ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;




 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
14/11/2014, ΧΙΟΥ ΝΤΑΛΑΣ.
 
 
 

16/10/2015, ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗΣ (το δεύτερο link εδώ).
 
 
 
 
 
 

 
21/12/2015, ΑΡΓΥΡΗΣ ΛΙΒΑΣ.
 

 
7 απόπειρες δολοφονίας παραγόντων του ποδοσφαίρου, κροτίδες, φέιγ-βολάν σε σπίτια δικαστών και μελών της ΚΕΔ, απειλητικά τηλεφωνήματα και παράνομη εγκατάσταση κοριών σε αυτοκίνητα δίχως εισαγγελική εντολή. Όλα αυτά μετά την άνοιξη του 2013, που επέστρεψε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Δημήτρης Μελισσανίδης.
 

 
TYXAIA EΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ; ΞΑΦΝΙΚΑ ''ΒΡΟΜΙΣΕ'' ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ 2013 ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ; ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ;

Σχόλια

Εικόνα thita

Και κάποια από αυτά,φανταστείτε πως τα νόθα παιδιά του γκαιμπελς προσπάθησαν να τα καταλογίσουν στον βαγγελα.....

ξαναλέω:συμμετοχή σε μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο ΤΩΡΑ

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Εικόνα savvas gridlock

Συμμετοχή σε μεγάλο τηλεοπικό δίκτυο, ναι, μόνο όμως αν είναι ''αντικειμενικό'', να έχει μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας μέσα, ώστε να το βλέπει πολύς κόσμος και μέσα από εκεί να περνά την γραμμή της ΠΑΕ σε πολύ κόσμο. Αν φτιάξεις ένα κατακόκκινο μέσο, από όπου θα προβάλλονται πράγματα που βάζουμε π.χ. εδώ, θα το βλέπουν μόνο οι χρωματισμένοι, οι φανατικοί. Αυτό συνέβαινε παλιότερα με το TV MAGIC του Κόκκαλη, που ενώ γινόταν πολύ καλή δουλειά από όλα τα παιδιά που δούλευαν εκεί, δεν το έβλεπε σχεδόν κανείς. Το ερώτημα λοιπόν τη σήμερον ημέρα είναι ένα. Αξίζει να πληρώσει κανείς χρήματα τη σήμερον ημέρα για κανάλι; Όλα τα κανάλια είναι ελλειμματικά και υπερχρεωμένα, ενώ τα μεγαλοστελέχη της δημοσιογραφίας με τα οποία θα πρέπει να το στελεχώσεις, ώστε να ανέβει η θεαματικότητα στα μηχανάκια της AGB, εκτός του ότι θα δημιουργήσουν μία μαύρη τρύπα την οποία θα πρέπει να χρηματοδοτεί συνέχεια ο Μαρινάκης, ολοένα και απαξιώνονται στα μάτια του μεγαλύτερου μέρους της ελληνικής κοινωνίας. Πλέον είμαστε στη φάση που ο κόσμος βλέπει ενα ''όνομα'' της δημοσιογραφίας να λέει τις ειδήσεις ή να σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις και αμέσως πετάει ατάκα τύπου ''ποιος ξέρει τι λαμόγιο είσαι κι εσύ''. Καλώς ή κακώς, ας μην το εξετάσουμε τώρα αυτό, πάντως αυτό συμβαίνει. Η ενασχόληση του Μαρινάκη με τον ΣΚΑΙ, όπως ο ίδιος είπε, του κόστισε 18 εκ. ευρώ. Για ποιο λόγο αυτά τα χρήματα να μην μπουν π.χ. στην ομάδα; Τι θα κερδίσουμε σε μια τελική, το να λένε όλοι ''διαπλεκόμενος καναλάρχης ο Μαρινάκης''; Δεν ξέρω, για'μένα μια τέτοια κίνηση, στα δικά μου μάτια, έχει μόνο ''μείον''. Στην τσέπη του Μαρινάκη φυσικά δεν θα κάνω κουμάντο, δικά του είναι τα λεφτά κι ό,τι θέλει τα κάνει, εγώ την γνώμη μου λέω. Καλή χρονιά, χρόνια πολλά.

Εικόνα thita

Καταρχάς: Ούτε εγώ κάνω κουμάντο στην τσέπη κανενός. Την γνώμη μου λέω ως προς τον τροπο να θωρακιστεί επικοινωνιακά η ομάδα.

Δεν νομίζω πως υπάρχει ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο που να παράγει κέρδη. Οι ιδιοκτήτες αποκομίζουν άλλου είδους οφέλη,και άσχετα αν κάποιος συμφωνεί ηθικά με αυτό ή όχι,είναι μια πραγματικότητα. Άλλοι προωθούν την υποψηφιότητα τους για δημόσια έργα (μέγκα),άλλοι επηρεάζουν αποφασιστικά την πολιτική κατάσταση στην χώρα (σταρ),κλπ. Και οι περισσότεροι το κάνουν με δανεισμό (πολύ πρόσφατα βγήκαν στοιχεία για τα κόκκινα δάνεια όλων των καναλιών) και με ελάχιστα δικά τους κεφαλαια.

Υπό αυτά τα δεδομένα,ο πρόεδρος ασφαλώς βγήκε ζημιωμένος από την συμμετοχή του στον ΣΚΑΙ: ούτε δουλειές στην Ελλάδα έκανε τότε,ούτε είχε ανάγκη επικοινωνιακής προστασίας ο Ολυμπιακός.

Τα δεδομένα όμως είναι πλέον διαφορετικά: όχι μόνο ο πρόεδρος δραστηριοποιείται πολιτικά,αλλά και ο Θρύλος αντιμετωπίζει έναν ανοίκειο πόλεμο. Πλέον μάλιστα αυτών,αν έχουν βάση οι φήμες για ενδιαφέρον του προέδρου,ως ηγέτη ενος ευρύτερου εφοπλιστικού επενδυτικού σχήματος, για την ζώνη της Δραπετσώνας,κλπ.,είναι επιτακτικότερη κατα την άποψη μου η ανάγκη ενός ευρέως φάσματος επικοινωνιακού διαύλου (εφημερίδα-ραδιόφωνο-ΚΑΝΑΛΙ).

Συμφωνώ απόλυτα πως το περί ούτε ο λόγος δίκτυο πρέπει φυσικά να είναι "αντικειμενικό" και να απασχολεί και ονόματα όσο το δυνατό πιο άφθαρτα. Ο όμιλος real και παραπολιτικών είναι ένα καλό παράδειγμα.

Ανακύπτει (ελπίζω) μια μοναδική ευκαιρία,με τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες,για δημιουργία καναλιού καθαρού/παρθένου οικονομικά,αντί πληρωμής υπεραξίας με συμμετοχή σε υπάρχον δίκτυο και δη υπερχρεωμένο. Όσον αφορά αμοιβές δημοσιογράφων κλπ.,είμαι σίγουρος πως θα υπάρξει ελεύθερο δυναμικό από τα αλλά κανάλια που είτε κλείνουν,είτε απολύουν. Ξέρεις πόσες εταιρείες τεχνολογίας πήραν κόσμο από τις απολύσεις της Ιντρακόμ?

Ναι,η κρίση ρίχνει τα έσοδα,διαφημιστικά και μη,αλλά ρίχνει και τα έξοδα. Στο δικό μου το μυαλό μια τέτοια κίνηση είναι κάτι που πρέπει να δει ο πρόεδρος με προσοχή. Ακόμη καλύτερα με μια συνεργασία,π.χ. με τον δήμο Πειραιά (πολλά οφέλη ένα τέτοια σχήμα,μόνο από πλευράς χρηματοδότησης δεν πολυβολεύει) ή (η καλύτερη λύση) με έναν μεγάλο παίκτη με οικονομική δυνατότητα (αγγελοπουλου) ή (το τέλειο) με λεφτά και με τεχνογνωσία,όπως το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο που λένε πως θα διεκδικήσει δυνατά μια από τις τηλεοπτικές άδειες.

Εικόνα Manolisafrica

Καλή χρονιά αγαπητέ Σάββα,και χρόνια πολλά.

Εικόνα savvas gridlock

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά Μανώλη. Να χαίρεσαι και τη γιορτή που είχες το περασμένο Σάββατο.

Εικόνα nikos michalopoylos

Καλη χρονια Σαββαρε!

Εικόνα savvas gridlock

Καλή χρονιά Νίκο.

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Συμπτώσεις είναι ρε εγκάθετοι,αμέσως να αφήσετε υπόνοιες για τους "εξυγιαντές".

Εικόνα savvas gridlock

Εντάξει, δεν είναι και τόσες πολλές οι συμπτώσεις. Μόνο 13. Αν ξεπεράσουμε τις 15, εκεί ναι, θα αρχίσουμε να πονηρευόμαστε. Τώρα όμως ας μην είμαστε κακοπροαιρετοι.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Καλή χρονιά σε όλες, μάγκες. Με πολλές κούπες. Και με Μελισσανίδη-Αλαφούζο στον Κορυδαλλό.

Εικόνα savvas gridlock

Καλή χρονιά, Θωμά.

Εικόνα john

Επι Μελλισσνιδη στα παλιότερα χρονια οταν ασχολούνταν ενεργά με το ποδόσφαιρο υπήρξαν παρόμοια περιστατικά εις βάρος παραγόντων του ποδοσφαίρου?

Για να δουμε αν δένει απο πολλές πλευρές η ενοχή του

Εικόνα savvas gridlock

Για τον Μπάκα δεν έχεις ακούσει τίποτε, ε; Πάλι η ίδια κολεγιά έγινε και τότε, με ΠΑΤΕΡ-ική ενίσχυση μπράβων.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130419/diaititi-malaka-tha-g...

Εικόνα Chief Bromden