσμα μέσα στην ίδια σας την πόλη ντρέπομαι εγω για σας και αυτο ειναι ανθρώπινο και αμοιβαίο….!!!!
 

 
Τι να πεις. Να γελάσεις ή να κλάψεις με αυτά που βλέπεις; Κοιτάς το πώς παραπατάει και πώς ''αγκαλιάζει'' τον αντίπαλό του ο αθλητής του ΠΑΟ και λες ''τι έγινε εδώ ρε''. Μέσα στην Αθήνα, στο Ζάππειο που διεξήχθη το πρωτάθλημα, η γιούχα πήγε σύννεφο εις βάρος του ΠΑΟ.
 

 
To σκηνικό έρχεται και δένει όταν διαβάζεις ότι ο Νικόλας Πατέρας, προσωπικός φίλος του Γιάννη Αϊδινιώτη, προπονητή του τμήματος πυγμαχίας του ΠΑΟ, έδωσε πριμ στους αθλητές του Παναθηναϊκού. Τι πριμ; 1000 ευρώ για κάθε χρυσό μετάλλιο, 750 για κάθε ασημένιο και 500 ευρώ για κάθε χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε αθλητής του ΠΑΟ στο πρωτάθλημα. 3.750 ευρώ σύνολο έδωσε ο ''αβέρτος'' ο Πατέρας. Πάλι ''έβαλε το χέρι στην τσέπη'' και ''δεν λογάριασε ούτε κρίση, ούτε τίποτε, για το καλό του ΠΑΟ''...
 

 
Όταν λέμε ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ άθλημα στο οποίο να μην κάνουν βρομιές και ΟΛΟΙ οι τίτλοι τους έχουν παρασκήνιο από πίσω, κάποιοι ''αντικειμενικίδηδες'' αρχίζουν τα ''εντάξει, μην είστε υπερβολικοί, μιλάτε οπαδικά τώρα''. Διαβάστε την ιστορία τους και αν φτάσετε σε διαφορετικό συμπέρασμα, ελάτε να τα συζητήσουμε. Μπόχα-βρόμα παντού, σε όλα τα σπορ, από το 1908 που (λένε ότι) ιδρύθηκαν...
 
Y.Γ. To τμήμα αυτό είναι ''πρότυπο Παναθηναϊκού ήθους'', όπως βλέπουμε και στη φωτό.
 

 
Μόνο Έλληνες εκπαιδεύουμε. Τι είμαστε, μαλάκες να γυμνάζουμε ''τους ξένοι'' ώστε μετά να μας δέρνουνε; Αφού ΑΙΛΥΝ ΓΑΙΝΗΑΙΣΕ, ΔΑΙΝ ΓΗΝΑΙΣΑΙ.
 
Το ''μεγαλείο'' σας δεν έχει τελειωμό...

Σχόλια

Εικόνα Spiros Legend

Είναι τόσο χαμηλού επιπέδου και τόσο νούμερα που μαρτυράνε μόνοι τους,χωρίς καν να φάνε το ξύλο που ζητάνε.Έχουνε μπερδέψει την βούρτσα με την...λούτσα.Το τσίρκουλο ο προπονητής τους,στο πρώτο σχόλιο γράφει ό,τι θέλει Ελληνική ταυτότητα για να διδάξει(Πουθεναικό Ήθος) και στο δεύτερο μιλάει για Ελληνική παιδεία(μακάρι να ήξερε τι είναι παιδεία).Ας πει κάποιος σε αυτό το φασιστονούμερο,ό,τι η παιδεία είναι κάτι που αποκτάται,Ελληνική παιδεία μπορεί να αποκτήσει ο οποιοσδήποτε,ανεξαρτήτως καταγωγής και εθνικότητας,δεν την αγοράζεις από τα Jumbo...Και προφανώς,όταν εννοεί Ελληνική ταυτότητα,εννοεί Εθνικότητα,διότι Ελληνική ταυτότητα μπορεί,υπό τις προυποθέσεις του νόμου,να βγάλει και εξωγήινος και ενδογήινος και Μπαγκλαντεσιανός και Αλβανός και οποιοσδήποτε.Άρα την Ελληνική (Αστυνομική)ταυτότητα να την βάλει εκεί που ξέρει,ας μάθει πρώτα να μιλάει Ελληνικά και να ξεχωρίζει βασικές έννοιες και μετά κάνει και μαθήματα ψευτοελληναράδικης βαζελομαγκιάς.Όσοι στέλνουν τα παιδιά τους σε αυτό το υποκείμενο είναι εγκληματίες γονείς.Δεν γνωρίζω τίποτα γι αυτόν,αλλά εμπιστεύομαι αυτά που λέτε,όσοι ξέρετε κάποια πράγματα και φυσικά ο καθρέφτης του είναι αυτά τα απαράδεκτα και χαμηλής νοημοσύνης που γράφει,όσο και η φωτογραφία με την ναζιστικής έμπνευσης φανέλα που φόρεσαν στο παιδάκι,για να το κάνουν σαν τα μούτρα τους. Το άλλο απόβρασμα Napoleon Vaggelis δίνει και συγχαρητήρια και ελπίζει κάποτε να ξανακάνουν τον Μπαθαναικό τους <<Μεγάλο ελληνικό σύλλογο>>.Δηλαδή ρε αναλφάβητο μηδενικό,τώρα είσαστε ένας Μικρός αλλοδαπός σύλλογος;Τουλάχιστον μέσα στην απέραντη βλακεία σας λέτε και καμιά αλήθεια,έστω και κατά λάθος,λόγω ανεπανόρθωτης βλάβης που σας έχει προξενήσει ο αιώνιος Πειραιώτης αγαπητικός σας.Υ.Γ.Σάββα,καρφίτσωσε για κάνα χρόνο αυτήν την ανάρτησή σου,μπας και ξυπνήσουν κάτι μαλακοπίτουρες ντροπιασμένοι,δήθεν προοδευτικοί(των οπισθίων)και ψεκασμένοι <<Ολυμπιακάρες>>,που τους κάνουν μαθήματα ήθους,δικαιοσύνης και δημοκρατίας τα βαζέλια και αυτοί ντρέπονται <<για αυτά που κάνει ο Πρόεδρος και η Θύρα 7>>...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ψιλά γράμματα, Σπύρο, αυτά για φασίστες. Πουστοφασισταριά βαζέλες.

Εικόνα Spiros Legend

Έτσι θωμά,χώσε πράγμα,δεν θα μας κάνουν μαθήματα οι απόγονοι της Ν.Ο.Π.Ο.,για να μην πιάσουμε τα παλαιότερα,βασιλιάδες,πρίγκηπες προστάτες,Κοτζιάδες,Χουντοομάδα και αναμένουμε από τον Τάκη να μας δειξει και το ντοκουμέντο από το φιλικό με τα Ες-Ες!Χα,χα,καλές γιορτές στους Ολυμπιακούς και Άντε Γειά στους άλλους!Αλλά επειδή δεν είμαστε σαν τα μούτρα τους,ας κάνουν κι αυτοί καλές γιορτές,για να πάρουν δυνάμεις για τα ατελείωτα γλέντια που τους έρχονται και το 2016,το οποίο τους ευχόμαστε να τους μπεί καλά και να τους βγει,όταν με το καλό,θα παίζουν τοπικό ντέρμπι με τον Αστέρα Εξαρχείων...

Εικόνα thita

μπράβο ρε σάββα

δεν τα ήξερα αυτά, αλλά φυσικά αμέσως κατάλαβα πως έγινε πάλι πουστιά όταν άκουσα χθες σε δελτίο ειδήσεων (του μέγκα νομίζω, με ατελείωτο χρόνο παρουσίασης του θέματος, αφού όλο τέτοιες μαλακίες ψάχνουν, τι άλλο να πουν για την πανάθα, τους τελείωσε το μπέιζμπολ βλέπετε) τον παιδαγωγό αϊδινιώτη να λέει πως κέρδισαν τον τίτλο πεντακάθαρα, κλπ.

Εικόνα katerina

Συγχαρητήρια Σάββα! Εξαιρετική δουλειά. Το σωματείο της πουστιάς μόνο με πουστιές δύναται να κατακτήσει τίτλους. Όσο για τον κιμπάρη Πατέρα, τα σχόλια περιττεύουν.

Εικόνα el trick

Απλά και παναθηναικά.
Ετσι κατακτιώνται οι τίτλοι.
Αντε ρε σεις τρουμπαπειραιώτες που θα μας διδάξετε και ήθος.

Εικόνα ze ηλιας

Όποιος δεν ξέρει για το ποιόν του προπονητή και επικεφαλής αυτού του τμήματος μπορεί να ανατρέξει στα αρχεία της ΓΑΔΑ και της Ευελπίδων.

Εικόνα thita

τα είπες όλα

Εικόνα Aprosarmostos17

Δεν θέλω να φανταστώ το τι θα γινόταν αν στον λογαριασμό facebook του Olympiacos Boxing Club γραφόντουσαν αυτές οι ρατσιστικές, κομπλεξικές και μισάνθρωπες παπαριές. Τα πύρινα άρθρα των σοκαρισμένων "αντικειμενικών" και την έρευνα του σαγόνια για τη χρηματοδότηση της χρυσούλας από τον Μαρινάκη. Τώρα μούγκα.

Εικόνα Chief Bromden

Ο βιασμένος σε όλα τα σπορ παντοτινός ψάχνει απεγνωσμένα για τίτλους...

Σχετικά με τα παιδάκια στην φωτογραφία...
Τι ήθος να διδάξει ένας προπονητής που έχει καταδικαστεί ως μέλος κυκλώματος νονών της νύχτας και έπαιζε τις μπουνιές με τον Πάσσαρη μέσα στην φυλακή;
Θα δημιουργήσει υγιείς αθλητές και σωστούς ανθρώπους ή τους νέους πορτιέρηδες των συνοικιακών bar ;

Και μια απορία...
Εκτός του Αιδινιώτη έχει και άλλους προσωπικούς φίλους από τον συγκεκριμένο χώρο ο Πατέρας ;

Εικόνα thita

έχει άλλον έναν που μίλαγε με τον θαμνάκια

Εικόνα Chief Bromden

Προς τα εκεί πήγε και εμένα το μυαλό μου...
Πολλά τα νταραβερια...

Εικόνα thita

Τους ενώνει το ενδιαφέρον για την πρόοδο του ποδοσφαίρου κλπ.

Ο μεγάλος αυτός κοουτς που θεωρείται ο πατριάρχης του γυναικείου μποξ έχει τρελάνει λένε οι φήμες τους αθλητές του στη ντόπα,της οποίας ειναι μεγάλος φαν.

Εικόνα red apple

ρε συ Σάββα μου βγήκαν τα σκώτια απο το γέλιο πρωινιάτικο...λυπήσου μας